Cena €19.82 €39.65

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

VINTAGE DIZAINU.Šī softcover ādas grāmatiņa pieņem lielākā daļa antīko meklējat dizainu, unikālu ziedu cirsts segtu, kas sniedz jums vecās pasaules sajūta, lai palīdzētu iedvesmot savu rakstiski.Multi-purpose portatīvo notepad, viegls un viegli veikt.Liels mājās, skolā, biznesa, ceļošanas, ņemiet vērā ņemot, un

IZSMALCINĀTU DĀVANU.Lieliska dāvana skolotājiem, studentiem, ģimenēm, biznesa sievietēm un vīriešiem, veikt piezīmes, laboratorijas piezīmes, sapulces piezīmes vai dienasgrāmatas vai iedvesmas domas.Lielisks heartwarming dzimšanas dienas, jubilejas, valentīna diena, izlaidums, saderināšanās vai kāzas klāt.

PREMIUM, IZTURĪGS.Izgatavots no 120gsm augstas quiality sabiezēt noplūde-pierādījums Dowling papīra un videi draudzīgas pu ādas materiāla. 400 loksnes tukšu dokumentu.Nē feathering vai asiņošana caur lapām.Pret nodilumu izturīgs un ļoti izturīga.Viegli rakstīt ar tintes pildspalvu, gēla pildspalvu, spalvu pildspalvu, cinkošana pildspalvu, krāsainiem zīmuļiem, utt.

ŅEM TO JEBKUR.Elastīga siksna būs vienmēr saglabā savu notepad slēgta.To var viegli veikt ar jums visur.Šie vecmodīgi ādas ārzemēm, piezīmjdatori fit visvairāk mugursomas, skolas somas, rokassomas, un totes.Ideāls rakstnieki, ceļotājiem un journalers dodas ceļā.

DAUDZPUSĪBA UN PRAKTISKUMU.Unikāls un vintage grāmatiņa, par ideālu ceļojumu žurnālos, scratch pad, albums, piezīmju grāmatas, skiču burtnīcu, lab grāmatiņa, utt.Ļoti piemērots rakstīšanai, zīmēšanai, ieskicējot par iet.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs+Ādas

Tipa-1: Brown & Āda

Tips-2: Brown & Ziedu Cirsts

Izmērs: Apm. 11.5x16.5x4cm/4.53x6.5x1.57in

Lokšņu Ietilpība: 400 Lapas

Svars: Apm. 420g

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Retro Ādas Grāmatiņa

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Jan-Dec Programma Plānotājs, piezīmju Grāmatiņa spāņu/angļu A5 Grāmatiņa PU Ādas Nedēļas Mēneša Dienasgrāmata Organizators Skolas Kancelejas piederumi
€14.92 €9.70

(produkta nosaukums: 2024 plāna grāmatiņa produkta krāsas: violeta, zila, rozā, safīra zila, melna produkta materiāls: papīra produkta izmērs: 15*21cm produkta svars: 336g, 500g iepakojuma saraksts: 2024 plāna grāmatiņa *1 produkta apraksts: 1. materiāls un izmērs: šī grāmatiņa ir a5 izmēra un ir augstas kvalitātes pu ādas segumu, kas ir izturīgs un moderns.vāka)

Izskatās arī
200 Loksnes Indekss Memo Pad Loksnes Lipīga Marķieri Grāmatu Cilnes Indeksa Lapiņas Grāmatzīmes Notepad Uzlīmes, Kancelejas Preces
€2.91 €1.37

(vienuma tips:indeksu uzlīmes materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā par: marķējums/atzīmēt pakete ietver:1pc(200 loksnes) indeksu uzlīmes izmantot, lai izdaiļot jūsu puses konts grāmatu, kā grāmatzīmes, piezīmju uzlīme jūsu grāmatiņa, utt.izmantojiet šo cute uzlīme kā grāmatzīmi, kas dos jums labāku garastāvokli, un jums būs gatava, lai uzzinātu vairāk.var izmantot foto albumi, rota, vai)

Izskatās arī
Personalizētu Iedvesmojošu Vēstnesis Lepni par Jums Dāvanu, kas Jums Ir Laba Grāmatiņa Darbinieku Atzinību Dāvanas Paldies Dāvanu Grupa Dāvanu
€9.39 €5.63

(mūsu veikalā ir paredzēta, lai izveidotu ekskluzīvas dāvanas ikvienam. šeit jūs varat atstāt visu, kas jums ir nepieciešams, pielāgot, un mēs apmierinātu visas vajadzības. piezīme: ja nav atzīmēja informāciju, mēs nosūtīsim jums tukšu grāmatiņa.ja ir kāds saturs, kas ir jālabo, lūdzu, nosūtiet to uz klientu apkalpošanas laiku (24 stundu laikā))

Izskatās arī
OFBK 2800/3600Pcs Indekss Cilnēm Lipīga Indekss Lapiņas Karogi, Uzlīmes Indekss
€16.51 €8.25

(funkcijas: ootdty multi krāsu indeksa etiķetes.iepakojums 2800 vai 3600 ūdensizturīgs indekss karogi.katrs pad nāk ar 20 loksnes indeksu uzlīmes, 140 vai 180 spilgtas krāsas, ērts, lai jūs varētu veikt pierakstus un piezīmes, lasot, rakstot, mācoties, strādājot, utt. ūdensizturīgs indekss karogi.ūdensizturīgs pet indeksu uzlīmes.jauku izvēli par mākslinieki, rakstnieki, dizaineri, žurnālisti,)

Izskatās arī
Piezīmjdatoriem Kalendāra dienas kārtība 2024. Gadam Plānotājs Notepad pašdisciplīnu Grāmatu Pārbaudi, LAI Sarakstā Pad Laika Pārvaldības Rokasgrāmata Grafiks
€3.33 €2.67

(produkta informācija iezīmes: vāka materiāls: kraftpapīrs teksts materiāls: papīra krāsas: 4 krāsas izvēlēties lappuses: 50 lapas izmērs: 14.1*7.1 cm (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) komplektā ietilpst: 1*piezīmju blociņu paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
45 Loksnes/iepak Grāmatiņa Studentu Dienas Nedēļā Plāna Grāmatiņa Studentiem Kancelejas preces
€39.16 €19.58

(materiāls: papīrs iepakojumā: 45 loksnes / iepak)

Izskatās arī
1600/2000/2400Pcs Rakstāms Morandi Lipīga Cilnes Repositionable Krāsu Lapas, Marķieri, Lipīga Piezīmes Cilnes Lipīga Cilnes Grāmatu Cilnes N0HC
€6.84 €5.61

(funkcijas: ootdty komplekts grāmatu cilnes: ja jūs esat traks-lasītājs un traks-annotator, šis komplekts lipīga cilnes ir labs par sevi.tas ietver 1600/2000/2400 kopā fails cilnes, 8/10/12 loksnes lipīga uzlīmes ar dažādu krāsu izvēlēties no. ūdensizturīgs: izgatavots no kvalitātes pet materiāla, šīs piezīmes cilnes ir ūdensizturīgs, tāpēc jūsu piezīme nebūs mazgāšanas-off,)

Izskatās arī
Vintage Vienkāršība Specialitāte Memo Pad Rāmis Papīra Rēķina Materiāls Rakstāms Papīra Kolāža Junk Journaling Apdare Kancelejas Preces
€2.84 €2.04

(vintage vienkāršība specialitāte memo pad rāmis papīra rēķina materiāls rakstāms papīra kolāža junk journaling apdare kancelejas preces materiāls: speciālais papīrs+sērskābe papīra daudzums:30 gab izmērs:60*102 mm)

Izskatās arī
30Pieces Materiāli Papīrs Pēcpusdienā Grāmatas Retro Meža Rokasgrāmata Burtnīcas Bloknoti Skolas Ziņu Albums 145*100MM
€3.97 €2.58

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 30 lapas izmērs:145*100mm amats: retro materiālu pakete padara jūsu rokas kontu skaista, un jūs varat diy būs.modelis ir labi izstrādāta un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
Skiču burtnīcu Tikšanās Sabiezējumu Ultra-biezs, Mīksts Darba Dienasgrāmatā Ierakstīt Ādas Office Studentiem Grāmata Biznesa Notepad Grāmatiņa
€33.39 €15.02

(notepad tikšanās mīksto office studentiem grāmatiņa ieraksts ādas darba grāmata biezāka ultra-bieza dienasgrāmata skiču burtnīcu biznesu a4 notebook ultra-bieza, biezāka notepad biznesa mīkstas ādas darba tikšanās rekordu grāmatas birojs dienasgrāmata skiču burtnīcu skolēniem gudrs produkta informācija: klade a5 /a4 sabiezējumu lielu uzņēmumu, super biezs režģis tukšs režģis)

Izskatās arī
Ar Uzlīmēm Roku Kontu Grāmatu Radošo PVC Ūdensnecaurlaidīga Segtu Mini Notepad Dienasgrāmata Grāmatiņa Studentu Dāvana
€4.26 €2.98

(nosaukums: mini roku kontu grāmata materiāls: pvc+grāmata svars: 100g krāsa: kā picture rādīt vienpusējs vāciņu izmērs: 45x53mm funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. ādas draudzīgas jūtas, sabiezējis un spiediena samazināšanas vāciņu. 3. katra grāmata ir 20 rakstiski lapas 40 uzlīmes. 4. cute karikatūra mini dizains,)

Izskatās arī
20Sheets Materiāls Iepak Iedeguma Taureņu Rotājumu Fona Spilventiņi PET Piezīmjdatoriem Zelta Paketi Scrapbooking 125*93MM
€3.18 €2.07

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=20sheets izmērs:125*93mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
Mini 3 Gredzenu Saistvielu Grāmatiņa Dienasgrāmata Vēstnesis Kawaii Kancelejas preces Grāmatiņa DIY Programma Plānotāja Vāciņu Scrapbooking Skolas Piederumi
€4.95 €2.72

(funkcijas: vienība:mini 3 gredzenu saistvielu materiāls: plastmasa+metāls krāsa:kā picture rādīt izmērs:85*105 mm amats:notebook & rokas grāmata & scrapbooking iepakojuma saraksts:1pc 3 gredzenu saistvielu (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīmes: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var)

Izskatās arī
Yoofun 30pcs/daudz Vintage Ziedu Ziņu Materiālus Papīra Radošajās Ziedu Kolāžu Junk Vēstnesis Scrapbooking Dekoratīvās Memo Pad
€3.50 €2.80

(produkta apraksts produkta:vintage materiāli papīrs materiāls:gaismas papīra specifikācija: 30pcs/iepak izmērs:10x14cm svars: 46g sku: 5styles klientu serviss cienījamais pircējs, paldies, ka iepirkšanās yoofun.mēs vēlamies, lai jūs pilnībā apmierinātu ar mūsu produktiem.ja jums ir kādi jautājumi, nav svarīgi uz precēm vai loģistikas, lūdzu,)

Izskatās arī
2X A5 Grāmatiņa 6 Caurumi PU Ādas Segumu Grāmatiņa Zaudēt Kabatas Ādas Uzpildāmas Grāmatiņa Saistvielu Gredzeni Vēstnesis (Melns)
€30.84 €19.74

(2x a5 grāmatiņa 6 caurumi pu ādas segumu grāmatiņa zaudēt kabatas ādas uzpildāmas grāmatiņa saistvielu gredzeni vēstnesis (black) maināmu iekšējo lapu nerūsējošā tērauda 6 kārtas zaudēt lapu saistās zvana, nospiediet tips atvērt, un atkārtoti uzpildāmas, tikai vajag piepildīt vaļēju lapu papīra; elastīgās siksnas ar metāla sprādzes, kas padara siksnas labāk lādiņu, piebilstot,)

Izskatās arī
Unicorn Grāmatiņa Meitene Plīša Vienradži Iespiests Raksts Notepad Dienasgrāmata, Lock Taustiņu, Pūkains Teen Meitenēm Dāvanas
€14.47 €8.54

(apraksts tas ir karikatūra grāmatiņa ar plīša čaulas.šī karikatūra unicorn grāmatiņa varat saglabāt savu unikālo pieredzi, kas ir ierakstīts ar un papīra.ir grāmatiņa par dienasgrāmatu, ceļojumu vēstnesis, dzejas darbu, radošo rakstīšanu, sarakstā, idejas, padarot skices un zīmējumi.jauki formas, mīlēja ar cilvēkiem. funkcijas -krāsa: violeta -materiāls:plīša , papīrs,)

Izskatās arī
Ceļotāju Diena Grāmatiņa PU Valentīna Dienasgrāmata Roku darbs Dzimšanas dienu Retro Jaunu Dāvanu Vēstnesis Ādas Notepad
€23.79 €10.71

(ceļojumu piezīmju bloknotu, ādas dāvanu vēstnesis dienu valentīna roku darbs dzimšanas dienu dienasgrāmata jaunu pu retro specifikācijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:pu āda izmērs:garums, platums un biezums ir aptuveni 11 * 7.5 * 3cm, kļūdas par 1cm lūdzu atļaut nelielas novirzes attiecībā uz krāsu un mērījumi!lūdzu, sapratni, paldies iepakojuma)

Izskatās arī