Cena €5.91 €7.78

Pilns apraksts

2-20cm Diametra Aplī Frēzes Multi-Purpose Loka Griešanas Instrumenti mākslīgais Papīrs

1. piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju.

2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.

Funkcijas:

*Augstas Kvalitātes Materiāls: Šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir nodilumizturīga un noturīga, nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.

*Viegli Lietot: Iestatījums lielums, ko atskrūvēt, bīdāmo un bloķēšanas pogu uz vietām, kas atbilst jūsu vēlamo izmēru.Pēc tam novietojiet kuteris uz papīra un to pagriezt un perfekts aplis tiks izgriezt.

*Mērogs Dizains: Ar skaidru mēroga lineāls ar viegli nolasīt numurus, tas ir pat viegli bērniem, lai padarītu rokdarbu.

*Plaši Piemērojama: Izmanto griešanai dažādu veidu papīru, tostarp griešana, papīrs, foto papīrs, tas arī var samazināt mākslīgais papīrs, kraft-papīrs.Tādējādi, šī rotarys griešanas mašīna tiek plaši pielietotas bērnudārzi un skolas.

*360 °Grozāms: apļa griezējs var regulēt no 2cm uz 20cm, kas visvairāk atbilst prasībām crafting vai birojā.Un 360°rotējoša padarītu to viegli izmantot.

Paziņojums:

1.Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla sakarā ar dažādu gaismas efektu

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Apraksts:

Materiāls: PP

Izmērs: 145*24*40mm

Griešanas diapazons: 2-20cm diametrs

Iepakojums Saraksts:

1 x Apļa Griezējs

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Specifikācijas

  • Līdzeklis 1: Multi-Purpose Loka Griešanas Instrumenti
  • Godu 4: Papīra Amatniecība
  • Reizi 3: Mājas Pētījumu Biroji
  • Modeļa Numurs: Kompasi
  • 4. tips: 2-20cm Papīra Apļa Griezējs ar Skalu
  • Veids: Kompasi
  • Zīmola Nosaukums: centechia
  • 2. veids: Plastmasas 2-20cm Apli Papīra Griezējs
  • Reizi 2: Bērniem Zēns Meitene Pieaugušo
  • Iezīme 2: Portatīvo Kartona Apļa Griezējs
  • 4. funkciju: Viegla Riņķa Griešanas Instrumenti
  • Funkcija 3: Daudzfunkcionāls Amatniecības Griešanas Instrumenti
  • 3. veids: Mini 360 °Rotarys Rokasgrāmata Apļa Griezējs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu 1: Kompozīta Papīra
  • Funkcija 5: Portatīvo Adjustables Apļa Griezējs
  • 5. tips: Mazas Ar Roku Darbināmas Apļa Griezējs
  • Reizi 5: Foto/Krafts Papīra
  • 1. tipa: 2-20cm Diametra Aplī Kuteri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju SY100H842ZC SOP
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
1/2GAB Praktiski Skaidrs, Ģeometrisko Lineāls Plastmasas Mērīšanas Veidnes Valdnieks Office Skolas Ēkas Veidņu Zīmējumu Kancelejas preces
€13.71

(1/2gab praktiski skaidrs, ģeometrisko lineāls plastmasas mērīšanas veidnes valdnieks office skolas ēkas veidņu zīmējumu kancelejas preces apraksts: produkta nosaukums: dzelksnis mērīšanas lineāls produkta materiāls: pārtikas klases silikona produkta izmērs: kvadrātveida 18*10 cm biezums 3mm apaļa diametrs ir 11.8 cm biezums 3mm produkta krāsa: zaļš, specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Kompass Ģeometrija Rasēšanas, Zīmēšanas Rīku Matemātikas Uzstādīt Metāla Instrumenti Kokapstrādes Profesionālo Bērniem Compas Studentu Zīmuli Aplis
€4.77 €2.20

(apraksts precīza ģeometrija kompass ar pavasara loku un to centrā riteņu kopā ātri žūstoša korekcijas ar spiedpogas mehānisms, kas novērš nejaušu kāju kustībām. iezīme vērš lokiem un apļiem atkārtoti ar augstu izmēru precizitāti ar slēdzamām spārnu dizainu. bīdāmās riekstu nodrošina ātru, vienmērīgu korekcijas, līdz ar centra apkakles. slēdzama lieljaudas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Sākotnējā 5015 12V 0.15 turbo kompresoriem BFB0512M-F00 dubultu lodīšu gultņu ventilators
€8.28

(modelis : bfb0512m-foo izmērs : 50 * 50 * 15 mm ( diametrā 50 mm skrūvju caurumu attālums 60mm, biezums 15mm) gultņi: precīzijas dubultu lodīšu gultņu standarta spriegums : 12v strāva : 0.15 sprieguma diapazons : 10.0-13.8 v jauda : 1.8 w apgriezieni : 4500 rpm vējš : 3.18 cfm spiediens : 0.433 in h2o troksnis : 20dba darba laiks: 80,000 kad ventilators interfeiss : saskarnes panelis, trīs-pin funkcijas : apkope dubultu)

Izskatās arī
Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Lineāls Šūšanas Presser Kājām Šūšanas 15-30cm Metāla Lineāls Lineāls Instrumentu, Precīzijas Double-sided Mērīšanas Rīks
€3.16 €2.22

(specifikācija: krāsa: kā parādīts attēlā. materiāls: metāla izmērs: 6in/8kas/12ar garumā. komplektā ietilpst: 1 x valdnieks piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes. 2. lūdzu, piedod 1 cm/0.39 -3 cm/1.18 mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Multi-purpose Universāls Caurumu, Nerūsējošā Tērauda, Flīžu Caurumu atrašanās vietas Atvēršanu Ērts Rīks, kas Var Pielāgot Artefakts
€9.80

(firmas nosaukums: yinlongdao nerūsējošā tērauda, flīžu caurumu atrašanās vietas multi-purpose universāls urbuma atvere ērts rīks, kas var pielāgot artefakts funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes metāla. regulējams un izturīgs, lai izmantotu. neliels svars, viegli pārvadāt un izmantot. izgatavots, lai nodrošinātu augstu precizitāti, komfortu laikā flīžu)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ģeometriskā Valdnieks Ģeometriskie Zīmējumi Veidni Valdnieks Kokapstrādes Celtniecības Veidņi Celtniecības Studē Izstrāde
€0.74 €0.41

(apraksts: 【daudzfunkcionāls valdnieks] aicina: multifunkcionāla ģeometriskā valdnieks, dažādas formas ļauj izdarīt dažādus modeļus, multifunkcionāla zīmēšanas veidnes, celtniecības veidnes, matemātikas tieksme valdnieks. 【radošās dizaina] aicina: ģeometriskās valdnieks ir noderīgi, ja ieskicējot, zīmēšanas, marķēšanas, dizains un izkārtojums.tas ir labs palīgs jūsu darbā vai)

Izskatās arī