Cena €8.14 €12.51

Pilns apraksts

Uzturēšanās organizēta visa gada garumā, ar mūsu Cute 2024 Sienas Kalendāru.Ar spilgto vāka dizains, šā gada plāns ir ideāls, lai atzīmēt savu ģimenes tikšanās, pasākumi, notikumi un atgādinājumi.Piemērots 12 mēnešu ilgtermiņa plānu, izturīgu papīra, nodrošina, ka tā turpināsies visu gadu.

Specifikācija:

Nosaukums: 2024 Sienas Kalendārs

Izmērs: (apm.) 29*21cm/11.42*8.27 gadā

Materiāls: papīrs

Iepakojuma saraksts:

1 x 2024 Sienas Kalendārs

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Restyle Jūsu Sienām: Pārveidot jūsu sienām ar 2024. gadam Kaķis Muca Sienas Kalendārs, kas raksturo kolekcijā jautrs kaķu bildes katram no 12 mēnešiem.Ar gada plānu un kopsavilkumu vāciņu, ieplānot un motivēti, lai sasniegtu savus mērķus visa gada laikā.

2.Viegli Plānošana: apsteigtu savu grafiku ar 2024 Sienas Kalendāru.Attēloti dāsna 29*21cm rakstot telpas, tas ļauj jums, ņemiet vērā, tikšanās, notikumus, svētku datumiem, ar vieglumu, nodrošinot jums nekad aizmirst nozīmīgs datums.

3.Pārsteiguma Dāvana: Tas 2024 sienas kalendārs ir lieliska dāvana jūsu ģimenei un draugiem uz Ziemassvētkiem, dzimšanas dienas, jubilejas vai jebkuru citu reizi.Tā piedāvā skaisti attēli, lieli režģi un augstas kvalitātes papīra.

4.Multi Pieteikums: Racionalizēt savu grafiku ar mūsu 2024 Sienas Kalendārs, piemērots 12 mēnešu ilgtermiņa plānus, jo jebkurā vidē, no sākuma darbojas uz skolu.Viegli pakārt to uz sienas, lai palielinātu telpas un baudīt daudzpusīgu funkcionalitāti efektīvu plānošanu.

5.Izturīga un Gluda: Pārsteigt savus viesus ar unikālu vērpjot par klasisko kalendāru dizains.Baudīt dumjš kaķis izsmēķi uz izturīgas, augstas kvalitātes papīrs ar gludu, spīdīgu apdari un ideāls drukāšanas.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Grāmatas Memo Spilventiņi Lipīga Memo Dokumentus Jauki Lipīga Cilnes Atmiņa piezīmju bloknoti pašlīmējošas Saraksti
€12.39 €4.84

(apraksts viena no galvenajām iezīmēm šajā grāmatas ir tās radošo un unikāls dizains.ar tā uzkrītošā un jautri dizains, tā piebilst pieskārienu personību un stilu, lai jūsu darba vieta.līmi, ņemiet vērā, dizains padara to viegli un ērti lietot, ļaujot jums ātri pierakstītu piezīmes un atgādinājumus, bez nepieciešamības meklēt pildspalvu un papīru. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
1Set(8sheets) Eiropas Stila Dekoratīvas Modelis Vintage Mežģīnes Pusē Vēstuli Kraft Papīra rakstāmpapīrs
€3.62 €2.46

(apraksts: šo vēstuli ar papīra ziedu raksts dod jums retro romantiska sajūta 8 gabali vēstuli papīra lielu burtu, ņemiet vērā, kāzu ielūgumu, scrapbooking utt arī labs praktizēt rakstīšanu katra pakotnē ir astoņas dažādas modeļus specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 24.5 cm*18.5 cm(9.64 *7.28')' krāsa: kā pitcure parādīt daudzums:)

Izskatās arī
Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Nav Atkārtošanās, HACHI Kenshi Yonezu Mini Kartes Seifs Lomo apliecība Ar Fotogrāfiju Albums Faniem Dāvanu
€28.69 €22.95

(par produktu -tie visi ir jauns produkts, ja jums liekas, daži smarža vienkārši lūdzu jums ventilācijas produktam kādu laiku. -lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. -sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. *lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, mēs centīsimies)

Izskatās arī
Pasūtījuma Augstas kvalitātes PVC, UV Druka Kredītkartes Izmēra Spīdīgs Garantija Dalības ID Biznesa Dāvanu Kartes
€1.53

(produkta apraksts mums ir ķīniešu ražošanas rūpnīca specializējas ražošanas viedkaršu/etiķetes.mūsu kompānija izstrādā un ražo dažādu kartes par 19 gadiem.mūsu bizness ir izplatījusies visā pasaulē. specifikācija atslēgu kartes tips uv karte materiāls pvc, pet, caurspīdīga pvc drukāšanas heidelberg ofseta druka / pantone sietspiede amatniecība spīdums/)

Izskatās arī
Manhwa Viņa Joprojām Ir Cut Šodien Sēj.3 ar GuoSiTe Ķīnas Dubultā Sieviešu GL Jauniešu Campus Komiksi Nosūtīt 60days Bezmaksas Piegāde
€37.28 €29.83

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
Japāņu Oriģināls Oficiālais Ansamblis Zvaigznes!/!! Spēle Ilustrācijas Formula Grāmata Bezmaksas Piegāde Nosūtīt 90days
€101.72 €81.38

(produkta informācija piezīmes: pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast. sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs. tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.tas)

Izskatās arī
Pastāvīgā Kalendāra 2024 Savukārt Liela Pastāvīgo Ikmēneša Plānotājs Humbucker Konstrukciju Vertikālo Darbvirsmas Plānotājs Ar Double Sided Lapas
€17.35 €6.24

(meklē perfektu ziemassvētku dāvanu?apskatiet pastāvīgā kalendāra 2024. gadam! izsmalcinātu karstā sudraba meistarība padara to izturīgu ikdienas lietošanai. 1 pusē ir ierakstāms lapā, nodrošinot jums izsekot visam svarīgi.katru dienu ir pilna laimes, un ceru, ka ar šo apdullināšanu kalendārs! specifikācija: produkta izmērs: (apm.)21*14cm/8.27*5.51 collas produkta svars: aptuveni 300g produkta)

Izskatās arī
Laulībā Mans Vīrs Min-jauniešu Parkā Na Jong Chan Fotogrāmata Uzstādīt Plakātu Lomo Kartes Grāmatzīmi Žetons Foto Albums Picturebook Clendar
€31.32 €25.06

(fotogrāmata izmērs :21x29cm par produktu -tie visi ir jauns produkts, ja jums liekas, daži smarža vienkārši lūdzu jums ventilācijas produktam kādu laiku. -lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. -sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. *lūdzu, sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
5gab Gudrs Ziedi, svētās Locīšanas apsveikuma kartiņu Valentīna Ziemassvētku Puse ielūgumi Dāvanu Vēstuli, Apsveikumu Kartiņas 21*9.5 CM
€2.24 €1.46

(materiāls:papīrs svars:aptuveni 19.5 g/iepak izmērs:par apsveikuma kartiņu 215*190mm/envelope220*110mm daudzums:1 lote=5pack=5 gab apsveikuma kartiņu+5gab aploksnē nosūtīt izlases dizainu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
2024-2025 Angļu Kalendārs Sienas Starptautiskajiem Svētkiem Dienesta (012) Ikmēneša Mājsaimniecības
€19.61 €9.22

(apraksts šis kalendārs ir izgatavots no droša un papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un uzskata, perforēta dizainu varat nodot to uz sienas.ar vienkārša un moderna dizaina, tas kalendārs var karājas, arī izdaiļot jūsu mājās.un tas var būt jūsu labs palīgs. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Identifikācijas Sūklis Aproce Informācijas Atzīšana Bērnu Medicīniskās Kartes Turētāju Bērni
€5.00 €2.40

(apraksts mūsu identifikācijas aproces ir izgatavotas no stabilas kvalitātes porainā materiāla, kas ir gan uzticama un izturīga.praktisko savienojuma konstrukcija nodrošina, ka aproce paliek droši piestiprinātām lietotāja rokas, kas nodrošina aizsardzību un novērš nejaušu izņemšanu.šī aproce ir ideāls izmantošanai slimnīcās un medicīnas iestādēs. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:sūklis -izmērs:5.50x3.00x1.00cm/2.16x1.18x0.39in -veselības)

Izskatās arī
2 Komplekti Tukšu Ceļotājiem Grāmatiņa Ievietot Lapas DIY Pastkarti Vārdu, Kancelejas preces, Dāvanu Kastē Vēstule, rakstāmpapīrs
€10.01 €5.10

(apraksts aploksnes un vēstules grāmatu kopa, ko var izmantot, ātri un viegli izmantot.aploksnes no papīra materiāla, kas būs ne asaru viegli transportēšanas laikā.aploksnes izskatās vienkārši un skaisti, un to var izmantot atkārtoti.ideāls pasta paldies piezīmes, brīvdienu kartes, apsveikuma kartiņas, sludinājumi, kancelejas preces, fotogrāfijas un atklātnes. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
3PCS Adulting Ir Grūti 2024. Gadam Kalendāra, 2024 Ikmēneša Iedvesmas Sienas Kalendārs Pieaugušajiem, Plānotāji Biroja Kalendāra Izturīgs
€26.31 €17.63

([adulting ir grūti 2024. gadam kalendārs] ikmēneša iedvesmas sienas kalendārs ir mājas un biroja svarīgi, sekot līdzi ikmēneša atgādinājumus, svarīgi datumi un notikumi ar katru prāvs dienas režģis, motivē un ļauj jums ar pārliecību un pozitīvu attieksmi, lai pabeigtu uzdevumu. [high quality] izturīga twin-wire saistoši griežot lapas viegli + federālā brīvdienas izcelts krāsa + karājas uz āķa)

Izskatās arī
1 Iestatiet Rakstot Vēstnesis Biezu Oderi Journalss Diezgan Studentu Corgi Notepad ar Pildspalvu
€17.15 €7.03

(apraksts tas ir radošs corgi dizaina notepad.izgatavota no premium materiāliem, un to ir viegli lietot.jūs varat izmantot šo notepad, lai ierakstītu plāni, pārskati, rakstīt dienasgrāmatas, utt.dizains ir vienkāršs, taču tas ir ļoti praktiski izmantošanai, sniedzot jums labu pieredzi. funkcijas - krāsa: rozā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 17.80x10.00x2.00 cm/ 7.00x3.93x0.79)

Izskatās arī
Dāvanu Dekoratīvās Galda Kalendārs Mākslas Vertikālā Statīva Rakstāmgalda Stāv Papīra Sadzīves Birojs
€32.31 €13.89

(apraksts šī galda kalendārs ir izgatavots ar papīra materiāliem, izturīgs, kompakts un viegli pārvadāt.klasiskās un radošās dizaina stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.tas ir arī labs desktop apdare.un tas var palīdzēt jums organizēta jūsu laiku un ilgtermiņa plāniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:15.00x9.00x3.00cm/5.89x3.54x1.18)

Izskatās arī
50gab Albums Papīra Uzglabāšanas Organizators Ar 120Pcs Lipīga Indekss Cilnēm, Lai noturētu īsu paziņojumu Albums Papīra, Cardstock Papīra Vinila Komplekts Komplekts
€65.94 €39.56

(50gab albums papīra uzglabāšanas organizators ar 120pcs lipīga indekss cilnēm, lai noturētu īsu paziņojumu albums papīra, cardstock papīra vinila komplekts komplekts to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas darba/mācību vajadzībām. izgatavots no kvalitātes pvc materiāla, tas plastmasas papīra turētājs ir viegls un uzticamu, praktisku un ūdensizturīgs lietot un uzglabāt, var)

Izskatās arī
Musulmaņu Musulmaņu Dāvanas Eid Apsveikuma Kartītes Eid Mubarak Kartes Ar Aplokšņu Ramadāna Eidi Aploksnes elektroniskās identifikācijas (Eid) Kartes un Aploksnes Komplekts
€5.24 €2.21

(vienuma tips: aploksnes krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 15*10 cm materiāls: papīrs iepakojums: 6pcs aploksnes + 6pcs kartes + 6pcs blīvējuma uzlīmes vērtība iepakojums: jūs saņemsiet 6 gab eid mubarak kartes aploksnes ar dažāda stila, katra karte salocīts izmērs 10x15cm/4x6 collas, un pietiekamā daudzumā, lai jūs izmantot ramadan. premium materiāls: mūsu mēness)

Izskatās arī