Cena €4.84 €12.39

Pilns apraksts

Apraksts

Viena no galvenajām iezīmēm šajā grāmatas ir tās radošo un unikāls dizains.Ar tā uzkrītošā un jautri dizains, tā piebilst pieskārienu personību un stilu, lai jūsu darba vieta.Līmi, ņemiet vērā, dizains padara to viegli un ērti lietot, ļaujot jums ātri pierakstītu piezīmes un atgādinājumus, bez nepieciešamības meklēt pildspalvu un papīru.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:10.30X7.20X0.50cm/4.05X2.83X0.20in

-Šī kancelejas preces postenis ir dienas plānotājs, piezīmju grāmatiņa, kas ietver sadaļas par viegli plānošanas un uzdevumu pārvaldību.

-Lai uzdevumu saraksta sadaļā šī grāmatiņa ir ideāls līdzi svarīgi uzdevumi, kas jāveic.

-Memo sadaļā šī grāmatiņa ir liels īsa atzīme nosaka piezīmes un idejas, kas nāk prātā visu dienu.

-Ar atgādinājumu sadaļā līmes notepad ir ideāls līdzi, svarīgi datumi un notikumi.

-Radošu un unikālu dizainu no šī grāmatiņa piebilst stilu, lai jūsu darba vieta.tas ir lielisks veids, kā parādīt pie jūsu personību un padarīt savu darba vietu jūtas vairāk personalizētu.

6 x Grāmatas Līmi piezīmju bloknoti

Specifikācijas

  • Feature6: Memo Spilventiņi
  • feature2: pašlīmējošas saraksti
  • Feature9: atmiņa piezīmju bloknoti
  • feature5: uzdevumu saraksts
  • feature3: mazo rakstot piezīmju bloknoti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: lipīga memo dokumenti
  • feature4: saraksti
  • feature1: viesu pārbaudes serveriem
  • Feature10: pašlīmējošas memo spilventiņi
  • Feature7: lipīga cilnes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. Gadam Jautri 12 Mēnešu Galda Kalendārs Dekori Kaķu Mīļotājiem Rakstāmgalds, Mākslas Kaķu Kalendāra Ziemassvētkiem, Jauno Gadu, Dzimšanas Dienu
€9.79 €3.52

(nekad garām nevienu svarīgu datuma vai pēc notikuma ar mūsu drošu un augstas kvalitātes viduslaiku kaķis galda kalendārs.šo vadu viduslaiku kaķu kalendārs 2024. gadam ir ideāls kaķu mīļotājiem un iezīmes apdullināšanu attēlus no mūsu kaķu draugiem viduslaiku uzstādījumi.ieplānot un pievienot šarmu uz jebkuru telpu, ar savu vadu kaķi galda kalendārs. specifikācijas: materiāls: papīrs svars:)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Kartes Turētāju Skrāpējumiem izturīgs Un Darba Žetons Saderīgu Stabilu Fiksāciju vizītkaršu Turētājs
€8.14 €4.88

(apraksts: derīguma termiņš: izgatavoti no pvc , šīs kartes īpašniekam ir izturīga un ilgi kalpo. izsmalcinātu kuģiem: ar delikāts modeļus un gludas līnijas, šīs kartes turētājs apvieno praktiskumu un estētiku. divi valkāšanas veidi: šīs kartes īpašnieks var valkāt vai nu ar nozīmīti klipu vai kakla siksniņa, nodrošinot elastīgu un dažādu reizes. stabila fiksācija:)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
3/4gab Ziemassvētku Kartītes, Unikālas Kartona Ziemassvētki Apsveikuma kartiņu DIY jaungada Pastkartes, Dāvanu Kartes Ziemsvētki Puse Rotā Noel
€3.30 €1.58

(3/4gab ziemassvētku apsveikuma kartīti, izturīgs, unikālas kartona kastes, netraucētu rakstīt ziemassvētku apsveikumus ģimenei, draugiem augstas kvalitātes kartona materiāla izturība un gluda rakstīšanas pieredzi. gudri veidota, ar skaistu grafiku un skaidri uzraksti, ideāls sūta sirsnīgu vēlas ģimeni un draugiem. svētku rotājumi uz kartes, radīt dzīvespriecīgu un svētku atmosfēru. piemērots)

Izskatās arī
100 Aploksnes Naudas Uzkrājumi Problēmas Grāmatas,Uzglabāšanas Budžeta Saistvielu Budžeta Grāmata Naudas Taupīšanas Problēmu Lodziņā Komplekts
€24.53 €11.28

(100 aploksnes naudas uzkrājumi problēmas grāmatas,uzglabāšanas budžeta saistvielu budžeta grāmata naudas taupīšanas problēmu lodziņā komplekts labāko 100 aploksnes ietaupījumu izaicinājums grāmata: budžeta saistviela ļauj ietaupīt naudu un budžeta plānošana ir ļoti interesants, tik daudz, ka jūs varat izmantot šo grāmatu brīvdienas, automašīnas, avārijas līdzekļus, nomaksājot parādus,)

Izskatās arī
12pcs/daudz Budžeta Loksnes Aploksnē Patēriņš Kartes Small Business Piegādes 200g Papīrs, Pastkartes, Kancelejas Ekstrakts Aploksnes
€0.87 €0.47

(materiāls: 200g dubultu līmlenti izmērs: 171mm * 87mm (garums * platums) iepakojums saraksts: 12 gabalus kopā, 2 par katru no sešām krāsām 12pcs/daudz budžeta naudu aploksnē plāns patēriņa kartes 200g papīrs small business piegādes pastkartes kancelejas preces ekstrakts aploksnes)

Izskatās arī
Kartes PVC Kartes Slots Perforators,Standarta CR80 30Mil Izdrukājamu Plastmasas Foto ID Žetons Vertikālā vizītkartes
€18.33 €13.57

(kartes pvc kartes slots perforators,standarta cr80 30mil izdrukājamu plastmasas foto id žetons vertikālā vizītkartes iepakojuma daudzums: jūs saņemsiet 150 pvc id kartes ar perfunctors, pietiekami, lai jūs varētu izmantot vai koplietot ar ģimeni un draugiem materiāls: mūsu tukšu id kartes ir izgatavotas no augstas kvalitātes plastmasas ar iepriekš caurumošanas.pilna stūriem, ūdensizturīgs un viegli)

Izskatās arī
Studentu 100 Loksnes Amatniecības Ieskicējot Rakstot Mākslas Piederumi Mākslas Kopiju Papīra Kaligrāfijas Kopiju Papīra Caurspīdīgs Pauspapīrs Papīra
€4.19 €2.01

(vienība: papīrs. krāsa: caurspīdīgs. izmērs: 16k[250*175mm]. pienākumi: rakstiski/ieskicējot/rasējums. iepakojumā: 100 loksnes/maiss kopiju papīra. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Zemas Cenas, Augstas kvalitātes Luksus Pasūtījuma Folija Logo Iespiests vizītkartes, Pastkartes, Kāzu Kartes Paldies Karte
€0.92

(specifikācija preces nosaukums zemas cenas, augstas kvalitātes luksus pasūtījuma folija logo iespiests vizītkartes, pastkartes, kāzu kartes paldies karte materiāls krītots papīrs,kartona papīra, kraftpapīrs,tekstūru papīra,perlamutra papīra,mākslas papīru, pvc un tā tālāk.biezums 250g,300g,400g, 700g, 800g, 1000g un pielāgot kuģi normāla drukāšana, karstspiedes, krāsas zelta)

Izskatās arī
Unikāls Un Vērtīgs Apdares Ērta Mini Desktop Kalendārs Jaunākās Dekorēšanas Tendences Elegants Ikdienas reģistrēšanās Kalendārs
€1.72 €1.03

(unikāls un vērtīgs apdares ērta mini desktop kalendārs jaunākās dekorēšanas tendences elegants ikdienas reģistrēšanās kalendārs apraksts: nosaukums: iedvesmojošu mini kalendārs krāsa: kā parādīts materiāls: papīrs stils: vienkārša mūsdienu piemērojamo: desktop funkcijas: 1. mūsu galda kalendārs ir naudas meistarība un praktisks dizains,)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī
Lentes customizationFactory pielāgotas 3d apdrukāta zīda lentes grosgrain lente lentes ar reljefs logo
€0.92

(produkta apraksts msd rūpnīcas logo uzdrukāts lentes pasūtījuma satīna lente, drukāšanas nosaukums, logo lentes piegādātājs materiāls 100% poliestera satīna lentes,grosgrain lente,organza lente,kokvilnas lentas,zelta/sudraba lentes,zelta/sudraba burbuļot lentes...iespiesti kuģiem, tintes drukas, siltuma pārneses drukas, folija print(zelta/sudraba), dvesma drukāt, utt lentes krāsu izvēlēties no mūsu krāsu karte)

Izskatās arī
2022 Iblis Komik Ingin Memeluk Buku Catatan Resmi Karakter Kartun Buku Pegangan Buku Harian Perencana Mingguan Anime Di Sekitar
€18.23 €9.11

(ukuran: 186*131mm 192 halaman bahan: kertas paket termasuk: 1 buah grāmatiņa)

Izskatās arī
4 Gab. Laimīgs 2024 Gadu Dragon 3D-trīsdimensiju Sarkanā Aploksnē Soma (Xianlong ) 4gab Dāvanu Papīra Naudu
€9.23 €4.61

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj likt naudu iekšā, lai dotu bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru.ķīniešu stilā sarkano aploksnes ar delikāts modelis konstrukcija, kas ir unikāla un svētku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā 3 -materiāls:papīra -izmērs:17.80x9.50x0.30cm/7.00x3.73x0.12ar -sarkanā)

Izskatās arī
10pcs/daudz Baltu kartiņu vintage kartes paldies/bestwishs/mīlu jūs 3size svētību Ziņu Dzimšanas dienas Apsveikuma
€3.35 €2.18

(izmērs:aptuveni 3size 5.4 cm*9cm/gab 15*10 cm/gab 20.5*9.5 cm/gab daudzums:1 lote=10pieces 3 dažādu dizainu,3 dažāda lieluma paziņojums: krāsa kā attēlā, papīra . paziņojums: tikai karti,ne aploksnes,ne maisiņu!)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Plānotājs Ikdienas Grafiku Loksnes, Sienas Karājas Kalendārās Nedēļas Ikgadējā Gada, Lai Sarakstā Programmas Organizators Izvēles Saraksta
€4.54 €2.45

(produkta specifikācijas: izmērs: 88*29.7 cm materiāls: gumijots vai pašlīmējošs papīrs motīvs: 1. 2024 sienas kalendārs - bieza papīra 2024 sienas kalendārs, no janvāra līdz 2024. gada, sadalīts 2 loksnes ar katru (atvērtās lapas izmērs ir 34.6 x 11.7 ), kas ļauj jums redzēt pilnu gadu plāns īsumā. 2. funkcija detaļas - svētku marķējums un atpūta, uzsverot, mēneša)

Izskatās arī
A4 Formāts Plīsumi Iknedēļas Plānotāju Darbvirsmas Darīt Sarakstā Programmas Organizators Memo Pad Skolas, Biroja Piederumi
€12.81 €5.76

(apraksts laika pārvaldība pareizi, var palīdzēt mums, lai darbā vai studiju efektīvāku.šīs nedēļas kalendārs plānotājs var darbu organizēt savu laiku saprātīgi.nodot šo uzdevumu saraksts uz jūsu galda, skolā, mājās vai birojā, un studēt vai strādāt efektīvāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 29x20.5x0.1cm -)

Izskatās arī
Smieklīgi Suns Sienas Kalendārs 2024. Gadam Gudrs Pooping Kucēni Ikmēneša Art Sienas Kalendārs Smieklīgi Dangling Dog Kalendāra Mājas, Skolas 12 Mēnešu
€12.50 €6.63

(paliktu uz augšu jūsu suni grafiku ar mūsu suni sienas kalendārs 2024. gadam! šis augstas kvalitātes kalendāra nodrošina vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, ar daudz vietas plānošana un organizēšana.katru mēnesi funkcijas, jautrs fotogrāfijas, kas ir pārliecināti, lai jums smieties skaļi.pakārt to uz jūsu sienas un dod jūsu viesiem pārsteigumu ar savu glītu un smieklīgi saturu. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
Izskatās arī