Cena €3.52 €9.79

Pilns apraksts

Nekad garām nevienu svarīgu datuma vai pēc notikuma ar mūsu drošu un augstas kvalitātes Viduslaiku Kaķis Galda Kalendārs.Šo Vadu Viduslaiku Kaķu Kalendārs 2024. gadam ir ideāls kaķu mīļotājiem un iezīmes apdullināšanu attēlus no mūsu kaķu draugiem viduslaiku uzstādījumi.Ieplānot un pievienot šarmu uz jebkuru telpu, ar savu Vadu Kaķi Galda Kalendārs.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs

Svars: aptuveni 84g

Produkta Izmērs: aptuveni 21x14cm/8.27x5.51 collas, izvērstais izmērs: par 28x21.5cm/11.02x8.46 collas

Iepakojuma Saraksts:

1pc no Galda Kalendārs

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un fotografēt, leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Uzticamu derīguma termiņš: Pacelt savu kalendāru ar Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. gadam! Šo unikālo un burvīgs gabals ir izgatavotas no droša, uzticama papīra materiāliem, kas ir grūts, izturīga un nodilumizturīga.

2.Mākslinieciskais noformējums: pievienojot mūsu Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024 uz jūsu galda dekori, jūs pieredzi izsmalcinātu viduslaiku gleznas, kuras pievienot touch of izsmalcinātību.Raksturo spilgtas & ilgstošu krāsu ar lielisku ziņas, katra mēneša portrets ir šedevrs.

3.Lieliski Tēli: Unrope šarmu viduslaiku kaķi ar mūsu izsmalcinātu Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. gadam. Priecājies, lieliskas bildes, tā nodrošina katru mēnesi, kas raksturo spilgtas un burvju modeļus, kas būs pievienot touch burvība, lai jūsu dekoru.

4.Noderīgs: Palikt uz ceļa un stilu ar Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. gadam! Izmanto kā ikdienas kalendāru un plānotāju, tas nodrošina ideālu praktiskumu un šarmu.Ar pietiekami daudz vietas, lai rakstīt plānus, tikšanās un piezīmes, jūs nekad aizmirst svarīgu datumu vai notikuma vēlreiz.

5.Teicama Dāvanu izvēle: Šī Viduslaiku Kaķu Kalendāra 2024. gadam funkcijas, 12 jautrs attēlus kaķiem.Tas ir ideāls, lai Ziemassvētki, Jaunais Gads, dzimšanas dienas utt.kā brīnišķīga dāvana jebkura kaķu mīļākais vai vēstures ventilators.Šo vadu kalendārs ir piemērots ģimeni, draugiem, kolēģiem, radiniekiem, un vairāk.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6PCS Karikatūra Ķīnas Hongbao Red Pakešu Aploksnē, Gadā Dragon Laimīgs Naudas Maiss Pavasara Festivāla Dzimšanas dienu Hongbao Piederumi
€0.93 €0.51

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: kartona, sarkana tehnoloģija: krāsu drukāšanas krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu jauda: lielu izmēru var turēt aptuveni 3000 juaņa, un mazo izmēru var turēt aptuveni 500 juaņu. komplektā ietilpst: 6pcs(ar jauktu sarkanu apvalku) piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet,)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Kartes, Aploksnes Apsveikuma Kartītes Jaunā Gada Dāvanu Kartes, Apsveikuma Kartiņu, Jaungada Kartes+24 Baltas Aploksnes
€13.72 €6.86

(apraksts meklējat lielisks veids, kā izteikt jūsu jauno gadu vēlas saviem mīļajiem?izskatās ne tālāk par mūsu jaunā gada apsveikuma kartītes!mūsu kartes ir paredzētas, lai ir gan skaista un sarežģīts, ar dažādu modeļu un dizainu, lai atbilstu jūsu dāvanu vajadzībām.aploksnes padara to viegli saglabāt un nosūtīt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:12.00x10.00x0.20cm/4.72x3.93x0.08in -)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
4GAB Atkārtoti Magnētiskās Tāfeles, Ledusskapja, Magnētisko Ziņojumu dēli Uzlīme
€9.80 €4.71

(apraksts šo preci ir ierakstāms sausās tīrīšanas magnēti.izgatavota no premium materiāls, tas ir spēcīgs magnētisms un praktiskas.tā var pielipt magnētiskās dzīvoklis gludas virsmas, piemēram, black dēļi, ledusskapji, metāla organizators, metāla skapji utt. funkcijas - krāsa: melna - materiāls: gumijas magnēts, pp - izmērs: aptuveni 21.00x14.80x0.10 cm/8.25x5.82x0.04in -)

Izskatās arī
Pasūtījuma Augstas kvalitātes PVC, UV Druka Kredītkartes Izmēra Spīdīgs Garantija Dalības ID Biznesa Dāvanu Kartes
€1.53

(produkta apraksts mums ir ķīniešu ražošanas rūpnīca specializējas ražošanas viedkaršu/etiķetes.mūsu kompānija izstrādā un ražo dažādu kartes par 19 gadiem.mūsu bizness ir izplatījusies visā pasaulē. specifikācija atslēgu kartes tips uv karte materiāls pvc, pet, caurspīdīga pvc drukāšanas heidelberg ofseta druka / pantone sietspiede amatniecība spīdums/)

Izskatās arī
Rokasgrāmata "dari pats" Cilpa Kalendāra DIY Kalendārs Office Desktop Mājas Dekoratīvā Digitālo Nelielu Rotājumu Desmit Tūkstoši Gadu Kalendārs
€5.86 €3.98

(specifikācija: materiāls: abs,koka izmērs: 18*13.5 cm/7.1*5.3. paketē iekļauts: 1 rokas diy cilpa kalendārs funkcijas: 1,manuālā diy cilpa kalendārs:ar daudz tukšu telpu, šīs rokasgrāmatas diy cilpa kalendāra aicina savu radošumu.izrotāt to ar uzlīmēm, flomāsteri, vai pat savus zīmējumus, pārveidojot to par unikālu un individuālu mākslas darbu. 2,ilgtspējīgi)

Izskatās arī
Pasūtījuma Karte, Kaste, Lai Kāzas Ar Nosaukumu, Kāzu Piemiņai Lodziņu, Personalizētu Atmiņas Karte, Kaste, Lai Puse
€27.12 €18.44

(pasūtījuma karte, kaste, lai kāzas ar nosaukumu, kāzu piemiņai lodziņu, personalizētu atmiņas karte, kaste, lai puse atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. [custom kāzu kartes lodziņā]: personalizētu kāzu kartes lodziņā nosaukums/datums, kad ir visvairāk unikālu kāzu dekorēšana, tas var palīdzēt jums savākt svētību un apsveikumus no draugiem un ģimenes, tas ir skaists kāzu/apsveikuma)

Izskatās arī
2024-2025 Angļu Kalendārs Sienas Starptautiskajiem Svētkiem Dienesta (012) Ikmēneša Mājsaimniecības
€19.61 €9.22

(apraksts šis kalendārs ir izgatavots no droša un papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un uzskata, perforēta dizainu varat nodot to uz sienas.ar vienkārša un moderna dizaina, tas kalendārs var karājas, arī izdaiļot jūsu mājās.un tas var būt jūsu labs palīgs. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Kartes PVC Kartes Slots Perforators,Standarta CR80 30Mil Izdrukājamu Plastmasas Foto ID Žetons Vertikālā vizītkartes
€18.33 €13.57

(kartes pvc kartes slots perforators,standarta cr80 30mil izdrukājamu plastmasas foto id žetons vertikālā vizītkartes iepakojuma daudzums: jūs saņemsiet 150 pvc id kartes ar perfunctors, pietiekami, lai jūs varētu izmantot vai koplietot ar ģimeni un draugiem materiāls: mūsu tukšu id kartes ir izgatavotas no augstas kvalitātes plastmasas ar iepriekš caurumošanas.pilna stūriem, ūdensizturīgs un viegli)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Zemas Cenas, Augstas kvalitātes Luksus Pasūtījuma Folija Logo Iespiests vizītkartes, Pastkartes, Kāzu Kartes Paldies Karte
€0.92

(specifikācija preces nosaukums zemas cenas, augstas kvalitātes luksus pasūtījuma folija logo iespiests vizītkartes, pastkartes, kāzu kartes paldies karte materiāls krītots papīrs,kartona papīra, kraftpapīrs,tekstūru papīra,perlamutra papīra,mākslas papīru, pvc un tā tālāk.biezums 250g,300g,400g, 700g, 800g, 1000g un pielāgot kuģi normāla drukāšana, karstspiedes, krāsas zelta)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
4 Gab. Laimīgs 2024 Gadu Dragon 3D-trīsdimensiju Sarkanā Aploksnē Soma (Xianlong ) 4gab Dāvanu Papīra Naudu
€9.23 €4.61

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj likt naudu iekšā, lai dotu bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru.ķīniešu stilā sarkano aploksnes ar delikāts modelis konstrukcija, kas ir unikāla un svētku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā 3 -materiāls:papīra -izmērs:17.80x9.50x0.30cm/7.00x3.73x0.12ar -sarkanā)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Johannesa vermēra gleznu Mākslas Gleznu Sērija Pastkarte Meitene Ar Pērļu Auskaru Apsveikuma Kartītes DIY Vēstnesis Apdare
€5.46 €4.37

(izmērs: 140*102 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
Pasūtījuma Rūpnīcas Profesionālās Pielāgot Dažādas Formas Stikla Pudele Vīna Etiķetes Pašlīmējošās Uzlīmes Uzlīmes
€1.53

(produkta apraksts rūpnīcas profesionālās pielāgot dažādas formas stikla pudele vīna etiķetes pašlīmējošās uzlīmes uzlīmes seminārs parādīt iepakojums un transportēšana mūsu pakalpojumi uzņēmuma informācija šanhajas qingrui iepakojuma materiāla co.,ltd. shanghai pudong dongbao krāsu iespiešanas fabrika šanhajas qingrui iepakojuma materiāla)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
120 Gab. Pauspapīrs Žaketes Pauspapīrs Papīra Pre-Salocīts Kāzu Ielūgums Papīra 5X7 Collu
€37.63 €25.21

(120 gab. pauspapīrs žaketes pauspapīrs papīra pre-salocīts kāzu ielūgums papīra 5x7 collu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. ideāls kāzu ielūgums ir tieši tas, ko jūs vēlaties paveikt.jūsu meita, dēls, un drauga kāzu ielūgumi atstāt dziļu iespaidu uz tiem, pirms ierašanās [komplektācija] jūs saņemsiet paketi, kas ietver)

Izskatās arī
UV DTF Pārsūtīt Uzlīmes Kausa Wrap Etiķetes Vairumtirdzniecības Karikatūra Tases Wrap Uzlīmju Ūdensizturīgs Drukāt Iepakojums
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
2024 Oficiālais Arknights Spēles Galda Kalendārs Amiya Texas Skadi Blaze Spēle Rakstzīmes Kalendāri Cosplay Ziemassvētku Dāvanu
€47.15 €23.57

(izmērs: 20*17 cm materiāls: papīra datums: janvāris 2024 - 2024. gada)

Izskatās arī
Tradicionālo 2024. Gadam Karājas Kalendārs Skaidrs, Iespiests Sienas Kalendārs Delikāts Biroja Sienas Kalendārs
€13.62 €5.86

(apraksts tas ir mūsu tradicionālā ķīniešu kalendāra dienas.izgatavoti no papīra un delikāts meistarība.klasiskās tradicionālo kalendāra, gredzena ārā veco gadu un gredzenu jaunajā gadā.sienas karājas kalendārs ir ar bagātīgu saturu.jūs varat pārbaudīt datums un saules termiņa viegli.un tas ir jūsu labā, palīdzot rīks, lai jūs katru dienu, izmantojot. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī