Cena €3.62 €7.39

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Saglabāt savu niršanas aprīkojumu top stāvoklī, ar šo uzticamu putekļu plug vārstiem, kas paredzēti, lai aizsargātu no putekļiem un netīrumiem.

Izgatavots no izturīgas plastmasas, tērauda materiāla, tas viegls un pārnēsājamo plug ir izturīgs pret ūdeni un nodrošina drošu fit viegli niršanas laikā.

Izgatavots no plastmasas, tērauda, putekļu vāciņi ir izturīgs, anti agings un izturīgs, anti slip modelis padara to viegli, lai skrūvi un izslēgšana.

Funkcijas iekšējo vītni saskarnes, kas nodrošina stingru un drošu savienojumu, neļaujot tai nokrist un piedāvā labāk aizsargātu jūsu niršanas rīku.

Piemērots ūdenslīdēju visos līmeņos, šī universāls plug ir būtisks aksesuārs ikvienam, kas vēlas, lai saglabātu izrādes un ilgstošu savas niršanas rīku.

Vai jūs esat explorings zemūdens alas, vai izbaudīt brīvo niršanu, tas plug nodrošina uzticamu aizsargāt savu aprīkojumu.

Specifikācijas:

Materiāls:Tērauds Plastmasas

Izmērs:Apm.3.3x2.7x2.1cm/1.3x1.06x0.83inch

Krāsa:Melna

Komplektā Ietilpst:

1xDiving Putekļu Plug Klp Din

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DUUTI
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
YFASHION 15"/38.1 cm Premium Laivu Nolaišanas Riteņiem Laivu Transom Palaišanas Noraut Riteni, Lai Piepūšamās &Alumīnija Laivas 300 Lbs
€121.79 €73.07

(apraksts: nosaukums: piekabe materiāls: nerūsējošais tērauds darbības joma: piemērots aizmugurē ar asti plate! iepakošanas metode: atsevišķas kartona iepakojums (vienā ailē, viens komplekts) bruto svars: 4,6 kg iepakojuma saraksts: piekabes x 1 pāris piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību,)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Lieljaudas Laivu Doks Radzes Noteikt Kontroles Virves Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai
€1.15 €0.57

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī
Kāju Pumpis Piepūšamo Gaisa Vārstu Augsta Izturība Šļūtenes Adapteri Airu Laivu Piederumi
€0.76 €0.53

(kāju pumpis piepūšamo gaisa vārstu augsta izturība šļūtenes adapteri airu laivu piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tā attiecas uz visu veidu sešu caurumu, astoņi-hole vārsts, ir ļoti noderīgs sīkrīku krāsa: melna materiāls: pvc izmērs: viens izmērs garums: 7cm (2.76), kā diametrs: 1.9 cm (0.75 gadā) daudzums:1gab. piezīme:lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī
Laivas Airi Nomaiņa T Rokturis Mazs Izmērs, Viegli Uzstādīt Ērtu Portatīvo PVC Materiāla Piederumi Sērfošanas Dēlis
€2.55 €1.78

(apraksts: 【lieluma informācija] aicina t izliektas bradāt rīkoties apm. 11.5cmx9cmx3cm/4.53inchx3.54inchx1.18inch 【pvc materiāls] aicina bradāt rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga 【viegli uzstādīt] aicina bradāt nomaiņa t rokturis ir gaismas svara, kompakts, viegli pārnēsājams, viegli uzstādīt un lietot 【profesionālās piederumi])

Izskatās arī
Pa vējam Vēja Buru Komplekts 42 collas Kajaku Kanoe Piederumi, Viegli Setup & Izvieto Ātri, Kompakts un Pārnēsājams
€23.31 €15.15

(kompakts dizains, izturīgs, izmantojot, viegli izveidot un izvietot ātri.pls piezīme :malām, kas produktu saglabā šuves,viegli uzturēšana,neietekmē normālas lietošanas jaudīga bura: vīlēm, kas ir triple-sašuj un perimetru batten ir izdarīts praktiski neiznīcināmi kompozīta materiāla produkta izmēri: 42.5 * 42.5 cm (108 * 108 cm), sagriezta/salocīts diametrs: 15.7 cm (40 cm) izgatavots no rip-stop neilona sailcloth)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
20 Gab 10.75 Collu Vējdēlis Fin Lodziņā Valdes Ilgi Valdes Veikbords Centrs Fin Lodziņu, Sērfošanas Piederumi,Melns
€113.08 €83.68

(20 gab 10.75 collu vējdēlis fin lodziņā valdes ilgi valdes veikbords centrs fin lodziņu, sērfošanas piederumi,melns superior materiāli, lai var izturēt ūdens spiedienu un uv. super viegls un izturīgs.viegli veikt. lielisks aksesuārs vējdēlis sportu. spēlēt svarīgu lomu sērfošanu sportu. izmērs: 27cm materiāls: haicui materiāls krāsa: melna iepakojuma)

Izskatās arī
Kajaks Kabīnes Aiztaisītu Vāciņu Ūdensizturīgs Kabīnes Aizsargs Ar 2 Siksnām, M/L/XL/2XL Asaru Izturīgs Klāja Laivas, Kajaki Piederumi
€21.23 €13.80

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *nāk ar 2x 2m elastīga siksna , izturīgi un labāku fit un aizsargāt jūsu laivu *pastiprināta sašuj vīles par ilgstošu izmantošanu. *aizsardzības vāciņš ir paredzēts, lai novērstu kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un kukaiņiem. *regulējamas)

Izskatās arī
2pc Wall Mount Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Oglekļa Tērauda, Kanoe, Vējdēlis Paddleboard Snovborda Skiboard Skiboard lieljaudas Āķi Pakaramie
€80.91 €40.46

(specifikācijas: tips: laivu uzglabāšanas plaukts materiāls: oglekļa tērauds krāsa: melna diametrs ir oglekļa tērauda caurules: 1.8 cm / collu 0.71 izmērs: 42x37x1.8cm / 16.5x14.6x0.71inch svars: aptuveni 1.9 kg max slodze: 80kg/176lb [konversija: 1cm=0.3937 collu, 1inch=2.54 cm] funkcijas: ar šo kajaku paliktni, jūs varat glabāt jūs kajaks,)

Izskatās arī