Cena €8.35 €13.25

Pilns apraksts

8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa

Derīguma termiņš: Izgatavota no Premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu.

Vienvirziena Vārsta: Tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju.

Pārsega Dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina noplūdes novēršanas.

Piemērojamība: Šķiet pāriem un ir labs nomaiņa jūsu piepūšamo laivu.Piemērots vairumam piepūšamās laivas, plosti, gumijas laivu, u. c.

izmēri:2.2x1.7cm

Materiāls:plastmasa

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

8 x Bostonas Vārsts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Unisex Jaunu Ūdens Sneaker Āra Pludmales Peldēšana Karstā Pārdošanas Vīriešu, Sieviešu, Brienot Kurpes Ātri Žāvēšanas Vasaras Čības Pāris
€16.40 €6.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs varētu pieņemt kritums piegāde!vairumtirdzniecība,vairāk atlaides!sazinieties ar mums tagad! kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast es izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma.)

Izskatās arī
18/25CM Niršanu Silikona Regulators Kaklarota Turētājs Elastīgu Iemuti Regulators Kaklarota Gredzeni Astoņkāji Turētājs
€13.49 €8.91

(funkcijas: izgatavota no elastīga silikona materiāla. tur astoņkāji regulators, kur tas ir nepieciešams. ļauj regulators, lai karājas tuvu zem zoda. ērti un viegli lietot. būtisku piederumi niršanai mīļāko. specifikācijas: materiāls: silikona diametrs: 18 cm/25cm krāsa: melna/dzeltena komplektā ietilpst: 1x niršanas regulators)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
Jauns 1.5 MM Neoprēna Niršanas Potītes garuma Bikses Vīriešu Sieviešu Snorkeling Capri-elsas, Peldēšana Airu Buru Sērfošanu Silts
€45.06 €26.13

(firmas nosaukums:dive & bura materiāls:neilons + neoprēna, 1,5 mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, ect ūdens sporta veidiem. zīmols: dive & bura nosaukums: niršanas potītes garuma bikses modelis: lp-010 krāsa: vīriešu : pelēka, sieviešu : sarkana / violeta materiāls:)

Izskatās arī
Kickboard Bērniem Peldēšanas Putas Kuģa, Baseins Ergonomisku Komfortu Un Veiktspēju Veicina Dabas Peldēšana Stāvoklis
€2.49 €1.75

(apraksts: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt un sniedz pārliecību, ūdenī. iebūvēts rokturis viegli satveršanas. piemērots bērniem un pieaugušajiem. viegls, un necaurlaidīga. nav viegli lauzt funkcijas: stils: valdes materiāls: eva sakarā ar apgaismojuma un ekrāna setting atšķirībām, preces krāsa var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Inground Baseins Gumijas Baseins Sveces Baseins Atgriešanās Līnijas Spraudni Ziemas Cauruļu Antifrīzs Spraudnis Virs Zemes Baseins Baseins
€17.22 €11.88

(inground baseins gumijas baseins sveces baseins atgriešanās līnijas spraudni ziemas cauruļu antifrīzs spraudnis virs zemes baseins baseins atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. plaši pielietotas winterizing spraudnis: baseins izplūdes spraudni var izmantot, lai atjaunotu un izvairīsies caurules ziemā, arī lielisks)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
Kāju Pumpis Piepūšamo Gaisa Vārstu Augsta Izturība Šļūtenes Adapteri Airu Laivu Piederumi
€0.76 €0.53

(kāju pumpis piepūšamo gaisa vārstu augsta izturība šļūtenes adapteri airu laivu piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tā attiecas uz visu veidu sešu caurumu, astoņi-hole vārsts, ir ļoti noderīgs sīkrīku krāsa: melna materiāls: pvc izmērs: viens izmērs garums: 7cm (2.76), kā diametrs: 1.9 cm (0.75 gadā) daudzums:1gab. piezīme:lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Sēdekļa Laivu Spilvenu Pūķis Pad Bradāt Mašīna Seglu Spilveni Kajaku Airu Flotācijas Sēdekļi Dāvanas Rotaļu Bāzes Mount Slīdēšanas
€11.29 €5.08

(apraksts veikti ar smalkām meistarība, tas sēžamspilvenu der bradāt laivu.sēdekļa pamatni veido eva, padarot jūs jūtaties ērti.sēdekļa spilventiņu ir jauki un iespaidīgi dāvana jūsu draugiem, kas ir nepieciešams, lai pūķis laivu sacensības apmācību. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:eva -izmērs:32.50x15.50x5.00cm/12.77x6.09x1.97in - pūķis laivu airi sēdekļa)

Izskatās arī
Alumīnija Roku Truck Enkura Trolejbusa Kajaks Daļas, Piederumi Locīšanas Jūras Komplekts Zvejas Laivu, Plostu
€38.56 €18.89

(apraksts kajaks enkura komplekti portatīvo salokāmo enkuru, boju, lai kanoe, kajaku plosta funkcijas enkurs ir viegli izmantot, uzglabāšanas draudzīgi, un vidi, jebkāda veida.jūras enkurs|paredzēti ārā: no līdz no zvejas kajaks mēs esam jums attiecas.ultra enkurs|tas ietver arī pp piepūšamās glābšanas boja un nerūsējošā tērauda snap āķa, lai ātri un viegli veidot savienojumus.kanoe)

Izskatās arī
2 Gab Spilvens, Spilvenu Zvejas Laivām Sēdekļa Zvejas Kajaks Lodziņā Putas Sēdekļa Spilvena
€19.42 €9.71

(apraksts vai jūs meklējat , vēl pieejamas sēdekļa spilvena?vai jūs, kas meklē spilvenu, ko var izmantot āra zvejas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu premium zvejas spilvens ir atbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas - krāsa: random krāsa. - materiāls: kokvilna. - izmērs: 31 x 25.6 x 4 cm/12.18 x 10.06 x 1.57 collas. - izgatavoti)

Izskatās arī
2x Elastīgs Kajaks Drošības Stienis Siksna Regulējama Portatīvo makšķeri Bradāt Siksna Anti-zaudēja Viegli Izmantot Laivu Piederumu Melna/Zaļa
€1.99 €1.08

(funkcijas: * saglabāt savu rīku droši: 2 regulējamas siksnas jūsu bradāt un makšķere (airi nav iekļautas) - nekad zaudēt savu pārnesumu vēlreiz. * pagarināt garums: katru siksna ir 4 kājām, kad neizstieptu, bet var pagarināt līdz 6 pēdas maksimālu elastību. * viegli pielāgot: pavasara aizbāzni, kas ļauj jums pielāgot garums vadu no 2 uz 4 kājām, kad neizstieptu. * droši)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Wetsuit Vīriešiem Niršanu Pilns Uzvalks Spearfishing Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Viens Gabals, kas Ziemā Saglabāt Siltu Peldkostīmu
€87.50 €48.12

(热卖单品区 每款产品都是好货 ¥99.00 钜惠 已售1701笔 ¥138.00 钜惠 已售9030笔 ¥58.00 钜惠 已售4513笔 ¥75.00 钜惠 已售35242笔 ¥65.00 钜惠 已售49188笔 ¥75.00 钜惠 已售29366笔 .)

Izskatās arī
Piepūšamās Sūkņa Adapteri Portatīvo Airi, Sūknis, Gaisa Vārstu Universālā Sūkņu Vadītājs Savienotājs Dinghy Piepūšanas Sūkņa Adapteri Dinghy
€4.18 €2.30

(ar piepūšanas sūkņa adapteri ir must ir par kanoe entuziasti!sasniegt bez piepūles piepūšanai ar savu kvadrātveida kopīga izstrāde un baudīt savu viegls un pārnēsājamo raksturs.izgatavotas ilgstošai lietošanai, šis adapteris padarīs jūsu kanoe pieredze brīze. specifikācijas: nosaukums: piepūšamās sūkņa adapteri materiāls: pvc+vara izmērs: aptuveni 7,8*3.5 cm/3.07*1.38)

Izskatās arī