Cena €89.41 €149.02

Pilns apraksts

Ja jūs nevarat atrast fit izmērs uz izmēru diagrammas, lūdzu, sūtiet savu mērījumus, lai mums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu.

Krūtis ___collu vai ___cm,

Vidukļa ___collu vai ___cm,

Gurni ___collu vai ___cm,

Gravu vīles(bez apaviem) ___collu vai ___cm ,

Jūsu Augstums(bez apaviem) ___collu vai ___cm,

Papēži Augstums___collu vai ___cm,

Roku Garums ___collu vai ___cm.

Q: Kā pasūtījuma mērījumi?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.

Pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp:

Krūtis ___ collu vai ___cm,

Vidukļa ___ collu vai ___cm,

Gurni ___ collu vai ___cm,

Gravu vīles(bez apaviem) ___collu vai ___cm ,

Jūsu Augstums(bez apaviem) ___collu vai ___cm,

Papēži Augstums___collu vai ___cm,

Roku Garums ___collu vai ___cm.

Q: Kā pielāgotus, krāsas?

A: Mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus, krāsu pakalpojumu.

Jūs varat izvēlēties savu krāsu, pamatojoties uz mūsu krāsu diagrammu, vai sazināties ar mums.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas ?

A: Jūs varat nosūtīt kleitas bildes, lai man, tad es došu jums labu cenu, ja jūs varat pieņemt, mēs nosūtīsim jums maksājuma saites.

Q: Ražošanas laikā un kuģošanas laikā?

A: Parasti mūsu ražošanas laiks ir 5-7 dienu laikā, paātrinātā kārtībā 3-5 dienu laikā.

Ja jums vietu pasūtījumu, jūs varat pārbaudīt kopējo piegādes laiku.

Q: vai es Varu mainīt dažus sākotnējā kleitas dizainu?

A: Nē, problēmu, tas ir bezmaksas.

Q: Ko darīt, ja man nepatīk šis kleitas?

A: Vispirms, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt šo problēmu.

Piegāde :

Mēs kuģis veic ietvaros 10-15 dienas, ko Aliexress standarta kuģošanas ceļu un 15-30 darba dienas lielāko galamērķiem, ne ļoti tālu valstīs.Ja jums ir nepieciešams steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums, lai kuģis ar fast shipping, bet jums ir nepieciešams maksāt papildus maksu,ceru, ka saprast.

Atgriešanās:

Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums.Saņemot paku, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikts pēc jūsu pasūtījuma specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.Ja jūs vēlaties, lai atdod to,lūdzu ziņa mani, ar piestiprinātiem fotogrāfijas pirms jums nosūtīt to, liels Paldies.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Visas Kleitas mūsu veikalā var pielāgot izmēru un krāsu.Lūdzu, izvēlieties izmērs, balstoties uz jūsu ķermeņa mērījumus, lai iesniegtu pasūtījumu.Ja jums ir nepieciešams pasūtījuma kleitu, lūdzu, sniedziet mums savu mērījumu dati 3 dienu laikā pēc apmaksas.

Lūdzu, izlasiet iepriekš piezīmes uzmanīgi, pirms pasūtīt.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Specifikācijas

  • Atpakaļ Dizainu: Backless
  • Kleitas Garums: Potītes Garuma
  • Aksesuāri: NAV
  • Ķermeņa Formu: Visi Izmēra
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • CN: Dzjansu
  • Ražošana: Roku padarīt
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Modeļa Numurs: 1005006419893873
  • Godu: Kāzas
  • Piegāde: Aliexpress standarta piegādi vai kā pieprasījuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: Volcanion
  • Krāsa: Pielāgotu Krāsu
  • Īpašība: Krāšņs
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Stils: Vienkāršs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sezona: Pavasarī/Vasarā/Rudenī
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes
  • Vilciens: NAV
  • Grūtniecēm: No
  • Izgriezums: STRAPLESS
  • Kāzu Kleitu Audums: satīns
  • Faktisko Attēlu:
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Apdare: PRIEKŠGALA
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Izmērs: Custom Size

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eightale arābu vakarkleita Sarkanā Sirēna V-veida Kakla Mirdzēt Balles Kleita ar garām Elsojošs Piedurknēm Satīna Oficiālu Kāzu Kleita
€132.97 €83.77

(laipni lūgti mūsu veikalā lūdzu, lūdzu, norāda: 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___,)

Izskatās arī
Merioslove Vienkārši Rievotās Mermaid Kāzu Kleitas Mīļotā Bez Piedurknēm Beach Līgava Kleita Minimālisma Kāzu Kleitas 2024
€128.40 €89.88

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Sexy Dzeltena Milzīgais Balles Kleitas, Sudraba Mežģīnes, Aplikācijas Ņemtu Sadalīt Oficiālu 2023 Vakara Tērpi Maxi Nakts Puse Tērpiem Nāriņa
€304.72 €100.56

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit par jums pilnveidot un padarīt jūs vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tāpēc, lūdzu, atstāj mums savu precīzus mērījumus,mēs esam priecīgi pasūtījuma lieluma vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18) !kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši)

Izskatās arī
Royal Blue Fāzēm Celebrity Kleitas Sievietēm Viena Pleca, Sequined Sarkanā Paklāja Skrejceļa Kleitas Vestidos De Gala Dzimšanas Dienas Kleitas
€319.74 €198.23

(royal blue fāzēm celebrity kleitas sievietēm viena pleca, sequined sarkanā paklāja skrejceļa kleitas vestidos de gala dzimšanas dienas kleitas)

Izskatās arī
LAMYA franču Helburn Stila Zeķu Svārki Sievietēm Vakara Puse Kleitas Ilgi Sequined Vīles Šķēlumi Melna Balles Kleita Sieviete
€85.45

(sakarā ar dažādām attēlveidošanas materiāli, hromatiskās aberācijas, iepērkoties internetā, ir neizbēgama.lūdzu, skatiet produkta faktiskās ziņas.)

Izskatās arī
Luksusa Sirēna Vakara Kleitas Spīdums Pie Pleca Kroku Sexy Augstas Sānu Spraugas Balles Kleita, Spīdīga Backless Puse Kleitas 2024
€335.34 €100.60

(1.ja kleita custom made ? jā,lūdzu, piedāvāt :krūtis, viduklis, gūžas, pleca līdz jostasvietai un plecu pie grīdas ar papēžiem . 2. cik ilgi var saņemt kleitu ?parasti mēs kuģis kleita 15 dienu laikā . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai)

Izskatās arī
Zilā Princese Quinceanera Kleitas Klasiskās Pie Pleca Elegants Grīdas-garums Elsojošs Balles Kleitu 2023 Jaunu Vienkāršas Drēbes De Bil
€162.55 €112.16

([xlmodel]-[foto]-[0000] izstrādājumu fotogrāfijas [xlmodel]-[custom]-[58296] izmēri [xlmodel]-[custom]-[58280] piegāde)

Izskatās arī
Apelsīnu Līgavas Kleitas Ar V-Veida Kakla Grīdas Garums Sirēna Līgavas Kleitas Ar Mežģīņu Augšu Atpakaļ Kāzu Kleitas 2024 Jaunākais
€103.92

(izmēri ja jūs vēlaties plus lieluma jums būtu jāmaksā papildu usd 19 par īpašu padarīja īpašības un specifikācijas krāsu diagrammas par piegādi atgriešanās un kompensāciju)

Izskatās arī
Elegants Īsā V-veida Kakla Tilla Vakara Kleitas Sirēna ar garām Piedurknēm حزب اللباس Ceļa Garuma Rāvējslēdzējs Formālā Puse Kleita Sievietēm
€217.06 €99.85

(attēlu dzinumi kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums:)

Izskatās arī
Pilna Piedurkne Ar Augstu Apkakli, Hijab Musulmaņu Vakara Kleitas Satīna Appliques Islāma Oficiālā Puse Kleita Arābu Dubaija Sieviešu Drēbes De Saviesīgs Vakars
€191.43 €95.71

(pilna piedurkne ar augstu apkakli, hijab musulmaņu vakara kleitas satīna appliques islāma oficiālā puse kleita arābu dubaija sieviešu drēbes de saviesīgs vakars)

Izskatās arī
Skatīt Caur Dzemdību Kleitas par Foto Atvašu Laivu Kakla Pilnu Piedurknēm Baby Dušas Grūtniecēm, Pasūtījuma izgatavotu Sieviešu Balles Kleita
€53.41 €42.73

(biežāk uzdotie jautājumi 1.j:es vēlos, lai vieta, pielāgot rīkojumu, ko man darīt? a:mīļā,mēs varam pasūtījuma veikts kleita, lai jūs, pēc jūsu izmēriem un krāsu, kuru vēlaties, kad jūs to pasūtīt, jūs varat redzēt pielāgoto izmēru,lūdzu, izvēlies, to, par krāsu,jūs varat izvēlēties to, kas tieši. 2. j:cik ilgs laiks būs vajadzīgs, lai saņemtu preces? a: parasti,)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Daudzpakāpju Vakara Kleitas Ar Ruffles فساتين السهرة Pavada Atveriet Aizmugurējo Grīdas Garums Balles Kleitu Drēbes de soirée Sievietēm
€175.01 €148.76

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Gotiskā Melnā un Bordo Kāzu Kleitas Viktorijas Halloween Vintag Kāzu Kleitas Sequined Mežģīņu Plus Lieluma Līgavas balles Kleitas
€203.59 €162.87

(dārgie draugi, paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai jūsu kāzu kleitu. mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, starptautisku zīmolu kāzu kleitas.mēs esam apņēmušies nodrošināt pielāgota kvalitatīvas kāzu kleitu pakalpojumi high-end pircējiem. laipni gaidīti katru patiesu klientu, lai apjautātos, vai iegādāties!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un)

Izskatās arī
OIMG Salds Rozā, Mirdzoši Vizuļi Krelles, Balles Kleitas, Garas Piedurknes O Kakla Mirdzoša Grīdas Garums Satīna Vakara Tērpi Formālā Puse Kleita
€202.37 €82.97

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Lilija Taures Melnā vakarkleita Elegants Traipu 3D Ziedu Balles Kleita Sirēna Kāzu Vakara Kleita ar Split halāti de soirée
€166.27 €83.14

(īpaša piezīme: 1. visas kleitas mūsu veikalā var tikt pielāgota, ieskaitot izmēru, krāsu, stilu, ja jums ir īpašas vajadzības, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 2. nav noliktavā mūsu veikalā, visus pasūtījumus veikt 1-2 nedēļas šūt, tas ir atkarīgs no sarežģītības meistarība, svārki, tādēļ, ja jums ir steigā, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu,)

Izskatās arī
Romantiska Pie Pleca Vakara Kleitas Classic-line Līgavas Kleita Vintage Grīdas-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€284.41 €142.21

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī