Cena €89.88 €128.40

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam:

1. Labākās Cenas - Augstvērtīgs Audums, Papildu Pielāgošanas Meistarību, Precīzus Mērījumus un Pilnīgu QC sistēmu.

2. Pasūtījuma Pakalpojums - Visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu.

3. Savlaicīgu Piegādi - Sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.

4. Skriešanās, lai ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai uzzinātu vairāk.

Veikts pasākums

Mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri.

1. Krūtis = ___ cm/collas.

2. Vidukļa = ___ cm/collas.

3. Gurni = ___ cm/collas.

4. Augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas.

5. Dobi līdz stāvs ar kurpes =___ cm/collas.

6. Ja jums ir kādas citas īpašas prasības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Lūdzu, izlasiet norāda turpmāk rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Piezīmes:

A. produkts nesatur nekādus piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru vai apakšsvārki, cena ir par vienu kleitu tikai.

B. ietekmē daudzi faktori, piemēram, griešanas prasmes dažādu šuvēju, fotogrāfija, apgaismojums, kameras leņķi un dažādu elektronisko displeju, tur var būt nelielas atšķirības starp kleitu jūs saņemt un bildes iepriekš.Lūdzu atļaut dažas nelielas atšķirības, kas ir normāla parādība, jo mūsu kleitas ir atdarinājumi, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

C. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.

D. Mēs iesakām jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, skatiet mērīšanas instrukcijām un mērīt sevi uzmanīgi.

E. Kleitu var veikt Pielāgoto Izmēru, Krāsu, Dizainu.

F. Visas kleitas nav noliktavā, ražošanas sākas pēc tam, kad pasūtījums ir apstiprināts.

Q: Apstrādes laiks un piegādes laiks?

A: vispār, mūsu apstrādes laikā ap 15-20 dienu, jāsteidzas, lai ir pieejami pārāk.Piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties.

J: vai jūs Varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu?

A: Jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

Q: Kā uz pasūtījuma šūtas kleitas?

A: Jūs varat sūtīt mums bildes jūsu sapņu kleitas, mēs jums pateiks cenu, ja materiāli ir pieejami, tad jums maksājuma saites pēc jūsu apstiprinājuma.

Q: Ko man darīt, ja tur ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A: Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda, mums būs par to atbildīga.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi vienu minūti.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, nav svarīgi, kas notiek, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Kāzu Kleitu Audums: Mīksts Satīna
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Stils: Boho
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Modes Elements: vintage
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: merioslove
  • Apdare: Appliques, Ruched, Plisēt
  • Modeļa Numurs: M1-23122-7
  • Faktisko Attēlu:
  • CN: Dzjansu
  • Grūtniecēm:
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kaklu Garām Piedurknēm Vakara Kleitas Arābu Dubaija Sirēna Sievietes Balles Kleitu Couture Fāzēm Sarkanā Paklāja Kleitas Vestido De Noche
€413.49 €198.47

(laipni lūgti mūsu veikalā cienījamais klients: laipni lūgti mūsu veikalā!mēs esam professional oem & odm rūpnīcas suzhou,ķīnas lielākais kāzu kleitu un vakarā kleita tirgū . mums ir specializējies pieņemšanas kāzu kleitas,vakara kleitas,balles kleitas,...gadus un mums ir mūsu pašu profesionāliem un pieredzējušiem strādāt komandā , dizaina elite,profesionālu modeli, marķieri)

Izskatās arī
Ramanda Puff Piedurknēm, V Veida Kakla Kāzu Kleitu Sievietēm Vienkārši Backless Sirēna Līgavas Kleita Burvīgs Sieviešu Vestidos De Novia
€206.75 €82.69

(jums var aprūpe pircējs:jūs varat izvēlēties kāzu kleitu par mani? pārdevējs:protams,mīļā,jūs varat sūtīt man dažas bildes no kleitu vēlaties,mēs darīsim tā, lai jūs. pircējs: es vēlos, lai veikt dažas izmaiņas,ko man darīt? pārdevējs:dārgais,lūdzu sūtīt man jūsu prasībām,vai tas ir pielāgota izmēra vai mainot izskatu,mēs izpildījām tos. pircējs:es)

Izskatās arī
Elegants-Line Kāzu Kleitas Sievietēm Mežģīnes V-Veida Kakla Atklātu Atpakaļ Spageti Siksnas Aplikācijas Kāzu Kleitas Tīrīšana Vilcienu Vestidos De Noiva
€171.96 €103.18

(bigday kāzu kleitu veikalu laipni lūgti mūsu kāzu kleitu veikalā ,mana skaistā lēdija .mums ir profesionāli un ir sava rūpnīca šu zhou ,ķīna . jautājumi un atbildes: q: vai produkts ir tieši tāds pats kā attēlā? a: godīgi sakot, mēs nevaram veikt produkts, 100% tāda pati, kā bilde, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to vairāk nekā 95% līdzīgi j: kura)

Izskatās arī
Rush Galaxy Ir Augsto No Balles Kleitu Pilnu Piedurknēm Ar Grīdas Garums Vakara Kleita Sievietes Dzimšanas Dienu, Kāzu Svinības, Oficiālas Kleitas Arābija 2024
€195.18 €126.86

(q: kā pasūtījuma mērījumi? a: mēs varam nodrošināt bezmaksas pielāgotus mērīšanas pakalpojumi. pirmkārt, jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai vietā, lai, tas ir tikai par maksu, un pēc tam jūs sūtīt man jūsu mērījumiem, tostarp: krūtis ___ collu vai ___cm, vidukļa ___ collu vai ___cm, gurni ___ collu vai ___cm, jūsu augstums(ar kurpēm) ___ collu vai)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleitas Izšūtu Tilla Elsojošs Īsām Piedurknēm Pirmās Komūnijas Kāzas, Dzimšanas Dienas Balli Puses Svinības Aktivitātes
€107.70 €51.70

(laipni lūgti manā veikalā izmēru diagrammas - childre kā izmērīt - bērniem 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas ceļvedis ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtot šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi. šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi)

Izskatās arī
Klasisks Melnā Taisni Kakla Zvaigzne Modes Black & White Atšķirībā Īpašu Gadījumu Backless Vakara Kleita 2024. Gadam Vestidos De Fiesta
€141.11 €119.94

(pasūtījuma izgatavoti :pieņemt pasūtījuma lieluma un pieņemt pasūtījuma izgatavotu krāsu! jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes)

Izskatās arī
Vintage Īsās Kāzu Kleitas Tējas Garums Vāciņu Piedurknēm līnijas, Mežģīnes, Tills V Kakla Bohēmijas Beach Kāzu Kleitas Vienkāršu Vestido De Novia
€135.10 €108.08

(dārgie draugi, paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai jūsu kāzu kleitu. mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, starptautisku zīmolu kāzu kleitas.mēs esam apņēmušies nodrošināt pielāgota kvalitatīvas kāzu kleitu pakalpojumi high-end pircējiem. laipni gaidīti katru patiesu klientu, lai apjautātos, vai iegādāties!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un)

Izskatās arī
Smaragda Princese Quinceanera Kleita Mirdzoša Kristāla Bumbu Kleita Pie Pleca Appliques Krelles Vestidos De 15 Años
€294.26 €279.54

(izmērs chfaq:mākslas to, kā pasākums krāsu diagrammas kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp crt ekrāna un lcd cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms)

Izskatās arī
Forevergracedress Royal Blue Vakara Kleitas 2019 Augsta Kakla Frēzēšana Garām Piedurknēm Oficiālā Puse Kleitas Plus Lieluma Pasūtījuma
€402.55 €221.41

(paziņojums :ja jūs vēlaties, lai šī kleita custom size un pielāgotu krāsu,jūs varat izvēlēties, izlases lielumu un krāsu, ja jums vietu pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu. ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu padarītu kleitu, lūdzu nosūtiet mums mērījumu sarakstu, kā)

Izskatās arī
Puķu Meiteņu Kleitas Bez Piedurknēm, Dzimšanas Dienu, Kāzu Meitene Komūnijas Grupa Balles Kleita Princese Grezna Līgavas Māsa Kleitas
€129.16 €64.59

([xlmodel]-[foto]-[0000] laipni lūgti manā veikals gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi un bikses, utt.vecums sakārtoti no bērniem 6m gadiem.droši, elpojošs,)

Izskatās arī
Mūsdienu Viens Shouldeer Vakara Kleitas Romantiska Bumbu Kleita Līgavas Kleita Graciozs Stāvs-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€175.02 €96.26

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Elegants Plus Lieluma Māte no Līgavas Kleitas Samts-line O-veida kakla Ilgi Sievietes Kāzu Viesu Kleitu Mežģīnes Ruching فساتين السهرة
€163.77 €81.89

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Āfrikas Mermaid Kāzu Kleitas Milzīgais Kakla Izšūšana, Kāzu Kleitu Pasūtījuma izgatavotu Mežģīņu Appliques Pušķi Vestido de novia
€370.83 €330.04

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Melna Balta 6 Stīpu Apakšsvārki Underskirt apliecība, Kāzu Kleita
€5.20 €4.42

(paketē iekļauts 1 x apakšsvārki(izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office rgulations. lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. maksājumi maksājumi)

Izskatās arī
Sapņu Meitene Pilna piedurknēm Kleita Kāzas Pusēm Puķu Meitene Kleitas, lai Kāzas Bumbu GownGirl Kleita, Kāzu Kleita
€115.62 €57.81

(piezīme: 1.āzijas izmēri ir 1 līdz 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki.izvēlēties lielāka izmēra, ja jūsu izmērs starp diviem izmēriem.lūdzu, ļauj 2-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2.lūdzu, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi, pirms jūs iegādāties preci, ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. 3.)

Izskatās arī
Spageti Siksnas Sarkana Mežģīņu Appliques Frēzēšana Vērtnes vestidos de festa Quinceanera Kleitas Backhole Vestidos De Fiesta Bumbu Kleita
€144.86

(laipni lūgti arī mūsu veikalā-zhezhiyuan 1. oem ir pieejami, pircēju etiķetes akceptēt 2. uzticami maksājumu darījuma tiešsaistes 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.ja jums vietu pasūtījumu, ja jums nav standarta izmēra ,lūdzu, rakstiet detaļu lielums ir skaidrs.ja jums ir standarta izmērs, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu, mēs padarītu kleitu izmērs pēc mūsu izmēru chart.formālu kleita dzeltena tilla)

Izskatās arī
Āfrikas Līgava Halāti, lai Kāzas Saldā Sirds Pusē Sadalīt Slaucīt Vilcienu Ruched Mežģīnes Shinny Līgavas Dušas Kleitas Rīta Drēbes
€198.77 €162.99

(mums ir nepieciešams šos mērījumus, ja jūs izvēlaties pielāgota izmēra 1.krūtis _____collas vai ___cm 2.vidukļa _____collas vai___cm 3.gurni _____collas vai ___cm 4.dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___cm 5.dabas augstums: _____collas vai ___cm 6.kurpes papēža augstums:____collas vai___ cm 7.dienas, kad jums ir nepieciešams, kleita _____ 1:kleita)

Izskatās arī