Cena €1.29 €1.92

Pilns apraksts

Compatiability:

OOTDTY

Piemērots G102

Produkta Iespējas:

1.Īpašas augstu polimēru kompozīti.

2. Kam raksturīga tic nav lipīgs, augstu gludumu un augsta nolietošanās izturība.

3. Samazina berzi starp peles un peles paliktnis, ko izraisa kustību, reach ietekmi apkopes.

4. Tas ievērojami palielinās gludumu starp peles un peles paliktnis pēc tam, izmantojot, ļauj jums piedzīvot sajūtu brīvi peld.

5. Darbā peli, skrituļslidas ir, lai apzinātu un carful īpaši iesniegšanas līdz ar chamfering, ka tā var izvairīties no nelaimes scuffing par peli slidas efektīvi.

6. Izgatavotas no teflona.Kad tas tiek izmantots pēc uzlīmēšanu uz peles uz ilgu laiku, tas joprojām var atdalīt pilnīgi bez bojāta gumija.

7. Ar ar spilventiņu, lai būtu tīrs.

PAZIŅOJUMS:

Pirms lietojat peli, skrituļslidas, noņemt no tiem.Nav'for t palielināt jebkuru no attāluma starp peles un peles paliktnis, lai novērstu jutīgums peli slimi.

Saglabāt jūsu peles paliktnis tīru ikdienas lietošanas, lai izvairītos no peles paliktnis un pele slidas ir saskrāpēts, jo putekļi.

Komplektā Ietilpst:

(Bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

1 iestatiet peli slidas

Specifikācijas

  • Materiāls: Gumijas
  • Modeļa Numurs: E65E7HH300639
  • Stils: ar Rokas Balsts
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Zīmola Nosaukums: BGEKTOTH
  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5Gbps uz Augšu & uz Leju 180 Grādu Leņķveida USB Adapteri, Sieviešu un Vīriešu Pagarināšanu Savienotājs Darba LTE Adapteri, lai Powerbank
€0.93 €0.57

(1241 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 180 grādu usb galvas pagarināšanu. kompakts un izturīgs lietošanai mājās vai ceļojot. var usb a tipa kabeļus cieši fit programmas super speed usb nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 5 gb / s. usb augšu&uz leju savienotāja adapteri ļauj izmantot usb portu uz atpakaļ jūsu datora, pat tad, ja)

Izskatās arī
CY HUB Pagarināšanu Savienotāja Adapteri, Pamatplati Ostas Multilier 19pin USB 3.0 Galvenes 1 līdz 2 USB2.0 9Pin Sieviete
€8.74

(cy hub pagarināšanu savienotāja adapteri, pamatplati ostas multilier 19pin usb 3.0 galvenes 1 līdz 2 usb2.0 9pin sieviete krāsa: zila un melna. rakstāmgalda 19-pin usb3.0 hub usb 2.0 9 pin savienotājs adapteris ostas multilier usb2.0 hub chipset iekšā, un atbalsta 480mbps ātrumu. atbalsta dc 5v 500 ma strāvas katrā ostā. tas var paplašināt jūsu motherbord usb3.0 19pin savienotājs)

Izskatās arī
Jauns 4K 8K HDTV LVDS TV Lente Kabeļu YOUNGSHIN-S AWM 20941 VW-1 105C 90V
€6.02

(specifikācija: garums : 240mm attālums : 0.5 pin skaits : kabeļu platums : savienotājs:a( tajā pašā pusē - virzienā uz priekšu ) iepakojums ietver : elastīgs kabelis x 1 gab. ja jums ir vajadzīgas citas specifikācijas lente kabeļu lūdzu, sazinieties ar mums!)

Izskatās arī
Anmie Tokyo Vampīrs Touka Kirishima Peles Paliktnis Liela Spēļu Pele Spilventiņu LockEdge Sabiezējumu Datora Tastatūru, Galda, Galda, Mat
€14.95 €10.35

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
1Set Peli Slidas Pēdu Spilventiņi Peli Kājām Ielīmi, LogitechG1 MX300M100 Peli Melna Izliektām Malām Peli Kājām
€1.21 €0.97

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku slīd pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Detective Conan Kudo Shin-ichi F peles paliktnis Biroja Lielu Peli Mat PC Datoru Spēles Nelielu Tastatūru, Paklāji, Gumijas pretslīdes Peles Paklājiņš
€4.20

(cienījamie klienti ,laipni lūgti manā veikalā, kas ir pasūtījuma preci lūdzu, izpildiet manus soļus, lai lasītu kā pasūtīt? atbilde: labdien, 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu)

Izskatās arī
Par GDEMU Tālvadības SD Kartes montāžas Komplekts Pagarinājuma Adapteris SEGA Dreamcast GDEMU ar Paplašinātāju Kabeļa Adapteri(Melns)
€13.90 €6.81

(1. izturīgs un izturīgs 2. uzlabo ventilāciju un siltuma izkliedi efektīvi. 3. ar pagarinātu gdenmu secure digital card kasetes 4. ideāls aizvietotājs optisko disku kamerā 5. secure digital card atmiņas kartes slots 6. ātri pārslēgties spēli pogas krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 x gdemu tālvadības sd kartes montāžas komplektu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Aula S20 Jaunu Profesiju Spēļu Elle-maus 2400 Dpi Einstellbare Usb-verdrahtete Hintergrund Beleuchtete Ergonomische Optische
€96.21 €14.43

(- ergonomisks dizains, ilgtermiņa lietošanai, bez noguruma -7d režīmā peli, duālais režīms, automātiska korekcija - četri dpi regulējams dizains - spēle birojā, kā jums patīk - custom divējāda režīmā nospiediet un turiet dpi pogu vairāk kā 5 sekundes, lai pārslēgtu režīmus - normālā režīmā/multivides režīmā, ieslēdziet būs - rezolūcija: 800-1200-1600-2400dpi)

Izskatās arī
Xxl Spēļu Pele Spilventiņu Rgb Motorzāģi, Vīrietis Lētu Pc Gamer, ministru Kabineta kancelejas Piederumi, Galda, Galda Paklājiņš Big Mousepepad Deskmat Uzstādīšana
€26.51 €17.23

(vēstuli uz pircēja: 1.tur ir dažādas kuģniecības izvēle.pack24.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.dhl,ups, fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām. 2.mēs kuģis preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu veiksmīgu maksājumu.pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi. 3.par iepakojuma:)

Izskatās arī
Peles Slidas par G502 Peli Kājām Nomaiņa Esports LEDUS Versija
€5.97 €4.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes brand new augstas kvalitātes rezerves peli kājām. par g502 spēļu peli. to izmanto, lai aizstātu savu bojāts, bojāta, sašķelts, un nelietojams peli kājām. tas ir īpašības, kas nav uzlīmēšanu, augstu gludumu un augsta noturība pret nodilumu. pēc lietošanas, tā ievērojami palielina valodas plūdums)

Izskatās arī
R65 Mini Spēļu Mehāniskā Tastatūra 67Key 2.4 G Bluetooth Bezvadu Datorspēļu Tastatūra TIPA C Vadu RGB Hotswap bezkontakta tastatūras
€77.96 €54.58

(apraksts modelis:sr65 grupa: sumreda savienojiet: 2.4 g/bt 5.0/type-c gaismas: rgb hotswap: pilnībā atslēgas pozicionēšanas valde: pc tastatūras slēdzis: lineārā slēdzis keycaps: 67 atslēgas keycaps materiāls: pbt atslēgas izmērs: 315*114*40mm kabeļa adapteris: tips-c (kabelis svars: 740g akumulators: 3750mah sistēma:)

Izskatās arī
173 Atslēgas Sarkana/Samurai GMK Klonu Keycap angļu Double Shot Keycap Ķiršu Profilu Mehāniskā Tastatūra ISO Ievadiet 7U Atstarpes taustiņu,
€33.90 €30.51

(silts padomus] aicina keycaps tikai, tastatūras attēlā ir tikai demo, un nav paredzēts pārdošanai. materia :abs process : double shot taustiņu skaits : 173 atslēgas augstums : ķiršu profilu iepakojumā:boxed augstums : ķiršu profilu atbalsts : 61/64/68/75/84/87/96/980/100/104/108 1. lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.)

Izskatās arī
Angel Wing Rokas RestMouse Pad,Customizable Atmiņas Putas ar neslīdošu Pamatni Rakstīt Sāpes Atvieglojums par Mājas/Adrese/Spēļu Pasūtījuma
€8.54

(mēs atbalstām pielāgošana īsceļus dažādiem zīmoliem.mēs varam pielāgot savu iecienītāko modeļus un logo uz klaviatūras pārsegs, padarot to savu ekskluzīvo tastatūras segumu. laipni lūdzam pielāgot! [premium komfortu]: atmiņas putas iekšējo spilventiņu ilgstošu komfortu, sāpju mazināšanai un ādas draudzīgu pieredzi.kalpo arī kā apburošs dekompresijas rotaļlieta. [stilīgs)

Izskatās arī
1~10PCS Pārveidotāja Adapteris Savienotājs Efektīvai Portatīvo Vīriešu Un Sieviešu Butt Plug Metāla Materiāls: Fosfora Bronzas Izturīgs
€6.12 €3.06

(1~10pcs pārveidotāja adapteris savienotājs efektīvai portatīvo vīriešu un sieviešu butt plug metāla materiāls: fosfora bronzas izturīgs apraksts: produkta nosaukums: pārveidotāja adapteris modelis: wa-0092 metāla materiāls: fosfora bronzas plastmasas materiāls: pvc un datoru svars: 40 grami krāsa: melna jauda: 2500w spriegums: 125v & 250v strāva:)

Izskatās arī
10 Gab. Molex Uz PCI-E Strāvas Adapteri IDE 4Pin 4 Pin Sieviešu to 6 Pin Sieviešu 6Pin Graphics Video Kartes Pārveidotājs Kabelis
€15.33 €8.13

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. produkta nosaukums: pagarināt kartes barošanas grafikas karte 6pin sieviešu lieliem 4pin sieviešu strāvas kabeli. stieples modelis: 18awg funkcijas: enerģijas piegādes grafikas kartes video kartes lietošana: viegli uzstādīt, lai bitcoin miner antminer ieguves piezīme: īpašas strāvas kabeli, šis produkts nav 5v spriegums, ko parasti)

Izskatās arī
Telpas taupīšanas Ventilatora Turētāja 12cm 24cm 36 cm Faniem Palielinātu Gaisa Cirkulācija Darbvirsmas Gadījumos, Radiatora Kronšteins
€7.41 €4.82

(funkcijas: ootdty uzlabo datora dzesēšanas sistēmas:šo universālo fanu konsole ir paredzēta, lai atbalstītu 12cm/24cm/36 cm faniem, kas ļauj jums, lai optimizētu jūsu datora dzesēšanas izrādes un novērstu pārkaršanu. izturīga cinkota tērauda konstrukcija: izgatavota no kvalitātes cinkota tērauda, šo ventilatoru turētājs nodrošina ilgstošu izturību un lielisku siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Rokas Ventilators Salokāms un Kluss Mini USB Lādējamu Ventilatora Jauda Ceļojumu N2UB
€7.89 €6.15

(funkcijas: ootdty nāk ar uzlādēšanas pamatni, kas ne tikai var novērst ar ventilatoru, bet arī padara to ērtāku, lai uzlādēta, tātad jūs varat arī nodot to uz galda, dzesēšanas, tas var strādāt lādēšanas pārāk. stūres roktura konstrukcija, uzlādējams akumulators, tas var būt noderīgi partneri, ja jums ir nepieciešams avārijas maksas, ideāls ceļojumiem un citām āra activiites. pieņem)

Izskatās arī
4GAB Mehāniskās Spēle Tastatūras Keycap Telpu Skaņas Izolāciju, Kokvilnas Putu Troksni Absorbējošu Kokvilnu 6.25 u/7u Atstarpes taustiņu,
€2.60

(4gab tastatūras stabilizators satelītu filma spilventiņu atstarpes taustiņu, skaņas izolācijas pads 4gab/set atstarpes taustiņu, skaņas izolācijas putu troksni absorbējošu kokvilnu par diy mehāniskā tastatūra 6.25 u 7u starpdevējs izslēgt instrumentu piezīme: produkts nesatur kosmosa bar! ! ! 1this produkts ir četru gabals, kas piemērotas, lai uzlabotu efektu dažādās vidēs. 2this)

Izskatās arī
NSFW Pliks 3D Sprauslas Kimetsu Nav Yaiba Daki Liels Oppai peles paliktnis Krūtis Kawaii Anime Sexy Mouse Pad Rokas Balsts Silikona Galda Paklājiņš
€39.95 €21.97

(šim veikalam ir avots rūpnīcas, atbalsta pielāgošanu, vienu vai masveida pielāgošana var būt!konsultējieties ar klientu servisu par informāciju! mobilais tālrunis veikt nekustamā attēlus 1.ainas, kas jāizmanto. 2.produkta parametri: augstums 3d mouse pad ir 30mm, kas ir ergonomisks, aizsargā rokas no valkāt, un ir atbalsts rokas, kas ir ļoti relaksējoša un ērti lietot. krūtis)

Izskatās arī
"Memory Foam" Atbalstīja Delnas Atpūtas Spilventiņu Mazina Roku Sāpes Spēļu Birojs
€21.90 €16.21

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delnas balsts apakšā izmanto plastmasas sniegt visērtāk rakstīt augstums; vidū atmiņas putām, nodrošina mīkstu un ērtu pieskārienu; virsmas pu uzlabo ādas tekstūru un ir izturīga un viegli tīrāma. nodrošina jūs ar tikai tiesības mīksto atveseļojusies un augstums atbalstu, atbrīvo rokas nogurumu, padara darbu un izklaides)

Izskatās arī