Cena €4.00 €5.97

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

brand new augstas kvalitātes rezerves peli kājām.

par G502 spēļu peli.

To izmanto, lai aizstātu savu bojāts, bojāta, sašķelts, un nelietojams peli kājām.

Tas ir īpašības, kas nav uzlīmēšanu, augstu gludumu un augsta noturība pret nodilumu.

Pēc lietošanas, tā ievērojami palielina valodas plūdums starp peles un peles paliktņa, ļaujot jums izjust to sajūtu, kas peld brīvi.

Specifikācijas:

Materiāls: PTFE)

Svars: 7.g

Izmērs: 7x9cm/2.76x3.54inch

par: G502 Peles

Dizains

Krāsa: LEDUS Balta

Biezums: Aptuveni 0,8 mm

Daudzums: 1set /iepak

Komplektā Ietilpst:

1x Peli, Slidu par G502 Peles(1Set)

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Veids: Peles Slidas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OPEN SMART

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

C tipa Rumbu 5 in 1 Alumīnija Sakausējuma centru ar C Tipa Porti un USB 2.0 USB C
€4.42 €3.01

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paplašināt ierīces iespējas ar šāda veida c 5 port hub. izgatavots no izturīga alumīnija sakausējuma, tas ir aprīkots ar pd60w uzlādes ports, 2 usb porti un usb c datu portu. piemērots klēpjdatoriem, galddatoriem, tabletes, un smartphones ar c tipa saderību. ideāli piemērots biroja un skolas izmantošanu, kas nodrošina)

Izskatās arī
Nomaināms Spēļu Pele Noņemams Peles Ritenīti, lai Thunderbolt Naga Brahma Čūska 2014
€5.07 €3.80

(nomaināms spēļu pele noņemams peles ritenīti, lai thunderbolt naga brahma čūska 2014 funkcija s: l saprātīgu dizains padara to viegli un ērti uzstādīt un noņemt, un tas ir brīnišķīgi nomaiņa sasmalcinātas vai veco l augsta jutība un augstu stabilitāti un augstu precizitāti, ir ievērojami uzlabota veiktspēja l vienkārša dizaina, elegants un ērts l augsta precizitāte)

Izskatās arī
Garlaicīgs Pīļu Mehāniskā Tastatūra Keycap 138 Atslēgas MOA Profilu PBT Sublimācijas Keycap Gudrs Pīle DIY Tastatūras Keycap
€28.35

(piezīme:šis produkts ir pbt materiāls keycaps,nav tastatūras. zīmols:mathew skaits taustiņi: 138 atslēga materiāls: pbt sublimācijas augstums: moa profilu saderība:der 61/68/71/84/87/100/104/108, 6.25 u stablizers tipa tikai. jūs varat iepazīties ar klientu servisu par saderību, ja jūs neesat pārliecināts, ka tas atbalsta tastatūras vai ne. par paku: mēs)

Izskatās arī
Precīzs Mērījums PM2.5 GP2Y1014AU Putekļu
€10.78 €5.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes noteikt un uzraudzīt pm2.5 daļiņas ar augstu jutību, izmantojot šo gp2y1014au putekļu šīs funkcijas zemu enerģijas patēriņu, kas darbojas par 5 7v, un temperatūra no 10 līdz 65 grādiem par tehnoloģiju entuziasti un profesionāļi šajā jomā, par gaisa kvalitātes monitoringu. ideāli piemērots iekštelpu vidē,)

Izskatās arī
Jaunu GEA C7-613 Membrānas Tastatūra 6ES7613-1SB02-0AC0 Membrānu Tastatūras Poga
€58.01 €38.29

(sūtījumu lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu piegādes informācija ir pareiza, pirms maksājumu. visiem produktiem, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas,lūdzu, neuztraucieties. mēs parasti kuģis 3 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu. atsauksmes ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā)

Izskatās arī
50CM Mini ātrgaitas PCIE4.0 Cietā Datu Kabeli SFF8611 42P, lai mSAS SFF-8639+15P Sata Power Serveri-Noliktava
€15.96 €10.37

(funkcijas: ootdty produkta apraksts: oculink - 42pin līdz u. 2 msas sff-8639 + 15pin sata barošanas šis kabelis msas to var izmantot, lai iekšējā ierīces, piemēram, backplanes ar oculinksff-8611 4.i - savienotāji u. 2 sff-8639 stieples izmērs: 32awg, konservus augstu veiktspēju galvanizācijas: au 15u min pārsniedz ni 100u min kabeļa garums apm 50cm/19.7 gadā specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Top Atslēgas Top Taustiņi Logitech GPRO X Superlight GPX Peli Piederumu
€14.84 €9.95

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palīdzētu remonts, peles, veikt to izmantot kā precīzu dizainu, kas paredzēti profesionālai lietošanai. aizstāt vienaldzīga vai bojāta augšējā poga vāka. piemērots logitech gpro x superlight gpx peli. šo preci ir rezerves detaļas peles,neietver peli! specifikācijas: krāsa: melna izmanto:)

Izskatās arī
Astoņkāji RGB Peles Paliktņa Spēlētājs Lielu Mousemat LED Apgaismojums Deskmat XXL Spēļu Piederumi Klaviatūras Paliktņi Lielā Biroja Galda Paklājs
€40.28 €24.17

(specifikācijas: gludas virsmas ļauj jums kontrolēt precīzi un optimizē jūsu spēļu pieredzi. ar neslīdošu apakšu dizains, tas var uzturēt stabilu, spēlējot spēles. rgb led gaismas padarītu jūsu peles paliktņa atdzist un stilīgs. tas ir plug and play un bez vadītāja nepieciešams. posteņa nosaukums: mouse pad materiāls: gumija, poliesteris interfeiss:)

Izskatās arī
Tipa-C Peli ar Mirdzošu, Šūnveida Dizainu Viegls RGB Peli, Krāsains Mirdzumu Datoru Peles
€10.49 €7.02

(funkcijas: ootdty uzlabo savu spēļu ar c tipa peles.tās ergonomisks dizains un highprecision nodrošinātu vienmērīgu kustību, sniedzot jums konkurētspējīgu edgein jebkuru spēli. šīs peles funkcijas pielāgojama apgaismojums, kas ļauj jums, lai radītu aizraujošas, kas atbilst jūsu dinamiskas krāsas, pievienot uztraukums, lai jūsu spēļu uzstādījumus. paredzētas lietotājiem)

Izskatās arī
50cm USB 2.0, A Tipa Sievietes USB B Vīriešu Skeneri, Printeri Printera Kabelis USB Pagarinājuma Kabelis, Adapteris A07
€3.37 €2.02

(50cm usb 2.0, a tipa sievietes usb b vīriešu skeneri, printeri printera kabelis usb pagarinājuma kabelis, adapteris apraksts produkta nosaukums: usb kopnes ar printeri publisko datu uzlādes kabelis produkta funkcija: datu maksas produktu vadu specifikācija: vara produkta spraudnis 1: usb2 0 vīriešu vadītājs produkta plug 2: usb b vīriešu (2.0 printeris, skeneris vīrietis) produktu)

Izskatās arī
4X Ieguves Kadru Ieguves ETH Mātesplati Turētājs Sabiezējumu Bitcoin Ieguves Platformas Gadījumā Atbalstu ITX/ Mini ATX 8 GPU(ATX)
€81.94 €49.99

(1.glabājiet kabeļi tīru un sakārtotu, kopā ar visu savu kalnrūpniecības mašīnas. 2.spēcīgs un izturīgs, pilnīgu aizsardzību no grafikas kartes un elektroniskās ierīces, var būt stingri virsū. 3.ar atx sabiezēt izdevums ir saderīgs ar 305x245mm pamatplates 4.plašu ķermeņa siltuma izkliedi dizains, ievērojami palielināt attālumu starp grafikas kartes, nodrošina labu siltuma izkliedi)

Izskatās arī
A01 Gadījumā HTPC Horizontālā Datora korpuss Mini ITX Gadījumā Rūpnieciskās Kontroles Gadījumā, Sudraba Lietā Alumīnija Augšējo Vāciņu
€56.17

(augsta siltuma izkliedi alumīnija materiāla, saprātīgu ventilācijas kanālu, efektīvu siltuma izkliedi un lielāku stabilitāti saprātīgas telpu dizains, jāuztraucas, bezmaksas uzstādīšana, pats 4mm alumīnija priekšējais panelis, 3mm alumīnija augšējo vāku un kreiso un labo pusi plāksnes, 0.8 m dzelzs rāmja parametri, spēcīgāku darbojas punktus, tikai 1 / 3 no cenas metāla stiepļu)

Izskatās arī
PBT Krāsvielu apakšuzņēmēju Keycaps 134pcs XDA Amatniecības Brūvēt Keycap par Spēli Mehāniskās Klaviatūras
€43.72 €31.47

(funkcijas: ootdty saderīgs:60/61/64/68/78/84/87/96/980/104/108 atslēgas.piemēram, rk61 sērija, alt61 sērija, gh60, f60, i610t mx - pārslēdz mehānisko tastatūru. plaši izmanto mehāniskās spēļu klaviatūra, kas derīgas klaviatūras pārslēdz ar krusta formas slēdži. krāsošanas subbed procesu, augstu siltuma pretestību, korozijas izturība. izgatavoti no biezas pbt materiāli,)

Izskatās arī
Micro USB Vīrietis uz USB Female OTG Adapteri USB Pārveidotāju Pieslēgt Zibatmiņas Diski, Klaviatūras Savienojumu ar OTG Ierīces
€3.22 €2.28

(funkcijas: ootdty plašs diapazons, otg ierīces savā viedtālruņu vai planšetdatoru ar micro usb uz usb adapteri. baudīt bezšuvju plug and play funkcionalitāti un pārveidot savu ierīci par uzņēmējas apskatei attēliem, mūziku, datu pārsūtīšana un rediģēšanas failus, izmantojot peli vai tastatūru.bez datora nepieciešamo! pieredze lielu datu pārsūtīšanas ātrumu, ar usb adaptera.ar)

Izskatās arī
Japāņu Pūķis Lielu Spēļu peles paliktnis XL Spēlētājs, Tastatūru, Peli Mat neslīdoša Peles Paliktņa Spēle HD-Print Datora Klaviatūras Paliktņi Paklāju
€11.52

(funkcijas: * izturīgs sašūtām malām : tas peles paliktņa ir delikāts šķautnēm, kas var novērst nodilumu.nodrošina ilgstošu lietošanu bez deformācijas un degumming. * gluda virsma : konsistence ir blīvāka.peli var ātri pārvietot un precīzi novietotiem tā, lai nodrošinātu vienmērīgāku peles kontroli .ideāls, lai jūsu klēpjdators, datoru un datoru. * neslīdoša gumijas pamatne : blīvs ēnojumu,)

Izskatās arī
10PCS Dziļūdens Klusums Tastatūras Slēdzis Pro Vaļu Taustes 60g Vientuļa Sala Lineāro 45g RGB 3pin Uz DIY Mehāniskā Tastatūra SMD MX
€8.18 €4.83

(apraksts: 1. papildu mikrofona dizains: box vaļu krišanas vārpstas klusums mehāniskā tastatūra ir advanced izslēgt dizainu, kas var samazināt troksni, ar nosacījumu nodrošināt pogu atsauksmes, un ir piemērots izmantošanai klusā vidē. 2. hot plug funkcijas: karstā plug dizains ir pieņemti, lai atvieglotu lietotājiem brīvi pārslēgties starp dažādiem tastatūras vārpstas un baudīt personalizētu)

Izskatās arī
Akko Mx108 Bezvadu Tastatūras Mehāniskie Birojs Spēles Portatīvie Kompakto Ultra-plānas Biznesa Vienkārša, Klusa Sadzīves Rakstīt Tastatūras
€24.17 €14.98

(laipni lūgti manā darbnīcā: sekojiet veikalā un iegūt papildus 1% pie jūsu produktu! mēs atbalstām vairumtirdzniecības un tiešās pārdošanas, jūs varat sazināties ar mums. savākt veikaliem un esi mūsu sekotājs, būs vairāk atlaides!)

Izskatās arī
M. 2 NVMe SSD Būra, Bez Instrumentu USB 3.2 Tipa C 20Gbps M. 2 SSD Kameras NVMe M. 2(M-Taustiņu/B+M-Taustiņu), SSD Dropship
€73.06 €35.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tā pieņem visus alumīnija sakausējuma + procesu. cpu fin tipa super siltuma izkliedi dizains; -aprīkots ar jaunāko usb3.2 gen2x2 čipu, tas var atbalstīt līdz 20gbps pārraides joslas platumu. ārējo usb3.2 gen2 tipa c izvades atbalsta priekšu un atpakaļ pluggable, ar maksimālo pārraides ātrumu 2000mb /s atbalsta)

Izskatās arī
1/2/3PCS Adapteris Valdes Single/Dual M. 2 NVME NGFF Uz Pcie 4x M2 SSD adapteri, B/M Galvenajiem Atbalsta PCI Express 3.0 2230-2280 Cietie Diski
€27.57 €19.57

(1/2/3pcs adapteris valdes single/dual m. 2 nvme ngff uz pcie 4x m2 ssd adapteri, b/m galvenajiem atbalsta pci express 3.0 2230-2280 cietie diski apraksts: produkta nosaukums: m. 2 nvme uz pci-e 3.0 x4 paplašināšanas karti tips: pcie, lai m2 adapteri iekšējā saskarne: m taustiņš + b taustiņu dual port atbalsta slots: pci-e 3.0 x4 gen3 (saderīgs ar x4 x8 x16 slots) atbalsta)

Izskatās arī