Cena €1.10 €2.01

Pilns apraksts

Spīdīgs Auto Silikona Veidnes Keychain Kulons Māla DIY Atslēgu Gredzens Kravas automašīnu Epoksīda Sveķu Pelējuma Amatniecības Keychain Veidnes

svars: 15g

Piezīme:šis pelējums var būt ne tik liela, kā jūs varat iedomāties,lūdzu, pievērsiet uzmanību izmēriem info, pirms jūs veicat pirkumu.

Postenis Apraksts

Iepakojums: OPP maisā

Materiāls: 100% Pārtikas Klases Silikona

Paketē iekļauts:

1 x Kūka pelējuma

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1 inch = 2.54 cm 1cm = 0.39 collas

Pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-2 cm kļūdu

Sakarā ar Objektu krāsas parādās fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats

Sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni,

Postenis Funkcijas

Bez garšas, nav toksisks, putekļu izturīgs, izturīgs, nav filtrāta un viegli tīrāma.

Elastīga,vienreizēji,nav lipīga,viegli demould,veidojot efekts ir labs,ko izmanto, lai izrotāt delicious kūka.

Zaļo produktu, atbilst FDA &SG kvalitāti,

Temperatūras diapazons: Freeze - 40 grādi pēc celsija zem nulles, Siltuma - 230 grādiem pēc celsija

Vienkārši izmantot .Saglabāt tā ir maiga tekstūra un sākotnējo formu pēc sasalšanas un cepšanai

Ideāls, lai padarītu kūkas, picas, maizi, putas, želejas, šokolādes, pudiņš un augļu pīrāgi.Piemērota mikroviļņu krāsns, tosteris, un ledusskapis.

Specifikācijas

  • Iepakojums: opp maisā+papīra karte
  • Forma: auto
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Reitings temperatūra: -40 pēc celsija līdz +210 celsija
  • Izmantošana: pieņemšanas keychain
  • Iezīme: Eco-Friendly, Noliktavā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: kūka keychain ārsts cepure
  • Krāsa: Rozā
  • Materiāls: Silikona
  • posteņa nosaukums: 3D Silikona Veidnes
  • Kūka Rīki Tips: Veidnes
  • Modeļa Numurs: keychain pelējuma
  • Veids: Kūka Rīki
  • svars: 15g

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

100 Gab Tējas Maisiņu, Vienreiz Tukšu Tējas Filtru Maisiņi Nav Haoss Acu Maisiņi ar Aukliņu, lai Koncentrāts( 3.54" x 2.75" )( 7 x 9 cm )
€6.98 €4.33

(100 gab tējas maisiņu, vienreiz tukšu tējas filtru maisiņi nav haoss acu maisiņi ar aukliņu, lai koncentrāts/ledus kafija, garšaugu, vaļēju lapu tēja ( 3.54 x 2.75 ) ( 7 x 9 cm ) daudzums un lielums - jūs saņemsiet 100 gabali kafijas filtru maisiņi, pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības.par 4 * 6 collu / 10 * 15 cm katrā maisā, aukliņu garums ir 13 cm, ideāls izmērs, lai)

Izskatās arī
100GAB Vienreizējās lietošanas Cimdi Multi-funkcionālo Cimdi Virtuve, ēdienu Gatavošanas Mājsaimniecības Tīrīšanas Lateksa Bezmaksas Pārtikas Prep Drošu Cimdi
€2.05

(apraksts : vienreizējās lietošanas plastmasas cimdus tīru un sanitāro mezglu, pasargātu jūsu rokas no pasūtījumus un netīrumiem. liels restorānu izmantot, higiēnas pārtikas glabāšanu un iepakošanu, mājas virtuve, pārtikas pārstrādē. šie cimdi var izmantot arī ēdināšana, tīrīšana, machanics, matu mērci utt. kreiso roku un labo roku visu var izmantot. plānas un)

Izskatās arī
Anime Jauki Chobits Karikatūra Placemat Veļa Pusdienu Galda Paklāji, Spilventiņi Bowl Kausa Mat Mājas Dekori Virtuves Piederumi
€4.36 €3.48

(materiāls: lins forma: taisnstūra izmērs:apm 40cm*30cm krāsa:kā picture rādīt pakete ietver:2 pusdienu galda pārklāji piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsu displejs var atšķirties no dažādiem monitoriem, tā aina, iespējams, nav precīzi atspoguļot krāsas objektu.)

Izskatās arī
Kausa Paliktņi Roku Darbs Siltumizolāciju Bļodā Placemat Anti Slip Kafiju, Tēju Karsto Dzērienu Krūze Pad Paklājiņš Placemat Virtuves Piederumi
€15.60 €7.80

(aizzīmju punktiem: izstrādāti, lai atkārtoti: kausa paliktņi ir grūts, un tāpēc pēdām, bez deformācijas, ilgu kalpošanas laiku, droši un bez smaržas, un ir izgatavoti no uzticama pvc materiāla. lieliski meistarība: dzērienu paliktņi ir siltumizolācijas un anti-plaucēšana, ir aizsargāt jūsu dārgakmeņi pusdienu galda tiek noplaucētas ar karstā panna, ir ātrāk siltuma izkliedi, neslīdoša)

Izskatās arī
2 Gab. Viegli Tīrīt Non-stick Stovetop Deglis Starplikām Sabiezēt Gāzes Vāciņu Virtuves Aizsargs
€5.81 €2.96

(apraksts šī gāzes plīts degļa vāciņš ir izgatavots no ptfe materiāls, un neatbrīvo slikta smarža, kad tos izmanto.šie atkārtoti plīts degļu vāciņus ir risinājums, lai palīdzētu, lai virtuvē tīru.tos var viegli samazināt, lai ietilptu jūsu plīts izmērs. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:ptfe) -izmērs:27.00x27.00x0.12cm/10.61x10.61x0.05in - caurumu aizsardzības)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Uzpildāmas Atkārtoti Kafijas Kapsulas Cafeteira Filtrs K Maksu &Tchibo Cafissimo Cream Maker CNIM Karstā
€20.28 €13.99

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! nerūsējošā tērauda uzpildāmas atkārtoti kafijas kapsulas cafeteira filtrs k maksu &tchibo cafissimo cream maker cnim karstā izgatavots no nerūsējošā tērauda, ne fedings, nav rūsas, vairāk praktiska. var izmantot atkārtoti, lai aizsargātu vidi un ietaupīt naudu. korozijas izturīgas, skābes izturīgas,)

Izskatās arī
Jūras Viļņi Zilā Dabas Galda Pad Paklāji Pusdienu Galda Mājas Virtuvē Dekoru Piederumi Placemats Kalniņi
€12.07 €6.04

(ātri sausas drenāžas paklāja trauku žāvēšanas paklājus super absorbējoša kafijas automāts drenāžas pad galda piederumi izlietnes jaucējkrāns anti splash placemat paklājs motīvs: 1. šis virtuves drenāžas pad ir izturīgs, mīksts, un salokāma. 2. ūdens absorbcija: tā var ātri absorbēt ūdeni, palīdz mazgāt traukus, lai drenāžas ūdens, novērstu ūdens šļakatām, un saglabāt)

Izskatās arī
Vannas Istabas Izlietne Ātri Žāvēšanas Akmens, Diatomīta Zeme Izlietnes Paplāte Trauku, Zobu Suku Turētājs, Viļņaini, (Balts)
€36.29 €12.34

([instant žāvēšanas]: atšķirībā no tradicionālās ziepes statīvi vai nav higroskopisks bambusa paplātes, mūsu izlietne ātri žāvēšanas akmeņi var iztvaikot ūdens tikai dažas minūtes un saglabāt countertop tīra un sausa. [dabas diatomīta zemi]: izgatavotas no videi draudzīgs, nav toksisks un izturīga materiāla.instant žāvēšanas vannas istabas izlietne organizators ir ilgtspējīga kombinācija kīzelgūru)

Izskatās arī
Zobu bakstāmais Dozatoru Atvērtu zobu Bakstāmo Atmiņas par zobu Bakstāmo, 5 Krāsas Izvēlēties
€14.47 €7.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāli, lai veiktu augstas kvalitātes zobu bakstāmais turētājs. nospiediet augšu un ārā, slēgts vāks efektīvi novērstu putekļu iekļūšanu. mazo izmēru un lielu jaudu, ar nodalījumiem iekšpusē, tas ir viegli izmantot, lai uzkrātu zobu bakstāmos, bez apgāžas. zobu)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
600Pcs 10.3 Jo Salmiņi Jumbo Smoothie Salmiņiem Milkshake Salmiņiem Plats Papildus Ilgi, Spilgtu Krāsu Asorti
€33.98 €23.45

(materiāls: dzeramā salmi ir izgatavots no plastmasas, izturīgs, un tas nav viegli salauzt vai saliekt vai deformēt, piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsains un elastīgu salmiņiem diametrs: 0.4 collas, garums: 10.3 collu; viegli lietot un dzert, pat tases ar dziļumos. dizains: wide un garas salmiņi ir piemērots dažādu spēcīgu dzērienu ar daļiņām, piemēram, zemenes vai citus augļus)

Izskatās arī
Virtuves sīkrīkus Alumīnija sakausējuma square gaļas āmuru sadzīves liellopu gaļas karbonāde, āmurs Double-sided gaļas āmuru virtuves priekšmetus
€15.49

(dārgie draugi, laipni aicināti nedēļas nogalē, mājās, veikala, pievērsiet uzmanību tam, mūsu veikalā varat iegūt vairāk atlaides, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās maza 22*5.5*5.5 cm/110g, vidēja 23*6.4*6.4 cm/160g, liela 23*6.4*6.4 cm/190g)

Izskatās arī
3PCS Kūka Pelējuma Silikona Taisnstūra Kūka Pelējuma Mīksto Muffin Cupcake Starplikas Cept Kausa Pelējuma Konfektes Pelējuma Veidā Bakeware Cepšanas Trauki
€4.64 €3.71

(iezīmes: 3pcs bento dalītāju, kas piemērots atsevišķu differeny veida pārtikas.izgatavoti no silikona materiāla, droši un izturīgi lietošanai.mīksta un nav noplūdes, var būt arī pārtikas.vilnis malas, var paplašināt, lai ietilptu pusdienas kaste labāk.viegli tīrīt un atkārtoti, var izmantot ilgu laiku.arī piemērots cepšanai izmantot, kā kūka pelējuma.specifikācijas: materiāls: silikons izmērs: laukums:)

Izskatās arī
10 Gabali Absints Karotes, Nerūsējošā Tērauda Absints Kokteiļu Karoti Pieņemšanas Komplekts Gothic Absints Strūklaka Karoti Dripper
€27.12 €17.90

([izturīgs materiāls]mūsu absints karoti ir izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda.tas ir izturīgs un var tikt izmantota augsta temperatūra. [ izsmalcinātu informācija]tā izmanto klasisko dobi dizaina, gan malas izvirzītas uz āru, izvairīties no pārplūdes, rīkoties saskaņā ar ergonomisks dizains, viegli lietot un ērti. [kā to izmantot]likt absints karoti uz malas ar stikla, ielieciet cukura uz)

Izskatās arī
1/3PCS Virtuves Silikona Siltumizolācijas Pirkstu Uzmava Cepeškrāsns, Mikroviļņu Krāsns, Siltuma Izolācija Cimdu Augstas Temperatūras Izolācijas
€0.42 €0.27

(funkcijas: pārtikas klases tpo materiāls ir drošs un nav toksisks, ka tas var būt izliekts atkārtoti bez deformācijas, anti-novecošanās (anti-korozijas, izturīgs. vienkāršs un elegants izskats, skaista un stilīga. efektīvas izolācijas ķeršanai aukstā vai karstā lietas. praktiski un izturīgi virtuves rīku. karstumizturīgas pirkstu segtu: tas ir viegli, lai iet mājās)

Izskatās arī
Kafijas Aparātu Tīrīšanas Birste Ar Karoti Instrumentu Komplekts Espresso Mašīna Grupas Vadītājs,Iepakojumā 3,Melns
€5.07 €3.85

(koka coffe suka: šī birste ir pievilcīga koka rokturi un izmanto garas, izturīgas šķiedras, lai attīrītu dziļi.mazā birste ir ideāls veids, kā nokļūt visu maz kaktiem.arī var izmantot pulvera savākšanu un tīrīšanu.cepšanas, vārīšanas, grila. coffe machine suka: ideāls tīrāku un tīrīt savu grupu galvu uz jūsu espresso automāts.unikālo dizainu un ūdens novirza spuras saglabāt jūsu rokas)

Izskatās arī
Kafijas Filtesr Plašu Muti Mūrnieks Jar Nerūsējošā Tērauda Ļoti Smalku Sietu Tēja ar Augļu Infuser Ledus Kafijas automāts Ice Tea Maker
€13.90 €9.59

(auduma sietu screan ir pietiekami smalks, lai aukstā brūvēt kafiju, tā var uzturēt kafijas zemes daļiņu filtru.viegli izmantot un tīrīt.vienkārši ielieciet filtru uz plata mute mūrnieks burkā, pievieno kafijas zemi un ūdeni, tad lieciet burciņā ledusskapī vismaz 24 stundas, un jūs varat iegūt visvairāk delicious mājas aukstā brūvēt kafijas, ir viegli mazgāt tikai ar ūdeni, un trauku mazgājamā mašīna)

Izskatās arī
11PCS Kokteilis Kratītājs Bostonas Bārs Vīns Martini Barware Mikseris Augstas Kvalitātes Nerūsējošā Tērauda, Instrumentu Aksesuāri Portatīvo
€54.36 €27.18

(kratītājs produkta informācija produkta nosaukums: 11 ir no nerūsējošā tērauda kokteilis kratītājs produkta tilpums: 550ml 750ml iepakošanas ātrums: 11pcs virsma no šī produkta, pulēta tas ir izsmalcināti, kas izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, spēcīgs un izturīgs, un skaista izskata.to var izmantot daudzos gadījumos, piemēram, mājas,)

Izskatās arī