Cena €1.14 €1.89

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pieredze, spēcīgu skaņu ar XH-A232 pastiprinātājs kuģa, nodrošinot 30w + 30W 2-kanālu izejas.

Tai piemīt zems trokšņa līmenis, zema traucējumus, un augstas efektivitātes, ar skaidru skaņu kvalitāti un stabilu izejas jauda.

Ar lielu siltuma izkliedi jomā, profesionāls dizains, saprātīgi struktūra, ērta nomaiņa un uzstādīšana.

Ideāli piemērots mūzikas entuziasti un DIY mīļotājiem, kas vēlas uzlabo savu skaļruņos vai ierīcēs.

Izmantot XH-A232 pastiprinātājs valdes dažādus iestatījumus, piemēram, mājas teātri, setups, vai mazu skaļruņu sistēma.

Specifikācijas:

Materiāls: Iespiestajā

Izmērs: Apm. 46x45mm/1.81x1.77inch

Produkta Nosaukums: Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valde

Produkts modelis: XH-A232

Stūres pastiprinātāja tips: D Klase

Ieejas

Ieejas strāva: 3A vai virs

Kanālu skaits: 2-kanālu

Jauda: 30w+30w

Izejas pretestība: 4-8ohms

trokšņa attiecība: 100dB

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals XH-A232 Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valde

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirības, dažādas displeja izšķirtspēju.

Specifikācijas

  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Profesionāla Audio Tehnika
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20pack Universālā 105-135mm Samaisa audiokasete Mašīnas Jostu Jaunu Asorti Kopējo Jostu Rakstītāji Walkman DVD Dropship
€1.42 €0.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas materiāls, stingrs, izturīgs ar nr. augstākās nodilumu un tiesības vilces bet bez deformācijas. ilgums un spēja absorbēt vibrācijas. plaši izmanto magnetofoniem, cd-rom video mašīnas, walkman, dvd uzmanību: lūdzu, mēģiniet izjaukt mašīnu un pasākuma garums no)

Izskatās arī
Miris Kaķis Āra Pretvēja Mākslīgo Kažokādu Priekšējā Stikla Vairogs Mic Vāciņš Mikrofons Vēja Matu Uz Interviju Mikrofons Blue Humoru
€3.33

(šo mikrofonu vējstikla/priekšējā stikla kažokādas austiņas ir paredzēti, lai samazinātu vēja trokšņa ierakstot āra vai nelabvēlīgi vides apstākļi tas var filtrēt, troksni, lai iegūtu skaidru ierakstu -der mikrofons, piemēram, kapacitāte mikrofons, electret kondensatora mikrofons, utt. -tās mākslīgās kažokādas ir speciāli izstrādāta tā, lai samazinātu vēja troksni, saglabājot)

Izskatās arī
Metāla Sienas Stiprinājums Stand Surround Skaņas Turētājs Glabāšanas Piederumi Sony SA-RS3S Audio Skaļrunis
€40.52 €24.72

(funkcijas: var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi nāk ar nepieciešamo skrūves uzstādīšanai teicamu kvalitāti, izsmalcinātu informāciju ar saprātīgu cenu izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna daudzums: 1 gadījumā modelis: sony sa-rs3s piezīme:)

Izskatās arī
Portatīvo Lādēšanas Stends, PS5 VR2 Magnētisko Absorbcijas Rokturis Sēdekļa, kas aprīkots Ar Gaismas Var Saglabāt Brilles Austiņas
€63.95 €30.69

(pievienojiet uzlādes bāzes usb portu no ps5 konsoli vai lādētāju iepriekš 5v 2a, ievietotu magnētisko padoms vērā tips-c uzlādes port ps vr2 elite rokturis, ērta uzlāde, unikālās led joslas ekrānā sāks mirgot uzlādes laikā.turklāt zilu akcentu apgaismojums abās pusēs ir kopā ar ps5 kontrolieris par skaistu izskatu, glīts un stilīgs dokstaciju, kas taupa enerģiju, kad nav izmantota ikdienas spēles, un)

Izskatās arī
10PCS AD8220BRMZ AD8220 HOP H0P MSOP8 AD8220ARMZ H01 HO1 IC Chipset Oriģināls
€55.32

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
R91A Uzskaites Gadījumā Quest3 Accessaries Brilles Rīkoties Uzglabāšanas Maiss
€23.65 €17.26

(funkcijas: ootdty piemērots glabāšanas quest3 brilles, rokturi un aksesuārus, piemēram, aizsargs soma nepievelk putekļus un triecienizturīgs, dubultu rāvējslēdzēju dizains, plecu soma, somas, eva grūti soma, glabāšanai glāzes un piederumi izturīga eva materiāla, tas glabāšanu nodrošina drošu aizsardzību vr aksesuāri pret skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi. ideāli)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
Datora Skaļruņi DATORA Darbvirsmas Viedtālruni, Klēpjdatoru ar Subwoofer LED Krāsains Apgaismojums Mājas Kinozāles Sistēma ar USB Vadu SoundBox
€5.46 €2.45

(apraksts krāsains led gaismas, ar krāsainiem elpošanas gaismu, tas dos jums abiem un vizuālo baudījumu usb piegādes jaudu tieši, viegli savienojumu liela diametra pilna frekvences vibrācijas skaļrunis, dziļš bass, bagāts vidējas un skaidra diskants aizmugures bass, trompete, bass biezs, lai jūs augstas kvalitātes bass augstu magnētisko skaļrunis, jums dažādas klausīšanās)

Izskatās arī
Uzlabot Spēļu Komfortu Iekļautās par Anker Kosmosa Q45 Austiņām Ausu Spilventiņi Earcups Dropship
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty uzlabot savas klausīšanās pieredzi ar rezerves ausu spilventiņi segtu spilveni.šos trokšņu slāpēšanas spilventiņi ir savietojams anker kosmosa q45 virs auss, bezvadu austiņas, kas nodrošina ērtu fit un uzlabota skaņas kvalitāte. paredzētas izturību un komfortu.mīksts un elastīgs materiāls atbilst jūsu ausīm, efektīvi izolācijas ārējo troksni nepārtrauktu skaņu. ideāli)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
3Pieces Auss Āķi Earbuds Silikona Uzmava par Huawei Band b5 Bezvadu Austiņas Melna Austiņu Rezerves Daļas
€1.50 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3pieces melnā silikona nomaiņa austiņu uzgaļi. nāk ar 1 mazo austiņu,1 austiņu,un 1 liels austiņu. piemērots huawei band b5 bluetooth saderīgu bezvadu austiņas. atkārtoti lietojami un mazgājami. garums:17mm/0.67 gadā;platums:9mm/0.35 gadā. specifikācijas: materiāls:silikona garums:17mm/0.67)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
6V-12V Paneli, VU Metrs Spuldze, Silti Atpakaļ Gaismas Audio Ierakstu Līmenī Amp Metru 1GAB.
€9.71 €5.83

(6v-12v paneli, vu metrs spuldze, silti atpakaļ gaismas audio ierakstu līmenī amp metru 1gab. specifikācija: jauns materiāls: plastmasa+ elektroniskās daļas, krāsa: melna izmērs: apm. 35 * 35mm galvenes dc pretestība: 630 ohm elektriskā strāva: (5x10-4) atpakaļ gaismas kvēldiega spriegums: dc/ac 6~12v motīvs: 500µa paneļa bloks skaitītāja)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī