Tagi: top piedāvājumus vr power bank stiprinājuma akumulators

Cena €8.17 €13.39

Pilns apraksts

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

[ILGĀK rotaļu laiks] VR power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas VR austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku VR ierīces,Glabāt spēlē par jūsu Oculus Meklējumos, līdz pat 8 STUNDĀM bez uzlādēšanas!

[ENHANCED LĪDZSVARU UN KOMFORTU]Elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit riteņu piedāvā ergonomisku piemērots jebkura vecuma spēlētājiem.Ar power bank uzstādītas, pretsvaru, kas perfekti līdzsvaro priekšā svars no Quest 2 austiņas, padara galvas siksna ērtāku un samazina par Oculus seju.

[REGULĒJAMS IZMĒRS]VR nostiprināšanas siksnas, der lielākajai daļai ārējo bateriju pakotnes, šī regulējams akumulatora turētājs nāk ar segmentēti neilona stiprinājuma lentes un Neilona kategorijas Uzlīme, kas ļauj to viegli pielāgot izmēru.

[DETALIZĒTS DIZAINA] profesionāli izgatavotas, stiprināšanas siksnas ir aprīkotas ar regulējamu siksnu, kas var noteikt VR kabeli, lai novērstu kabeļa no kratīšanas laikā VR spēles.Un segmentēti neilona stiprinājuma lentes nodrošina akumulatora stingri vietā.

[EASY INSTALLATION]Uz noņemams bateriju turētājs var veikt arī izslēgts no austiņas, kad to neizmanto.Vienkārši slaids, un noklikšķiniet uz instalēt power bank īpašnieks.

krāsa: melna

Materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x Stiprinājuma Siksnas

4 x Neilona Uzlīme

1 x USB Uzlādes Kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Lādētāji, Akumulators, Siksna, Lai Oculus QuestQuest 2 VR Brilles
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Saderīgs Modelis: universāls
  • Modeļa Numurs: Par Oculus QuestQuest 2 VR Austiņas
  • Saderīgu Zīmols: universāls, Par Oculus QuestQuest 2 VR Brilles
  • Krāsa: Melns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Vēnu Finder Piemērots Klīnika Infrasarkano Ierīci Instruments Slimnīcas Atklāšanas Medicīnas Vēnu Finder
€2 064.43 €2 002.50

(#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-6{white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:607.311320754717 px}#detail_decorate_root .magic-11{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:615.4465004022526)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī