Cena €11.44

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu Veikalā

uzņēmuma profils:

Shenzhen Najiatai Technology Co., LTD ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no IC un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.Ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.Turpmāk, lai nodrošinātu klientus ar augstas kvalitātes produktiem un izcilu apkalpošanu; inventarizācijas datiem, vairāk kā 3000000 dažādiem produktiem var izpildīt jūsu pieprasījumu.Jūs varēsiet baudīt elektronisko komponentu mēs nodrošinām jūs ar vienas pieturas atbalsta pakalpojumi.

Shenzhen Najiatai Technology Co., LTD un simtiem slavenu uzņēmumu kā mājās un ārvalstīs ir cieši labas attiecības par sadarbību, elektroniskie komponenti tiek plaši izmantoti, civilo, rūpniecības un militārajā jomā.Ietver patērētāju elektronikas, portatīvās ierīces, veselības aprūpes, inteliģentas drošības, enerģijas taupīšana, enerģētikas, sakaru un tīkla skaitļošanas, datu glabāšanas, enerģijas pārvaldības, automobiļu elektronikas, rūpnieciskā elektronika, utt.

Mēs apsolām : Shenzhen Najiatai Technology Co., LTD ir jūsu visvairāk ir viegli, visvairāk uzticamu elektronisko komponentu piegādātājs!

Laipni vispārējā tirgotājiem sarunas, kļūt ilgtermiņa draudzīgas sadarbības partneri, izveidot brilliancy kopā!

1.Vispasaules Piegāde.

2.Pasūtījumiem tiks nosūtīts 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaude. 3.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Atsauksmi 1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi,Mēs ceram, ka jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā 2.Ja jums ir kādi jautājumi, mūsu Klientu Apkalpošanas darbiniekiem sveikt jūs uz e-pastu vai zvaniet mums.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem jautājumiem un atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams, Svarīgi pienākumi : Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība, ja Jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu šo ar savu muitas iestādē, lai uzzinātu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms iegādāties Pirms parakstīšanas paketi, lūdzu, pārbaudiet, lai pārliecinātos, ka produkts nav bojāts transportēšanas procesā, un vai produkts ir tas.Ja ne, lūdzu atsakās to parakstīt.Jums tiks uzskatīts saņem pareizo produktu, kamēr jūs parakstīja gabalu

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: SPHE1507E-DRNK
  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Shēmas
  • Zīmola Nosaukums: ANGELAN

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī