Cena €8.75 €10.94

Pilns apraksts

1 Zīmols: MrEarpads-Ķīna Slavens Zīmols

2 Materiāls: Proteīns(Leatherette)

3 Pildījumu: putu Sūklis

4 Krāsa: Melna/Balta/Pelēka/Brūns/Sarkans/Zils

5 Piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!!

6 Nav oriģināls, Bet laba kvalitāte.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MrEarpads
  • Iepakojums:
  • Materiāls: Olbaltumvielu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Stereoskopisks Diamond Modeli, Krāsu, Lietu Vāku, lai AirPods 1 2 3 AirPods Pro Pro 2
€8.22 €5.75

(materiāls: tpu pakete ietver: 1 x airpods uz lietu & karabīne 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes speciāli paredzētas apple airpods 1/2/3 vai airpods pro / pro 2 austiņas, aizsargāt savu austiņu pret triecieniem, pilieniem, un šoks nodrošina pilnu aizsardzību jūsu austiņas lādēšanas gadījumā. precizitātes lieti dizains, ideāls fit. aizsargā virsmu pret nulles atzīmes)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
2PC Skaļrunis Pieslēgspailes Subwoofer Pastiprinātājā Piederumi NL4 SpeakOn Ligzda Mājas Kinozāles Profesionālās Audio DJ 2GAB
€13.48 €12.26

(apraksts -materiāls plastmasas -plāksnītes izmērs 148 x 119 mm -nl4 ligzda +-1 +-2 lieljaudas konstrukcija -darbojas lieliski, mājas vai automašīnas skaļruņa kastes aizsardzības dizains nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī