Cena €17.81 €24.07

Pilns apraksts

Laipni Lūgti Mūsu Uzņēmums, Interneta Veikals - MiCWL Audio Inc.

ACT550 Nomaiņa Sākotnējā Clip-On Lavalier Mikrofons MiPro Bezvadu Sistēma ir Saderīga ar ķermeņa pack raidītāji MiPro Wirelss sistēmas Visas Sērijas TA4F Mini XLR 4Pin Lock Savienotājs (apskatīt foto)

MSRP: $2899.00

Pilnīgi Jauns - Oriģinālā Iepakojumā

Autorizēts Izplatītājs - Garantijas, Ko Ražotājs MICWL Audio Inc.

1. Augstas kvalitātes kondensatora mikrofons tieši

bezvadu sistēma, kabatas raidītājs

2. Ietver Mikrofonu, vējstiklu

3. Fantastisks risinājums, intervijas, raksti, un arhīva publiskās runas

4. Ērtu auss dizains

5. 48" kabeļa garums(1.2 m)

6.Elements: Electret Kondensatora

7. Virziena Raksturojums: Troksni Atsverot

8. Frekvences Atbilde: 100 Hz ~ 10,000 Hz

9. Jutība: līdz 66 dB +/- 4dB

10. Pretestība: 2000 ω

11. Darbības Spriegums: 1.0 V - 10V DC.

Savienotājs: Droši Mini 4 Pin XLR TA4F Bloķēšanas konfigurāciju Bodaypack raidītāju .

Saderīgs ar MiPro Iestāde-Pack Raidītājs Modeļi

1 x Mikrofoni 1x Putu Stiklu 1x Klipu

Garantijas: Vienu Gadu Garantija, uz ko attiecas MICWL Audio Inc.

Specifikācijas

  • Stils: Austiņu Mikrofons
  • Transducer: Kondensatoru Mikrofons
  • Paziņojums: Ar VADU
  • Izmantošana: Skatuves Veiktspējas Bezvadu Mikrofons
  • Zīmola Nosaukums: MiCWL Audio
  • Diafragma: Maza
  • Iepakojums:
  • Polar Modeļiem: Izkliedētā
  • Iestatīt Tipu: Viena Mikrofons
  • režīms: ACT550
  • Izcelsme: Taivāna Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2PC Skaļrunis Pieslēgspailes Subwoofer Pastiprinātājā Piederumi NL4 SpeakOn Ligzda Mājas Kinozāles Profesionālās Audio DJ 2GAB
€13.48 €12.26

(apraksts -materiāls plastmasas -plāksnītes izmērs 148 x 119 mm -nl4 ligzda +-1 +-2 lieljaudas konstrukcija -darbojas lieliski, mājas vai automašīnas skaļruņa kastes aizsardzības dizains nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
3D Apgaismojums Kameras Austiņas Gadījumā Bezvadu Uzlādes Austiņas Segtu Triecienizturīgs Gadījumā Earburd Putekļu Aizsardzības Vāks Gaisa pākstis Pro
€7.58 €3.79

(apraksts: 1. augstas kvalitātes interesants 3d kameru, triecienizturīgs austiņas gadījumā 2. moderns bezvadu austiņas gadījumā gaisa pods1/2/3/pro 3. aizsargā jūsu gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks 4. izvēlieties augstas kvalitātes tpu ražošanai specifikācija: nosaukums: aizsardzības gadījumā, gaisa pākstis materiāls: tpu iepakojuma)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
3 Krāsas Kaķēns Kaķis Ausis RAZER, Kraken, V2 Special / Kraken 2019 / Kraken TE / 7.1 V2 Austiņas Austiņas
€16.01 €14.41

(3 krāsas kaķēns kaķis ausis razer, kraken, v2 special / kraken 2019 / kraken te / 7.1 v2 austiņas austiņas par atsauksmes 1. lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma. 2. ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī