Cena €3.79 €7.58

Pilns apraksts

Apraksts:

1. Augstas Kvalitātes Interesants 3D Kameru, Triecienizturīgs Austiņas Gadījumā

2. Moderns Bezvadu Austiņas Gadījumā Gaisa Pods1/2/3/Pro

3. Aizsargā jūsu Gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks

4. Izvēlieties augstas kvalitātes TPU ražošanai

Specifikācija:

Nosaukums: Aizsardzības Gadījumā, Gaisa pākstis

Materiāls: TPU

Iepakojuma Saraksts:

Aizsardzības Gadījumā, Gaisa pākstis x 1

Piezīme :

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirīgu krāsu, nekā reālajā dzīvē.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Aizsardzības Gadījumā AirPods
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Iepakojums: No
  • Materiāls: Plastmasas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Melns Displejs Ekrāna Displejs Ekrāna Displejs Modulis 1.28 Collu IPS Kārta Krāsains LCD Valdes 240X240 SPI Interfeisu GC9A01 Vadītāja
€6.52 €4.24

(ar 1.28 collu apkārtraksts tft displeja modulis ir iebūvēts gc9a01 vadītāja chip un izmanto spi saskarne komunikācijas, tā izšķirtspēja sasniedz 240x240. fona apgaismojums tips: 2 white led paralēli produkta parametri: izmēri: 1.28 collas materiāls: hd ips lcd izšķirtspēja 240(h)rgb x 240(v) vadītāja chip: gc9a01 komunikāciju interfeiss: 4 līnijas spi displejs)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
3 Krāsas Kaķēns Kaķis Ausis RAZER, Kraken, V2 Special / Kraken 2019 / Kraken TE / 7.1 V2 Austiņas Austiņas
€16.01 €14.41

(3 krāsas kaķēns kaķis ausis razer, kraken, v2 special / kraken 2019 / kraken te / 7.1 v2 austiņas austiņas par atsauksmes 1. lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma. 2. ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī