Cena €10.60 €15.82

Pilns apraksts

Automašīnas Bluetooth Raidītāju Šīs automašīnas Bluetooth adapteri var savienot ar ne-Bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm AUX adapteri; un ir aprīkots ar Bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.Vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!Šī redzamā bluetooth raidītāju var attēlot arī pāra izveides režīms/statuss, akumulatora, apjoms un vairāk.Bluetooth Raidītāju Uztvērējs Režīmā : Universal Bluetooth Audio Adapteris ļauj jūsu TELEVIZORAM, un citām ierīcēm ar Bluetooth iespēju, lai plūsma audio jūsu Bluetooth austiņas, vai jūsu mājas stereo Bluetooth iespējotu saņemt audio no jūsu tālruņa un planšetdatora Bezvadu mūzikas straumēšanu.Bluetooth Uztvērēju, Mājas Stereo 4, 1 : Portatīvie adapteri, kuru var izmantot kā raidītāju vai uztvērēju tajā pašā laikā, ar hands-free funkciju.Universālā Bluetooth Audio Adapteris ļauj jūsu TELEVIZORAM, un citām ierīcēm, lai plūsma audio jūsu Bluetooth austiņas, vai lai jūsu mājas stereo saņemt bezvadu mūzikas straumēšana no jūsu tālruņa un planšetdatora.Bluetooth Uztvērējs Autonoma : kompakts Bluetooth adapteris ir maza izmēra, viegls svars un viegli veikt.Plaša Saderība un Garantijas : Universālā dizaina priekšrocības, Bluetooth audio, īstenojot, skatoties vēlu naktī TV, vai vienkārši vēlaties, lai saglabātu izklaides par sevi.Novērš problēmu, ja ierīce neatbalsta Bluetooth savienojumu.Krāsa: Melna materiāls: plastmasas Iepakojuma Saturs: 1 x Bluetooth Raidītāju Uztvērējs 1 x Adapteris Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Interfeiss: 3.5 mm
  • WIFI Standarts: NAV
  • Bezvadu Tips: NFC
  • Augstas Izšķirtspējas Atbalsts: 720p
  • Zīmola Nosaukums: SODIAL
  • Saturs: Audio Un Video
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
M68F Elastīgas Ausu Spilventiņi Vāks Studio3.0 Austiņām Ausu Spilventiņi Spilvens Ausu Spilventiņi
€10.00 €5.00

(funkcijas: ootdty derīgs studio3.0 austiņām; pieņem augsta blīvuma atmiņas putas un augstas kvalitātes ādas, blīvēšanas ap ausi lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. nomaiņa jūsu nozaudēta vai bojāta auss spilveni. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
2PC Skaļrunis Pieslēgspailes Subwoofer Pastiprinātājā Piederumi NL4 SpeakOn Ligzda Mājas Kinozāles Profesionālās Audio DJ 2GAB
€13.48 €12.26

(apraksts -materiāls plastmasas -plāksnītes izmērs 148 x 119 mm -nl4 ligzda +-1 +-2 lieljaudas konstrukcija -darbojas lieliski, mājas vai automašīnas skaļruņa kastes aizsardzības dizains nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
3D Apgaismojums Kameras Austiņas Gadījumā Bezvadu Uzlādes Austiņas Segtu Triecienizturīgs Gadījumā Earburd Putekļu Aizsardzības Vāks Gaisa pākstis Pro
€7.58 €3.79

(apraksts: 1. augstas kvalitātes interesants 3d kameru, triecienizturīgs austiņas gadījumā 2. moderns bezvadu austiņas gadījumā gaisa pods1/2/3/pro 3. aizsargā jūsu gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks 4. izvēlieties augstas kvalitātes tpu ražošanai specifikācija: nosaukums: aizsardzības gadījumā, gaisa pākstis materiāls: tpu iepakojuma)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī