Cena €7.18 €10.72

Pilns apraksts

NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

[5.3 Bluetooth Uztvērēja Mikroshēmu] Šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas audio ierīces, pievienojot Bluetooth audio funkcionalitāti.Bluetooth adapteris, kas aprīkoti ar jaunākajiem Bluetooth 5.3 mikroshēmu, tā piedāvā ātrāk pārvades, uzlabotu uzticamību, stabilitāti, un zemāku enerģijas patēriņu.Izbaudīt skaidrus zvanus, minimālu troksni, un CD kvalitātes skaņu ar šo papildu uztvērēju.

[Zema Latentuma Audio] Bluetooth uztvērējs aprīkots ar 5.3 Bluetooth Mikroshēma Zema Latentuma tehnoloģijas; Bluetooth aux adapteri nodrošina, ka audio paliek perfekti sinhronizēts ar visual media.Tas samazina kavēšanos un uzlabo end-to-end skaņas pārraides ātrumu, nodrošinot top-notch, sinhronizēta lietotāja pieredzi.Tas ir īpaši labvēlīga, lai auto izklaides sistēmu, kas garantē sinhronizēta audio un video atskaņošanu.

[Piepūles Mūzikas Straumēšanas] Bluetooth uztvērēju, izmantojot gan 3,5 mm un 2RCA audio pieslēgvietas, Bluetooth uztvērējs ļauj bez vadiem baudīt mūziku, par diviem skaļruņiem uzreiz.Tās automātiska ieslēgšana/izslēgšana funkcija piebilst, ērtības, nodrošinot problēmu-bezmaksas mūzikas straumēšanas.Saderīgs ar automašīnas audio sistēmas, skaļruņi, pastiprinātāji un austiņas, vienkārši iespraudiet adapteri 3,5 mm aux ports viegli savienojumu ar mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem, un vairāk.

[User-Friendly] Bluetooth uztvērēju, mājas stereo Pārī jūsu viedtālrunis vai tableti ar šo Bluetooth audio uztvērēju ir brīze.Vienkārši savienot, izmantojot Bluetooth .Turklāt, ja jūsu ierīce nodrošina NFC, varat izveidot savienojumu ar vienkāršu pieskārienu.

[Bezvadu Diapazons] Kad izmantot telpās bez jebkādiem šķēršļiem, tas universāls, Bluetooth uztvērēju lepojas iespaidīgu bezvadu diapazonā līdz 30 pēdas (aptuveni 10 metru).Tas nozīmē, ka jūs varat brīvi pārvietoties telpās, neuztraucoties par stabilitāti un kvalitāti jūsu audio savienojumu.

Materiāls: plastmasa

krāsa: Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x Bluetooth Uztvērējs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Interfeiss: HDMI-Saderīgam, TIPA-C, USB
  • WIFI Standarts: NAV
  • Bezvadu Tips: FM
  • Augstas Izšķirtspējas Atbalsts: 720p
  • Zīmola Nosaukums: Orsda
  • Saturs: Audio Un Video
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Profesionālās labākais audio jaudas mikseris konsoles USB 10-kanāls B&T Studio Audio Skaņas Mikseris Sajaukšanas profesionālās dj mikseris
€824.96 €775.46

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! 10-kanāls bt studio audio skaņas mikseris sajaukšanas 6/12 mono + 4 stereo 1 stereo skaņa 2 aux papildu izeja+1 stereo atgriešanās 3 segmentiem, eq kontrole katrā kanālā 11-band master)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Melns Displejs Ekrāna Displejs Ekrāna Displejs Modulis 1.28 Collu IPS Kārta Krāsains LCD Valdes 240X240 SPI Interfeisu GC9A01 Vadītāja
€6.52 €4.24

(ar 1.28 collu apkārtraksts tft displeja modulis ir iebūvēts gc9a01 vadītāja chip un izmanto spi saskarne komunikācijas, tā izšķirtspēja sasniedz 240x240. fona apgaismojums tips: 2 white led paralēli produkta parametri: izmēri: 1.28 collas materiāls: hd ips lcd izšķirtspēja 240(h)rgb x 240(v) vadītāja chip: gc9a01 komunikāciju interfeiss: 4 līnijas spi displejs)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
3 Krāsas Kaķēns Kaķis Ausis RAZER, Kraken, V2 Special / Kraken 2019 / Kraken TE / 7.1 V2 Austiņas Austiņas
€16.01 €14.41

(3 krāsas kaķēns kaķis ausis razer, kraken, v2 special / kraken 2019 / kraken te / 7.1 v2 austiņas austiņas par atsauksmes 1. lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma. 2. ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī