Cena €10.18 €14.13

Pilns apraksts

Funkcijas:

Paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks.

Izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru.

Ideāli piemērots mūzikas entuziasti un mākslas mīļotājiem, šī wall mount stiprinājums ir īpaši skaļrunis, kas nodrošina ērtu un stilīgu veids, kā parādīt un maksas skaļruņa.

Vai tas ir jūsu guļamistaba, vannas istaba, virtuve, dzīvojamā istabā vai birojā, šo wall mount bracket var viegli uzstādīt uz jebkuras sienas virsmu, kas ļauj jums baudīt savu iecienītāko mūziku jebkurā vidē.

Say goodbye, lai netīrs kabeļi un pārblīvēta telpa,ar regulējamu leņķi un kabeļu pārvaldības dizains, tas wall mount bracket saglabā savu mākslas skaļrunis kārtīgi organizēts, vienlaikus uzlabojot vispārējo skaņas pieredzei.

Specifikācijas :

Materiāls:ABS

Izmērs:Apm.10x10x10cm/3.94x3.94x3.94in

Krāsa:Melns,Balts;(Nav Obligāts)

par Runātāju

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Komplektā Ietilpst:

1x Skaļrunis Mount

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: STĀVĒT
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Modeļa Numurs: Skaļruņu Mount
  • Materiāls: ABS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
Karaoke Bezvadu Mikrofonu Uztvērējs Audio Dziedāšanas Darbības Echo Trīskāršot, Bass 2.4 G Bezvadu Rokas Mikrofons
€47.50 €34.67

(maksimālā frekvences novirze:+ / - 45khz akumulatora darbības laiks:8 stundas uzlādes laiks:3-4 stundas uzlādes režīms:usb uzlāde, 5v tips:uzlādēšanas echo trīskāršot, bass 2.4 g bezvadu mikrofons priekš karaoke antenas programma:iebūvēts pārraides jauda:10mw neīstās slāpēšanas:-60db barošanas bloks:dc 5v(uzlādes) galvenie virzieni:sirdsveida pikaps:dinamisks mikrofons darba plūsma:100ma izmantot attālums:30-50)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
3 Krāsas Kaķēns Kaķis Ausis RAZER, Kraken, V2 Special / Kraken 2019 / Kraken TE / 7.1 V2 Austiņas Austiņas
€16.01 €14.41

(3 krāsas kaķēns kaķis ausis razer, kraken, v2 special / kraken 2019 / kraken te / 7.1 v2 austiņas austiņas par atsauksmes 1. lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma. 2. ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī