Cena €0.82 €1.24

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Elastīga 4" spilventiņi ir ideāls pulēšana, granīta, marmora, betona, kvarca, flīze, un vairāk.

*Izstrādāta ar augstas temperatūras izturības (līdz 500 grādiem), lai novērstu dedzināšana savu akmeni - tikai pievienojiet ūdeni, lai iegūtu labākos rezultātus.

*Augstas dimanta skaits spilventiņi atvest savu akmeni, lai nevainojamu spīdēt tikai 3 soļi, kas nodrošina labāku rezultātu, nekā tradicionālā 3 soļu komplekti.

*Ieteicams 2500 APGR. / min un max RPM no 4500 lai nodrošinātu optimālu veiktspēju.

*Lietot Mitros vai Sausos

Specifikācijas:

Diametrs: 4inch/100mm

VEIDS:1# ,2# ,3#(nav obligāts)

Krāsa:Kā attēlā

Paketē Iekļauts:

1GB Dimanta Spilventiņi

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Ārējais diametrs: 4inch
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1GB 4inch Dimanta Pulēšanas Spilventiņu, Granītu un Pulēšana, Betona Pulēšana, Marmora Pulēšana, betona mozaīkas Pulēšana Rīka Daļas
€0.97 €0.63

(funkcijas: *agresīvs un izturīgs ar kvalitātes dimanta pulveris, kas piesūcināts ar sveķiem, strādā labi, uz slapja vai sausa pulēšana akmeņiem. *mūsu poļu spilventiņi ir spēcīga un efektīva, spēj radīt glancētas virsmas, stūrus un malas īsā laikā. *optimāls 2200 apgr. / min., max 4500 apgr. / min., piederums slapjš dzirnaviņas, grīdas polisher un citi dimanta instrumenti pulēšanai *dimanta)

Izskatās arī
Super Dimanta Pulēšanas Spilventiņu Metāla Sveķu Wet Wet Polihing 100# 200# 4 Collu 50# Obligāciju Betona Vara Granīta
€9.90

(motīvs: *augstas kvalitātes ilgāku kalpošanas laiku. *pievienot augstas kvalitātes dimanta un metāla daļiņas. *super sharp,ātri, pulēšana.var ietaupīt daudz laika un būtiski uzlabot darba efektivitāti! *super * izturīga pret nodilumu.tā ir dzīves ilgums ir 3 līdz 5 reizes lielāks par parasto pulēta loksnes. *augstas glossiness.pulēta vafeles ir augsta glo. *nav)

Izskatās arī
1000 Gab. Veidota, lai Skavas 12x6.3mm Naglas Par Skavotājs Skavotājs
€9.17 €4.68

(specifikācijas: ootdty materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba izmērs: 12x6.3mm/0.47x0.25 daudzums: 1000 gab./1 set piezīme: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies! iepakojuma)

Izskatās arī
4gab/set 2 Collu 50mm Electroplated Dimanta Spilventiņi Ātrās Noņemšanas Plāksnīte Stikla, Betona, Akmens, Metāla, Pulēšana, Slīpēšana Diski
€36.54 €18.27

(4gab/set 2 collu 50mm electroplated dimanta spilventiņi ātrās noņemšanas plāksnīte stikla, betona, akmens, metāla, pulēšana, slīpēšana diski izmērs: 2 collas/50mm smiltis:: #50, #100, #200, #400 arbor: m10 vītni iepakojumā: 4gab/set 2inch dimanta spilventiņi ar electroplated dimanta slīpēšanas disks piedāvā ļoti agresīvi atdalīšanas jūs varat iedomāties.tie ir)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
TD-53E 1100W Adatu Derusting Gun Elektriskais Rokas Elektrisko Adatu Scaler Rūsas Noņemšanas Tīrīšanas Mašīna 110V/220V LK
€308.82 €210.00

(td-53e 1100w adatu derusting gun elektriskais rokas elektrisko adatu scaler rūsas noņemšanas tīrīšanas mašīna 110v/220v lk produkta funkcijas 1. ar racionalizētu-pagarināt priekšējo kanālu ir aprīkota ar kompaktu kartera, lai palielinātu efektīvu darba dziļumu. 2. priekšējie rokturi ir viegli izjaukt un salikt un var ātri nosaka, jebkurā vietā priekšā, padarot darbību ērtāku. 3.)

Izskatās arī
300W Elektriskās Orbītas Polisher Rezervju 6 regulējama 5 Collu(izmantots 125mm) Disku Hook&Loop Pamatnes Waxer Pulēšanas Mašīnu ar Putekļu Maisiņu
€78.02 €40.57

(funkcijas: *1. ar putekļu maisiņu, lai savāktu putekļus un netīrumus darba laikā, jums vairs nebūs jāuztraucas par putekļiem. *2. sešu līmeņu ātruma regulēšana, jūs varat mainīt motora ātrumu, lai sasniegtu pulēšanas vajadzībām. *3. 1,8 m garu kabeli dizains ļauj jums izmantot polisher vairāk, ērti un sniedz jums labāku lietotāju pieredzi. *4. 5 collu (izmantots 125mm))

Izskatās arī
Portatīvo Uzlādējamais Bezvadu Pulverizatoru, Ar Kompresoru Dubultās Darbības Spray Rīki Sejas Skaistums Nagu Art Tattoo
€31.27 €21.57

(portatīvo uzlādējamais bezvadu pulverizatoru, ar kompresoru dubultās darbības spray rīki sejas skaistums nagu art tattoo mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! iezīmes: profesionālā pulverizatoru komplekts hobijs krāsas kuģi. pulverizatoru par modeli, pieņemšanas, kūka rotājumi, uzzīmējiet maskēties, tetovējumi nail art, utt. mazs un)

Izskatās arī
Direct Drive Servo Griešanas Mašīna, Elektriskā Kārta Nazis Auduma Griezējs Rokas Auduma Griešanas Instrumenti, RCS-110
€166.82 €133.46

(direct drive servo griešanas mašīna, elektriskā kārta nazis auduma griezējs rokas auduma griešanas instrumenti, rcs-110 apraksts: spriegums:ac 110-240v jauda:3.5-250w led gaismas:0.5 w trokšņa: griešanas biezums:27 vai 32mm ātrums:600-1200rpm)

Izskatās arī
55 GAB Svārstīgas Zāģu Universālā Multitool Asmeņi Koka, Plastmasas, Metāla
€44.64 €36.15

(laipni lūgti manā veikalā pilnīga izvēles asmeņi: šis komplekts ir 55 daļas, ietverot 2 dažādiem zāģa asmeņiem.tas ir piemērots daudz darbavietu, lai palīdzētu jums efektīvi pabeigtu dažādu darbu.liels skaits zāģu asmeņi ļauj jums darīt vairāk darba vietu.šis komplekts būs jūsu labo roku cilvēks. efektivitāte: inovatīvu dizainu un plašu sawtooth izmēru un formu veikt visa veida griešanas)

Izskatās arī
Sienas Ventilācijas Ventilators Ventilators ar Regulējamu Apgriezienu Virtuves, Elektronikas Remonts DropShipping
€12.77 €10.47

(funkcijas: ootdty mūsu izplūdes ventilators ir jābūt papildinājums jebkuram mājās.tas efektīvi likvidē nepatīkamās smakas un mitrumu, nodrošinot ērtu vidi. izstrādāts fromhigh kvalitātes plastmasas, mūsu izplūdes ventilators ir izturīga un ilgi kalpo.tā regulējams ātruma funkcija ļauj jums pielāgot atbilstoši savām vajadzībām, savukārt tā dizains nevainojami iekļaujas jebkurā)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Tērauda Stieple, Riteņu Birste, Tērauda Suku lieljaudas Pulēšana Uzticamu Stiepļu Suka Vadu Riteņu Birste 1gb
€0.44 €0.24

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *noņem rūsas, apjomu, krāsu & izdedži *dažādu suka galvas uz ilgu plastmasas rokturi *neilona, misiņa un tērauda stieples sniedz dažādas tekstūras & stīvums *neilona sariem uz vieglākiem uzdevumiem, misiņa pārklājumu, stieple smagāks pienākums)

Izskatās arī
8 Gabali Pulverizatoru, Elastīgu Adapteri Montāžas Savienotāju Komplekts Kompresora Un Pulverizatoru, Šļūtenes
€11.71 €7.49

(augstas kvalitātes un viegli izmantot. ērts līdzeklis ar pulverizatoru, standarta 8 veidu 1/8inch & 1/4inch bsp vīriešu & sieviešu savienojumi. profesionālās pulverizatoru, piederumi, uzticama un izturīga. liels pulverizatoru, savienotāji pulverizatoru, un gaisa šļūteni. ideāls pulverizatoru, adapteri uzstādīt. krāsa: sudraba materiāls: metāla iepakojuma)

Izskatās arī
Li-ion Akumulatora Adapteris MT31B DW31B MIL31B BOS31B, Lai Par Makita Dewalt Milwaukee Par Bosch 18V Akumulators 20V, Par Dyson B Tipa
€36.60 €18.29

(li-ion akumulatora adapteris mt31b dw31b mil31b bos31b, lai par makita dewalt milwaukee par bosch 18v akumulators 20v, par dyson typeb sērijas putekļu sūcēju mūsu produkti ir mūsu patstāvīgi izstrādātus produktus, kas ir droša un uzticama, un to var iegādāties ar pārliecību! mūsu produktus izmanto tikai elastīga konvertēšanu starp vienu elektroinstrumentus un citas litija baterijas, un tie nav)

Izskatās arī
2in Izplūdes Ventilators, Virtuve Cauruļu Kanāla Ventilators Vannas istaba Nosūcējs, Ventilācijas Ventilators
€29.75 €21.12

(funkcijas: ootdty piemērots ventilācijas maza telpa 3㎡.var būt 50mm šļūtenes/50mm pvc caurules; izplūdes ventilatoru korpuss ir noņemams un humanizēts dizains, kas ir viegli uzstādīt un ērtāk, lai vēlāk tīrīšanas un apkopes. 12v-dc motors: mehānisko, zema jauda, ātra un lielas vēja spiediena.klusa un enerģijas izplūdes ventilatoru: ietaupījums sniegums ir ļoti labs, tas)

Izskatās arī
Profesionālās Smaguma Barības Pulverizatoru, Gaisa Kompresora Komplektu Mākslas Glezniecības Amatniecības Kūka Izsmidzināšanas Modeli Gaisa Birste Nagu Rīku Komplekts
€63.44 €27.92

(šis mini kompresoru izmanto īpašu bez-eļļas tipa projekta.tā nav eļļa padara pārraides nesējs nav piesārņots.izejas šķidrums ir stabils un svārstās no spiediens ir no 0 līdz 25 psi.šī profesionālā pulverizatoru, gaisa kompresora komplektu, kas tiek plaši izmanto modeļa veidošanā, kūka dekorēšanas, nagu art, utt.perfekts mākslas darbs, body art, dizaina krāsošana, modeli, krāsošana, kūka apdare,)

Izskatās arī
2gab Pacelšanas Ratiņi PA200-1000 Elektriskais Pacēlājs, 8 Riteņu Ratiņi, Montāža Unistrut 1-5/8Inch Glāžu Kanāli
€69.57 €52.87

(gadījumā glāžu kanāli: 1-5/8 collu (4.4 cm) plata un 1-5/8 collu (4.6 cm) augsta. (nepieciešams augstāks glāžu kanālu, ja jūsu stiprinājuma skrūve ir uzstādīta iekšā trasē) nesošo: 1260kg / 2800 lbs krāsa:sudraba materiāls:metāla iepakojuma saturs: 2 x 8 paturot ratiņu salikšana tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Karstā 20 Gab Bezgaisa Krāsas Smidzinātāju Mašīnu Daļas Ietilpst 3/4 Collu Nomaiņa Ieplūdes Sietiņš Augstspiediena Smidzinātāju Filtrs
€23.90 €17.45

(20 gabalus bezgaisa krāsas smidzinātāju mašīnu detaļu komplekts, tai skaitā 5 krāsas smidzinātāju sprauslas, kas ir saderīgas ar 211, 313, 415, 517, 623, 10 aerosola krāsu filtri un 5 aerosola krāsu ieplūdes filtri, pietiekami izmērāms daudzums, un jums atšķiras krāsas smidzināšanas sprausla, krāsas smidzinātāju filtru un augstspiediena smidzinātāju, ieplūdes filtrs ir galvenokārt izgatavoti)

Izskatās arī
Multifunkcionāla Bezvadu Elektriskais Āmurs, Skrūvgriezis ar Skrūvgriežu daļas Skrūvēm Vārpstas Bitu Turētāji, Glabāšanas Kastē, kas
€31.59 €12.32

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes mazs un viegls, ērts rokturis, neslīdoša, piemērots ilgtermiņa darbu. trīs pastiprinātu sastāvu veikt elektroenerģijas, skrūvēm universālās saskarnes un spiediet slēdzi. izgatavots no abs plastmasas, kas ir trieciena izturīgs un izturīgs pret koroziju. piemērots dažas mazas ierīces un vieglo darbu, piemēram, ķēdes remonts, velosipēdu)

Izskatās arī
100v 220v Elektriskais Pūtējs HighPower 30/40/60/80W BBQ Kempings Ventilators Ventilators 2900RPM F1CD
€15.99 €13.60

(funkcijas: ootdty piemērots kalējs, bambooand plīts, oglekļa plīts un metāla kausēšanas var pielāgot vēja ātrums, atbalsta ac110v220v barošanas un dc12v jaudas padeves barošanas ac100-240v 50/60hz ievadi, dc3v-12v2a izejas, 2900rpm ātrums, kopējais līniju garums 150cm regulējams vēja ātrums projektu, ja to darbina ar 12v skava, tur ir pārējās vēja ātrums un to nevar)

Izskatās arī