Tagi: pildspalvas

Cena €6.10

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: USLON
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm
  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Modeļa Numurs: UB-155
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Veids: Gēla Pildspalva

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nomaināms Vara Ērti Lietot Spalva Pildspalvu Tintes Komplekts Kancelejas Piederumi
€7.35 €3.31

(svarīga informācija materiāls:spalvu iepakojuma lielums: zib: 0.5 mm tintes tilpums: 15ml apskats: tā ir šī spalva pildspalvu komplekts iezīmes, kas var nodrošināt jūs ar vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, ļaujot jums baudīt prieku rakstiski, kas ir piemērots lietošanai dažādos rakstības burtu praksi. ko tas spalva pildspalvu, kas var piedāvāt jums ir)

Izskatās arī
10pcs Universālā Standarta Zilā 1MM Pērļu Lodīšu Pildspalvu atkārtotas Uzpildes flakoni
€6.87 €3.36

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty šie uzpildes fit visvairāk vērpjot lodīšu pildspalvas un izmērs var rakstīt gluda, gluda materiāls: metāla 424 izmērs: garums: apm. 98 mm/3.86 rough: par 6 mm/0.24 rakstīts: par 2,5 mm/0.01 vieta: 1.0 mm krāsa: zila standarta: starptautiskais standarts daudzums: 1 maiss/10 gab. piezīme: 1.)

Izskatās arī
12pcs Pildspalvu Tintes Adatu Pildvielas, Tintes Pildspalvu, Tintes Absorbētājs Strūklakas Pildspalvas Tintes Uzpildes
€12.53 €6.89

(apraksts ja jūs meklējat pildspalvu tintes autonoma absorbents, nevilcinieties, mūsu produkts ir jums.šo pildspalvu tintes pavasara pildvielas ir izgatavota no premium materiāls, izturīgs un praktisks.jūs varat arī piešķirt to kā brīnišķīga dāvana jūsu draugiem vai ģimenes locekļiem, tie būs love it. funkcijas - krāsa: sudraba, melnā, sarkanā krāsā. - materiāls: nerūsējošais)

Izskatās arī
12Pcs Radošo 0.5 mm Izdzēšami Gēla Pildspalvas Zilā Biroja Studentu Stacijas
€1.49 €1.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami. dzēst un pārrakstīt atkārtoti, nesabojājot dokumentus. videi draudzīgi, nevienam nekaitē. raksta gluda, izdzēš tīrs. viegli izmantot. ērti veikt. piemērots zīmēšanai zīme, rakstīšana utt. studenti var izmantot šo pildspalvas veikt piezīmes,)

Izskatās arī
3Pcs AIHAO GP1941 Rilakkuma Izdzēšami Gēla Pildspalvas 0.5 mm Soda Punktu Zilā Adatu, Pildspalvu, Lai Journaling Kawaii Skolas Skolēnu Piederumi
€4.09 €3.31

(zīmols: aihao nosaukums: izdzēšami gēla pildspalvas modelis: gp1941 tintes krāsa: zila pildspalvu platums: 0,5 mm izmērs: 152mm krāsa: zaļa, dzeltena,violeta)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
Jaunu 12Pcs 0.7 mm Lodīšu Pildspalva Rullīšu Bumbu Zilā Biroja, Skolas Piederumi, Kancelejas
€9.16 €4.49

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: līdzeklis ērti, lateksa, bez gumijas grips un gludu planēšana par izcilu rakstīšanas pieredzi. pildspalvas klipsis ir ērts dizains un tas ir viegli veikt notebook vai grāmatu. neslīdošs rokturis, nodrošina un stabilitāti. taukainai rakstiski ir gluda, gluda pildspalvu biezumu, nepārtrauktu modernu biroju,)

Izskatās arī
Drift Smiltis Ar Gaismas Led Rakstīšanas Piederumi Neitrāls Pildspalvu Karikatūra Pildspalvas Melnu Tintes Pildspalvu Kaķu Ķepu Gēla Pildspalvu, Paraksts Ar Pildspalvu Rakstīt Ar Pildspalvu
€1.96 €1.25

(izmērs:garums: aptuveni 20.5 cm materiāls: plastmasa tintes krāsa:melna rakstīšanas punkts:0.38 mm krāsa: kā attēlu daudzums:1 gab. iepakojuma saraksts: 1pc gēla pildspalvas piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. mērot ar roku,varbūt par 1~2cm atšķirība.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
21Pcs Rožu Zelta Pildspalva Bling Dimanta Pildspalvas Smalku Melnu Tinti Kristāla Lodīšu Pildspalvu Gredzenu, Kāzu Biroja Metāla Rullīšu un Lodīšu Pildspalvu Dāvana
€32.56 €17.91

(funkcijas: 1. tintes krāsa : melna 2. krāsu kā picture show,lūdzu, atstājiet mūs, ņemiet vērā,vai izlases 3. augstākās kvalitātes ar zemu cenu. 4. garums: aptuveni 13,5 cm)

Izskatās arī
0.5 mm, Melna Tinte Taisni Šķidruma Lodīšu Pildspalvas Biroja preces Students Skolas Piederumi, Kancelejas Rakstīšanai Augstas kvalitātes Pildspalva
€21.80 €13.73

(0.5 mm, melna tinte taisni šķidruma lodīšu pildspalvas biroja preces students skolas piederumi, kancelejas rakstīšanai augstas kvalitātes pildspalva nosaukums: deli taisni šķidruma rollerball pildspalvu modelis: s1656 specifikācijas: 0.5 mm pilnu adatu caurule motīvs: 1. augstas kvalitātes tintes, nav viegli smudge, ja ir radušās ūdens, tintes viskozitāte ir tikai tiesības,)

Izskatās arī
0.38 mm Tintes Pildspalvu Bagāžnieka EF Nib Converter Pildījuma Pildspalvu Radošo Gradientu, Krāsu Nospiediet Tips Fountain Pen Studentiem Dāvanu Kancelejas preces
€3.80 €2.66

(nosaukums: tintes pildspalvu meterial: plastmasas svars: 12g/gab pagarināt: 13.7 mm krāsa: kā picture rādīt funkcijas: 1. pieejamo stilu, lai apmierinātu vairākus scenārijus. 2. jauniešu modes krāsu shēmu, biznesa mierīga krāsu shēmu. 3. nospiediet bagāžnieka pildspalvas uzgali, lai labāk pasargātu to no bojājumiem. 4. gluda pildspalvas galu, gluda rakstīšana bez stuttering. 5. izvēlēts augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Gēla Pildspalva Šķidruma Rullīšu Pildspalva 0.5 mm Tinte Lodīšu Želeju, Ātri Žāvēšanas Pildspalvu Rakstīšanai
€0.87 €0.43

(funkcijas: ootdty funkciju: lodīšu pildspalvu ir papildu soda precizitātes uzgali (0,5 mm), lai nodrošinātu netraucētu, izlaist-brīvu un precīzu rakstīšanu; maiga, eleganta un izturīga. ātri žāvēšanas tinti: taisni šķidrās želejas tintes pildspalvas ar precizitātes padoms un gluda rakstīšanas tintes, ne smērēt visu pēc dažām sekundēm, ne fedings, vai asiņošana,-cauri. modes)

Izskatās arī
Iepakojumā 10 Sublimācijas Pildspalvu Sagataves Ar Plēves Apvalkā Pārklājumu Alumīnija Cauruli Sublimācijas Drukas Lodīšu Pildspalvas
€20.66

(iepakojumā 10 sublimācijas pildspalvu sagataves ar plēves apvalkā pārklājumu alumīnija cauruli sublimācijas drukas lodīšu pildspalvas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. šīs tukšās sublimācijas pildspalvas ir ideāli piemērots sublimācijas apdrukai, izmantojot parastās krāsnis un plēves apvalkā.mēs)

Izskatās arī
1 Gab., Kancelejas Preces Lodīšu Pildspalvas Skolas, Biroja Piederumi Gudrs Kawaii Radošs Salds Jauki Diezgan Dimanta Smieklīgi Pildspalvas
€2.85 €1.42

(materia l:plastmasas pildspalvas garums:apm 16cm rakstīšanas punkts:0.7 mm tintes krāsa:melna iepakojums saraksts:1 gab lodīšu pildspalvu)

Izskatās arī
Kaigelu Naginata kaligrāfijas Nib 35mm 316 356 spilgtu punktu rafinēta pulēšana garo nažu asināšanas piederumi
€37.18 €18.59

(kaigelu naginata kaligrāfijas nib 35mm par 316 356 ,utt. izmērs: garums:35mm apakšdaļas platums: 5,5 mm pagāja kaigelu gadā, lai trīs izmaiņas.top tērauda uzgalis lineup 316 nerūsējošā tērauda un 818 irīdija daļiņas tika izvēlēts, un pelējuma pastāvīgi tika koriģēts.tīra mašīna radīja asu kaligrāfijas rīks - zib karalis yue ir zobens. man ir zobens un asu asmeni, un)

Izskatās arī
8x Lodīšu Pildspalvas Tintes Rollerball Pildspalvu Bagāžnieka Modes Puse Dekori Radošo Beadable Pildspalvas Skolu Puse Mājas Ziemassvētku Dāvanu
€7.06 €3.81

(apraksts: 【produktu] aicina: šie zelta pulveris push pildspalvas radošo dāvanu pildspalvas ir ne tikai funkcionālām, bet arī estētiski, ar savu unikālo dizainu. 【materiāls] aicina: izgatavots no izturīga plastmasas materiāla, šīs pildspalvas ir paredzēti, lai pēdējā ilgu un izturēt ikdienas lietošanā. 【size] aicina: katrā aizgaldā pasākumi 14cmx1cm/5.51inchx0.39inch, padarot)

Izskatās arī