Cena €10.52 €17.52

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmogs: No
  • Krāsu Daudzums: 24 krāsas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: Kopa
  • Pakete Daudzums: 12 Krāsas/Kaste
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Modeļa Numurs: 043024
  • Veids: Mākslas Atzīmes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jutīga Stylus Gēla Pildspalva Touch Screen Gluda Rakstīšanas Sievietēm, Vīriešiem Klāt
€6.90 €3.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 dizains irbuli: (ekrāna irbuli + lodīšu pildspalvu) viena gala iezīmes ultra-jūtīgu naudas sodu irbuli.otrā galā ir aprīkots ar kvalitātes lodīšu pildspalvu ērtai lietošanai (melna tinte).ar irbuli rakstīt vienmērīgi un ilgstoši tintes plūsmu rakstiski.lodīšu pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir nomaināms. lieliska)

Izskatās arī
24 Gab. Auduma Rožu Lodīšu Pildspalva Jauku Ziedu Paraksts Pildspalva ar Sudrabu Rozā, Zilā Skolotāju Diena
€14.99 €10.19

(jums ir dzēsts saistīto tirdzniecības veidnes logo, lūdzu, nospiediet taustiņu kombināciju ctrl+z, lai atsauktu izmaiņas, kas rezervēts templat)

Izskatās arī
10 Krāsas Ziemassvētku Eglīte Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Lodīšu Daudzkrāsains Pildspalvu, Lai Bērni Skolā Rakstīšanas Piederumi Kancelejas Preces Biroja
€0.74 €0.46

(apraksts: 1. multi-krāsu izvēle: karikatūra ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu. 2. ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta)

Izskatās arī
1~10PCS Radošo Vērpšanai Pildspalvu Ripu Pieaugušo Rotaļlietu Bērniem, Stress, Atbrīvot Rotējošo Gēla Pildspalvas Anti-slip Puses, Ripu Studentu Stacionārā
€11.36 €8.07

(1~10pcs radošo vērpšanai pildspalvu ripu pieaugušo rotaļlietu bērniem, stress, atbrīvot rotējošo gēla pildspalvas anti-slip puses, ripu studentu stacionārā apraksts: nosaukums: rotējošā pildspalvu iezīmes: tērauda bumbiņas abās pusēs, palielinātu svaru un saglabātu līdzsvaru svars: aptuveni 19-20 grami garums: apmēram 19cm piezīme: visi var rakstīt funkcijas: 1.100%)

Izskatās arī
Skolas Piederumi Kancelejas Preces Lodīšu Stresa Atslodzes Rakstīšanas Rīku Vērpšanai Spēļu Pildspalvas Rotaļlietas, Pildspalvas, Rakstot Gēla Pildspalvas Pildspalvu Rotējošu
€2.60 €0.99

(jaunu un augstas kvalitātes tips:vērpšana spēļu pildspalvu materiāls: plastmasa tintes krāsa:melna tinte pildspalvas krāsa:randdom nosūtīts pakete ietver:1pc svars: apmēram 20g iepakojumā :1*vērpšanas spēļu pildspalvu nospiediet dizains, var mainīt core, ātri žāvēšanas inkquality pirmkārt, sniegtu labāko servisu.klienti ir mūsu draugi.stilīgs dizains,)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ziemassvētku Biros Nospiests Multi-Krāsu Pildspalvas Marķieri Radošo Kancelejas piederumi Rakstīšanai Skolas Piederumi Izlases Stili
€3.99 €1.99

(gadījumā svētki : ziemassvētki galvenie lietošanas veidi :biroja, kancelejas preces tips :push stils :karikatūra krāsa :krāsa piezīme : stila, ir nosūtīti nejauši!nevar noteikt stilu!tikai to daudzumu, var izvēlēties!)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
Vācija STAEDTLER Ieskicējot Komplekts Zīmēšanai ar Zīmuli 100SET3 Zīmuli, Dzēšgumiju, Zīmuļu Curler 100 Zils Stienis Profesionālās Mākslas Piederumi HB-12B
€34.43 €20.66

(vācija staedtler ieskicējot komplekts zīmēšanai ar zīmuli 100set3 zīmuli, dzēšgumiju, zīmuļu curler 100 zils stienis profesionālās mākslas piederumi hb/2b/4b/6b/8b/10b/12b nosaukums: staedtler 100set3 ieskicējot set kombinācija ražotājs: staedtler modelis: 100set3 satur: stedler zīmuli kabata * 1 100 zilu zīmuli 7pcs 100b melns zīmulis 2gab 5427 plastmasas)

Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī
Neredzamās Tintes Pildspalva 10PCS Jautri Pildspalvas Bērniem Top Secret Uv Pildspalva Izvairīties no Istabas Aksesuārus Detektīvs Spēles Noslēpums Ziņas Puse Dāvanas
€5.46 €3.01

(apraksts: vai vēlaties rakstīt slepenas vēstules, izveidot neredzamu tinti seifi, vai ir jautri ar draugiem?ja tā ir, jums ir nepieciešams šīs neredzamās tintes pildspalvas.šīs pildspalvas ir gluda, bez smaržas, tintes un ir neredzams.jūs varat redzēt tikai savu rakstīšanas ar uv gaismu, kas nāk ar katru pildspalvu.šīs pildspalvas ir ideāli piemērots bērniem, kuriem patīk glabāt noslēpumus vai spēlēt)

Izskatās arī
Venus 707 visi tērauda stencilling fountain pen nostalgic classic pildspalvu BEZMAKSAS piegāde
€11.36 €9.09

(pagājušā gadsimta 90 's classic pildspalvu, jaunu, neizmantota, bet tāpēc, ka laiks ir pārāk garš, tur ir varbūt dažas pazīmes nodilumu.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dāvanu Kastē Iepakojumu Luksusa Kristāla Dimants Metāla Lodīšu Pildspalvu Gredzenu, Kāzu Biroja Dāvanu Rullīšu Pildspalva Bezmaksas Custom Logo
€5.91 €3.84

(es gribu, lai iegravēt uz pildspalvu.ko man darīt? piezīme: ja nav iegravēts teksts tiek sūtīts ar mani 48 stundu laikā, es jums nosūtīsim neapstrādāti tukšs produktu. 1. solis: nosūtiet īsziņu atbilst pildspalvu. solis 2: izvēlieties fontu. solis 3: izvēlieties modeli. 4. solis: izvēlieties vietu, lai literāri. pēc pirkuma lūdzu, atsūtiet man īsziņu,)

Izskatās arī
Jaunums Lodīšu Pildspalvu Zivju-formas Dizaina Lodīšu Pildspalva Mini Rakstīšanas Pildspalva Pieaugušo
€4.50 €2.21

(funkcijas: ootdty liels dekorācijas, butaforijas, dāvana jūsu mīļajiem vai giveaways vēsā ārstē saviem skolēniem, lai palīdzētu viņiem iegūt motivēti pabeigt skolas darbus vai to projektus. pārsteidzošs persona palīdz, kā pievienot vairāk jautrības un uztraukums pie puse, bērni būs mīlestība šo un arī pieaugušajiem. jūs varat rakstīt piezīmes, vēstules, sarakstā vai)

Izskatās arī
4gab Cukura Princese Gēla Pildspalvas Rozā Stils, 0.5 mm, Melna Lodīšu Krāsu Tinte Rakstīšanai Birojs Skolas A7502
€5.25 €4.20

(motīvs: iedvesmas avots: princese. tintes krāsa: melna, 0,5 mm. izmērs: 14.3 cm garumu. svars: 46g/komplekts. amats: gēla pildspalvas / dāvanu.)

Izskatās arī