Cena €3.38 €6.90

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

2 in 1 Dizains Irbuli: (Ekrāna Irbuli + Lodīšu Pildspalvu) Viena gala iezīmes ultra-jūtīgu naudas sodu irbuli.Otrā galā ir aprīkots ar kvalitātes lodīšu pildspalvu ērtai lietošanai (Melna tinte).Ar irbuli rakstīt vienmērīgi un ilgstoši tintes plūsmu rakstiski.Lodīšu pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir nomaināms.

Lieliska dāvana: Ideāli piemērots dzimšanas dienas, Bērnu svētki, Ziemassvētki, pateicības un atpakaļ uz skolu dāvanu.Ideāls kā Vēstnesis, Pildspalvas, Plānotājs, Pildspalvas, Journaling, Pildspalvas, Skolotājs, Rakstāmpiederumi, Biroja Piederumi, Plānotājs Piederumi.Liels skolā, mājās, birojā, darba, uzņēmējdarbības, klubu un organizāciju aktivitātēm.

Portatīvo: Ar clip dizains, klipu viegli uz jūsu uzskaites par , kabatas, grāmatas, dienasgrāmata, utt.mobilo telefonu pildspalva ir viegli veikt, lai visur, kur vien vēlies.

Ir jutīga, Anti-scratch, pirkstu Nospiedumu izturīgs: Īpaši jutīgas stylus taras, gluda izmantot par lielāko ekrāniem digitālo produktu, saglabājot jūsu Touch ekrānu no skrāpējumiem, pirkstu nospiedumiem, vai tauki, atsaucīgi, kā pirkstu uz Touch.Uzlabota gumijas stylus pildspalvas gals nav viegli nolietojas vai salūzt.

Gluda Rakstīšana: Šī metāla gēla pildspalva ar 0,5 mm soda punkts, un ātri žāvēšanas ļauj jums apturēt prom no smearing.Jūs varat izdarīt attiecīgus melnās līnijas uz papīra, ļoti gluda., lai rakstītu.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāla

Garums: Apm. 140mm/5.51 collas

korpusa Krāsa: Melna, Sarkana

Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm

Tintes Krāsa: Melna

Komplektā Ietilpst:

1 Gab Lodīšu Pildspalvu Irbuli

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Modeļa Numurs: MXLC5CC901207
  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Gēla Pildspalvu Tinti Funkcija: Normāls
  • Materiāls: Metāla
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Rakstīšanas Punkts: 0.5 mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Akvarelis, Krāsu ota 10pcs/komplekts DIY Eļļas, Akrila Glezniecību, Birojs Guļamistaba Dekori
€7.09 €3.47

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ciets, izturīgs, anti-rūsas, saglabāšanu un praktisko, ilgs kalpošanas laiks. veidota ar anti-izkrišanas novēršanai mati, tas ieguva'for t jāatlaiž vai sabruks, un jūs varat izmantot otu, lai koncentrētos uz savu gleznu un lai vienmēr būtu piepildīts ar radošām idejām. 10)

Izskatās arī
1 Gab., Kancelejas Preces Lodīšu Pildspalvas Skolas, Biroja Piederumi Gudrs Kawaii Radošs Salds Jauki Diezgan Dimanta Smieklīgi Pildspalvas
€2.85 €1.42

(materia l:plastmasas pildspalvas garums:apm 16cm rakstīšanas punkts:0.7 mm tintes krāsa:melna iepakojums saraksts:1 gab lodīšu pildspalvu)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
K92F Izturīgs Metāla Pildspalva Mūžīgā Pen Biroja Sanāksmes un Ceļojumu Žurnālos
€7.56 €3.78

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības ar šo 2 in 1 universal irbuli, attēloti izturīgs metāla korpuss un mūžīga zīmuļa galu. izgatavots no kvalitatīva metāla, šī universāls pildspalva apvieno funkcionalitāti capacitive stylus un parasto zīmuli, nodrošinot netraucētu un precīzu rakstot uz jebkuru touch ekrāni. paredzēts biroja speciālisti, un biroja darbiniekiem, šī pildspalva)

Izskatās arī
Inkless Zīmuļi Bezgalīgs Zīmuli Atkārtoti Izdzēšami Mūžīgā Zīmuli, Nomaināmas Galvas Inkless Zīmuļi Mūžīgo Zīmuļi
€1.22 €0.63

(funkcijas: inkless zīmuli: inkless zīmuļi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas ir izturīgs, nav viegli, lai izjauktu, un ir ilgs kalpošanas laiks. gluda rakstīšana: inkless zīmuļi nodrošina jūs ar ērtu rakstīšanu pieredzi, rakstiski ir gluda un nav viegli izrauties, ir viegli izdzēst.neslīdoša spēcīgu pildspalvu turētājs, ērti turēt, ērtāk izmantot. portatīvo)

Izskatās arī
Golfa Pildspalvu Komplekts Mini Desktop Golfa Lodīšu Pildspalva Dāvanu Ietver Liekot Zaļš 3 Klubi Pildspalvu Bumbiņas Un Karogu, Galda Spēles, Biroja, Skolas Dāvanu
€3.97 €2.38

(specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes materiāls: cinka sakausējums + alumīnija sakausējuma funkcijas: 1)jautri darbvirsmas liekot/golfa zaļo rotaļlietu komplektu. 2)tas ir creative golf club stilā callpoint pildspalvas, tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un alumīnija sakausējuma materiāla. 3)plaši izmanto --- lielisks papildinājums, lai darbvirsmas un)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas 2.6 mm 3.4 mm Studentu Krāsu Tintes Tintes Pildspalvu Uzpilde Tintes Pildspalvu tintes Kasetne
€1.89 €0.91

(darbības joma: dienas rakstiski krāsa:kā picture rādīt diametrs :2.6 mm 3.4 mm garums:52mm pakete ietver:10pcs krāsu tintes tintes daļiņas ir labi, labu plūstamību, viegli plug pildspalvu vienreizējās lietošanas neatkarīgu žults tintes viegli pārnēsājams)

Izskatās arī
40Pcs Lodīšu Pildspalvas Portatīvo Rakstot Pildspalvas Unikālo Lodīšu Pildspalvas Mača Modelēšana Lodīšu Pildspalvas
€9.37 €4.69

(apraksts veikti galvenokārt liela un izturīga plastmasas materiāla, ar lodīšu pildspalvu ir izturīgs un drošs ilgstošu izmantošanu.radošā karikatūra spēles formas dizains, padarīt to pievilcīgāku, tas piesaistīs cilvēku uzmanību.izmantot brīvdienu pusēm, mājas dekorēšana, dāvanas, kancelejas preces, utt. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:plastmasa -izmērs:8.50x1.20x1..20cm/3.34x0.47x0.47in -)

Izskatās arī
4 1 Multicolor Lodīšu Pildspalvas Krāsas Melna Zila Zaļa Sarkana Tinte Lodīšu Pildspalvas Rakstīšanai Skolas, Biroja Piederumi, Kancelejas 4gab
€3.10 €1.92

(4 1 multicolor lodīšu pildspalvas krāsas melna zila zaļa sarkana tinte lodīšu pildspalvas rakstīšanai skolas, biroja piederumi, kancelejas 4gab apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes! krāsa: piemēram, attēlu tintes krāsa: sarkana, zila, melna un zaļa pildspalvas izmērs: 0.7 mm materiāls: plastmasa daudzums: 4gab emegency paziņojums:1: starptautisks)

Izskatās arī
Daudzkrāsains 4 1 Lodīšu Pildspalva 0.7 mm Sarkana Zaļa Zila Piepildīt Skolas kancelejas
€0.94 €0.46

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: 4 krāsas vienā: melns, zils, sarkans, zaļš mīksta rakstīšana slip-on-lodīšu pildspalva, 0.7 mm vienkāršs dizains ar ērtu rokturi pieredzi, piemērots ikdienas pierakstu veikšanai un rakstiski. specifikācijas: tips: lodīšu pildspalvu rakstīšanas punkts: 0.7 mm izmantošana: biroju un skolas pildspalvas materiāls:)

Izskatās arī
Gudrs Morandi Gēla Pildspalvu Komplekts Retro 5 Gab 0.7 mm Krāsa Pildspalvu, Paraksts Studentu Rakstīt ar Tintes Pildspalvu, Lodīšu Pildspalva Skolas Kancelejas piederumi
€6.07 €2.91

(uzlabot savu rakstīšanas pieredzi ar mūsu estētiskās pildspalvas!izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, katrā aizgaldā nodrošina ērtu gēla tinte un nāk moderns morandi krāsas.ideāls kā pirmsskolas izglītības butaforijas, vai kā unikālu dzimšanas dienas dāvanu par mīlēja vienu. specifikācijas: materiāls: pp+ metāla svars: 130g kaste kastes izmērs: 15.5x5.5x2cm produktu)

Izskatās arī
4 Gabals Lytwtw Meitene Plīša Bumba Lācis Gēla Pildspalva Skolas Officel Piederumi Kancelejas preces Gudrs Kawaii Radošo Jauki Salds Pildspalvas
€8.85

(materiāls: plastmasa pildspalvas garums:15,5 cm aptuveni rakstīšanas punkts:0.5 mm tintes krāsa:melna iepakojums saraksts: 4 gabals gēla pildspalvas)

Izskatās arī
Spīguļi, Gēla Pildspalvas 12pcs Mirdzēt Krāsu Pildspalvas Portatīvo Fine Tip Krāsas Journaling Aizgaldiem Krāsojamās Grāmatas Doodles Apsveikuma Kartītes
€1.61 €1.12

(to ergonomiskā forma saglabā patīkamu rakstīšanas pieredzi.skaidri redzams atlikušais tintes, lai jūs nekad palaist no vidus rakstiski.ideāli piemērots pieaugušajiem un bērniem krāsojamās grāmatas, skolas projektiem, un lai draugiem un ģimenei. specifikācija: nosaukums: mirdzēt gēla pildspalvas materiāls: pp produkta izmērs: garums(apm.)15cm/5.91 collas iepakojuma saraksts: 1)

Izskatās arī
6 Krāsas 0.5 mm Trekno Tinte Lodīšu Pildspalvas Biroja, Skolas Gluda Rakstīšanas Lodīšu Pildspalva Multicolor Nospiests Plastmasas Biznesa Dāvanas Paraksts
€0.33 €0.17

(6 krāsas 0.5 mm trekno tinte lodīšu pildspalvas biroja, skolas gluda rakstīšanas lodīšu pildspalvas tips: 6-krāsu lodīšu pildspalvu daudzums: 1 gab. gadījumā, ja materiāls: plastmasas tintes krāsa: nosūtīta pēc nejaušības principa pildspalvu punkts: 0,5 mm/0.02 (apm.) garums: 14cm/5.51 (apm.) iezīmes: 6 krāsas, radošo, gluda rakstīšana, trekno tinte,)

Izskatās arī
Svaigu Krāsu, 12 Krāsas Skolas Kancelejas Gēla Pildspalva Piepildīt Diamond Head 12 Gab Gēla Pildspalvas Pildspalvu Atkārtotas Uzpildes Flakoni Neitrāls Pildspalvu Uzpilde Kārtridži
€1.83 €1.28

(stāvoklis: brand jaunu un augstas kvalitātes tips:neitrāla pildspalvu uzpilde izmantošana:biroju un skolas pildspalvas materiāls:plastmasas rakstot punkts:0.38 mm svars aptuveni:1,7 g/gab krāsa : 12 krāsas izmērs: garums 12.8 cm iepakojuma saraksts: 12 * gēla pildspalva uzpilde piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī