Cena €4.19 €6.26

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Rakstīšanas Punkts: Sīkāk Skatīt Lapas
  • Krāsa: PIC
  • Materiāls: Sīkāk Skatīt Lapas
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas
  • Garums: See Detail
  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Sīkāk Skatīt Lapas
  • svars: See Detail
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Krāsas Krīts Marķieri 15mm Krāsas Marķieri, Pildspalvas Šķidruma Tāfeli Marķieri Izdzēšami, Auto stiklu Krāsu Marķieri Pildspalvas Stikla Bistro
€1.74 €1.21

(krāsas krīts marķieri - 15mm pērļu izmērs - neatstāj nekādas pēdas izveidot apdullināšanu zīmes un parāda ar krāsu krīta marķieriem.šīs pildspalvas ir 15mm pērļu izmērs, kas ļauj jums rakstīt un zīmēt ar drosmīgiem gājieniem.viņi arī neatstāj nekādas pēdas, kad attēli ir izdzēsti, lai jūs varat mainīt savu dizainu jebkurā laikā.vai jūs vēlaties, lai rotā kāzu, uzrakstīt ziņu vai)

Izskatās arī
8x Lodīšu Pildspalvas Tintes Rollerball Pildspalvu Bagāžnieka Modes Puse Dekori Radošo Beadable Pildspalvas Skolu Puse Mājas Ziemassvētku Dāvanu
€7.06 €3.81

(apraksts: 【produktu] aicina: šie zelta pulveris push pildspalvas radošo dāvanu pildspalvas ir ne tikai funkcionālām, bet arī estētiski, ar savu unikālo dizainu. 【materiāls] aicina: izgatavots no izturīga plastmasas materiāla, šīs pildspalvas ir paredzēti, lai pēdējā ilgu un izturēt ikdienas lietošanā. 【size] aicina: katrā aizgaldā pasākumi 14cmx1cm/5.51inchx0.39inch, padarot)

Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ziemassvētku Biros Nospiests Multi-Krāsu Pildspalvas Marķieri Radošo Kancelejas piederumi Rakstīšanai Skolas Piederumi Izlases Stili
€3.99 €1.99

(gadījumā svētki : ziemassvētki galvenie lietošanas veidi :biroja, kancelejas preces tips :push stils :karikatūra krāsa :krāsa piezīme : stila, ir nosūtīti nejauši!nevar noteikt stilu!tikai to daudzumu, var izvēlēties!)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
6pcs/iepak Kawaii Saldējumu, Konfektes, Krāsu Marķieri, Biroja, Skolas Piederumi
€1.13 €0.68

(6pcs/iepak kawaii saldējumu, konfektes, krāsu marķieri, biroja, skolas piederumi funkcijas: tips:atzīmētājs krāsa:zaļa,dzeltena,rozā,violeta,oranža,zila materiāls:plastmasa pakete ietver:6pcs atzīmētājs)

Izskatās arī
Jaunu Jinhao X159 Stila Sudraba Klips, Strūklakas Pildspalvas 0.5 mm Nib Pildspalvas Dāvanu
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izsmalcināti cirsts modeļus, vienkārši un praktiski ar nesalīdzināmas rakstīšanas pieredzi. delikāts laku barelu, kas ir izveidota ar vairākiem procesiem, apaļas un gludas, ar spilgti krāsu. svars fountain pen ir rūpīgi aprēķināts un daudz vairāk piemērota ilgu laiku rakstot. šī x159 sērijas foutnain pildspalvu)

Izskatās arī
Daudzkrāsains 4 1 Lodīšu Pildspalva 0.7 mm Sarkana Zaļa Zila Piepildīt Skolas kancelejas
€0.94 €0.46

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: 4 krāsas vienā: melns, zils, sarkans, zaļš mīksta rakstīšana slip-on-lodīšu pildspalva, 0.7 mm vienkāršs dizains ar ērtu rokturi pieredzi, piemērots ikdienas pierakstu veikšanai un rakstiski. specifikācijas: tips: lodīšu pildspalvu rakstīšanas punkts: 0.7 mm izmantošana: biroju un skolas pildspalvas materiāls:)

Izskatās arī
Apple Zīmuli 1. Un 2. Paaudzes Modificētu Adatu Caurules Amortizācija Izslēgt nodilumizturīga Papīra Filmu Pildspalvas Galu
€2.28

(apple zīmuli 1. un 2. paaudzes modificētu adatu caurules amortizācija izslēgt nodilumizturīga papīra filmu pildspalvas galu funkcijas: 1. stingru polsterējumu un klusums 2. super amortizācija un anti-slip 3. kritumu izturīga un nodilumizturīga 4. nav ievainots ekrāna un nav nulles 5. justies kā rakstīt uz papīra apraksts: modelis: zib izmērs: 14.65 x 4.9 mm piemērojamie)

Izskatās arī
5gab Disney Zemeņu Lāču Darbības Melnu Lodīšu Pildspalvu Karikatūra Dekompresijas Pildspalvu Nospiediet Rotācijas Šūpošanos Neitrāls Pildspalvu Stationer
€20.80 €14.15

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums: cartoon šūpošanos darbības pildspalvu izmērs: 177x33mm materiāls: abs svars: 19g izcelsmes valsts: ķīnas kontinentālās daļas tinte: melna eļļains iepakojums: atsevišķa caurspīdīga soma funkciju: nospiediet irbuļa pogu, lelle purina galvu un rokām 1. vairumtirdzniecības un tiešo)

Izskatās arī
Klēpjdators Stāvēt uz Galda, Regulējams Ergonomisks Portatīvo Klēpjdatoru Turētājs, 3-In-1 Pārnēsājamo Uzglabāšanas Stendu
€22.56 €15.79

(par šo produktu: locīšanas un stabilizēt trīsstūris dizains ar neslīdošu silikona padara statīvs ir stabilāks un drošāks, lai izmantotu. [regulējams function] (funkcija) - šo klēpjdatoru statīvs piedāvā regulējamu funkcija, kas ļauj jums, lai pielāgotu leņķi saskaņā ar savu augstumu un sēdus stāvoklī, lai mazinātu acu nogurumu, plecu sāpes un muguras sāpes.noregulējiet leņķi stāvēt, lai)

Izskatās arī
1Pc Personas Pasūtījuma Logo Metāla Lodīšu Pildspalvu Biznesa Reklāmas Skolas Piederumi Dāvanu Pildspalvas Kāzu Jubilejā, Kancelejas preces Pildspalvas
€0.45 €0.40

(piezīme: dievs svētī ir piemērs griešanai. stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.bezmaksas burtiem materiāls: metāla krāsa: krāsains padoms biezums: 1.0 mm izmērs: par 13.9*0.9 cm iepakojuma saraksts: 1 x lodīšu pildspalva + burtiem piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. sakarā)

Izskatās arī
Karikatūra Radošo Lodīšu Pildspalvu Dekompresijas Materiāls Gudrs Matains "Astoņkājis" Vadītājs Creative Pildspalvu
€2.80 €1.32

(tintes krāsa: zila, 1mm(0.04 gadā) izmērs: 210mm(8.27 gadā) krāsa: kā parādīts attēlā.amats: gēla pildspalvas / dāvanu.iepakojumā: 1gb gēla pildspalva. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Mūžīgā Pildspalvu Inkless Metal Pen Izdzēšami Pencil Rakstīšanas,Zīmēšanas,Rasēšanas
€6.66 €3.06

(funkcijas: ootdty izturīgs materiāls, ķermeņa inkless zīmulis ir izgatavots no kvalitātes metāla, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai valkāt, ērti lietošanā; zib pieņem apstrādāti sakausējuma, kurā var rakstīt, raiti un rokraksta ir līdzīgi parasto zīmuli, ietaupīt laiku, asināšana., pildspalvas. darbības princips zib rubs uz sadalās sakausējuma metāla molekulas un atstāt)

Izskatās arī