Cena €7.18 €10.11

Pilns apraksts

1/2GAB Dzīvoklis Tālruņa Līnija, Pvc pretkorozijas Skābekļa-brīva Vara Core Mazo Vājināšanās Viegls Sešu kodolu Tālruņa Līnija

Apraksts:

Darbības Temperatūra:

Uzglabāšanas Temperatūra: -10+60 (℃)

Stiepes Izturība: 100-1000 (N)

Spiedes Izturība: 10 (N)

Specifikācijas:

1. Augstas tīrības Skābekļa-brīva Vara Kodols: Kodols Pieņem Augsta blīvuma Skābekļa-brīva Tīra Vara Tehnoloģijas, Kas Ir Neliels Samazinājums, Zema Izturība Pret Koroziju, Un Augstu ātrumu Un Stabilu Datu Pārraidi.

2. Gaismas Un Līdzena, Viegli Veikals: Maiga Tekstūra, Ērti Pieskarties, Dzīvoklis Izskatu, Viegli Uzglabāt Un Viegli Vadīt, Viegli Saliekt Un Viegli Vadu

3. Jaunu Videi Draudzīgu PVC antipirēnu Ādu: Laba Siltumizolācija, ugunsdroši, Anti-novecošanās Sniegumu, Anti-atslāņošanās, Nav Viegli Lauzt, Izturīgs

Paketē Iekļauts:

1*tālruņa Līnija

Specifikācijas

  • Veids: tālruņa kabeļi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: RYRA
  • Modeļa Numurs: 001
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Milking Duelis Playmat WarGreymon Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat DTCG CCG Mat Gumijas Pelēm Peles Paliktņa, Galda, Galda TCG Spēlēt Mat Bezmaksas Bag
€19.84 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem, ir tikai sekas displejs, nevis pats produkts.funkcijas: 1. to var izmantot kā playmat par yugioh/ cardfight vanguard/ wixoss/ magic vākšana,...mouse pad, klaviatūras paliktņa,)

Izskatās arī
Spēļu Pele Uzglabāšanas Kaste Ceļojumu Portatīvo Cieto EVA Lietu G SUPERLIGH Dropship
€5.83 €2.86

(funkcijas: ootdty dizains: kompakts un viegls dizains, ar rokas siksna viegli pārvadāt un uzglabāt, ieteicams ceļojumu un mājas krājumi. grūti grūti pārnēsāšanai: lai forlogitech superlight spēļu pele materiāls: izturīgs augstas kvalitātes grūti eva materiāla, lielisks touch, mīksta aizsardzības saturu. gluda, bet spēcīga :360 grādu rāvējslēdzējs vieglākai)

Izskatās arī
Oriģinālo 2.4 G USB Bezvadu Adapteri, kas Savieno Dongle par Logitech Peles Tastatūras
€11.63 €8.37

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viens-pret-daudziem savienojums: vienu maziņu uztvērējs līdz sešiem vienojošu ierīcēm. pievienojiet to, un atstāt to, tad papildu pelēm un tastatūrām ar vienu datoru. lejupielādēt vienojošu programmatūru, lai ātri pievienot visām jūsu ierīcēm uz vienu uztvērēju. tas ir ērti, traucējumu bezmaksas, iepriekš)

Izskatās arī
Mini Pcie MSATA SSD Uz SATA3 2.5 Collas Adapteris Karte
€6.16 €4.50

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes interfeisa specifikācija: šis produkts atbalsta tikai sata noteikts msata ssd krāsa:melna materiāls:abs izmērs:55 x 21 x 15 mm iepakojuma saturs: 1 x adapteris karte tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Genshin Ietekmes Hutao 3D peles paliktnis Spēli Rokas Delnas Balsts Peles Paliktņa Silikona Oppai Krūts Sexy Mīksto Peli Mat Biroja Darba Dāvanu
€28.71 €22.96

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: silikons+piena zīds svars: aptuveni 300g krāsa: kā bildes rādīt iepakojuma saturs: 1*peles paliktnis)

Izskatās arī
Ryomen Sukuna Jujutsu Kaisen peles paliktnis Liela Spēļu Aprēķināt Gamer PC Klaviatūras Peles Paklājiņš
€3.42

(cienījamie klienti ,laipni lūgti manā veikalā, kas ir pasūtījuma preci lūdzu, izpildiet manus soļus, lai lasītu kā pasūtīt? atbilde: labdien, 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu)

Izskatās arī
Detective Conan Kudo Shin-ichi F peles paliktnis Biroja Lielu Peli Mat PC Datoru Spēles Nelielu Tastatūru, Paklāji, Gumijas pretslīdes Peles Paklājiņš
€4.20

(cienījamie klienti ,laipni lūgti manā veikalā, kas ir pasūtījuma preci lūdzu, izpildiet manus soļus, lai lasītu kā pasūtīt? atbilde: labdien, 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu)

Izskatās arī
Disney Tālāku Anime peles paliktnis ar neslīdošu Lockedge Biroja Datora Galds Mat Galda Tastatūras Liels Peli Klēpjdatoru Spilvens ar neslīdošu Pusaudžu
€9.60 €6.81

(😈 cienījamie klienti , laipni lūgti manā veikalā , kas ir pasūtījuma preci kā pasūtīt? 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu un apmetās iepirkumu grozs piezīme : 1.sakarā)

Izskatās arī
RGB Peles paliktņa Apvārsnis nulles dawn Spēļu Piederumi datoru tastatūras spēlētājs īpaši izstrādāts, lai e-sports LED peles paliktnis 90x40
€48.48 €26.67

(piezīme: gumijas izstrādājumi ir mazliet smaržas, lūdzu, atveriet to un nodot to vēdināmā vietā, kad jūs saņemat preci, smarža, tiks samazināts. mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams! spēļu gaismas peles paliktņa, padarot jūsu spēļu pieredzi bagātāki uzmanību 1.produkta)

Izskatās arī
Portatīvo datoru Strāvas Ligzda DC Ligzda Ports Uzlādes Kabelis Dell Vostro 5410 5510 5515 0VP7D8 450.0MZ03.0011 VP7D8 0VP7D8
€27.16 €13.59

(saderīgs: dell inspiron 14 5410 5515 /15 5510 5515 0vp7d8 vp7d8 450.0mz03.0011 komplektā ietilpst: 1 x klēpjdatoru barošanas kontaktligzdu lūdzu, rūpīgi pārbaudiet attēlus pirms to iegādes!paldies:) viegli, lai jūs nomainīt savu bojāts,ieplaisājis vai salauzts viens ,pārdevējs atgādināt par to, ka vajadzētu nomainīt to off valsts. lūdzu, jūtieties brīvi sazināties)

Izskatās arī
Par GDEMU Tālvadības SD Kartes montāžas Komplekts Pagarinājuma Adapteris SEGA Dreamcast GDEMU ar Paplašinātāju Kabeļa Adapteri(Melns)
€13.90 €6.81

(1. izturīgs un izturīgs 2. uzlabo ventilāciju un siltuma izkliedi efektīvi. 3. ar pagarinātu gdenmu secure digital card kasetes 4. ideāls aizvietotājs optisko disku kamerā 5. secure digital card atmiņas kartes slots 6. ātri pārslēgties spēli pogas krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 x gdemu tālvadības sd kartes montāžas komplektu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Ritiniet peles Ritenīti, Melns Trīsi Peles Ritenīti, Rullīšu Nomaiņa Daļa G102 G304
€9.21 €4.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pavisam jaunu un augstas kvalitātes peli trīsi stūre viegli lietot stabilu sniegumu. augstas kvalitātes profesionālai lietošanai. tas tiek izmantots, lai labotu peli, un lai tas darbotos pareizi. nomainīt vecas, bojātas vai nav darba riteņa. specifikācijas: materiāls: plastmasa krāsa:)

Izskatās arī
30PCS OTG 5 Pin F/M Mini Changer Adapteris Converter USB Sieviešu un Vīriešu Micro-USB
€18.17 €11.63

(30pcs otg 5 pin f/m mini changer adapteris converter usb sieviešu un vīriešu micro-usb 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb datu pārsūtīšanas kabeli saderīga usb vīrietis uz micro-usb vīrietis. / usb sievietes micro-usb vīrietis. / usb vīrietis, lai mini usb vīrietis. krāsa: melna materiāls: pc + metāla iepakojuma saturs: 3 x usb vīrietis uz micro-usb vīrietis 3)

Izskatās arī
PP Kabeļi Ķemme Garderobists par 2.5-3.2 mm PC Barošanas Vadu Elektroinstalācijas, 4/8/6 /24Pin
€1.45 €1.20

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty . motīvs: augstas kvalitātes pp kabeļi ķemme, izturīga un stingra, lai jūs varētu izmantot. 3 dažādu veidu ķemmes: gpu 4pin, gpu 6pin(3+3), mātesplati 24pin(12+12). der od: 2.5-3.2 mm, sudraba pārklājumu kabeļi vai kailas stieples. saglabāt savu kabeļi labu pārvaldību un labā kārtībā. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
10 Gab. Molex Uz PCI-E Strāvas Adapteri IDE 4Pin 4 Pin Sieviešu to 6 Pin Sieviešu 6Pin Graphics Video Kartes Pārveidotājs Kabelis
€15.33 €8.13

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. produkta nosaukums: pagarināt kartes barošanas grafikas karte 6pin sieviešu lieliem 4pin sieviešu strāvas kabeli. stieples modelis: 18awg funkcijas: enerģijas piegādes grafikas kartes video kartes lietošana: viegli uzstādīt, lai bitcoin miner antminer ieguves piezīme: īpašas strāvas kabeli, šis produkts nav 5v spriegums, ko parasti)

Izskatās arī
Darmoshark N3 Bezvadu Peles Spēlētājs Optisko 2.4 G Viegls PAM3395 Datoru Spēļu Pele 26000DPI 7 Pogas, Lai Portatīvo datoru/Mac/Win
€95.44 €45.82

(piezīme: 1. lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 3. novēlu jums brīnišķīga on-line iepirkšanās!)

Izskatās arī
Jaunu GEA C7-613 Membrānas Tastatūra 6ES7613-1SB02-0AC0 Membrānu Tastatūras Poga
€58.01 €38.29

(sūtījumu lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu piegādes informācija ir pareiza, pirms maksājumu. visiem produktiem, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas,lūdzu, neuztraucieties. mēs parasti kuģis 3 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu. atsauksmes ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā)

Izskatās arī
Loopy Datora peles paliktnis Anime Atbalsta Rakstāmgalda Piederumi Biroja Spēļu Pele Spilventiņu 900x400 Pc ministru Kabineta Spēles Spēlētājs Klēpjdators Tastatūra
€19.91 €13.94

(faktiskais izmērs uz peles paliktņa attiecas uz krāsu, nosaukumu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams! krievijas draugi, lūdzu, ņemiet vērā: jo attiecības starp savas valsts muitas politiku; aizpildīt pilnu pareizo adresi un informāciju par adresātu, lūdzu, ņem; pretējā gadījumā jūs)

Izskatās arī
30cm/40cm A-TX pagarinātāja Vads PC GPU, CPU Barošanas Vadu Datoru Konektori
€12.67 €8.48

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: šī pamata pagarinātāja vads ietver populārākajiem un redzams kabeļi un nodrošina profesionālu izskatu. katru no vadiem ir augstas kvalitātes un vienu piedurknēm. mūsu paplašinājums ir arī nāk ar kabeli ķemmes kā īpašu par-tx formas faktors enerģijas avoti (paplašinājumus savā rūpnīcā)

Izskatās arī