Cena €26.92 €33.23

Pilns apraksts

Liels Daudzfunkcionāls Uzgriežņu Atslēgas, Ātri Ūdens Cauruļu Uzgriežņu Atslēgas, Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Komplekts

[Augstas cietības] precizitāti kalumi, augstas frekvences sacietēšanas ārstēšana, augstas cietības.

[Self-pielāgojot atslēgu] savienojošo vārpstu ir izstrādāta, izmantojot automātisku pielāgošanu, kas ir ērts, lai ar vienu roku darbību, vienkāršs un praktisks.

[Saskaņojot dažādu riekstu] Šis cauruļveida atslēgu tiek saskaņota ar prizmas, kvadrātu un dimanta uzgriežņiem.

[Norādīja asti] rūdīts asti, kas izgatavoti no oglekļa tērauda, var izmantot, lai ziņkārīgo vai ciršanas.Tas ir labs palīgs ģimenes ceļojumu.

Krāsa:melna+oranža

Materiāls:tērauds

Iepakojuma Saturs:

1 x Big Daudzfunkcionāls uzgriežņu atslēgas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NOYAFA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4gab 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm Hex Skrūves Vadītāja Skrūvgriežu Komplekts Sacīkšu Dūkoņa Helikopteru Automobiļiem, Laivu RC Daļas
€21.87 €17.49

(komplektā ietilpst: 4 hex riekstu vadītājiem(1,5 mm, 2,0 mm, 2.5 mm, 3,0 mm) motīvs: izturīga & precīzas griezuma uzgaļi-padomi ir hss tērauda uzgalis, super grūti, izkropļojumus, izturīgs, un tika būvēts, lai izturētu ļaunprātīgu ilgi wrenching sesijas. dobi šūnveida roktura dizains-šūnveida mehāniski apstrādāt, ir gaismas svara, beigu galā aprīkots ar rotējošo uzgali,)

Izskatās arī
1~5GAB kopa Hroma Vanādija Tērauda Ligzdas Adapteris Hex Kāta 1/4" 3/8" 1/2" Paplašinājumu Biti Elektriskā Urbja Galvas Laukumā Ligzda
€8.52 €5.11

(1~5gab kopa hroma vanādija tērauda ligzdas adapteris hex kāta 1/4 3/8 1/2 paplašinājumu biti elektriskā urbja galvas laukumā ligzda apraksts: produkta atribūti modelis: hroma vanādija tērauds trīs gabals, kas (50mm), hroma-vanādija tērauda trīs gabals, kas (65-73mm), hroma-vanādija tērauda astoņu gabals, kas, krāsu trīs gabals, kas (65-73mm), viena-1/4*1/ 4*30mm tērauda lode, kas savieno)

Izskatās arī
Oglekļa Tērauda Cilindra Atslēgu Universāls Atvēršanas 200L Barelu Naftas Barelu Nazis Dropship
€5.34 €2.62

(funkcijas: ootdty maksimālais atvērums: 90mm. garums: apporx 31cm/12inches. sarkanā galvas daļa un melna rokturi, skaisto izskatu. izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda & plastmasas, izturīgs & izturīga. cilindra atslēgu atvēršanai 200l galonu naftas cilindra vāku. specifikācijas: materiāls: oglekļa tērauds garums: apporx 31cm/12ar komplektā)

Izskatās arī
3 Gabali ZType Dubultā Galvu Kompensēt Skrūvgriezi,ZType Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi, Pagrieziet Skrūvgriezi Augsta Cietība
€0.52 €0.27

(funkcijas: ootdty šajā 3 gabals komplekts auto dubļusargi ir izgatavotas no augstas kvalitātes vanādija sakausējuma tērauda, kas ir izturīgs un nav viegli nolietojušās. plaši izmanto, ar vairākiem specifikācijas un modeļus , šis produkts var apmierinātu dažādu lietotāju vajadzības. šis produkts ir piemērots pieaugušajiem, kuri ir ieinteresēti diy instrumenti, apdares vadu,)

Izskatās arī
1Pc 100mm Hex Ligzda H8-H19 360 Grādu Grozāms Vadītājs 100mm Hex Kāta Elektrisko Ietekmes Vadītāja Urbšanas Jauda Uzgriežņu atslēgas Instrumentu Detaļas
€12.01 €6.48

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija steelmaterial, ar augstu cietību un izturību. *vairāku specifikācijas, lai apmierinātu dažādas vajadzības. *vienotu kvadrātveida caurumu savienotājs, piemērots maiņstrāvas elektriskā uzgriežņu atslēgas, litija uzgriežņu atslēgas, pneimatiskie gaisa instrumentu un pārējās mašīnas. specifikācijas: *tips: trieciena uzgriežņu)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Atslēdznieks Piederumi Instrumenti Nerūsējošā Tērauda Tērauda Stiepļu Bumba, Automašīnas Durvju slēdzenes Nazis Instruments, Auto Pull Virve 60 CM/100 CM
€6.11 €3.42

(uzstādīt: piemērots visām transportlīdzekļu motīvs: viegli lietojams: tas aizņem tikai dažas minūtes, lai pabeigtu remontu. avārijas rīks: piemērots visvairāk ārkārtas situācijās, piemēram, pārgājieniem, tūrismam, ceļojumiem, vai jebkurā laikā. būtisku instrumentu komplekts: tas ir efektīvi 1 gabals komplekts.tas ir ļoti efektīvi un droši izmantot.tas nebojā)

Izskatās arī
Mini Āmuru Divreiz devās Dizaina Grupa Siksniņu Rokassprādze Advanced Hammer Rotaslietas Pulksteņi Remonta Rīku Apkopes Āmuru
€4.68 €2.33

(apraksts - maza izmēra un viegli veikt. - pieejams trīs izmēros, lai apmierinātu dažādas prasības. - mini āmuru, divguļamā devās konstrukcijas, metāla un gumijas, ir dažādas ainas.)

Izskatās arī
Magnētiskais Skrūvgriezis Skrūvgriezis Bitu Rokas Instrumenti Nutdrivers Krusta Par Elektriķi, Zaļa, Sudraba Īpašu Partijas Vadītājs 110mm
€1.98 €0.91

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2, garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
daudz 3D 10mm 11mm 12mm Kristāla Auto logo Galvenais Simbols pogu Ielīmi, Skoda, Lai ForBMW M Locīšanas Atslēgas
€22.29 €12.92

(daudz 10mm 11mm 12mm kristāla auto logo galvenais simbols pogu ielīmi, skoda, lai forbmw m locīšanas atslēgas apraksts: unikālo apaļu bumbiņu formu, pievilcīgs un īpašu. piemērots dārza, ielu, pagalmu utt., saules enerģijas piegādes, enerģijas taupīšana. derīgs izmantojot par halloweens, ziemassvētku, ballītes un kāzas. specifikācija: krāsa: silta ,balta,krāsains ūdensizturīgs)

Izskatās arī
SK5 Lietderība Nazis Maināmiem Koloss RTS Rīkoties ar EDC Āra Multitool Drošības Rokas Instrumentu Dāvanu Pieciem Asmens
€45.75

(ja jums ir kādi jautājumi par attēliem un lieluma produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.paldies)

Izskatās arī
2GAB Nerūsējošā Tērauda Stiepļu Suka Krāsa Rūsas Noņemšanas Instrumenti, Metāla Pulēšanas Burring Tīrīšanas Birstes
€5.98 €3.59

(2gab nerūsējošā tērauda stiepļu suka krāsa rūsas noņemšanas instrumenti, metāla pulēšanas burring tīrīšanas birstes apraksts: projekta nosaukums: tīrīšanas suka materiāls: tērauda stieples, forma: nazis tipa, dzīvoklis amats: pulēšana krāsa: kā parādīts attēlā specifikācijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. to)

Izskatās arī
Brand New Ailē Uzgriežņu atslēgas Cilindriskas Caurules Bārs Socket uzgriežņu Atslēgu 6pcs/set 8-17 mm Dubultā, kas Noslēdzās Augsti Pulēta Profesionālās
€2.70 €1.78

(funkcijas: *profesionāls instrumentu komplekts automobiļu remonts, santehnikas, labiekārtošanas darbi, utt. *ideāla, lai piekļūtu rieksti un bultskrūves grūti pieejamās vietās. *izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda stiprību un izturību un ir cinka pārklājumu, par rūsas un korozijas izturība. *dubultā noslēdzās dizains. *augsti pulēta apdare. *profesionālā)

Izskatās arī
BM 15700 / 15600OR Raghorn Fiksētu Asmeni Medību Nazis 4" D2 rasas Punkts Asmens Āra Kempings Izdzīvošanas Kabatas Instrumentiem, Ar Apvalku
€62.55 €31.27

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
Mini Bezvadu Elektriskais Skrūvgriezis 3.6 V Litija Uzlādējams ar Magnētisko Padoms un Darba Gaismas Piemērots DIY Mājās J5O0
€33.91 €18.99

(funkcijas: elektriskā rokasgrāmata 2-in-1. 3.6 v elektriskais skrūvgriezis ar 2-in-1 funkcija.mīkstas gumijas lineāra konstrukcija ļauj skrūvgriezi darbināt gan ar elektrību, gan manuāli.instruments ir maksimālā griezes momenta līdz 2nm, strādājot ar elektrību, un līdz 10nm, kad darba manuāli.elektrisko skrūvgriezi bezvadu sniedz 280rpm ātrums piemērots, lai ātri un viegli skrūvju ieskrūvēšanai)

Izskatās arī
10 gab. Atvēršanas Pry Rīku, Lai Mobilo Tālruni, Mobilo Tālruni iPhone Ekrāna Lietā LCD Klēpjdators, PDA Remonts /Ģitāra Izvēlēties Gaiši zils
€1.34 €1.05

(ekrāna nazis pry līdzekli var atvērt, lielākā daļa mobilo tālruņu ekrāniem, bez bojājumiem.tas nepieciešams profesionālo meistarību remonts telefonu vai citi rīki, lūdzu, esiet uzmanīgi.to arī var izmantot, lai spēlēt ģitāru.labs diy instrumentu remonts digitālo produktu.tas tiek izmantots, lai labotu, aizstātu jūsu nepareizi, krekinga, bojāts, bojāto digitizer montāža.materiāls:plastmasa izmērs:aptuveni)

Izskatās arī
Pārnēsājams Mini Asu Nazi Kabatas Nazis Kolekcija Nazis Keychain Kempings Nazis Āra no Kastes Nazis Dāvanu Self-Defense
€6.52 €0.45

(pārnēsājams mini asu nazi kabatas nazis kolekcija nazis keychain kempings nazis āra no kastes nazis dāvanu self-defense)

Izskatās arī
25mm T25 Magnētisko Torx Skrūvgriezis Bitu Kāta Elektrisko skrūvgriezi Bitu
€2.60 €1.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas cietības un spēcīgu stingrība leģēta tērauda, nodrošina izturību un uzticamību. ar metāla spiedogu uz augšu, skrūvgriezis bitu ir viegli noteikt un izmantošanu, elektriskie urbji, gaisa treniņi, un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. paredzētas mehāniķi, inženieri, un diy entuziasti, šī universāls)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Anti-Slīdēšanas Izturīga Pincetes Bīdāmās Lock Konstrukcija Regulējams Pincetes, Elektronikas Lodēšanas
€1.98 €0.93

(apraksts: 1. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, anti-magnetic, un anti-korozijas. 2. bīdāmās bloķēšanas dizains, turiet sīkas daļas cieši, ar augstu precizitāti. 3. viegli pārvadāt un izmantot. 4. plaši izmanto precīzas labiekārtošanas darbi. piezīme: 1. glabājiet to nepieejamā no bērniem! 2. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla)

Izskatās arī
Rīks Torx Skrūvgriežu Daļas Hex Iešķeltu Krusta Vadītājs 16 Gab Leģēta Tērauda, Urbt Pneimatiskie Instrumenti Magnētisko Augstas Kvalitātes
€21.68 €10.85

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda; virsma, tērauda materiāls, krāsa. *spēcīgs magnētiskais, var sūkāt skrūves viegli, kad, izmantojot. *var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, pneimatiskie instrumenti, utt. *izsmalcinātu meistarība, katras malas var precīzi bloķēšanas skrūvi,)

Izskatās arī