Cena €3.42 €6.11

Pilns apraksts

Uzstādīt:

Piemērots Visām Transportlīdzekļu

Motīvs:

Viegli lietojams: Tas aizņem tikai dažas minūtes, lai pabeigtu remontu.

Avārijas Rīks: Piemērots visvairāk ārkārtas situācijās, piemēram, pārgājieniem, tūrismam, ceļojumiem, vai jebkurā laikā.

Būtisku Instrumentu Komplekts: Tas ir efektīvi 1 gabals komplekts.Tas ir ļoti efektīvi un droši izmantot.Tas nebojā jūsu transportlīdzekļa vispār.

Postenis Ziņas:

Materiāls: Sakausējuma tērauda + plastmasas

Daudzums: 1gb

Izmērs:100cm 60cm

Komplektā ietilpst: kā parādīts pirmā attēls

Iepakojuma Saturs:

1 GAB Profesionālās Automobiļu Instrumentus(60CM/100CM)

Piezīmes:

1. Lūdzu, iegādāties īpašas palīgierīces atbilstoši, lai bildes

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

Paldies par jūsu uzmanību, ja jūs vēlaties nopirkt vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Tērauda stiepļu bumba
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: KITPIPI

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-24

    Pasūtījuma nenāca.

  2. / Anon - 2024-01-12

    labs

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Daudzfunkcionāls Instruments, Uzgriežņu Atslēgas Daudzfunkcionālās Tehniskās Apkopes Uzgriežņu Atslēgas Ar Sprūdrata, Demontāža Instrumentu Komplekts Izturīgs, Viegli Lietojams
€18.37 €13.77

(all-in-one daudzfunkcionāls instruments, kas apvieno funkcijas piedurknēm, skrūvgriezi, smilšpapīrs failu, diegi atvēršanas leņķis, ātri demontāža, gultņu un tā tālāk. tas ir piemērots dažādiem mērķiem, no uzstādīšanas skrūves un skrūves, skrituļdēļiem, lai bedsteads.tā ir kompakta izmēra, viegls svars un viegli veikt. to var viegli ievietot visvairāk somas, lai jūs varētu ņemt)

Izskatās arī
Koka Rasp Rokas Instrumentu Piederumi, Kokapstrādes Failu, Darba Piederumu
€11.12 €6.67

(apraksts: lielisks metāla: šo failu rīks ir izgatavots no lieliska materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. mazs un viegls: šī slīpēšanas rīks ir izstrādāts, vienkāršu un vieglu struktūru, ērti izmantot. plaša izmantošana: slīpēšana failu bauda plašu izmantošanu, kas piemērotas dažādām kokapstrāde. laba meistarība: šī slīpēšanas instruments ir laba meistarība,)

Izskatās arī
10PCS Zāģis Asmens 300mm Tērauda Rokas Zāģu Asmeņi 14T/18T/24T Bi-Metāla Gaļas Koka Griešanas Disku Kokapstrādes Instrumenti DIY
€9.08 €0.45

(apraksts: elastīga tērauda locīšanas nepārtrauktu zāģis asmens 300mm rokas zāģis asmens, izvēlēts augstas kvalitātes m35 tērauda materiāla, asas un izturīgas vairākiem mērķiem pats redzēju asmens ir piemērots dažādiem materiāliem, spēcīgs un izturīgs, un zāģēšana, ir stabilu, efektīvu un spēcīgu. griešanas ir ātri un lietošanas laiks ir ilgs. piemērots bambusa)

Izskatās arī
Pārakmeņojusies Zivs, PFP09 Saliekamais Nazis ar Titāna Koka Rokturi K110 Satīna Asmens Coltello Kempings Griešanas Izdzīvošanas EDC Rokas Instrumentu
€64.53

(item #: pfp09 – smilšu pulkstenis kopējais garums: 8.23 (209mm) asmens garums: 3.54 (90mm) maksimālais asmens platums: 0.98 (25mm) cutting edge: 3.39 (86mm) asmens biezums: 0.14 (3.5 mm) slēgta garums: 4.69 (119mm) roktura biezums: 0.57 (14.6 mm) roktura kopējais biezums (ieskaitot klipsi): 0.72 (18.3 mm) asmens materiāls: k110 lāpstiņas)

Izskatās arī
Anti-Static Skrūvgrieži, Regulējams Frekvenču Skrūvgrieži, Plastmasas, Keramikas Komplekts, Praktiski Rokas Instrumenti Mājas un Āra, 8x
€16.06 €8.03

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes cirkonija materiāliem, augstas cietības,nav viegli būt weared. smalkās keramikas, kas nav elektrisko strāvu, un anti-magnetic.lieliska darba spēju augstas frekvences regulēšana keramikas saskaņošana skrūvgriezi.augstas kvalitātes keramikas saskaņošana instrumenti ar iešķeltu un cross-punkts piemērots)

Izskatās arī
2GAB Nerūsējošā Tērauda Stiepļu Suka Krāsa Rūsas Noņemšanas Instrumenti, Metāla Pulēšanas Burring Tīrīšanas Birstes
€5.98 €3.59

(2gab nerūsējošā tērauda stiepļu suka krāsa rūsas noņemšanas instrumenti, metāla pulēšanas burring tīrīšanas birstes apraksts: projekta nosaukums: tīrīšanas suka materiāls: tērauda stieples, forma: nazis tipa, dzīvoklis amats: pulēšana krāsa: kā parādīts attēlā specifikācijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. to)

Izskatās arī
Brand New Ailē Uzgriežņu atslēgas Cilindriskas Caurules Bārs Socket uzgriežņu Atslēgu 6pcs/set 8-17 mm Dubultā, kas Noslēdzās Augsti Pulēta Profesionālās
€2.70 €1.78

(funkcijas: *profesionāls instrumentu komplekts automobiļu remonts, santehnikas, labiekārtošanas darbi, utt. *ideāla, lai piekļūtu rieksti un bultskrūves grūti pieejamās vietās. *izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda stiprību un izturību un ir cinka pārklājumu, par rūsas un korozijas izturība. *dubultā noslēdzās dizains. *augsti pulēta apdare. *profesionālā)

Izskatās arī
U-formas Atvērums Knaibles Nerūsējošā Tērauda 45N Sadzīves Perforators Pip Marķieri Piederumi, Rokas Instrumenti, Daudzfunkcionāls Mini Knaibles Notcher
€4.70 €2.11

(modelis notcher ietaupiet laiku ar šo vienkāršo instrumentu, lai nodrošinātu precīzu marķējums jūsu modelis galvenie punkti rīks, kas rada 1/4 dziļi laukumā samazinājumu malas modeļiem izmantot atzīmēm slopers vai raksti)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
2gab 93301 Melns Anti-Statisku Plastikas Pincetes ar Slīpumu Plakanu Galu Laboratorijas Darbu Elektronikas Remonts Amatniecības DIY Rokas Instrumenti
€3.27 €2.62

(2gab 93301 melns anti-statisku plastikas pincetes ar slīpumu plakanu galu laboratorijas darbu elektronikas remonts amatniecības diy rokas instrumenti ❤ pincetes modelis: 93301; pincetes garums: 117 mm ❤ izgatavots no pc & oglekļa šķiedras materiāla, labas cietības un elastības. ❤ anti-static esd pincetes, piemērota jutīgu elektronisko sastāvdaļu. ❤ plaši izmanto laboratorijas)

Izskatās arī
1set Portatīvo Vienu Caurumu Perforators 4.5 mm lieljaudas Caurumu Maliņu Aplīmēšanas Caurumošanas Plier Rokas
€10.06 €4.52

(trīs soļi caurumošanas caurumu pagrieziet pozicionēšanas mēroga vadības rokturi sānos caurumu urbšana atrast to vēlamajā pozīcijā vieta materiāliem, kas nepieciešami, lai būtu štancēti caurumošanas zonas un novietojiet caurumošanas nazis ar caurumošanas stāvoklis 3. turiet rokturi un nospiediet uz leju, stingri, lai pabeigtu kalšanas process darbības uzstādot aizsardzības)

Izskatās arī
Praktiski Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Skrūvgriezi Sintētiskās Plastmasas Torx Skrūvēm Skrūvgriezis Bitu 25 1 Skrūvgriežu Komplekts
€0.91 €0.61

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī
2gab Ciršanas Rokas zāģi Mini Griešanas Ērti Vistas Asti Redzēju SK5 Tērauda Nelielu Sienu Paneļu Locīšana
€5.63 €2.81

(materiāls: sk mangāna tērauda kopējais garums: apm.360 mm/14.i.17n krāsa: kā bildes redzams sawtooth:10 paketē iekļauts:2gab dārza zāģi sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
4gab Daudzfunkcionāls Uzgriežņu atslēgu Komplekts Double-galvas Torx Atslēgu 5/16inch-7/8inch un 1/8inch-11/16inch Self-pievilkšanas uzgriežņu Atslēgu Rokā Instruments
€23.94 €2.82

(detaļu saraksts: 1 x 8-22mm uzgriežņu atslēgu(biezums 8mm) 1 x 8-22mm uzgriežņu atslēgu(biezums 5 mm) 1 x 8-22mm uzgriežņu atslēgu(biezums 3.5 mm) 1 x 3-17 mm uzgriežņu atslēgu(biezums 3.5 mm) izcelt apraksts: [izturīga un izturīga] multifunkcionālā uzgriežņu atslēgu ir izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda, kuram ir augsta cietība un ir izturīgs.virsma ir pilnībā)

Izskatās arī
KNIPEX 98 24 02 VZD PlusMinus Skrūvgriezi Roktura Dizains Neļauj Ritošā Iegulto Pavasara Izsmalcinātu Meistarība Vienkārša Darbība
€36.31 €29.05

(▲braukšanas padomi par plusminus profila skrūves ▲izmantot ar elektroniku, instalācijas komponenti, e.g.automātslēdži ▲samazināts asmens izolācijas diametrs ir padziļinājums, atsperes un skrūvju elementiem ▲ergonomiski optimizēts dual komponents roktura, nogurums, samazinātas darba un optimālu transmisijas spēku ▲roktura konstrukcija novērš iespēju ritošajam ▲weight90)

Izskatās arī
7.8 mm Cauruļveida Datorizētu Taustiņu Griešanas Mašīna Griezēji Dienvidkoreja KLOM Portatīvo Plūmju Taustiņu, Kopētājs
€84.23 €58.96

(modname=ckeditor destription : piezīme: pls atstāt mums ziņu, ja jums ir nepieciešama citu palīdzība. 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs kopums, kas ietver: 1pc x 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs)

Izskatās arī