Tagi: 4gab daudzfunkcionāls uzgriežņu atslēgas, Daudzfunkcionāls Torx Atslēga, daudzfunkcionāls uzgriežņu atslēgu komplekts, daudzfunkciju torx atslēga

Cena €2.82 €23.94

Pilns apraksts

Detaļu Saraksts:

1 x 8-22mm Uzgriežņu atslēgu(Biezums 8mm) 1 x 8-22mm Uzgriežņu atslēgu(Biezums 5 mm) 1 x 8-22mm Uzgriežņu atslēgu(Biezums 3.5 mm) 1 x 3-17 mm Uzgriežņu atslēgu(Biezums 3.5 mm)

Izcelt apraksts:

[Izturīga un Izturīga] multifunkcionālā uzgriežņu atslēgu ir izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda, kuram ir augsta cietība un ir izturīgs.Virsma ir pilnībā pulēti ar elektroforēzes, pretkorozijas un pretrūsas.

[Double-galvas, Dizaina] double-galvas konstrukcija, var izpildīt skrūves dažādos izmēros.Double-kas noslēdzās self-pievilkšanas daudzfunkcionāls atslēgu, laika taupīšana, efektīva un ērta, universāla uzgriežņu atslēgas, dažāda garuma un biezuma, lai apmierinātu dažādiem scenārijiem.

[Racionāls] unikālas ekstra-ilgi dizains, var palielināt griezes momentu, labāk izmantot sviras principu, saglabāt vairāk pūļu, un ir daudz ērtāk izmantot.

[Piemērotu] Torx atslēga ir ideāls standarta standarta 8-22 mm (5/16"-7/8") vai 3-17 mm (1/8"-11/16") un uzgriežņi.Uzgriežņu atslēgas var pārvietot, lai atrastu sev piemērotu izmēru, atbilstoši jūsu vajadzībām.

[Wide Pieteikums] Sprūdrata uzgriežņu atslēgu ir piemērots noņemot skrūves dažādu specifikāciju prasībām, un ir plaši izmanto mehānisko iekārtu, mašīnu remonts, auto remonts un citas ar to saistītās uzturēšanas nozarēm.

Detalizēts apraksts:

Nosaukums: Double-galvas Torx Atslēga

Materiāls: Hroma Vanādija Tērauda

8-22mm Garums: 268mm Biezums: 8mm

8-22mm Garums: 230mm Biezums: 5mm

8-22mm Garums: 159mm Biezums: 3.5 mm

3-17 mm Garums: 147mm Biezums: 3.5 mm

Piezīmes:

1.Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Rokas DIY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-04

    Neizskatās ļoti stabila ..

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universālie Uzgriežņu Atslēgas Universāla Daudzfunkcionāla Uzgriežņu Atslēgas Ātri Cauruļu Knaibles, Divējāda Mērķis Beztermiņa Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Viegli Izmantot
€25.56 €19.68

(raksturīga: divu specifikācijas uzgriežņu atslēgu var izvēlēties pēc vēlēšanās tikties vairāk izmantošanas prasības. tērauda plāksne, kas pārklājas, dizains, nav viegli paslīdēt, viegli izmantot. sešstūrus/quadrangles/trijstūri var būt piestiprināts jebkurā formā. pat tad, ja tur ir tikai šaurā telpā no 30, to var darbināt ar vieglumu!ērtāk lietot abas puses ir pārklātas)

Izskatās arī
103mm Mini Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divvirzienu Kontroles divvirzienu Elkoņa Vadītājs Sprūdrata Uzgriežņu atslēga Ar Skrūvgriezi Bitu Rokas Instrumenti
€10.39 €4.67

(motīvs: *dual drive vadītājs sprūdrata uzgriežņu atslēga strādā ar jebkuru 1/4 hex kāta skrūvgriežu daļas un 1/4 laukumā disku kontaktligzdas. *ideāls šaurās telpās, 16 zobu sprūdrats, vajadzīga tikai neliela šūpoles loka darboties un vadīt virzienu ir viegli mainīt ar kinoizrāde īkšķi maiņa. *ergonomisks roktura, ērtāk un izdevīgāk. *iekļauti 10pcs 25mm garums hex)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
10Pieces Mini Sešstūra Allenfor Atslēgu komplektu Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Rokā Instruments
€7.10 €3.55

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, lai mēs izmantotu, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.tas ir viegli un ērti uzstādīt un montēt. sešu kontaktu virsmas ir piemērotas, lai kopīgi un fiksēto skrūvi. ar nickelplating virsmas apstrādes tehnoloģija, tā ir laba oksidēšanās izturība, augsta izturība, augsta)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
VOKET HSSE-M35 JIS Standarta Ielikt Spirāli, Rievotais Pieskarieties ST UNC UNF 2-56 4-40 6-32 8-32 10-24 10-32 1/4 5/16 3/8 Mašīna Vītne ūdens Krāni
€17.94 €14.36

(voket hsse-m35 jis standarta ielikt spirāli, rievotais pieskarieties st unc unf 2-56 4-40 6-32 8-32 10-24 10-32 1/4 5/16 3/8 mašīna vītne ūdens krāni detalles del producto > > > piezīme : ārējais diametrs: tap, kas ir par 0.3 d lielāks nekā parastu krāna.lūdzu, pievērsiet uzmanību, kad pieskaroties ar zobu un instalējot klp примечание: внешний диаметр коронки, чем обычный)

Izskatās arī
PEGASI Black 9CR18MOV tērauda saliekamais nazis āra portatīvo kabatas nazis ātri atver asu āra glābšanas locīšanas EDC rīks
€46.67 €7.00

(klasiskās ārpuse mehānika dizains padara lietošanu ērtāku un racionāls.katrs nazis no (asmens materiāls - rokturi - nazis vāciņu) ir rūpīgi izvēlas kapteinis, kurš ir 30 gadus meistarība, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra nazis, kas ir augstas kvalitātes. dabas un grezns, vienkārši vēl elegants.asmens ir samazināt divas reizes, lai padarītu to ļoti asas.jums palīdzēs problēmu būtību un bagātināt)

Izskatās arī
2Sides Aprakti Skrūves ar Skrūvgriezi Mazās Skrūves Dubultā Galvu, kas Darbojas Visu Veidu Iešķeltu Krusta Skrūvgriezi Mazo Skrūvi
€0.95 €0.52

(funkcijas: *darbojas visu veidu mazo skrūvi. *atveriet drošības aprīkojumu, un bez skrāpējumiem. *glabāt vai nēsāt skrūvgriezi var izdarīt ātri un viegli atrisināt savas spēļu konsoles, mobilos telefonus un citas problēmas, mainītu lcd ekrāna, aizstāt mājokļu un aizstāt kursorsviru, utt. *augstas precizitātes griešanas galvu pret krusta vārdu vai pienācīgas lieluma un rokturis)

Izskatās arī
Koka Roku Planer Kokapstrādes Rokas Apgriešana Planer Galdnieks Koksnes Griešanas Instrumentu, Apgriežot Malas Slīpā Planer
€53.19 €26.59

(cietu koksni, ir skaidrs, tekstūru, smalku struktūru, spēcīga izturība pret skrāpējumiem un nodiluma izturība, skaidrs, graudu un laba krāsa. asmens ir palielinājusi, gatavs lietošanai.piezīmes : 1. manuālā mērīšana, lūdzu, ļaujiet 0.5-1mm kļūda,paldies. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam,)

Izskatās arī
Jaunu 0.2 Collu Ultra-plānas Portatīvo Nagu Knaibles Salokāms Nerūsējošā Tērauda Pirksta Nagu Griezējs Trimmeris Šķērveida Manikīrs Pedikīrs Rīks
€8.63 €6.04

(0.2 collu ultra-plānas,kompakts un pārnēsājamo, nerūsējošā tērauda nagu knaibles sharp & anti-splash sniegt viegls tīru griezumu katru clipper ir roku palielinājusi vācijā, kvalificētiem pieaugušo amatnieki. augsta oglekļa satura nerūsējošais tērauds ir rūsas pierādījums & super spēcīga, lai saglabātu asiem asmeņiem. galvenās iezīmes slim dizains - nagu)

Izskatās arī
4, multi-function asu nerūsējoša tērauda izkravāt nazis radošo mini atslēgu piekariņi kulons augstas cietības saliekamais nazis
€11.03 €0.45

(par šo produktu visas tērauda konstrukcijas ir laba izturība.ar d2 tērauda asmens ir lielisks malas saglabāšanu, izturība pret koroziju un nodilumu, padarot to par ideālu izvēli sagriešana šo nazi var notikt ar jums.nav svarīgi, kur jūs iet, to var viegli novietot jebkurā kabatā.tas ir gan vienkāršs un ērts. to var pabeigt ikdienas uzdevumus, piemēram, griešana augļus, izpakošana papīrs,)

Izskatās arī
Automātiskās Noņemšanas Knaibles Daudzfunkcionāls Vadu Attvaicētājs Vadu Kabeļu Instrumenti Kabeļu stieples, Attvaicējot Gofrētu rīks ar Sešstūra Uzgriežņu atslēga
€2.30 €1.61

(produkta apraksts: 1. svītras ārējā jakas no koaksiālie kabeļi, piemērots -4 -5 -6 -7 vadi, kuru diametrs ir mazāks 8mm . 2. pilnībā regulējams & maināmiem asmeņiem. 4. vienkārša darbība: atslēgas instruments, pa kabeli, spin pulksteņrādītāja virzienā, tad pull off nevēlamu daļu. 5. izgatavotas no triecienizturīga materiāla. 6. nav nepieciešams akumulatora vai elektriskais. 7.produkta izmērs: apm. 97*32*18mm/3.81*1.25*0.7 )

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
Koka Rokturi Katapultas Spēku Fotografēšanas Dzīvoklis Gumijas Joslām, Kaķene, Nerūsējošā Tērauda, Titāna Redzes Augstas Precizitātes Āra Medības
€29.47 €23.58

(produkta priekšrocības 1. unikālo scorpion formas rokturi, ērtu, pilna ar slapju ceļu. 2. titāna sakausējums dubultā krusta redzi dizains, var labot jūsu grip kaķene stāju. 3. kaķene vadītājs 14mm nerūsējošā tērauda materiāla, spēcīgs un izturīgs, labu tekstūru. pazīmes: liela ātruma katapulta.izmantot akmeņus, marmors, paintballs, utt, lai nošaut.portatīvo izmērs, kas)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Bitu Skrūvgriežu Rokturi 8Pcs Kalts Biti Skrūvi Nosūcējs Noņemšanas Ietekmi Skrūvgriezi Šoks skrūvgriezi
€41.43 €20.71

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *nospiediet melnās galvas daļu rokturi uz iekšu, lai regulēt uz priekšu un atpakaļ virzienos pa kreisi un pa labi. *paktu, izturīga un nodilumizturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku [daudzfunkcionāls] mūsu ietekme skrūvgriežu komplekts ir daudzfunkcionāls.tas var būt tikai pievienota)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī