Cena €15.27 €23.49

Pilns apraksts

Havajiešu Ģitāra Horda Mainītājs,Havajiešu Ģitāra Atbalstu Izglītības Sistēma, Mācību Atbalstam, Lai Iesācējs

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

Havajiešu ģitāra horda Mainītājs ir piemērots mūzikas mīļotājiem, kuri ir ieinteresēti, bet mums nav laika, lai praksē.

Operācija ir vienkārša un ērta,baudīt mūzikas svētki.

Šī ir lieliska havajiešu ģitāra aksesuārs, kas var nesāpēs pirkstiem, kad jūs mācīties havajiešu ģitāra ātri.

Havajiešu ģitāra mācību atbalsta mērķis ir ar stabilu struktūru, universal fit, piemērots dažādu havajiešu ģitāra veidu.

Praktiski havajiešu ģitāra izglītības sistēma, mācību atbalstam, iezīmes, viegls un pārnēsājams, viegli pārvadāt un izmantot.

izmērs:130x50x50mm

Materiāls:ABS

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x havajiešu ģitāra Horda Mainītājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

300Pcs 100 Mikroniem, Krāsas Konusa Krāsu Filtri Ar 6 Gab Silikona Piltuves, 100 Mikronu Krāsu Filtrs Ar Smalkām Neilona
€38.02 €24.71

([ 100 mikroniem, krāsas sietiņš ar silikona piltuves]: pievienot perfektu silikona piltuvi,atrisināt šo problēmu:apakšas izvilka ārā,krāsas sietiņš kritums,kuru linuma acs pārtraukuma,aizmirst šo, krāsas sietiņš atrisināt visas problēmas. [praktiski]: izmantojiet 300 iepak krāsas sietiņš - vienreiz 100 mikroniem, smalkas neilona sietu -krāsas, automobiļu, un vairāk par visu jūsu filtrēšanas vajadzībām.smidzināšanas)

Izskatās arī
3X Temperatūra Mitrums Raidītājs RS485 SHT20 Sensors Modbus RTU Iegāde, Moduļa Devēju Augstu Precizitāti
€21.55

(apraksts: produkta pieņem rūpniecības pakāpes mikroshēmu, augstas precizitātes sht20 temperatūras un mitruma sensoriem, nodrošina produktu ar labu uzticamība, augsta precizitāte un savstarpēji aizvietojami.pieņem rs485 aparatūras saskarne (ar aizsardzību dizains), protokola slāni saderīgs ar standarta rūpniecības modbus rtu protokols. šis produkts, kas integrē modbus protokolu un parasto uart sakaru)

Izskatās arī
Anatomijas Mācību Modelis Vīriešu Manekena Izglītības Mācību Atbalsta Rīkles Cilvēka Galvas Anatomiskās Struktūras Displeju Pvc
€61.36 €22.09

(apraksts vai jūs joprojām meklē cilvēku laryngeal anatomija modeli? mūsu anatomija modelis ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.to var izmantot ne tikai kā mācību prop, bet arī kā halloween prop, slimnīcā displejs prop, utt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs: 19.00x10.00x8.00cm;/7.47x3.93x3.14in; -pvc materiāls ir viegls, spēcīgs un nav)

Izskatās arī
Izliektās Punktu Šķēres Pirmās Palīdzības Šķēres Pārsējs Bīdes Avārijas Šķēres Slimnīcā
€5.52 €2.76

(apraksts tas ir medicīnas šķērveida.nerūsējošā tērauda ar maksimālu izturību, lai būtu izturīgi un anti-rust izmantot.droši un viegli nogriezt ar ērtas vadāmības sajūtu.liels pirmā palīdzība, ārsts, medmāsa un personas izmantošanu, kā arī. funkcijas -krāsa: sudraba -materiāls: nerūsējošais tērauds -izmērs: 13.00x4.50x0.50cm/5.11x1.77x0.20in -ērts)

Izskatās arī
6X Portatīvo Plastmasas Abacus Aritmētisko Abacus, Aprēķināšanas Rīks
€31.28 €18.15

(6x portatīvo plastmasas abacus aritmētisko abacus, aprēķināšanas rīks tradicionālo aritmētisko abacus, klasisks instruments, kas ir vēl pilnīgi funkcionālu 13 bambusa nūjām, ar 1 biezumu uz augšu un uz leju 4 krelles uz katra stieņa prece, kas izgatavota plastmasas rāmis un borti jauks instruments agrīnai matemātisko bērni izglītība var kā klasiskā datora birojā,)

Izskatās arī
75mm Stikla Kapilāro Cauruļu Praktiski Tīru Portatīvo Kušanas Caurules Hematokrīta Caurules Parauga Piederumu
€5.01 €2.41

(apraksts komplekts ietver 100 kapilārās caurules.viņi atkārtota apstrādāts, lai recēšanu.tās ir piemērotas un izmantotas. funkcijas 🌡stikla smērēšanās kapilāru tiek plaši izmantota, lai plānslāņa smērēšanās, jo bioķīmisko, phytochemical, organisks, un analītiskiem lietojumiem.|🌡precīzi izlasīt sākotnējo kušanas temperatūra un pilnu kušanas temperatūru, un aprēķina)

Izskatās arī
2 Gab., Medicīnas Instrumentu, Ķirurģijas Instrumenti, Darbarīki Asiņošanu Apturoši Knaibles Mazo Asinsvadu Skava
€14.22 €7.11

(apraksts zvejas taisni un izliekti forcep ministru nerūsējošā tērauda auss kanālā ekskluzīva forcep rīku, zvejas skavas pincetes, epilating kaķis funkcijas par fiksācijas maziem objektiem.to var izmantot dažādās jomās.zvejas knaibles|nerūsējošā tērauda konstrukcija, kas ir izturīga, izturīga un rūsas izturīgs, drošs organismā.zvejas knaibles|nav smilga, ja to piemēro.zvejas knaibles|pilnīgi)

Izskatās arī
2023 Jaunu Pagarināt Bagāžnieka Mācību Jutu, Galvas Noformējumu Birojs
€1.04 €0.32

(funkcijas: ootdty multi-funkcionāla.ar teleskopisko skolotājs ir smalki izstrādāti multi-purpsoe izmantot.lieliski darbojas kā portatīvo skolotājs, vadītājs interaktīvo tāfeli, mācību irbuli, mācību teleskopiskie pildspalvas, utt. dimensiju.pilnībā paplašināt garums 100cm/39.37 collu.salocīts garums ir 14,8 cm/5.82 collu.aprīkota ar rakstāms jutos, kas ir noņemamas un nomaināmas,)

Izskatās arī
1 gab. Lab Stikla Adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 Sieviete/vīrietis, kas Savieno Stikla savienojumu Laboratorijas Piederumi
€12.09 €9.06

(1 gab. lab stikla adapteris ar 24*19/19*14/29*24/19*24/24*29 sieviete/vīrietis, kas savieno stikla savienojumu laboratorijas piederumi vienība: stikla adapteri materiāls: stikls daudzums: 1 gab.)

Izskatās arī
10pcs 15*150mm Plastmasas Mēģenē Ar Korķa Vāciņu 20ml Skaidrs, Eksperiments Laboratorijā Labu Dāvanu Caurules uzpildāmas Pudeles
€1.34 €0.91

(krāsa:dabas skaidrs kā stikls materiāls: plastmasa jaudas un lieluma: 15*150mm komplektā ietilpst: 10 x plastmasas mēģenē)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri 6 Gab Gudrs Marķieriem, Kas Ar Asorti Krāsas Gudrs Estētisko Marķieru Komplekts Studiju Piegādēm Un
€2.15 €0.97

(apraksts: marķieriem, pastelis ir liels plānošanai, uzsverot, uzsverot, journaling, kalendārus, klades, zīmēšanas, rakstīšanas, krāsošana, marķēšana, komiksi un diagrammas. specifikācija: produkta nosaukums: marķieriem, pasteļa izmērs: aptuveni 15 cm/collu 9.8 materiāls: pp svars: apmēram 80 ° iepakojuma saraksts: marķieriem, pastelis set*1 (6pcs) piezīme: pateicoties)

Izskatās arī
5X Samazināt Līdz 12Mm 3/4 Collu Jaunākās Caurules, Cauruļu Griezējs Neilona, Pu Pvc Gumijas, Silikona Plastmasas Caurule, Caurules, Šļūtenes, Kuteri
€12.08 €9.05

(sagriež ptfe ptfe caurulītes un citas caurules viegli un tīrs griezums,mala gluda samazināt līdz 12mm tube & šļūtenes griezuma tips: lāpsta daudzums: 5pc krāsa:zila materiāls:abs+ metāla izmērs:8 x 2,5 x 2,5 cm iepakojuma saturs: 5 x cauruļu griezējs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas)

Izskatās arī
100gab Skaidrs, Plastmasas Mēģenē Ar Klp 12X100mm U-Formas Apakšā Ar 14Mm 40 Caurums Alumīnija Testa mēģeņu
€23.88

(1 komplekts biroja piederumu:1 x testa mēģeņu & 100 x plastmasas mēģenē ar vāciņu pavisam jaunu un augstas kvalitātes. viegls , vienkārša konstrukcija. plastmasas caurspīdīgs mēģenes ar vāciņu. 1. laist laboratorijas mēģenes 2. alumīnija nav viegli puvi un rūsēšanu modeļa numurs: mēģenē tīrītājs klasifikācija: mēģenē augstums:100mm)

Izskatās arī
100x Centrifūgas Mēģenē, vienreizējas lietošanas Leakproof Microcentrifuge Caurules Laboratoriju Ķīmiskās Konteineru Skolas Mācību materiāli
€7.56 €4.53

(apraksts: smalks materiāls: centrifūgas mēģenē ir izgatavota ar naudas sodu pp, kas ir stingra, izturīga un stabila, lai noturētu dažādu ķīmisko paraugu. leakproof: caurules ir paredzēti, ar snap lūpu, tāpēc to var novērst paraugus, tos izlejot ārā, kas ir drošāka. ērtības: konteinera vāku, ir viegli, lai mums atklātu, pat ja tad, kad mums ir mūsu rokās ir cimdi, kas ir ļoti ērti. stabilitāte:)

Izskatās arī
Muguras Modelis Cilvēku Elastīgu Jostas Anatomija Skelets Līkne Apmācības
€22.58 €13.55

(apraksts: izturīgs materiāls: šī muguras pelējums ir izgatavotas no pvc materiāla, kuru var izmantot ilgu laiku. medicīnas mācību: tas mugurkaula pelējuma, ir instruments, ko var izmantot, lai medicīnas mācību. var būt hung: tas mugurkaula pelējuma var būt hung, kas var būt ērtāk, lai jūs varētu mācīt. viegli pārvietoties: tā muguras pelējums ir ļoti viegls, tāpēc, ka)

Izskatās arī
Pilnīga Šūšanas Piederumu Komplekts Studentiem,Tostarp Silikona Šuvju Pad Un Šuvju Rīku Prakse Šūšanas Komplekts Šūšanas Apmācības
€30.11

(pilnīgs šūšanas praksi komplekts: mūsu pilnīgu šūšanas piederumu komplekts ir lieliska entry-level komplekts, lai ikvienam, kas vēlas praktizēt dažādas šūšanas metodes. izturīgs augstas kvalitātes šuvju pad:mūsu šūšanas piederumu paliktnis ir izgatavots no silikona, jūtas ļoti dabiski, un nav pip viegli.to nodrošina trīs kārtās, lai nodrošinātu vislabāko cilvēka audu modelēšana iespējams:)

Izskatās arī
1 Gab Profesionālu Pieskārienu 1meter Vadītājs Teleskopisko Kāta Nerūsējošā Profesors Rādītāju
€4.67 €2.99

(1. 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2. nerūsējošā tērauda teleskopiska stieņa, oriģināla 24cm, garāko pagarinājums līdz 1 metrs. 3. var izmantot kā tūrisma kāta, skolas mācību skolotāja mācīšanas pātagu, dažādiem lietojumiem. 4. saķere pie silikona apstrāde, ilgtermiņa roktura stienis nejūtas noguris. 5. stieņa galu poļu attieksmi, nesāpēs ādu, sāpināt citus. pakete)

Izskatās arī
Optisko Zīmējumu Valdes Optisko Projektoru Zīmēšanas Plate Studentu Mākslas Trafaretu Līdzeklis Studentiem Iesācēji, Bērni, Tīņi Tīņi
€6.48 €4.40

(atraisīt radošo pusaudžu gleznotājs jums ar mūsu diy zīmēšanas meklēšanu pad.ar priekšējo un aizmugurējo sānu touchpad, viegli pārveidot attēlus skices, ka jūs varat sākt izmantojot.sasniegt perfektu ietekme uz uzzīmēts attēlu bez nepieciešamības drukāt.ļaujiet jūsu iztēli palaist bezmaksas ar mūsu izsekošanas pad. specifikācija: nosaukums: diy zīmēšanas meklēšanu pad svars:)

Izskatās arī
Scratch Papīra, Ņemiet vērā, Rainbow Magic Scratch Off Papīra Komplekts Mini Norāda Ganāmpulka Stuffers Bērnu Mākslas Amatniecības DIY Papīra Amatniecības, Mākslas, Lai
€7.95 €3.97

(jautri un viegli veids, lai saglabātu jūsu bērnus izklaidēs?mēģiniet nulles varavīksnes māksla!ar-uz ūdens bāzes, bez smaržas, tintes un daudzpusīgi izmanto, šis produkts nodrošina nebeidzamu jautrību jūsu maz ones.tas ir ideāli piemērots dzimšanas dienu vai kādu īpašu gadījumu, kā unikālu un radošs dāvanu. produkta nosaukums: krāsains scratch-off grāmata materiāls: sabiezējumu balta)

Izskatās arī
1PC Medicīniskās Plastmasas Laparoskopisko Polimēra Ligation Klipus Hemolok Klipus Endoskopijas Ķirurģija, Ķirurģijas, Asinsvadu Klipi Medicīnas Instrumentus
€2.07 €1.41

(motīvs: atbilst vajadzībai pēc tradicionālās metāla ligating klipus lietot sirds-asinsvadu un vispārējās ķirurģijas programmas. sniedzot ķirurgi, spēcīga, droša klipu apvienojumā ar efektīvu, ērti, viegli-kravas kasetņu sistēmu. integrēta zobu saskarne ar uz kuģa un ir paredzēti, lai novērstu slīdēšanu. viru ļauj elastīgi klipu izvietošanu pirms klipu bloķēšana. nonabsorbable)

Izskatās arī