Cena €24.71 €38.02

Pilns apraksts

[ 100 Mikroniem, Krāsas Sietiņš ar Silikona Piltuves]: Pievienot perfektu Silikona Piltuvi,atrisināt šo problēmu:apakšas izvilka ārā,krāsas sietiņš kritums,kuru linuma acs pārtraukuma,Aizmirst šo, Krāsas Sietiņš atrisināt visas problēmas.

[Praktiski]: Izmantojiet 300 Iepak Krāsas Sietiņš - Vienreiz 100 Mikroniem, Smalkas Neilona Sietu -Krāsas, Automobiļu, un Vairāk par visu jūsu filtrēšanas vajadzībām.Smidzināšanas pistole filtru noņemt no neizšķīdušo pigmenti, netīrumus un atkal.

[100 Mikroniem, Krāsas Sietiņš]: Atvēršanas diametrs: 19cm / 7.5 cm.Materiāls: Papīrs & Neilona.Apakšā izgatavota no premium izturīgu šķiedru nesaturošie neilona sietu.Viegli filtrs piemaisījumus.

[Universāls, Krāsa Sietiņš]: Saglabā krāsas tīru un novērš aizsērēšanu izmantot smidzinātāju, novēršot nevēlamu putekļu, daļiņu, krāsas izaugumi, cieto daļiņu un citu piemaisījumu, jauns vai vecs lateksa vai eļļas bāzes krāsām un produktus; visu veidu krāsas, lakas, sveķi, un traipus; Pat izmantot, lai celms automobiļu antifrīzs, eļļa, vaļēju lapu tēja, un vairāk

Krāsa:Zils+balts

Materiāls:silikagels

Iepakojuma Saturs:

300 x Krāsu Konusi

6 x Silikona Piltuves

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3X Temperatūra Mitrums Raidītājs RS485 SHT20 Sensors Modbus RTU Iegāde, Moduļa Devēju Augstu Precizitāti
€21.55

(apraksts: produkta pieņem rūpniecības pakāpes mikroshēmu, augstas precizitātes sht20 temperatūras un mitruma sensoriem, nodrošina produktu ar labu uzticamība, augsta precizitāte un savstarpēji aizvietojami.pieņem rs485 aparatūras saskarne (ar aizsardzību dizains), protokola slāni saderīgs ar standarta rūpniecības modbus rtu protokols. šis produkts, kas integrē modbus protokolu un parasto uart sakaru)

Izskatās arī
15X100mm caurspīdīgas Plastmasas Kārta Apakšā Mēģenē Ar Korķa Aizbāžņiem Skolas Laboratoriju Piederumi Piederumi
€0.40 €0.26

(produkta specifikācijas: materiāls: plastmasa krāsa: caurspīdīga neto saturs: 20ml produkta iespējas: 1. redzamība: caurspīdīga mēģenē ir izgatavota no caurspīdīga materiāla, kas var skaidri parādīt krāsu, formu un mainīt iekšējā materiāla, kas ir ērts, lai novērojumu un pētījumu. 2. derīguma termiņš: caurspīdīga mēģenē ir izgatavots no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
DARHMMY Papildu rokas asins spiediena mērīšana mācību modelis
€392.30

(funkcionālās īpašības: ■ pieaugušo mākslīgo roku, ■ nav invazīva asins spiediena mērīšana ar reālu sphygmomanometer, ■ korotkoff atšķirības skaņas; ■ aprīkots ar asins spiediena mērīšana kontrolieris, asins spiediena vērtības var būt jau iepriekš un uzstādīt, un asins spiediena vērtību var precīzi līdz 1 mm cieņu ailē; ■ pulsa frekvenci un skaļumu)

Izskatās arī
AUA-9 1Mw Jaudas FTTH Optisko Šķiedru Optiskās Jaudas Mērītājs Kabeļu Testeris
€29.42 €18.24

(aua-9 1mw jaudas ftth optisko šķiedru optiskās jaudas mērītājs kabeļu testeris šāda veida rokas optiskās jaudas mērītājs ir kompakts un viegli-to-izmantot testa instruments optiskās šķiedras tīkliem, ko var izmantot absolūti optiskās jaudas mērījumu, kā arī relatīvo zudumu mērīšanai optiskās šķiedras. telekomunikāciju uzturēšana,cctv uzturēšana; visaptverošu kabeļu būvniecība)

Izskatās arī
800 Gab Vienreiz Tukšu Tējas Maisiņu String Karstumā Filtru Papīrs
€14.99 €10.34

(izmērs:5cmx6cm veidi, kā zīmogu pie: zīmogs it off ar string materiāli: dabas materiāli, augstas kvalitātes filtrpapīru piemērots tējas, garšvielu un augu pulveri 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav piesārņojums, lai mūsu apstākļiem. nr., izmantojot karstu dzelzs vai elektrisko gludekli. šie maisi ir ko piepilda ar 1-3 maisījumu, tēju vai sausā)

Izskatās arī
Ciparu Ultra Plānas Saules Enerģijas Kalkulators ar Touch Screen Kredītkartes Dizaina Portatīvie Mini Kalkulators, Biznesa Skola
€1.68 €1.18

(funkcijas: izgatavota no premium materiāls, tā ir uzticama un izturīga. saules enerģijas, enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi. ar formas modernu dizainu, praktisko izmantošanu. ultra plānas, portatīvo un noderīgi. kompaktais, vieglais svars un viegli veikt. apraksts: touch dizains, ļoti ērti izmantot. automātiski atslēdzas, ja jums nav to izmantot. piemērots)

Izskatās arī
Zīmēšanas Gaismas Kastes, Ultra-plānas A4 Led Gaismas Pad Regulējamu Spilgtumu Izsekošanas Gaismas Kaste, lai Rhinestones Glezna Bērniem
€21.05 €14.31

(zīmēšanas gaismas kastes, ultra-plānas a4 led gaismas pad regulējamu spilgtumu izsekošanas gaismas kaste, lai rhinestones glezna bērniem apraksts: portatīvo un lietotājam draudzīgu led gaismas kastes mākslinieku, visu līmeņu un vecumu. aprīkots ar usb datu kabeli, lai ērti zīmēšanas jebkurā laikā, jebkurā vietā. regulējamu spilgtumu ar trīs līmeņos: 40, 70 un 100. piemērots)

Izskatās arī
Štancēšanas Mašīna Caurumošanas Nomirst, Scrapbooking Spiešanu Nomirst Trafaretu Griešanas Mirst, Lai Sizzix Big Shot Un Citu Reljefu Machin
€3.58 €2.79

(štancēšanas mašīna caurumošanas nomirst, scrapbooking spiešanu nomirst trafaretu griešanas mirst, lai sizzix big shot un citu reljefu machin die griešanas trafareti, ko izmanto sadzīves rokas spiešanu diy ziemassvētku albums pieņemšanas apsveikuma kartes albums griešanas papīra kartēm albums die izcirtņi dekoru amatniecības spiešanu papīra kartēm albums dienasgrāmata rāmji un izgriezumiem utt. ir)

Izskatās arī
Borsilikāta Stikla Luer Lock Šļirci, 1Ml Precīzu Lab Šļirces Bez Adatas, 10 Gabali
€20.49 €9.22

(arī izgatavoti: izgatavota no premium siltumu, izturīgs pret vairākkārt lietojamu un izturīgu borsilikāta stikla, kas padara šļirces vairāk izturīgs pret termisko šoku.noplūdes-bezmaksas un labs blīvējums: šis labi izstrādāta luer lock, var izvairīties no noplūdēm un nodrošinātu labu blīvējumu.plaša lietošana: to var izmantot kasetne injekcijas, cbd eļļas, ejuices, šķidrumi, līme, veterinārās, mutes,)

Izskatās arī
Medicīniskā Modeļa Cilvēka Galvas Modeli Sveķu Reprodukcija Halloween Apdare, Augstas Kvalitātes Mājas Dekoratīvie Amatniecība Galvaskauss
€14.96 €14.65

(medicīniskā modeļa cilvēka galvas modeli sveķu reprodukcija halloween apdare, augstas kvalitātes mājas dekoratīvie amatniecība galvaskauss aprakstīt izgatavots no materiāls: sveķi izmērs:11*8*9cm mākslinieka zīmējums, skulptūra atsauci, raksturs, dizains, medicīna, skolas, izglītība, utt. anatomijas nodaļas vadītājs modeli, var tieši un detalizēti parādītu struktūras)

Izskatās arī
Laboratorijas Stikla Pudele Sver Skaidrs, kas Sver Pudele Laboratorijas Iekārtas, ar Vāku
€6.80 €3.40

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas sverglāzes, kas ir?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu kvalitātes stikla sverglāzes, kas ir piemēroti jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.plaši pielietotas mājas, laboratorijas, auditorijas, pētniecības iestādēm un citām vietām,)

Izskatās arī
100gab Skaidrs, Plastmasas Mēģenē Ar Klp 12X100mm U-Formas Apakšā Ar 14Mm 40 Caurums Alumīnija Testa mēģeņu
€23.88

(1 komplekts biroja piederumu:1 x testa mēģeņu & 100 x plastmasas mēģenē ar vāciņu pavisam jaunu un augstas kvalitātes. viegls , vienkārša konstrukcija. plastmasas caurspīdīgs mēģenes ar vāciņu. 1. laist laboratorijas mēģenes 2. alumīnija nav viegli puvi un rūsēšanu modeļa numurs: mēģenē tīrītājs klasifikācija: mēģenē augstums:100mm)

Izskatās arī
100gab 1 ml Plastmasas Pasteur Pipeti Pārsūtīt Pipeti Polietilēna Pilinātāju
€0.87 €0.61

(specifikācijas: stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls: plastmasa krāsa: parādīja, kā uz bildes tilpums:1ml pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tērps lab,testēšanas ķīmija, mikrobioloģija, un visu to darbu, bioloģijas vai sciencetific pētniecībā utt. paketē iekļauts: 100gab 1 ml vienreizējās lietošanas plastmasas acu pilinātāju komplekts)

Izskatās arī
Vārdiem Deklamācija Angļu Vārdiem Prakses Copybook Izglītības Efektīvu Atmiņu Angļu Rakstiski Papīra Mācīties Angļu Valodu, Aids
€3.93 €2.51

(vienuma tips: prakses copybook izmērs: 260*190mm(10.24*7.48 gadā) valoda: angļu materiāls: papīrs pakete ietver: 1pc prakses copybook 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
2X Smadzeņu Anatomijas Modelis Anatomija 1:1 Pusi iegarenās smadzenes, Smadzeņu Mācību Laboratorijas Piederumi
€60.06 €33.64

(2x smadzeņu anatomijas modelis anatomija 1:1 pusi iegarenās smadzenes, smadzeņu mācību laboratorijas piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. apraksts: 1:1 pusi sadaļā iegarenās smadzenes, smadzeņu modelis ar krāsainu smadzeņu funkcionālās zonas skolu mācību displejs nāk ar displeju)

Izskatās arī
Akumulatora Kaste Nr 1 4 Nodaļās Visā Plastmasas Sabiezējumu Junior Vidusskolas Fizikas Elektrisko Eksperimenta Iekārtas
€6.34 €4.44

(paketē iekļauts: 1 gabals akumulatora kaste prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
1GB 5/10/25/50/100 ml stikla kopējais fosfors kopējais slāpeklis skrūvi kolorimetriskā caurules, skrūves, stikla spiedienu pudelē, laboratorijā
€12.36 €10.51

(1gb 5/10/25/50/100 ml stikla kopējais fosfors kopējais slāpeklis skrūvi kolorimetriskā caurules, skrūves, stikla spiedienu pudelē, laboratorijā apraksts: vienība: kolorimetriskā caurule materiāls: augstas borsilikāta stikla produkta funkcijas: biezu sienu cilindrisku spiediena izturīgs pudele ir iekšēji vītni un aprīkots ar 15 mm (ārējais diametrs) ptfe vītņu blīvēšanas)

Izskatās arī
Retortes Stāvēt Testa Caurules Skava Plaukts Pagarināšanu Lab Turētājs Pudelītei Kolbā pārnes Vārglāzē Nodrošināt Klipu Laboratorijas Apkures Iekārtas, 0-40mm
€3.34 €2.33

(paketē iekļauts: 1 gabals testa cauruļu skava prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
Vienkrāsainu Galda Sadalītāji Uzticamu Krāsains Klasē Galda Sadalītāji, Uzlabo Studentu Privātumu Uzmanību ar Pētījumu, Testu Privātuma Dēļi
€7.13 €3.36

(vienkrāsainu galda sadalītāji uzticamu krāsains klasē galda sadalītāji, uzlabo studentu privātumu uzmanību ar pētījumu, testu privātuma dēļi apraksts: augstas kvalitātes papīrs un dinamiskas krāsas veicinātu skolēnu neatkarību un koncentrēties. var izmantot auditorijas, bibliotēkas, un mājas, lai izveidotu personalizētus darbvietas. lielisks displejs demonstrēs amatniecības)

Izskatās arī
24.5x16x13cm Sieviešu anatomiju iegurņa, iegurņa skelets kakla anatomiskās Anatomija Galvaskausa Skulptūru Vadītājs ķermeņa modelis
€43.76 €30.63

(apraksts: izmērs: 24.5x16x13cm krāsa:kā picture rādīt materiāls:pvc piezīme: 1.lūdzu atļaut 1cm-2cm kļūdas dēļ, puses mērījumi .)

Izskatās arī