Cena €5.00 €7.24

Pilns apraksts

USB 3.0 19PIN Uz Dual Port Sieviete Deflektors Kabeli,kas Piemērots Win XP/Vista/Win7 32-Bit/64-Bit Mac10.8 Vai Augstāka

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Tā var pārvērst 19-pin interfeisu uz kuģa, lai 2 USB3.0 saskarnes, kas tieši un instalējiet to USB2.0 atrašanās vietā, nodrošinot priekšējo super ātrgaitas USB3.0 saskarne

Vītā pāra datu kabeļi (impedance saskaņošana): Samazināt Š ķērsruna no datu kabeli signālus!Piedāvājam ultra-ātru datu pārsūtīšanu ar ātrumu līdz 5 Gbit / s

Iekšējo membrānu aizsargs: Samazina signāla traucējumus un nodrošina 100% saderība ar pašreizējo USB specifikācijas

Pīti vara sieta un alumīnija-platīna divslāņu vairogs: Var ievērojami samazināt elektromagnētisko un radio traucējumus

Atbalsta sistēma: WinXP / Vista / Win7 / Win8 32-bit / 64-bit MAC10.8 vai augstāka

Stils:A/B

Krāsa:Melna

Materiāls:PVC

Izmērs:Garums: ap 50cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Priekšējā Kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Kabeļa Adapteris

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ethernet tīkla Sadalītājs, RJ45 Ethernet Adapteris 1 līdz 2 1000Mbps Rj45 Extender
€10.70 €8.35

(funkcijas: ootdty ethernet ports ir galvenokārt izmanto, lai atrisinātu problēmas saistībā ar savienojumu, ko izraisa nepietiekama, elektroinstalācija. izmantot usb strāvas kabeli un atbalsta divus datorus sharingone ethernet kabeli, tajā pašā laikā.piezīme: divas sievietes ostās var strādāt vienlaicīgi. ar rj45 izplatītājs adapteris ir 1 līdz 2 dualfemale port ethernet)

Izskatās arī
Peles Ādu Peli Lentes Peli, Sānu Uzlīmes G102 Peles
€1.92 €1.29

(compatiability: ootdty piemērots g102 produkta iespējas: 1.īpašas augstu polimēru kompozīti. 2. kam raksturīga tic nav lipīgs, augstu gludumu un augsta nolietošanās izturība. 3. samazina berzi starp peles un peles paliktnis, ko izraisa kustību, reach ietekmi apkopes. 4. tas ievērojami palielinās gludumu starp peles un peles paliktnis pēc tam, izmantojot, ļauj)

Izskatās arī
Milking Duelis Playmat WarGreymon Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat DTCG CCG Mat Gumijas Pelēm Peles Paliktņa, Galda, Galda TCG Spēlēt Mat Bezmaksas Bag
€19.84 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem, ir tikai sekas displejs, nevis pats produkts.funkcijas: 1. to var izmantot kā playmat par yugioh/ cardfight vanguard/ wixoss/ magic vākšana,...mouse pad, klaviatūras paliktņa,)

Izskatās arī
Spēļu Pele Uzglabāšanas Kaste Ceļojumu Portatīvo Cieto EVA Lietu G SUPERLIGH Dropship
€5.83 €2.86

(funkcijas: ootdty dizains: kompakts un viegls dizains, ar rokas siksna viegli pārvadāt un uzglabāt, ieteicams ceļojumu un mājas krājumi. grūti grūti pārnēsāšanai: lai forlogitech superlight spēļu pele materiāls: izturīgs augstas kvalitātes grūti eva materiāla, lielisks touch, mīksta aizsardzības saturu. gluda, bet spēcīga :360 grādu rāvējslēdzējs vieglākai)

Izskatās arī
Rezerves 3.5 mm TRS līdz 3.5 mm TRRS Adaptera Kabeli, lai JĀJA SC7 SC2 Video MIC
€3.88 €2.36

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas ar stabilu darbību un ilgu kalpošanas laiku. kabeļa struktūra ir pamatoti un var nodrošināt jūs ar lielisku skaņu. šī adaptera kabeli, kas pārraida augstas tīrības audio signālus ar minimāliem zaudējumiem. to var izmantot, lai jūsu viedtālrunis vai citas elektroniskas)

Izskatās arī
Oriģinālo 2.4 G USB Bezvadu Adapteri, kas Savieno Dongle par Logitech Peles Tastatūras
€11.63 €8.37

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viens-pret-daudziem savienojums: vienu maziņu uztvērējs līdz sešiem vienojošu ierīcēm. pievienojiet to, un atstāt to, tad papildu pelēm un tastatūrām ar vienu datoru. lejupielādēt vienojošu programmatūru, lai ātri pievienot visām jūsu ierīcēm uz vienu uztvērēju. tas ir ērti, traucējumu bezmaksas, iepriekš)

Izskatās arī
5X Piedurknēm ATX 4 Pin P4 Vīriešu ATX P4 Sieviešu CPU Strāvas pagarinātāja Kabelis Melns
€10.95 €4.16

(5x piedurknēm atx 4 pin p4 vīriešu atx p4 sieviešu cpu strāvas pagarinātāja kabelis melns produkta nosaukums: cpu barošanas kabelis;savienotājs: atx 4 pin p4 vīriešu atx p4 sieviete garums: 30 cm / 11.8 cm ;kabeļa platums: 8 mm / 0.3 collas galvenais materiāls: plastmasa; galvenā krāsa: melna svars: 16.g/gab ļauj jums piegādes jaudu uz cpu jūsu mainboard ar p4 ostas. iepakojuma)

Izskatās arī
Bezvadu Peles USB Datora Pele Klusums Ergonomisks Peles 2400 DPI Optisko Mause Spēlētājs Klusa Peles PC Klēpjdators
€22.61 €15.83

(bezvadu peles usb datora pele klusums ergonomisks peles 2400 dpi optisko mause spēlētājs klusa peles pc klēpjdators apraksts: ic:pixart 3212 darba režīms: 2.4 g+bt5.1 atdeves likme: 125hz mainīgais ātrums: 30inch/s atsvaidzes frekvence: 4800 kadri/sekundē paātrinājums: 10g ieslēgšanas un izslēgšanas reižu skaits: 6 taustiņi (mute dizains) slēdzis)

Izskatās arī
PCI-E16X 4.0 Grafikas Karte Tests Adapteris Valdes Daudzfunkcionāls 2u gadījumā atbalsta leņķis, Serveru Šasijas PCI-E 4.0 90 Grādu Adapteris Karte
€15.65 €7.82

(funkcijas: 1. šī 16x pci express 4.0 stāvvadu karte ļauj jums instalēt pilna izmēra pci express kartes 1u vai 2u gadījumā atbalsta leņķis, serveru šasijas 2. zelta pirkstu seguma un putekļu izturīgs dizains. 3. pci-express 16x stāvvadu karte uztur pci-express karšu prom no mātesplates 4. saskaņot pci-express pieslēgvietu, tieši ar ligzda mātesplatē.tā ir taisnā leņķī stāvvada par pci express x16 kopnes.savienotājs)

Izskatās arī
5X 50CM SATA 3.0 III SATA3 7Pin Datu Kabeli taisnā Leņķī 6Gb/S SSD Kabeļi HDD Vads Ar Neilona Piedurknēm(Melns)
€10.03 €4.21

(5x 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd vads ar neilona piedurknēm(melns) ult-labākais 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd, cietā diska datu kabeli ar neilona piedurknēm premium versija šī sata iii 6 gb / s kabelis savieno gan jaunāku sata iii un mantojums sata i ii diski ar iekšējo pamatplatēm un resursdatora kontrolleri.tas)

Izskatās arī
1Set Peli Remonta Daļas Peles Pogu Modulis Mikro Circuit Pogu Kuģa G304 G305 Spēļu Pele 80M 20M D5QC
€3.11 €2.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizstāt jūsu bojāts, bojāto, neizmantoto peles pogu valde. tikai saderīgas par logitech g304 g305 spēļu pele mikro kustības valdes kreiso un labo bultiņu. profesionālā meistarība,tas var strādāt labā stāvoklī. atrisināt nespēja kreiso un labo peles pogu 20-80 miljoniem klikšķu, ilgi īpašas prasmes)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Spēļu Piederumi Japānas Vilnis Spēlētājs ministru Kabineta Spēles Galda Paklājiņš, Datoru Galdi peles paliktnis Klaviatūra Mats Biroja Mause Paklāju
€8.70 €6.09

(uzmanību 1.produkta krāsa ir mazliet starpība,jo tas ir mūsu diy roku darbs ražošana (thermal transfer) 2.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk piezīme: 1.100% brand new 2.jūs varat izdaiļot jūsu darbvirsmas ar peles paliktņa. 3.jauku krāsu iespiests uz peles)

Izskatās arī
QCA6174A Wifi 5 Card Dual Band Mini PCIe Bezvadu Tīkla Adapteris Klēpjdatoru JIAN
€23.97 €11.99

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes chipset: atheros qca6174a. antena: 2xipex mhf4 savienotāji, 2t2r. no faktors: puse mini pcie. bluetooth savietojamu:4.2. izejas jauda līdz 18dbm. atbalsts: windows 7/8/10. specifikācijas: formas faktors: mini pci karte (puse) chipset: qca6174a bezvadu standarts: 802.11 ac/abgn)

Izskatās arī
1/2/3PCS Mini USB Wifi Adapteri, 802.11 b/g/n RTL8188 Antenas 150Mbps Wireless Dongle Uztvērēju Tīkla Kartes Ārējo WiFi
€5.86

(1/2/3pcs mini usb wifi adapteri, 802.11 b/g/n rtl8188 antenas 150mbps wireless dongle uztvērēju tīkla kartes ārējo wifi apraksts: interfeiss: usb vai plug and play: plug and play ārējais barošanas avots: nav ārējo barošanas avotu pārraides ātrums: 20 (mb / s) efektīvas darba rādiuss: 10 m) specifikācijas: 1. uzlabot jūsu audio pieredzi! 2.)

Izskatās arī
Anime Peles Paliktņa RGB Lielu Spēļu peles paliktnis Piemītošo Quintuplets Spēlētājs Peli Mat LED Tastatūra Mat Spēle, neslīdošs Paklājs
€82.74 €41.37

(anime peles paliktņa rgb lielu spēļu peles paliktnis piemītošo quintuplets spēlētājs peli mat led tastatūra mat spēle, neslīdošs paklājs)

Izskatās arī
2X Sd Sdhc Sdxc, Mmc Atmiņas Kartes Ide 2.5 Collas 44Pin Vīriešu Adapteri Pārveidotājs V
€25.56 €15.34

(100% jauns un augstas kvalitātes daudzums: 2 padara sd/mmc zibatmiņas kartes būt super kompakts, izmaksu efektīvu, anti-shock (pretvibrāciju funkcija, zems enerģijas patēriņš, nav akustisko troksni un ātru hdd piekļuves laiks. ļauj tai inženieru un iegulto tehnoloģiju entuziasti izmantot sd/mmc kartes, kā normālu ide 2.5 collu cietajā diskā. alternatīva attiecībā uz datu glabāšanu)

Izskatās arī
Gaming Peles Paliktņa Rokas Balsts Kawaii Produktu Rakstāmgalda Paliktni, Biroja Piederumi Anime Paklāju Uzstādīšanas Spēlētājs Galddatori Galda Paklājiņš
€31.72 €19.67

(xgz 3d silikona rokas balsts peles paliktņa diy custom puzzle 1 00% novo e de alta qualidade rk: (conforme mostrado na imagem) materiāls: fundo pu tecido likra silikona quando você quiser fazer um peles paliktņa personalizado, forneça imagens de formato jpg de alta definição. caro comprador, você pode consultar o atendimento ao cliente através darīt pack24.lv e enviar kā fotogrāfijās. sejsegu)

Izskatās arī
YuGiOh Meitene Mai Valentīna TCG CCG Mat Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat Galda Playmat Galda spēļu Spēļu Paklājiņš Peles Paliktņa 60x35cm Bezmaksas Bag
€19.83 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: 1;mēs kuģis mat pats ar attēlā ir parādīta pēc noklusējuma, ja jums ir nepieciešams, lai novērstu vai pievienot zonās, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš. 2;visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem,)

Izskatās arī
2X 90 Grādu C Tipa Adapteris, USB C Vīriešu Adapteri Augšup Un Lejup Leņķveida USB-C USB 3.1 Tipa C Savienotājs
€3.56 €2.70

(tips: kabeļa adapteris 1, savienotājs 1: usb 3.1 c tipa sieviete 2, savienotājs 1: usb 3.1 c tipa vīrietis 3, atgriezeniska dizains 4, ierīces vērtējums: superspeed usb 3.1 līdz 10 gb / s datu pārraides ātrums. 90 grādu c tipa adapteris var pagarināt c tipa kabeli. 90 grādu augšup un lejup leņķveida tipa. atbalsta usb maksas, usb datu, usb otg, hdmi, vga, ethener,)

Izskatās arī