Cena €1.53 €3.00

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes PE materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs.

【Ergonomisks Dizains] aicina: Aira T rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt.

【Viegla Uzstādīšana] aicina: Surf Bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.Pārnēsājams un viegli lietojams.

【Size] aicina: 13.7cmx8.4cm/5.39inchx3.31inch, piemērots 18,6 mm vārpstas iekšējais diametrs, skaisti aksesuāri rotaļu.

【Jauki Aksesuāri] aicina: Liels bradāt piederumi pūķis laivu airi, laivu, kanoe, piepūšamās laivas, dinghy, un plostu bradāt.

Specifikācija:

Materiāls: PE

Krāsa: Melna

Izmēri:

13.7cmx8.4cm/5.39inchx3.31inch

Komplektā Ietilpst:

1 Bradāt T Rokturis

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Bradāt T Roktura, Sērfot Kajaku Airu Laivas Kanoe
  • piepūšamās laivas: jūras laivu piederumi
  • pludmales piederumi: Zvejas Laiva
  • Modeļa Numurs: Bradāt T Rokturis
  • bradāt valde: kajaku piederumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Āra Aktivitātes: Drifta
  • bradāt valdes piederumi: laivu piederumi jūras
  • Laivu Piederumi: kajaks
  • MainKey3: Sērfošanu Bradāt Rokturis Ērts, Viegls
  • MainKey5: Vējdēlis Vārpstas Vasaras Ūdens Sporta Vējdēlis
  • MainKey4: Nonslip Rokturi Rezerves Daļas Dinghy Rīki
  • Kanoe: zvejas kajaks
  • Zīmola Nosaukums: Sunnimix
  • piepūšamās kajaki: laivu motoru
  • MainKey6: Stand Up Paddle Board Zvejas Laivu Piederumu
  • Laivu: piepūšams kajaks
  • MainKey1: Bradāt T Rokturis
  • zvejas kajaks: laivu aprīkojums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
1 Pāri Roku Pleznas Praktiski Izturīgs Peldēšana Spuras Pieaugušajiem Bērniem, Profesionālās Roku Pleznas Iesācējs
€6.76 €2.36

(svarīga informācija materiāls:abs, tpu, silikona iepakojuma lielums: 14,8 cm x 10.8 cm/5.83 x 4.25 (apm.) apskats: tas ir viegls, ērts un izturīgs peldēt fin, un tās augsta blīvuma konstrukcija nodrošina labāku saķeri un stabilitāti gan rokām, kamēr peldēšana. šī peldēšana fin ir 3d ergonomisks dizains, kas samazina plecu nogurumu un uzlabo peldēšana spēku)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
8583inch Vējdēlis Kājas Virvi, Regulējams Drošības Potītes Aproces Sērfošanu Valdes Virves Kāju Pēdas Siksna Stand Up Paddle Piederumi
€8.23 €2.31

(85.83 collu vējdēlis kājas virvi, regulējams drošības potītes aproces sērfošanu valdes virves kāju pēdas siksna stand up paddle piederumi funkcijas: 1. izgatavots no pvc materiāla, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt un labi drošības rādītāji. 2. sastāv no āķa un cilpas siksnas, ērti, un nav atturīgi, regulējams izmērs, lai apmierinātu dažādas cilvēkiem, un spēcīga praktiskums. 3.)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes 6 platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Laivu Spārnu Līnijas Spēcīgu Neilona Materiāls ir Viegli Lietot Ātri izveidot Savienojumu ar Fenderi un Radzes Termiski Apstrādāts Trošu Galiem
€10.72 €5.36

(produkti displeja --> apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * augstas stiprības neilona materiāla, augsta izturība, augsta stiepes spēks, var izturēt skarbajiem jūras vides * jūras spārnu līnijām ir viegli lietošanai, ne speciāli instrumenti vai aprīkojums ir nepieciešams, viņi var ātri pieslēgt)

Izskatās arī
Enkura Peldēt Jūras Kajaku Drift Enkura Kajaku Kanoe Piemērots Motorlaivu SUP Airi Kuģa Laivu, Enkuru Gumijas Laivas Augstas Kvalitātes
€18.92 €14.57

(aizzīmju punktiem: 1、pilnīgu smaiļošana/bradāt valdes nostiprināšanas komplekts, ieskaitot enkuru, 16.4 kājas virvi, un pavasarī āķa un uzglabāšanas soma. 2、enkurs ir salokāms un tās kompaktais izmērs padara to viegli uzglabāt un viegli veikt. 3、ar četriem rokturiem, kas ir ideāli piemērots koraļļi, smilšu, nezāļu vai rock y dibeni. 4、vienkārši iebīdiet cīnās)

Izskatās arī
10Pcs Koka Caurumu Sveces Komplekts 7 Izmēri Jūras Koniskas, Koniskas Drenāžas Aizbāzni scupper sveces, lai laivas, Jahtu Daļas un Piederumi
€14.58 €10.20

(daudzums:10pcs 7sizes modelis: scupper sveces laivu materiāls: koka detalizēti: 1. jūras koniskas, koniskas thru-korpusa avārijas mīksta koka sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes žurnāla materiālu, vieglais svars, augstas izturības-svara attiecība, labu elastību, triecienizturība, bagātu un skaistu tekstūru un krāsu, viegli apstrādāt, uz konusa. 2. šis kabatas caurumu)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī
20 Gab 10.75 Collu Vējdēlis Fin Lodziņā Valdes Ilgi Valdes Veikbords Centrs Fin Lodziņu, Sērfošanas Piederumi,Melns
€113.08 €83.68

(20 gab 10.75 collu vējdēlis fin lodziņā valdes ilgi valdes veikbords centrs fin lodziņu, sērfošanas piederumi,melns superior materiāli, lai var izturēt ūdens spiedienu un uv. super viegls un izturīgs.viegli veikt. lielisks aksesuārs vējdēlis sportu. spēlēt svarīgu lomu sērfošanu sportu. izmērs: 27cm materiāls: haicui materiāls krāsa: melna iepakojuma)

Izskatās arī
2pc Wall Mount Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Oglekļa Tērauda, Kanoe, Vējdēlis Paddleboard Snovborda Skiboard Skiboard lieljaudas Āķi Pakaramie
€80.91 €40.46

(specifikācijas: tips: laivu uzglabāšanas plaukts materiāls: oglekļa tērauds krāsa: melna diametrs ir oglekļa tērauda caurules: 1.8 cm / collu 0.71 izmērs: 42x37x1.8cm / 16.5x14.6x0.71inch svars: aptuveni 1.9 kg max slodze: 80kg/176lb [konversija: 1cm=0.3937 collu, 1inch=2.54 cm] funkcijas: ar šo kajaku paliktni, jūs varat glabāt jūs kajaks,)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
Valdes Pārvadātājs Mugursoma Ceļojumu Soma Up Paddle Board Ceļojumu Soma
€20.71 €12.43

(apraksts: 【universal fit] aicina: 46cmx28cmx96cm/18.11inchx11.02inchx37.80inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, sānu atslogojamās dizains, var likt vējdēlis sūkni un vējdēlis rotaļu. 【izturīgs materiāls] aicina: piepūšamiem paddleboard mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāla, nodiluma izturīgs, asaru izturīgs, elegants izskats un viegla. 【regulējamas)

Izskatās arī
40 L Raftings Soma Kempings Maisiņš Viegla Mugursoma Saliekami Ūdensnecaurlaidīgi Maisi 210t Sausu Maisu Zvejas Ceļojumu Mugursomas
€17.66 €7.42

(apraksts peldošās ūdensizturīgs sauss maiss, sauss maiss ūdensizturīgs maiss, sauss maiss pludmale, pārgājieni, kempings zvejas sauss soma saglabā zvejas rīkus sausā un smaiļošana raftings airēšana peldēšana funkcijas ūdens pludināšana soma, to var salocīt, ērti pārvadāt.var sarullēt, kad nav ko izmanto, lai ietaupīt vietu transportēšanas laikā. |dry sack peldošo, kas izgatavoti)

Izskatās arī