Cena €1.50 €3.32

Pilns apraksts

Funkcijas :

* brand jaunu un augstas kvalitātes.

*Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs.

*Lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta

*Iekļaujas regulators iemuti

*Spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu

*Bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem

*Ideāls, lai pieslēgtu savu rezerves regulators, lai jūsu Peldspējas Kontroles Ierīces

Specifikācijas :

*Materiāls: PVC

*Krāsa:Rozā, Oranža, Dzeltena, Zaļa, Zila(Kā attēlā šovs)

*Izmērs:56*56mm(Kā picture show)(Apm.)

*Svars:25g(Apm.)

Iepakojuma saturs:

1* Astoņkājiem Regulators Turētājs

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: GIYO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas D Gredzenu Kajaks D Gredzenu Kajaks Kajaku Piederumi Cilpas Skrūves Laivu Klāja D Gredzenveida Skrūvēm, Universālais 12 D Gredzenu Universal
€12.49 €7.49

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. * 12 gabali premium neilona kajaks d gredzens * viegls, spēcīgs un izturīgs. * izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk. * viegli uzstādīt un ērti lietot. * liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk. specifikācijas: *materiāls:)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī
2+1 Vējdēlis Fin Uzstādīšanas T1 UPSURF NĀKOTNES Bāzes Sērfošanu Spuras Dzinekli, Šūnveida Quilhas stikla šķiedras Performance Core Sērfošanas Piederumu
€113.77 €30.72

(detaļas performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. 1.viena cilnes fin lodziņā saderīgi. 2.iepakojums: 3 gabali uz vienu komplektu. 3.izmērs:t1. 4.krāsa:melns,balts,sarkans,zils,dzeltens.(pēc izvēles) 5.materiāls:stiklšķiedra+honeycomb.)

Izskatās arī
3 Gabali, Vējdēlis Fin ar Uzgriežņu un Skrūvju Bāzes Vējdēlis
€11.68

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
Metāla cam Sprādzes Sprūds Sprādzes Stiprinājums ar Skrūvēm Jostas Piederumi Slēdzenes Smaiļošana Sērfinga Auto Jumta Bagāžnieks Sērfot Bagāžas
€5.65 €3.50

(apraksts: tips: sasaista siksnas cam sprādzes materiāls: izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, spēcīgs, un laba izturība. augstu kvalitāti-unikālo dizainu, precizitāti liešana, vienmērīgu izskatu, ilgs kalpošanas laiks. plaši izmantots: metāla sprādzes ir piemērots jumta saites uz leju ar kajaki, kanoe, utt. vienkārša lietošana: viegli pievilkt un viegli)

Izskatās arī
Ātri Atbrīvot Vējdēlis Vidukļa Siksna 11ft Satītas SUP Airi Valdes Pavadā QR Josta SUP Piederumi
€22.59

(postenis apraksts: - esi drošs, raizes mazāk būtiskajām ātri atvērt drošības jostu, vienmēr gatavs piedzīvojumu uz ūdens - viegli izmantot un pārvērst jūsu potītes siksna, lai jūs var atbrīvot no vidukļa, vienkārši pievienojiet visus potītes siksna aproces josta - ātri atbrīvojot, lai tad, kad ūdens ir spēcīgs, un jūs nevarat sasniegt savu potīti bīstama situācija gluds)

Izskatās arī
Silikona Fin Apsaimniekotājiem - 2gab | Droša & Ērtu Siksnas Peldēšana, Niršana ar akvalangu, Snorkeling
€9.16 €2.89

(apraksts: - 1 pāris silikona fin apsaimniekotājiem, mīksta un augstas elastības. - viegli un ērti valkāt - cieši pieguļošas silikona ar tieši tik daudz stiept, lai ietilptu vairāk, bet pietiekami uzturas jauda, lai saglabātu jūsu fin par - piemērots snorkelēšana, daivings, peldēšana spuras pleznas nosaka, novērstu to slīdēšanu ārā. izmēri: s: 6cm/ 2.36 diametrs,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Kajaks Kameras Stiprinājums Montāžas Statīvs Regulējams Kajaks Dzelzceļa Sliežu Rīcības Kamera Turētājs Kajaks Laivu Piederumi
€38.99 €23.39

(funkcijas: augstas stiprības neilona un alumīnija sakausējuma, kas nodrošina ilgstošu izturību. šarnīra lode nodrošina vienmērīgu pilnu klāstu kustībā. perfekti strādā ar savu rīcību kamera kajaks. viegli uzstādīt un viegli noņemams, nerūsējošā tērauda bultskrūves ir iekļauti. specifikācijas: materiāls: plastmasa + alumīnija sakausējuma modelis:)

Izskatās arī
2 Gab Spilvens, Spilvenu Zvejas Laivām Sēdekļa Zvejas Kajaks Lodziņā Putas Sēdekļa Spilvena
€19.42 €9.71

(apraksts vai jūs meklējat , vēl pieejamas sēdekļa spilvena?vai jūs, kas meklē spilvenu, ko var izmantot āra zvejas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu premium zvejas spilvens ir atbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas - krāsa: random krāsa. - materiāls: kokvilna. - izmērs: 31 x 25.6 x 4 cm/12.18 x 10.06 x 1.57 collas. - izgatavoti)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
Bradāt Vārpstas Skava Bradāt Valdes Klipu Bradāt Skava Melna Regulējams Kanoe Smaiļošana Plastmasas Plostu Piederumiem, 1GAB.
€3.97 €2.03

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *bradāt klips tiek izmantota, lai instalētu jūsu bradāt lai pabeigtu bradāt garuma regulēšana.pēc iestatījumu vajadzīgo bradāt garums,* jūs varat nodrošināt skavas, ar slēdzeni *viegli uzliekamas uz jūsu bradāt specifikācija: * materiāls: plastmasas *krāsa:)

Izskatās arī
1/3pcs Sērfinga Fin Skrūves M4 Sērfot Fin Skrūves Bīdāmās Fin Nagus Tainless Tērauda Aizstāt Skrūves Longboards Piepūšamās SUPs
€0.97 €0.68

(funkcijas: * izgatavota no 316 nerūsējošā tērauda, izturīga. * top vadītājs nodrošina vieglu saķeri un ērti rotācija. * nav nepieciešami darbarīki, tikai roku pievelciet. * viegli piestiprināt spuras (nav iekļauts), lai vējdēlis, lai nodrošinātu vienmērīgu sērfošanu. * der lielākā daļa standarta longboards, sups, piepūšamās sups, un vairāk. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Universālā Airu Mašīna Segtu Ūdensizturīgs Fitnesa Iekārtas Aizsardzības Vāka Nepievelk Putekļus Aizsargs, Paredzēts Iekštelpu Un Āra
€41.75 €15.87

(universālā airu mašīna segtu ūdensizturīgs fitnesa iekārtas aizsardzības vāka nepievelk putekļus aizsargs, paredzēts iekštelpu un āra funkcijas: 1. mazs padoms: pirms pirkšanas, lūdzu, rūpīgi izmērītu jūsu airu mašīna. 2. viegli tīrīt: viegli izmantot, un noņemt, nepievelk putekļus, pretvēja, nepievelk putekļus, sauļošanās, viegli tīrāma. 3. ūdensizturīgs un nepievelk putekļus:)

Izskatās arī
Kajaku Airi, Sēdeklis Peldošiem Airiem Viegla Laiva, Airi Smaiļošana Ārpus Aktivitātes, Piepūšamās Laivas, Vējdēlis Sērfošanu
€7.06 €3.74

(apraksts: 【daudzfunkcionālu izmantošanu] aicina kopā bradāt, viegli noņemams dizains ir ideāls uzglabāšanai un transportēšanai.garums bradāt var izjaukt un samontēt būs. 【izturīgs un spēcīgs] aicina asmens ir lieliska materiālu kvalitāte un spēcīga izturība, lai izturētu skarbos apstākļos.airi caurules ir izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas ir super viegls)

Izskatās arī