Cena €5.89

Pilns apraksts

Sveķu Gredzenu Pelējuma, Silikona Veidnes, Lai Epoksīda Sveķi, Sveķi, Pelējuma, Ar Dažādiem Izmēriem, Lai Padarītu Gredzeni, Auskari,Rotaslietas [Epoksīda Sveķu Pelējuma] Mūsu silikona veidnes par epoksīda sveķiem, ir izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga silikona.Mīksts, ērts, elastīgs, augstas temperatūras izturība.Precīzu pieņemšanu un tam ir augsta pārredzamību.

[Size] izmērs mūsu pelējuma atbilst visvairāk pirkstiem, jo tur ir 14 gredzenu pelējuma lieluma uz tā.

[Easy De-pelējuma] gludas virsmas ļauj liešanas materiāli tiks pilnībā izārstēta un viegli atbrīvot.Tikai ieliet izkausēta sveķu pelējuma un gaidīt, lai tā forši, tad jūs saņemsiet neskarts gatavo gredzens ar pilnu struktūru.Nav uzlīmēšanu un ne plīsumi, nav nepieciešama papildus griešana un apmales, ļoti draudzīgs iesācējiem.

[Plašu Izmantošanu] Mūsu epoksīda sveķiem, silikona veidnes var izmantot, lai veiktu gredzeni, kuloni, auskari, keychains, rotaslietas, amatniecības, utt.

Krāsa: balta

Materiāls: silikona

Izmēri: 25x8.3cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Gredzena pelējuma

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Silikona
  • Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips: Veidnes
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vankula 2GAB Līnijas Ausu Aizbāžņi Tuneļa Expander Nerūsējoša Tērauda Dubultā Uzliesmoja Kontūras Nestuvēm Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas Sievietēm un Vīriešiem
€6.00 €4.80

(1.lielums šajā auss platums: izmērs: 8mm(0g) .10mm(00g) .12 mm(1/2 ) .14mm(9/16 ) .16 mm(5/8 ) .19mm(3/4 ) .22mm(7/8 ) .25mm(1 ) . var viens izmērs, kas būs piemērots jūsu auss ļipiņā. 2.materiāls: 316l nerūsējošā tērauda, hipoalerģiska un niķeļa bezmaksas, piemērots jutīgas ķermeņa, nekad izbalināt, zaļš un videi draudzīgs, augstas kvalitātes produkts, elegants un ērts valkāšanai, viegli)

Izskatās arī
Candy Krāsu Priekšgala Mezgls Kulons Atslēgu Piekariņi Salds Modes Sieviešu Gudrs Soma Karājas Mobilā Tālruņa Austiņu Aksesuāri
€3.65 €1.82

(izmērs:5cm(1.97 collas) materiāls:sveķi stils:10 iespēja krāsa:krāsains pakete ietver:1pc keychain piezīmes: 1. lūdzu, ļaujiet 5-10mm(0.20 -0,39) atšķirību dēļ manuāla mērīšana, paldies. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Dabas Topa Akmens Auskari Sieviešu Sudraba 925 Auskari Sieviešu Kāzu Rotaslietas Bezmaksas Piegāde Auskari Mārciņa Sertificēts Rotaslietas
€85.10 €42.55

(dabas topāzs 6* 8mm sieviešu 925 sterling sudraba smalkas rotaslietas jubilejas dāvanu luksusa rotaslietas bezmaksas piegāde akmens tips :100% dabīgās topāzs 6* 8mm metāla tips :s925 standarta sudraba (starptautisks standarts) akmens krāsa: kā parādīts attēlā metāla virsmas apstrāde: krāsu pārklājumi ierīču akmens: zircon izcelsmes valsts: brazīlija iepakojumā:)

Izskatās arī
Gema 520 Luksusa Zircon Kristāla Juvelierizstrādājumu Komplekti Sieviešu Svētku Dāvanu, Kaklarota, Rokassprādze Auskari Komplekti Puse Aksesuāri Ar Logotipu
€31.96 €6.66

(dārgie draugi : mūsu augstas kvalitātes rotaslietas nāk ar viņš oiginal logo un ir izgatavots no augsta blīvuma vakuuma pārklājuma, kas būs ne rūsas vai izbalināt. metāls ir nerūsējošais tērauds tas ir augstas kvalitātes rotaslietas, akmeņi ir noteikti ar kristāldzidru cirkonija, ātra piegāde, lūdzu, jūtieties brīvi, lai iegādātos~)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Unikāls Roku darbs Hiphop Stila Beļģijas Laekenois Auskari Meitene Dāvanu Auskari--12paris/Daudz
€24.91 €14.95

(unikāls roku darbs hiphop stila beļģijas laekenois auskari meitene dāvanu rotaslietas piliens auskari--12paris/loti(3 krāsas, brīva izvēle) beļģijas laekenois auskari dzīvnieku piliens auskari meitenes dāvanu arrings puse auskari pet auskari suns auskari unikāls roku darbs, auskari modes auskari sieviešu auskari suns piliens auskari funkcijas: jaunu un augstas kvalitātes. labākā dāvana jūsu)

Izskatās arī
4mm 6mm 3mm 2000Pcs/daudz daļai Bicone Slīpētas Stikla Gabali Zaudē Kristāla Pērlītēm Krāsainas Sajauc aproce, kaklarota, h53y pieņemšanas Distances
€11.89 €10.71

(zemas cenas produkts hotsale tas ir labi, new style un big veicināšanas tagad produkta apraksts: 10mm 500 gab./daudz jauktu cam izvēlēties krāsu zemāko cenu kristāla kristāla pērlīšu aproce, kaklarota, jewerly pieņemšanas distances daudz us$ 47.98 /daudz gabali / daudz 10mm 300 gab./daudz jauktu cam izvēlēties krāsu, bezmaksas piegāde kristāla kristāla pērlīšu aproce, kaklarota,)

Izskatās arī
10pcs/Daudz Augstas Kvalitātes Aukliņu Kārta Double-Sided Samta Maisiņš 7x9 9x12cm Rotaslietas, Iepakojuma Soma, Kāzu Maisiņš nepievelk putekļus Flaneļa
€4.55 €3.18

(· vārds, uzvārds: 10pcs/daudz aukliņu kārta double-sided samta maisiņš 7x9 9x12cm rotaslietas iepakojuma kāzu somiņas, nepievelk putekļus, flaneļa rotaslietas maisiņā · materiāls: samts · izmērs: 7x9,9x12cm · * šīs rotaslietas saskan ar es vides aizsardzības prasības · dāvana: draudzene / sieva / mamma/ vīriešiem · iepakojums:opp maisā)

Izskatās arī
5gab Kabatas Pāri Keychain Koka Portatīvo Atslēgu Turētājs Lūgšanas Vīrieši Sievietes
€2.81 €2.05

(apraksts: 【komplektācija] aicina 5gab koka krusta atslēgu riņķi, pietiekami, lai jūs, lai aizstātu. 【materiāls] aicina koka keychain ir izgatavoti no kvalitātes koka un dzelzs, izturīga celtniecības un gludas virsmas bez asumiem. 【size] aicina pāri 6.2cmx3.4cm/2.44inchx1.34inch, ķēdes 6.5 cm/2.56 collu, visā garumā 12.4 cm/4.88 collu, viegls, un pārnēsājamo. 【viegls un pārnēsājams])

Izskatās arī
1PC Classic Kristāla Sirds Broša Adatas Moderns Apģērbs Kleita T-krekls Sirds Šalle Piespraudes Kristāla Zīda Šalle Sprādzes Broša
€2.83 €2.23

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. apraksts: materiāls:sakausējuma stils:sievietēm forma:sirds funkcijas:anti-glare, dekoratīvās apdares izmērs:3cm*3.3 cm sirds modelis ir īpaša forma, un to var izmantot kā rotājumi apģērbi, somas, utt. paketē iekļauts:1 x broša piezīmes: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas)

Izskatās arī
Modes 6MM Spīdīgu Grants Aproce Dabīgā Akmens Kārta Oniksa Krelles Pulseras Pāris Aproce Ķēdes Rotaslietas Dāvanu Draugam Sievietēm
€4.38 €2.19

(modes 6mm spīdīgu grants aproce dabīgā akmens kārta oniksa krelles pulseras pāris aproce ķēdes rotaslietas dāvanu draugam sievietēm moda 6mm pulsera de grava brillante piedra dabas de cuentas ónix redondas pulseras pareja pulsera cadena joyería regalo para amigas mujeres piezīme: 1) mums ir sadarbība ar rūpnīcas cenas ir ļoti labvēlīgas. 2) mūsu produkti atbalsts, mazum un vairumtirdzniecības,piliens)

Izskatās arī
12 Jaunus 13.5x23mm Eņģelis Piekariņi Sajauc Tiny Sirds Akrila Sudraba Pārklājumu Retro Ar Omāru Raust Skavām
€3.27 €2.12

(_____ ___ __ j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks nosūtīts veic 24-48 stundas. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti ilgst 12~35 dienām, lai jūsu valstis. q: ko darīt, ja iepakojums nav jāierodas? a: neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs vēlamies paplašināt piegādes laiku vai kompensāciju par jums. q:)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Oriģināls Logotips Mūžizglītības Saules Sērijas Sieviešu Gredzenu, Saulespuķu Loku Gredzenu, Vienkārši un pilnīgi Skaidrs,Demonstrēs Doraci
€20.39 €2.58

(sākotnējais logotipu augstas kvalitātes rotaslietas, ko ražo rūpnīcā un ir izgatavotas no tērauda un titāna balto vara metāla.tā ir augsta blīvuma vakuuma pārklājumu un nav rūsas vai izbalināt.dārgakmens ir inkrustēts ar kristāldzidru zircon.lūdzu, veiciet pasūtījumu ar pārliecību.)

Izskatās arī
10pcs Jauna Zvaigzne Dobi Atslēgu piekariņi Atslēgu, Gredzenu keychain DIY Piederumi Omāra Aizdare
€4.11 €0.45

(specifikācijas: materiāls: sakausējuma iepakojumā:10pcs/daudz svars :aptuveni 46g/daudz izmērs:kā attēlu apļa izmērs :1cm krāsa:kā attēlā piezīme: 1.lūdzu atļaut 0.1-0.3 cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 2.lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā)

Izskatās arī
Sveķu Lējuma Kratītāju Pelējuma,Epoksīda Silikona Veidnes,Sveķu Kratītāju Veidnes
€2.07 €1.41

(1330 funkcijas: ootdty silikona veidnes,uv sveķu kratītāju veidnes, jūs varat izvēlēties pelējuma atbilstoši jūsu vēlmēm remontdarbos radīšanu. sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir par sveci, un citas liešanas materiāli. viegli de-pelējums un veikalā, mūsu keychain)

Izskatās arī
Jauno 37×55mm S925 Sudraba Dejas Meitene Broša Iestatījumu 5.A CZ Dārgakmens Rotaslietas Sievietes Puses Dāvanu
€275.44 €112.93

(par cenu par vairumtirdzniecības cenu, lūdzu sazinieties ar mums sarunu,paldies. rotaslietas pasūtījuma dizains ir arī pieņemts.zināms vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums.)

Izskatās arī