Cena €12.65 €20.08

Pilns apraksts

Apraksts:

【Premium Materiāls] aicina: futbola mērķa neto ir izgatavoti no izturīga polipropilēna, ar spēcīgu ietekmi izturēt un atkārtoti.

【Futbola treniņa Neto] aicina: futbola mērķa neto ir piemērots futbola spēlētāju visiem līmeņiem, liels apmācības futbola precizitāti.

【Futbola Neto Izmērs] aicina: futbola top kick neto izmērs ir 43.5cmx71.2cm/17.13inchx28.03inch, piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

【Viegli Montēt] aicina: futbola mērķa neto ir ar 4 regulējamas siksnas ar sprādzēm, viegli piestiprināt visiem futbola mērķiem, neto.

【Reizes, lai Veiktu] aicina: futbola mērķa neto ir salocīta, uzglabāšanas un uzskaites, liels futbola spēles treniņiem un mācībām.

Specifikācija:

Materiāls: Polipropilēna

Krāsa: Dzeltena

Izmēri:

43.5cmx71.2cm/17.13inchx28.03inch

Komplektā Ietilpst:

Pēc izvēles:

1 Futbola Throwing Neto

2 Futbola Throwing Neto

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Rāmja Krāsa: Melns
  • Modelis: Futbola Laukuma Tīkli
  • neto: Dzeltena
  • MainKey4: Portatīvo Futbola Mešanas Precizitāti, Apmācības
  • Neto Materiāls: Polipropilēna
  • MainKey5: Futbola Mērķa Tīkli Prakses Iekārtas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey1: Futbola Treniņa Neto
  • MainKey6: Futbola Piederumi Viegli Pievienot un Atvienot
  • MainKey3: Futbola treniņa Regulējamas Siksnas ar Sprādzēm
  • Mērķis Veids: Apmācību Mērķis
  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • Funkcijas: Portatīvie
  • Ieteicams Izmantot: Apmācības
  • MainKey2: Salokāma Treneris Futbola Treniņa Mērķa Neto

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sākotnējā Wilson Basketbola Izmērs 7 un 5 Sintētiskā Kaučuka Augstas Kvalitātes Basketbola Bumba Āra vai Iekštelpu Apmācību NBA Sports
€96.07 €37.47

(sākotnējā wilson basketbola izmērs 7 un 5 sintētiskā kaučuka augstas kvalitātes basketbola bumba āra vai iekštelpu apmācību nba sports)

Izskatās arī
Futbola Rotaļlieta, Augsta Elastība Mazo Futbolu Pret Nodilumu Izturīgs Bagātīgu Krāsu Mašīna Šūtas Iekštelpu Āra Sporta Futbola Bumbu Ideāli
€5.74 €2.87

(futbola rotaļlieta, augsta elastība mazo futbolu pret nodilumu izturīgs bagātīgu krāsu mašīna šūtas iekštelpu āra sporta futbola bumbu ideāli apraksts: universāls un izturīgs futbola rotaļlieta, gan iekštelpu un āra spēlēt. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un izturību. lielisku elastību un elastību, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju uz lauka. dinamiskas)

Izskatās arī
Sporta Bumbu Uzglabāšanas Plaukts Akrila Turētāji Statnes, Futbola 2gab Skaidrs Displejs Stāvēt, Futbola, Basketbola Displejs Stāvēt, Lai
€11.73 €4.69

(saglabāt savu sporta bumbas glīti organizēti un no tā ar mūsu vienkārša un praktiska sporta bumbu uzglabāšanas plaukts!kas ar kompakts un pārnēsājamo dizains, šis plaukts ir biezums aptuveni 3mm un ir ideāli piemērota lietošanai mājās, skolā vai jebkur citur, kur jums ir nepieciešams, lai saglabātu jūsu sporta bumbas.tas padara lielisku dāvanu pārāk! specifikācija: nosaukums: futbola stends)

Izskatās arī
Neliela Slidu Asinātāju Slidošana Asināšanas Instruments Profesionālās Slidas Asināmais
€6.35 €3.18

(apraksts ja tu esi hokejists vai avid slidotājs, vai vienkārši doties uz slidotavu daudz, tas ir jauki asināmais rīks, lai saglabātu jūsu sharp asinātāju.tas pieder portatīvo keychain uz astes, tāpēc to ir ērti veikt ledus apavu asināmais ārā.to var regulēt ar skrūvi uz atbilstošo platumu.abi gali var tikt izmantoti. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:akmens -izmērs:6.00x2.20x2.)

Izskatās arī
Sudraba Bronzas Medaļu Piešķirt Uzvarētājs Balvu Sacensībās Balvas Piešķiršanas Medaļu, Suvenīru, Dāvanu, Āra Sporta Bērnu Rotaļlietu
€0.35 €0.24

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots suvenīru, dāvanu, āra sporta bērnu rotaļlietu 1.materiāls:plastmasas 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā pakete ietver:1pc piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.)

Izskatās arī
PU Profesionālas Klases Futbola Bumbu Izmēru 5 Futbola Bumbu, Futbola Līgas Bumbiņas futbol bola Komanda Sporta treniņu Bumbu Vārtos, Komanda, Spēles
€21.17 €12.70

(apraksts: novatorisks dizains : šis futbola bumbu, kas ar profesionālās kvalitātes pu materiāliem, kas piedāvā inovatīvu, kas nodrošina izturību un uzlabo veiktspēju. oficiālais izmērs un svars: vai jūs esat apmācību vai sacenšas, šo futbola bumbu, kas atbilst oficiālais izmērs un svars standartiem, ir jebkurā līmenī spēlēt. piemērotas dažādām virsmām: paredzēts veikt arī)

Izskatās arī
Basketbols Mini Bouncy Sporta Rotaļu Istabas Bērniem Āra Hops Piepūšamās Mīksto Basketbola Nomaiņa Gudrs Stresa Sūknis Spēli Toddler
€6.07 €2.73

(apraksts bouncy izturīgu portatīvo iekštelpu sporta piederumi basketbola āra apmācības aksesuārus bērniem, dāvanu funkcijas - krāsa: parādīts attēlus. - materiāls:. - dia.: aptuveni 13/ 5.1 cm. paketi, ieskaitot 1* bouncy basketbols 1 * mini bouncy basketbola iekštelpu/āra sporta bumbu, bērnu rotaļu dāvanu (random krāsu))

Izskatās arī
Augstas Veiktspējas Augstas Kvalitātes Izturīgs Un Praktisks Pavisam Jaunu Mācību Briļļu Basketbola Atbalsta Briļļu PC Materiāla
€3.24 €1.30

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * palīdz trenēt spēlētājus, lai driblēt un kontrolēt bumbu, neskatoties uz leju *mīksta pc materiāla padara brilles, ļoti ērti valkāt *piemērots pūļa: jauniešu konkursus, apmācības *lieliska dāvana bērniem specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Vārtsargs Apšuvuma Sveķu Trofeju Vārtsargu Cimdi, Formas, Futbola Mačs Balvu Rotaļlieta Ar Bāzi Biroju, Skolu, Bērnudārzu
€44.93 €22.47

(apraksts trofeju ir simbols veiksmi un ir viss iespējamais, gan fiziski, gan garīgi.izmantojiet šo radošo futbola trofeju, lai atalgotu jūsu studentiem, ļaujiet viņiem iet tālāk un tālāk uz ceļa mīlot futbolu, un baudīt sviedri, mīlēt futbolu. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:abs -izmērs:26.00x14.00x6.00cm/10.22x5.50x2.36in -vienalga, kā spēle ir, pārsteigums)

Izskatās arī
PU Oficiālais Izmērs Un Svars Futbola Bumbu - Izturīgs Un Jautri Apmācību Un Konkurences Mača Futbola Bumbu
€21.72 €13.03

(apraksts: novatorisks dizains : šis futbola bumbu, kas ar profesionālās kvalitātes pu materiāliem, kas piedāvā inovatīvu, kas nodrošina izturību un uzlabo veiktspēju. oficiālais izmērs un svars: vai jūs esat apmācību vai sacenšas, šo futbola bumbu, kas atbilst oficiālais izmērs un svars standartiem, ir jebkurā līmenī spēlēt. piemērotas dažādām virsmām: paredzēts veikt arī)

Izskatās arī
Sporta Roku Aizsargi Volejbols Volejbola Apmācības Roku Aizsargu Sporta Roku Aizsargi ar Aizsardzības Pad Īkšķi, lai Sievietes Iet
€7.55 €3.77

(sporta roku aizsargi volejbols volejbola apmācības roku aizsargu sporta roku aizsargi ar aizsardzības pad īkšķi, lai sievietes iet apraksts: elpojošs stretch auduma, kas neļauj jums atdzist un ērts laikā intensīvas sporta nodarbības. fit nodrošina, roku sargi palikt vietā, ļaujot jums koncentrēties uz savas volejbola prasmes. volejbols raksts par pamatni kalpo kā hitting vietas,)

Izskatās arī
Regulējams Futbola Kapteinis Armband neslīdoša Izlases Sporta Roka Grupa Anti-off Redzamība Sports Armband Āra Komandu Sporta veidi
€1.67 €0.80

(materiāls: dacron izmērs: 31 x 6.5 cm /12.2 x 2.6. stils:5 stili krāsa: random iepakojumā :1 ×armband šifrēta, aušana, labu elastību un labu tekstūru. āķi un cilpas dizains ,izturīgs un izturīgs. piezīme: mēs kuģis izlases krāsas, pamatojoties uz stilu, ko esat iegādājies.)

Izskatās arī
1gb Praktisks Palīgs Nodiluma izturīgi, Elastīgi, Volejbols Prakses Treneris Izmantot Volejbola Treneris Volejbola Jostas
€32.63 €8.81

(1gb praktisks palīgs nodiluma izturīgi, elastīgi, volejbols prakses treneris izmantot volejbola treneris volejbola jostas aizzīmju punktiem: 1.efektīva volejbols, pievienojot treneris: uzlabot savu prasmju papildināšanu ar šo volejbols mācību aprīkojuma palīdzību.tas palīdz jums praktizēt jūsu sparā, un precizitāte, bez pakaļdzīšanās bumbu. 2.regulējams un elastīgs: ar šo volejbols,)

Izskatās arī
MAGICYOYO Profesionālās 10 Gab Yoyo Virknes (Krāsu Izlases), 2 Yoyo Cimdu, 2 Yoyo Soma Yo Yo Piederumi
€5.57 €3.73

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes virves garums: 110cm materiāls:poliesters krāsa:kā parādīts attēlā iepakojuma saturs: 2 gab yoyo soma (uzglabāšanas visos yoyo piederumi) 2 gab yoyo cimdu 10 gab. yoyo virknes (krāsu izlases, nepieņemam norādīto krāsu.) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
Sporta Skolotājs Delfīnu Augstas Frekvences Svilpe Profesionāls Treneris Plastmasas Futbols Basketbols Volejbols Tiesnesis Īpašu Svilpe
€4.66 €2.98

(motīvs: pacelt jūsu coaching vai tiesāšanu pieredzi ar profesionālu treneri, plastmasas svilpe. tas ir speciāli izstrādāta, svilpe ir ideāls sporta treneriem, tiesnešiem un sporta skolotājiem dažādos sporta veidos kā futbols, basketbols un volejbols. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, tas svilpe ir izturīgs, un kas būvēts, lai izturētu prasa intensīvu spēles un praksi. augstas)

Izskatās arī
Bērnu Sporta Trofeju Dekori Kausa Gold Universālā Pvc Konkurences Dekoratīvas Zelta
€8.83 €4.42

(apraksts tas ir bērnu trofeju, kas izgatavoti no pvc materiālu.izsmalcinātu meistarība un portatīvo veikt.šo apbalvojumu trophy var izmantot kā puse spēli balvas, puses dod priekšroku, klasē balvas, klases dekori un vairāk. funkcijas - krāsa: zelta - materiāls: pvc - izmērs: aptuveni 23.00x12.00x9.00cm/9.04x4.72x3.54in - materiāls ir droši un izturīgi, kas ir nodiluma)

Izskatās arī
Balss Maiņa Skaļrunis Rotaļlietas Bērniem Skaļrunis Megaphone Rotaļlietas Daudzfunkciju
€13.04 €6.52

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir droši un izturīgi, lai izmantotu.tas viegls un ērts balss mainās skaļrunis rotaļlieta ir jautra un radoša.skaņu, ir ļoti skaidra un arī cosplay rotaļlieta jūsu bērnam.panākt daudz prieka, lai jūsu mazulis.emocijas ar savu bērnu. funkcijas - krāsa: sarkana. - materiāls: plastmasa. - izmērs: apmēram 16 x 11 x 13 cm. -)

Izskatās arī
5 Gab., 23 cm Zīme Kausa Sabiezēt Futbola Ceļu Dzīvoklis Mācību Konusveida Rullīšu Pāļu Futbola Barjeru Mācību Marķējums Kausa Šķērslis Atzīmes
€18.05 €11.37

(modname=ckeditor 5 gab., 23 cm zīme kausa sabiezēt futbola ceļu dzīvoklis mācību konusveida rullīšu pāļu futbola barjeru mācību marķējums kausa šķērslis atzīmes produkta apraksts materiāls: pe izmērs: 23*13.5 cm krāsa: zaļa, oranža, dzeltena, zila, sarkana, violeta funkciju un priekšrocības 1. pret nodilumu izturīgs un izturīgs 2. daudzfunkcionāls)

Izskatās arī
Futbola Taktiskā Valdes Prakses Kuģa Futbola treniņu Futbola Mačs
€5.08 €2.69

(apraksts: 【materiāls] aicina šī taktika ir valde, kas izgatavoti no kvalitātes pvc materiāla, kas nodrošina tā izturību un ilgmūžību. 【iezīme] aicina futbola treneri valdes pasākumi 35cmx22cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas treneri, lai ilustrētu, stratēģijas un taktika.tas ir kompakts un viegls, padarot to viegli veikt apkārt. 【daudzpusība] aicina šī taktika valde ir universāls)

Izskatās arī
10 Gab. Futbola treniņu, Orientieris Pad Taisnstūra Labajā Leņķī Zīmes Dzīvoklis Zīme Diski Futbola Veiklību Prakses Zemes Atzīmes
€31.72 €19.98

(modname=ckeditor 10 gab. futbola treniņu, orientieris pad taisnstūra labajā leņķī zīmes dzīvoklis zīme diski futbola veiklību prakses zemes atzīmes produkta apraksts materiāls: pp krāsa: random krāsa funkciju un priekšrocības 1. futbola treniņu, orientieris, 2. anti-slip 3. uzkrītošā krāsas lūdzu, ņemiet vērā ! : sekot veikalos būs)

Izskatās arī
Ledus Slidu Asmens Ietilpst Slidu Asmens Aizsargs Sporta Vīriešu, Sieviešu Slidas
€28.43 €17.92

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina profesionāli izstrādāta ledus slidu asmens vāki, ar cute dzīvnieku formas, ērti sazināties un izturīgs.piemērots visu veidu slidas, tostarp, hokeja slidas, attēls slidas, skrituļslidas, efektīvi aizsargā asmeni pret bojājumiem. 【izturīgs materiāls] aicina elastīgs skate vāki ir izgatavoti no mīksta plīša ar dvieļu auduma odere, laba ūdens absorbcija)

Izskatās arī