Cena €37.47 €96.07

Pilns apraksts

Sākotnējā Wilson Basketbola Izmērs 7 un 5 Sintētiskā Kaučuka Augstas Kvalitātes Basketbola Bumba Āra vai Iekštelpu Apmācību NBA Sports

Specifikācijas

  • Veids: Bumbu
  • Bumba Materiāls: Gumijas
  • Modeļa Numurs: Wilson Izmērs 7
  • Piepūšamās: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Bumbu Izmērs: 7#
  • Zīmola Nosaukums: Wilson

Komentāri

  1. / Anon - 2023-11-18

    👌😉Ļoti labi, es ieteiktu

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Roku Darbs Bronzas Trophy Balvas Retro Rotājumi Darbvirsmas Dekoru Mazas Bronzas Statuetes Statuja Kuģiem, Suvenīri Maz Zelta Cilvēks Kauss
€2.37 €1.68

(nosaukums: bronzas trophy balvas izmēri(aptuveni): 4.4*2.8 cm(1.73*1.10) materiāls: varš krāsa: bronza sakarā: grupa svinībām, ceremonija, atzinību dāvanu, sporta balvas paketē iekļauts: 1 * trofeju piezīme: 1.lūdzu, ļauj 1-3mm(0.04-0.12 gadā) kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu, saprotiet,)

Izskatās arī
Ķert Precizitāti Neto Uzlabot Beisbola Prasmes ar Regulējamu Strike Zona Mērķa Neto par Pitching Hitting Ķert Prakse
€6.02 €3.07

(ķert precizitāti neto uzlabot beisbola prasmes ar regulējamu strike zona mērķa neto par pitching hitting ķert prakse apraksts: uzlabot savas beisbola prasmes ar mūsu beisbola mērķa neto attēloti strike zona mērķa, kas var viegli pievienot ar āķi četras siksnas. regulējamas siksnas ļauj jums iestatīt dažādas hitting zonas augstumu, ēdināšana spēlētāju visu vecumu un augstumu. uzlabot)

Izskatās arī
1 Rullis Volejbola Lentes Dāvanu Kastē Lentas Dekoratīvās Lentas Iesaiņošanas Lentas Dekoratīvās Lentes DIY
€8.03 €3.46

(apraksts šo multi-izmantot un dekoratīvā iesaiņošana lente ir izgatavota no poliestera materiāla, un ir vēl ļoti piemērots dažādām lietojumprogrammām.jūs varētu to izmantot, lai iepakojuma veidu klāt kastes, vai dara to uz priekšgala mezgli, lai vainags apdare.uz gaišāka krāsa, varat veikt labu noskaņojumu un atmosfēru. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:poliesteris -izmērs:457.00x2.00x0.01cm/179.60x0.79x0.00in -piezīme:5)

Izskatās arī
Bumbu ar Adatu Push & Pull Palielinātas Sistēma, Volejbols Basketbols Uzpildītāju Futbols un Futbola Bumbu Gaisā
€3.15 €2.11

(funkcijas: ootdty ērti viegli veikt: garums 21cm, viegls un kompakts izmērs ļauj jums nodot to savā mugursomā, viegli, jūs varat ņemt to ar jums, lai jebkur, tādā gadījumā jūsu bumbu deflāciju. longevities un durabilities: kvalitātes abs grūti ppplastic materiāls padara būvniecības ļoti spēcīga, kas pierāda savu ilgu izturību. pabeigta komplekti: jūsu nāk ar inflāciju,)

Izskatās arī
Futbola Josta Futbola Bikses Jostas Mācību Izturīga, Ilgi Jostas Pieaugušo un Pusaudžu
€1.96 €1.04

(apraksts: 【universāls un uzticamu fiksāciju] aicina: mūsu futbola josta ir paredzēti, lai ietilptu spēlētājiem visos izmēros.tā piedāvā regulējamu sprādzi par uzticamu fiksāciju.vai jūs esat profesionāls spēlētājs vai iesācējs, šī drošības josta ir ideāls, lai uzlabotu savu sniegumu uz laukuma. 【izturīgs materiāls] aicina: izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāliem, mūsu)

Izskatās arī
10 Pack Bumbu Turētāji Wall Mount Sporta Vingrošanas Bumbu Uzglabāšanas Plaukts Organizators Reklāmas Basketbols Volejbols Futbols
€43.40

([visas metināta tērauda materiāls]: šīs sienas stiprinājums lodīšu plaukts ir izgatavoti no dzelzs ar metināšanas procesu, stabils un izturīgs. [ātra un ērta uzstādīšana]: viegli uzstādīt uz jebkuras sienas, vajag tikai urbt daži caurumi uz jebkuras virsmas, tad droši noteikt ar skrūves ( skrūves nav to skaitā ).kas moderns un funkcionāls bumbu uzglabāšanas plaukts organizators! [vairāk)

Izskatās arī
6 Gab. Bērni Basketbola Scrimmage Veste Soccer Jersey Mācību Veste Futbola Bērnu Krekliņi Dungarees
€16.18 €7.60

(apraksts ar 6 iepakojumi apmācību vest, tur būs vairāk jautrības laikā apmācību laiku.ātri žūstoša dizaina veicina labāku sniegumu šajā procesā, un liels aksesuārs komandu sporta veidos.spilgtās krāsas palīdz cordinate, kura komanda ir kurā un kādā stāvoklī jums ir novietot savu spēlētājiem spēlēt.var izmantot futbola, basketbola, lakrosa, hokejs, futbols. iezīme - krāsa:)

Izskatās arī
Komanda Vienību anti-kompensēt Ar Elastīgu Siksniņu Armband Āra Pasūtījuma Komandu Sporta veidos Grupas Futbola garuma turētāji Fitnesa
€4.39 €2.42

(10570 komanda vienību anti-kompensēt ar elastīgu siksniņu armband āra pasūtījuma komandu sporta veidos grupas futbola garuma turētāji fitnesa apraksts: 100% jauns. materiāls:neilons preces nr.:945960-945964 izmērs: flīžu garums 32cm, platums 6cm elastīgs elastīgus konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma)

Izskatās arī
Āra Hokeja Nūju Pārnēsāšanas Soma Nepievelk Putekļus Hokeja Nūju Soma Viena Pleca, Hokeja Nūjas Maisiņš
€27.41 €13.71

(apraksts izgatavota no premium oxford auduma materiāls, viegls, ērts un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.unikālo dizainu, kas īpaši paredzēti uzglabāšanai izmantot.praktisko hokeja nūju soma var ērti uzglabāt un aizsargs hokeja nūju.pareiza izmēra, ērts, lai jūs varētu veikt.un tā ir lieliska dāvana, badmintona spēļu mīļotājiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:oxford audums -izmērs:178.00x14.00x1.00cm/69.95x5.50x0.39in -tas)

Izskatās arī
Basketbola Bumba Rāmis Keychain Basketbola Mīļotājiem, Automašīnu Atslēgu, Gredzenu, Kulonu Puse, Suvenīru, Dāvanu Maisiņu, Rotas, Piederumi
€3.53 €2.19

(aizzīmju punktiem: 1、【spīdīgs un sshiny] aicina 3d radošo cinka sakausējuma basketbola keychain ir gaišs un spīdīgs, izturīgs, stingrs un uzticams, iepazīstinot jūs ar dažādu pieredzi. 2、【augstas kvalitātes sakausējuma materiāls] aicina basketbola keychain ir izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, nav rūsas, un tas ir spēcīgs un izturīgs un to var izmantot ilgāku)

Izskatās arī
Volejbols Ideāls Volejbola Nē 5 Iekštelpu un Āra Spēles Handbolā un Biljardu ar Mīksta PVC un Gumijas Materiāli
€13.51 €9.05

(apraksts: šī oficiālais no. 5 volejbols ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc un gumijas materiālu, kas ir mīksts, viegls un gaisa necaurlaidīgi, un nav viegli noplūdes izmantojot izšūšanas mašīna tehnoloģijas, lai uzlabotu izturību un piemērojamību, volejbols, pastiprinot šuves atsevišķu iekšpuses un ārpuses dizains, ārējais slānis ir izgatavots no mīksta pvc materiāla, kas)

Izskatās arī
Molten BG3800 Basketbola Lielums 5 6 7 Oficiālais Mačs Iekštelpu Sandard Basketbola Jaunatnes Sievietes Cilvēks Bumbiņas Brīvu Gaisa Sūknis, Soma
€111.83 €55.91

(bezmaksas: gaisa pumpis+soma izmēru apraksts: izmērs 5: svars 470-500 g, apkārtmērs 69-71cm, diametrs 22 cm, vairāk suitbale jaunatnes izmērs 6: svars 510-560g, apkārtmērs 70-71cm, diametrs 22.6 cm, vairāk suitbale sievietēm izmērs 7: svars 567-650g, apkārtmērs 75-76cm, diametrs 24.6 cm, vairāk suitbale vīrietis pirkuma apraksts: -visus basketbola, futbola un volejbola)

Izskatās arī
125db Tiesneša Svilpe Justos Ērti Augsta Decibela Svilpe Svilpe Komandu Sporta veidos, 6 Krāsas Svilpe Viegli Izmantot Augsta Decibela
€18.65 €11.00

(125db tiesneša svilpe justos ērti augsta decibela svilpe svilpe komandu sporta veidos, 6 krāsas svilpe viegli izmantot augsta decibela apraksts: produkta nosaukums: elektronisko svilpe materiāls: abs izmērs: 136.5*38*32.5 mm svars: 90g krāsa: melns, zils, pelēks, dzeltens, sarkans, oranžs specifikācijas: 1. mazs un viegls, viegli pārvadāt 2. roktura)

Izskatās arī
3Pcs Hokeja Apmācības Ripas Spēle Ripa Iela Hokeja Bumbiņas Apmācības (Oranžs) Inline
€9.83 €5.01

(apraksts šo ledus hokeja ripas ir augstas kvalitātes ripas.tie ir izgatavoti saskaņā ar visstingrākajiem standartiem cietība, svars, seklums un virsmas kvalitātes.funkcijas anti-slip tekstūra, šīs ripas ir precīzi metieni un piespēles.lielā sporta piederumi sportistiem, gan iesācējiem. funkcijas -krāsa: oranža -materiāls: pvc -izmērs: 7.00x7.00x2.00cm/2.75x2.75x0.79in -ergonomiski)

Izskatās arī
Bērni Basketbola Stīpas Basketbola Mērķis Izglītības Basketbola Apmācības Salokāms Rotaļlietas Vērtēšanas Ģimenes Spēle Iekštelpu Durvju Sienas
€9.49 €4.94

(apraksts: 【mini basketbola stīpas set] aicina: šajā basketbola hops rotaļu ļauj bērniem izbaudīt basketbola mājās un attīstīt savu roku acu koordināciju. 【vērtēšanas] aicina: iekštelpu basketbola stīpas rāmis rotaļlietu var score gudri.kad bērns met bumbu grozā, būs dažādas svinības skaņas efektiem, lai veicinātu bērnu un palielināt savu uzticību. 【regulējams augstums])

Izskatās arī
MAGICYOYO Profesionālās 10 Gab Yoyo Virknes (Krāsu Izlases), 2 Yoyo Cimdu, 2 Yoyo Soma Yo Yo Piederumi
€5.57 €3.73

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes virves garums: 110cm materiāls:poliesters krāsa:kā parādīts attēlā iepakojuma saturs: 2 gab yoyo soma (uzglabāšanas visos yoyo piederumi) 2 gab yoyo cimdu 10 gab. yoyo virknes (krāsu izlases, nepieņemam norādīto krāsu.) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
Portatīvo Basketbola Taktiku Valdes Atjaunināts LCD Kuģa Rakstīšanai Precīzi Un Profesionālā Viegli
€23.80 €14.28

(apraksts: meistarība: basketbola taktiku dēlis ir izgatavots ar izcilu meistarību, nodrošina tā izturību un uzticamību ilgtermiņa lietošanai viegls un pārnēsājamo: šī elektroniskā basketbola taktiku valdes sver tikai dažas mārciņas, padarot to viegli pārvadāt un transporta spēles un prakse plašu izmanto: vai jūs esat treneris, treneris vai spēlētājs, šī daudzfunkcionālā treneru)

Izskatās arī
Futbola Cimdi Vārtsargu Apmācības Segtu Sporta Sacensību Piegādes Radošo Goaltenders Bērns
€14.59 €7.45

(apraksts tie ir vārtsargu cimdi, kas izgatavoti no pu, lateksa materiālu.tie ir konstruēti tā, lai aizsargātu iekšā vārtsargu roku, kad ķert bumbiņas.jūs varat tos izmantot jebkuros laika apstākļos, gan iekštelpu un āra. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:pu, lateksa -izmērs:17.00x9.00x1.00cm/6.68x3.54x0.39in -regulējams rokas hermētiskuma ir paredzēti, lai novērstu)

Izskatās arī
Basketbola Soma Mugursoma Futbola Spilvenu Volejbols Soma Modes Iela Mugursoma Jaunatnes Zēni Meitenes Ceļojumu Sporta Skolas Kempings
€22.59 €15.13

(apraksts: basketbola soma ir izgatavota no kvalitatīviem materiāliem, kas to padara izturīgu pret ūdeni, skrāpējumi, nodilums un nolietojums.tas ir izturīgs un spēcīgs.2 savelces dizains nes lielu ērtības, lai jūs varētu pielāgot izmēru, linuma acs bumbu maisā.ir vairāki nodalījumi, lai viegli uzglabāšanas dažādu priekšmetu, piemēram, nelielu sporta preces, elektroniskās preces, un par basketbolu)

Izskatās arī
Rotā Trofeju Garām Futbola Rotaļlietas Bērniem Prop Plastmasas Bērnudārza Izlaidumā
€12.85 €6.43

(apraksts tas ir bērnu trofeju, izgatavoti no viegla un vieglas plastmasas materiāliem.tas ir saprātīgs dizains un praktiskās funkcijas.tā būs lieliska izvēle jūsu bērnu trofeju.jūs varat izmantot šo trofeju kā atlīdzība par bērnu sacensībās, mudinātu viņus aktīvi piedalīties dažādos konkursos, un dot viņiem vairāk jautrības. funkcijas -krāsa: zelta -materiāls: plastmasa -izmērs:)

Izskatās arī
Volejbols Roku Aizsargs Rokas Atbalsta Gumiju Fiksācijas Jostas Aizsargs Kluči, Rokas Sporta Bērni Siksna
€9.91 €4.75

(apraksts cilvēkiem, kam patīk sports, var veiksmīgi samazināt ievainojuma risku, izmantojot rokas lencēm.ideāls velosipēds un fitnesa entuziasti, utt.izgatavots no poliestera materiālu, spēcīga, un useful.by izmantojot pilnīgu iesaiņojuma dizainu, lai atbalstītu jūsu rokas, jūs varat palielināt drošību jūsu puses īsteno. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris -)

Izskatās arī