Cena €0.60 €0.99

Pilns apraksts

Apraksts:

Regulējams Leņķis: leņķis mini statīvu bumbu galvas var regulēt no 30 grādiem līdz 90 grādiem, ar 1/4 skrūvi interfeiss, piemērots digitālajām fotokamerām un spoguļkamerām.Maču ar statīvu, monopod, astoņkāji stends, gaismas stāvēt, utt.

Kvalitatīvs Materiāls: kameras statīvs bumbu galva ir izgatavota no izturīga materiāla ar lielisku meistarība, profesionālās un izsmalcinātu.

Soda Apstrāde: fotokameru īpašnieku pieņem black oksidācijas attieksmi uz virsmas, ar labu fiksācijas spēku, gluda un izturīga.

360 Grādu Rotācija: mini statīvs ball head ir izstrādāta ar 1/4" vītni bāzes, der DSLR kameras.Heavy Duty: Šo bumbu galvu var izturēt lielas slodzes, lock droši un gludi pāriet.

Stabila Struktūra: fotogrāfija bumbu galvu bija izturīga struktūra, viegls un pārnēsājamo, piemērots ceļojumiem fotogrāfija ierīcēm.

Specifikācija:

Krāsa:melna

Materiāls:metāla

Izmērs:Apm.5.5 x 2.9 x 2.9 cm/Apm. 2.16 x 1.14 x 1.14 gadā

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Mini Statīvu Bumbu Galvu.

Specifikācijas

  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: FangNymph
  • Modeļa Numurs: EL011590-00
  • slodze: /

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunu 1080P IP Mini Kameras Bezvadu Wifi Drošības Tālvadības Uzraudzības Nakts Redzamības Mobilo Atklāšanas Ieraksti Cam X6 2022
€20.54 €12.32

(jaunu 1080p ip mini kameras bezvadu wifi drošības tālvadības uzraudzības nakts mobilo atklāšanas ieraksti cam x6 2022 apraksts: specifikācijas: produkta nosaukums: kamera modelis: x6 krāsa: melna materiāls: abs akumulators: 300mah uzlāde: aptuveni 1,5 stundas darba laiks: aptuveni 1 stunda video formāts: avi kods: h. 265x gaismas)

Izskatās arī
Atstarojoša Viltus Gaismas Josla A3 8V Apdares 17-20 Modeļi 8VD945105C 8VD945106C
€33.97 €13.93

(augstas kvalitātes produkts. viegli uzstādīt un izturīgs, lai izmantotu. laba kvalitāte un labas piemērojamība. tiesības savienotājs, nē sadalīšanas vai apvienošanas nepieciešama. dod savu auto asākai un vairāk izsmalcinātu izskatu. tips: aizmugurējās gaismas josla gabalu iekārtas tips: direct mount darbības joma: stāvoklis: pa kreisi un labajā)

Izskatās arī
MOCSICKA 1. Dzimšanas dienas Fons Fotogrāfijas Daži Bunny ir Pagrieziena Vienu Dzimšanas dienas ballīti Foto Fona Zaķis Ziedu Kūka Dekori
€17.71 €9.21

(piezīme: 1.lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu pielāgota fona 12 stundu laikā , pretējā gadījumā tas nevar tikt mainīts. 2.atcelt pasūtījumu 24 stundu laikā , pretējā gadījumā tas netiks atcelts. vēl pakalpojumi : pievienot augšējā/apakšējā kabatā vai perforators suport cirtaini mati fona var pielāgot jebkura izmēra,pievienot fotoattēlus,mainīt krāsu un stila krāsu atšķirība: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Skolas Sezonā Multi-Funkcionālo Klasē Mini Projektoru LED Mini Bezvadu 1080P HD Projektoru
€43.77 €26.69

(skolas sezonā multi-funkcionālo klasē mini projektoru led mini bezvadu 1080p hd projektoru bērnu dāvanu: mini projektors ir must ir par bērniem skatīties multiplikācijas filmas un videoklipus, kas ir ļoti populāri starp bērniem.projektu 24-60 collas, skatoties no attāluma projektoru.turot bērnus prom no telefonu un ipads var pasargāt bērnu acīm. mazs un pārnēsājams: mini video projektors ir maza un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
LUXCEO P200 RGB Rokas Video Gaisma Ar APP Tālvadības 3000K-6000K Fotogrāfija Lampas Youtube TikTok Studijas Apgaismojumu
€35.72

(apgaismojums tips : rgb video gaisma krāsu temperatūra versija : rgb versija modeļa numurs : p200 rgb krāsu temperatūra : bi-3200k krāsu-5600k iepakojums : jā firmas nosaukums : jyyxf izcelsmes valsts : ķīna sertifikācija : ce)

Izskatās arī
Disney Skaistums Un Zvērs Belle Mirdzums Meitenes Happy Birthday Party Deco Apaļi Fona Princese Apli, Fotogrāfijā Fona
€64.25 €46.26

(fuchu fons rūpnīcas veikals iepakojums: iepakojumā tiks nosūtīts salocīts.tur var būt dažas nelielas grumbas, kad jūs saņemtu to,bet tas ir viegli, lai novērstu grumbu: (1)sarullēt cieši ar cilindra 3-4 dienas,tā būs labi. (2)siltumenerģijas to ar dzelzs aizmugurē postenis,tad tas būs gluda vēlreiz.lūdzu, nav gludināšanas priekšā fonā, vai ļaujiet fona pieskarties ūdenim, jo tas būs pazudināt fona. funkcija: kā)

Izskatās arī
Universāls Anti-slip Gumijas Kāju Spilventiņu Kājām Smaile Statīvs Monopod 3/8\" 1/4\" M8
€1.11 €0.79

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: izgatavotas no augstas kvalitātes gumijas un metāla materiāla, izturīgs, lai izmantotu. praktisks statīvs/monopod aksesuārs stabilu iekštelpu un āra šaušana. der standarta 1/4inch vai 3/8 collu statīva kāju un monopod kājām vai m8 skrūves caurumu. ar lielisku anti-skid sniegumu, ērti uzstādīt un lietot. divi)

Izskatās arī
Laimīgs 50. Dzimšanas Banner Fona Dekorācijas Melnā Zelta Fotogrāfijas Fona Melnā Zelta Puses Piederumi Photo Booth Aksesuāri
€11.59

(laipni lūdzam guoli fons veikalā! mēs piedāvājam mazo vairumtirdzniecības un pielāgotus pakalpojumus, un jebkuru attēlu jūs sniedzat var izdrukāt (filmu plakāti, multiplikācijas filmu personāžus, utt.). ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani, un es būšu priecīgs atbildēt uz tiem 24 stundu laikā.)

Izskatās arī
25mm Atdzist Klaigas Skavu Stiprinājums ar 1 4inch Vītne DSLR Kameru Insta360
€3.78 €2.27

(apraksts: augstas kvalitātes: veikt metāla alumīnija sakausējuma un plastmasas,cietas un ilgs mūžs. daudzpusīgs pielietojums: jūs varētu noteikt savu elektronisko produktu ar šo super skava uz jebkuru vietu jūs varētu attēlu, piemēram, makšķerēšana,velo,archery,ārpus sporta. quick release: tas varētu piestiprināt un noņemt no monitora ātri un stāvokli displejs ir regulējams atbilstoši)

Izskatās arī
Sony A6400 Kameras Korpuss Ūdensnecaurlaidīgs IPX 8 Niršanas Dziļuma, 40m Foto Brīvi Zemūdens Aizsardzības Gadījumā Iekārtas
€187.10 €185.23

(sony a6400 kameras korpuss ūdensnecaurlaidīgs ipx 8 niršanas dziļuma, 40m foto brīvi zemūdens aizsardzības gadījumā iekārtas .fotokameras zemūdens korpuss ar noplūdes signalizācijas sistēmu, lūdzu, pārbaudītu to, pirms jūs niršana. silts uzvednē: lūdzu, izlasiet rokasgrāmatu, pirms fotokameras darbināšanas gadījumā. produkta nosaukums: camera waterproof case for sony a6400 saderīgs)

Izskatās arī
Portatīvo Salokāmo Mini Statīvu Stand Mount Turētājs Galda Statīvs ar 1/4" Skrūvi par Gopro Hero 10 9 8 Action Camera Viedtālrunis
€3.49 €2.83

(portatīvo salokāmo mini statīvu stand mount turētājs galda statīvs ar 1/4 skrūvi par gopro hero 10 9 8 action camera viedtālrunis motīvs: viegla un izturīga, ar skaisto izskatu. salokāms, ar neslīdošu gumijas spilventiņi uz statīva atbalstu. viegli veikt. piemērots digitālās fotokameras/mobilo telefonu/kamera/kameras darbību parametrs: nosaukums: statīva)

Izskatās arī
Tenisa Korts Fotogrāfijas Fons Stadionā Gaismu, Kas Peld Ar Tenisa Bumbu Stadionā Spēle Fona Studijas Aksesuārus Photo Booth
€38.12

(mīlestība feng fons apdare veikals par pielāgot 1:lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma, ja jums ir nepieciešams, personalizācija. 2:lūdzu, atbildiet uz ziņu laiku, mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu dažas papildu informācija par lielums mūsu izmēri ir platums x augstums, vienība ir cm.piemēram, 300x200cm ir 300cm plašu un 200cm augstas. mūsu dizaineri)

Izskatās arī
Mākslas Eļļas Glezna Tekstūras Fons Apdare, Logu, Mūzikas Istaba Mājās Retro Fona Photoshoot Prop Meitene Bērniem Photozone Studio
€8.64 €5.01

(par pielāgot mēs piedāvājam bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma, ja jums ir nepieciešams, personalizācija.mums būs paraugus, lai jums, kamēr jūs esat apmierināti ar to. 1: jūs varat nosūtīt savu pieprasījumu uz mūsu klientu apkalpošanas vai atstāt ziņu ar pasūtījumu.mēs organizēt dizainers, lai izstrādātu, lai jūs nekavējoties. 2:lūdzu,)

Izskatās arī
Anotācija Vintage Koka Dēļu Slīpums Portreta Fotogrāfijas Backdrops Foto Studija Fona Aksesuārus 2216 CRV-10
€6.60 €3.82

(par šo preci: materiāls: vinila materiāla , viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. izmērs: visi izmēri krāsa: spilgts krāsu, modeļu, kas drukātas izmantojot digitālās drukas technologyl sakarā: piemērots bērniem, puse dekori, baby dušas piederumi, dzimšanas dienas svinības)

Izskatās arī
Regulējams tablete statīva turētājs ar 1/4 skrūve iPad Gaisa mini 1 2 3 4 un 7-12 collu tabletes saderīgu
€10.30 €8.75

(regulējams tablete statīva turētājs ar 1/4 skrūve ipad gaisa mini 1 2 3 4 un 7-12 collu tabletes saderīgu specifikācijas: 1. izgatavots no augstas kvalitātes cietas plastmasas, izturīgs un spēcīgs. 2. 360°regulējams leņķis, kas sniedz jums vislabāko skatīšanās leņķis un viegli ar tām darboties planšetdatora/ gps. 3. savietojams ar jebkuru tablete/ gps ar līdzīga lieluma (garuma)

Izskatās arī
Rudens Dekorācijas Fonu Logu Rudenī, Kļavu Meža Atstāj Ceļa Fotogrāfijā Fona Ģimenes Puse Dekori Banner Foto Studijas Aksesuārus
€14.48 €9.70

(laipni lūdzam yeele foto fona veikalā. ● mēs esam rūpnīcā un ir daudz skaistu fotogrāfiju backdrops par jebkuru reizes. ● mēs sniegt pielāgotus backdrops, pielāgot jūsu mīļākie attēlu, izmēru, pievienot tekstu un tā tālāk. ● ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs saņemam atpakaļ uz jums drīz. par pielāgošana ● mēs)

Izskatās arī