Cena €9.49 €13.37

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Īpaši izstrādāta Portāla spēļu konsole, šo sadalījumu silikona gadījumā nodrošina visapkārt aizsardzību.Tas wraps ap kontrolieri, lai novērstu skrāpējumus, pilieni, un citas ikdienas zaudējumiem, nodrošinot izturību.

Izgatavota no mīksta un maiga silikona materiāla, šajā gadījumā piedāvā ērtu pieskārienu.Ar lietu, jūs pieredzi, uzlabot stabilitāti laikā rokas darbību, mazinot slīdēšanas ups un uzlabot kontroles precizitāte visā, lai jūsu spēļu pieredzi.

Tās ergonomisks dizains, kas nodrošina drošu un ērtu rokturi, kas ļauj spēlētājiem, lai pilnībā iegremdēt sevi savu spēļu.

Vai jums ir spēlēt mājās , šo sadalījumu silikona gadījumā ir jābūt aksesuārs.Tas nodrošina drošu aizsardzību un uzlabota saķere, nodrošinot, ka jūs varat baudīt savu spēļu piedzīvojumi un visur ar pārliecību.

Pieejamas dažādas krāsas un modeļi, šo sadalījumu silikona gadījumā ļauj jums pielāgot un personalizēt jūsu spēļu konsole, atbilstoši jūsu vēlmēm un unikālu izceļas no pūļa un nodemonstrēt savu individuālo garšu ar šo acu nozvejojot piederumu.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Krāsa:Melns,Balts

Komplektā Ietilpst:

1x Silikona Gadījumā

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Saderīgs Marku/Modeli: PlayStation 5
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OPEN SMART

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Somiņa Spēļu Konsoles Ceļojumu Uzglabāšanas Gadījumā, Galda Statīvu Ēnojumu Panelis Spēļu Piederumi Aizsardzības Gadījumā, Cietā Apvalka
€16.64 €11.15

(aizsargāt jūsu spēļu konsole ar mūsu izturīgs pārsegs, kas piedāvā profesionālo optisko konstrukciju un sejsegu, ka var brīvi regulēt, lai optimāli spēļu pieredzi.nav nepieciešami instrumenti un gaismas un portatīvo on-the-go spēļu.baudīt izcilu izturību un aizsardzību, lai jūsu konsole. nosaukums: 3-in-1 protective cover sejsegu turētājs modelis: st-zf40 piemērojamie modeļi: tvaika)

Izskatās arī
18-Pin Oglekļa Šķiedras Pirkstu Uzmavas PUBG Mobilās Spēles Nospiediet Ekrāna Pirksta Uzmavas(320 Gab.)
€18.72 €12.35

(18-pin oglekļa šķiedras pirkstu uzmavas pubg mobilās spēles nospiediet ekrāna pirksta uzmavas(320 gab.), oglekļa šķiedras 100% pārklājums: virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt iespaidīgu gluda spēle pieredzi. ultra-plānas)

Izskatās arī
Par GBC LED Pogu, Gaismas Komplekts GBC Uzņēmēja Pogu Krāsas Aksesuāri DIY Pogu Mainīt Gaismas Krāsu Komplekti
€34.67 €16.65

(par gbc led pogu, gaismas komplekts gbc uzņēmēja pogu krāsas aksesuāri diy pogu mainīt gaismas krāsu komplekti par gbc pogas apgaismojuma montāža led krāsa pogu, tehniskā apskate komplekts flex kabeli, lai game boy color pateicoties dažādām partijām, izskatu, krāsu, un iespiestus vārdus produkts var atšķirties, kas neietekmē to lietošanas. krāsa: dzeltena materiāls: pcb iepakojuma)

Izskatās arī
1575MHz GPS REDZĒJA Bandpass Filtrs BPF Band Pass Satelītu Pozicionēšanas 1575 MHZ HAM radio Pastiprinātājs
€9.23 €8.31

(1575mhz gps redzēja bandpass filtrs bpf 1.575 ghz joslā nodot satelītu pozicionēšanas sma apraksts: funkcijas: bandpass filtrs bpf 1575mhz redzēja filtrs raksturīga pretestība: 50 omi; centra frekvence: passband: 25m (atkarībā no izmērītās rādītāji) ievietošanas zudumu: iepakojuma saturs 100% brand new 1 x 1575mhz gps redzēja bandpass filtrs)

Izskatās arī
Super DIY Retro 800 1 Pro Spēle Kārtridži 16 Bitu Spēļu Konsoli Karti, Ķīnas Versija par SFC/NVE, Sarkans
€41.48 €21.98

(1.visiem rpg spēlēm un arpg spēlēs ar saglabāšanas funkciju, izmantot mikroshēmas, lai saglabātu failu, nekad nav zaudējis spēli failu 2.daudzi karstā spēles vienā kārtridži snes spēļu konsoles 3.tas ir classial 16 bitu spēles karti, strādā perfekti, piemērots spēlētājiem kolekcija 4.augstākās kvalitātes un taupīšanas funkcija 5.universālā spēles karti apvalks, kas derīgas visiem asv/eur/japāna)

Izskatās arī
Mobilo Spēļu Izraisa Ergonomisks Spēļu Izraisīt Bagāžnieka Tālrunis Spēle Kontrolieris Izvairīties No Sarežģītu Operāciju Uzticamu
€9.77 €4.88

(apraksts: īss dizainu spēļu kursorsviru izvairās no mobilā telefona fotokameras un kartes tiek bloķētas, jo uz spēli. funkcijas: 1. spēle kontrolieris sprūda ir izvelkams un grozāmu priekšējo pogu žests rokturi. 2. spēle kontrolieris izraisīt to var noteikt uz tālruņa droši un pasargātu savu telefonu arī. 3. lai labāk imitē cilvēka pirkstu pieskārienu dati par minimālu)

Izskatās arī
18-Pin Oglekļa Šķiedras Pirkstu Uzmavas PUBG Mobilās Spēles Nospiediet Ekrāna Pirksta Uzmavas(48 Gab.)
€4.18 €2.80

(oglekļa šķiedras 100% pārklājums: virsma ir pilnībā pārklāta ar oglekļa šķiedras, un pirkstu gultiņas ir super augstas jutības visur.ne tikai samazina berzi uz ekrāna, bet arī varētu precīzi atjaunot katru mikrometru, katru klikšķi, nav kļūda, bīdāmo, ļauj iegūt iespaidīgu gluda spēle pieredzi. ultra-plānas & izolācija puses khan:0.7 mm ultra-plānas veidu, oglekļa šķiedras auduma gali ir)

Izskatās arī
20PCS Bezmaksas piegāde Hi-Link 1W B1205S-1WR3 B1212S-1WR3 B1215S-1WR3 Strāvas Modulis, Izolēts DC Vairumtirdzniecības Noliktavā
€18.48

(laipni lūgti mūsu veikalā! mēs esam hi-link elektronisko uzņēmums, ražotājs acdc un līdzstrāvas dc barošanas modulis produktus, mēs varētu atbalstīt odm oem pakalpojumus un pievienot savu logotipu vai darīt harmware pielāgošana, lai jūs. ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.paldies, ka tik daudz. 20pcs bezmaksas piegāde hi-link 1w b1205s-1wr3 b1212s-1wr3 b1215s-1wr3)

Izskatās arī
200W Max Izejas 8.A DC-DC Buks Pārveidotājs DC Solis DownVoltage Jaudas Moduļa
€2.03 €1.63

(specifikācija: produkta nosaukums: dc solis uz leju modulis sprieguma pārveidotājs, kas regulē režīmā: pwm modulācijas ieejas spriegums: dc4-40v izejas spriegums: dc1.25-36v max izejas strāva: 8a (vairāk nekā 5a ilgu laiku izmantotu,ir nepieciešams, ventilators, ja pa 5.a) max jauda: 200w pārveides efektivitāte: 94% komutācijas frekvence: 180khz izmēri: 61*41*27mm chip: pārslēgšanas regulators, kas regulē čipu)

Izskatās arī
300pcs Drošības Uzlīmes, Zīmogu PlayStation PS3 Uzņēmēja Korpusa Apvalks Garantijas Plombu Marķējums
€20.62 €17.73

(300pcs drošības uzlīmes, zīmogu playstation ps3 uzņēmēja korpusa apvalks garantijas plombu marķējums)

Izskatās arī
Silikona Aizsargapģērbs Lietā Par Flipper Nulles Oriģinālā Spēle Konsole Aizsardzības pārklājums Anti-slīdēšanas Gadījumā Flipper Nulles Spēļu Piederumi
€6.50 €4.55

(aizsargāt jūsu flipper nulles ierīce ar mūsu triecienizturīgs silikona gadījumā.kas ar ultra-plānas un gaismas materiāliem, tā nebūs noslīdēt viegli un nodrošina ideālu aizsardzību pret acciteeth pilieni.mēs izmantojam īstu mašīnu, lai atvērtu pelējuma, nodrošinot ideāli piemērots jūsu flipper nulles. specifikācijas: nosaukums: par flipper nulles silikona gadījumā materiāls:)

Izskatās arī
Rezerves Barošanas Slēdzi Uz Off Shēmu PCB Kuģa Remontu, Daļēji Savietojamas PSP 2000 2001 2004 2008 Sērijas Spēļu Konsole
€5.29 €2.65

(funkcijas: ootdty labs nomaiņa jūsu bojātas vai nav darba par off barošanas slēdzis plates. viegli uzstādīt.nav nepieciešams maksāt par augstas remonts maksa. noteikt daļa ieslēgšanas poga ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi, klāja. aizstāt jūsu bojāts, bojāta, krekinga un nelietojams daļa. pavisam jaunu un augstas kvalitātes. specifikācijas: materiāls:pcb izmērs:kā)

Izskatās arī
Niķeļa pārklājumu uz SEGA Genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metriem NEO GEO
€11.15 €9.15

(niķeļa pārklājumu uz sega genesis 1 3.5 mm plug dual channel scart av kabelis 1.8 metri 1pc× kabelis)

Izskatās arī
Uzņēmēja Disku divslāņu Uzglabāšanas Kastes Turētājs Spēle Diska Torņa Vertikālo Statīvu Var Saglabāt Spēli Diski PS 4 PS 5 Slēdzis X-boxOne
€44.79 €22.39

(aprakstīt: 1. spēle stāvēt var uzņemt līdz 23 spēļu kārtis, kuras var novietot vertikāli vai horizontāli 2. spēle uzglabāšanas tornis ir viegli salikt un izjaukt, un kombinācija no katras daļas, ir iespējams samontēt piemēram, celtniecības bloki 3. šo spēli box glabāšanas plaukts ir izgatavots no abs materiāla, izturīga un izturīga 4. spēle disku uzglabāšanas plaukts)

Izskatās arī
1pc 2.5" SAS SATA HDD Caddy Turētājs 651687-001 HP DL380 G9 DL360 G8 G9 G10 651687-001 2.5 collas Servera Reņu
€8.08 €5.41

(materiāls:plastmasa izmērs:11.8*7.5 cm krāsa:melna paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo)

Izskatās arī
Sākotnējā LT RT Plecu Pogas Izraisa W/ RT LT Iekšējais Rāmis, Rezerves Daļas, Xbox Viens Elites Sērijā 2 Elite 2 Kontrolieris
€14.95 €14.05

(sākotnējā rt lt pogas ar iekšējo rāmi xbox viens elites sērijā 2)

Izskatās arī