Cena €13.14 €17.06

Pilns apraksts

Darbības joma: galvenokārt izmanto uzturēšana un demontāža mobilo telefonu, datoru un mazā sadzīves tehnika.

Unikālo dizainu, regulējams garums, ar magnetizing un degaussing ierīcēm.

Komplekts satur 98 skrūvgriežu daļas, kuras var viegli konfigurēt.

Izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, izturīgs.

Jūs saņemsiet skrūvgriezi kombināciju kopumu, kas var atbilst jūsu ikdienas vajadzībām.

Aprakstīt

Nosaukums: skrūvgriezi kombināciju kopums

Specifikācija: 115 1

Materiāls: tērauds

Daudzums: 1 set

Krāsa: Melna & Pelēka

Iepakojuma Saturs:

1 x Skrūvgriezi kombinācija, kas (17 x demontāžu piederumi, 98 x skrūvgriezi vadītājs)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

9 1 Vadu vaska noņemšanas Līdzeklis, 8inch Stieples Griešanas Instruments Vadu Liekās Griešana ar Vadu Smalcināšanai un Uztīšanas Funkcija
€13.41 €9.65

([all-in-one vadu noņemšanas rīks]šis lieljaudas 9-in-1 knaibles funkcijas, stiepļu destilācija, vadu griezējs, reamer, sadalītājs, taurētājs, skrūve kuteris, un crimper.stieples vaska noņemšanas knaibles ir seši liekās caurumi 10-20 awg balasta un cieto vadu. [daudzfunkcionāls vadu vaska noņemšanas līdzeklis]tas 8-collu profesionālās vadu apvalka noņemšanas knaibles un gofrētu rīks noņem izolāciju)

Izskatās arī
4gab 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm Hex Skrūves Vadītāja Skrūvgriežu Komplekts Sacīkšu Dūkoņa Helikopteru Automobiļiem, Laivu RC Daļas
€21.87 €17.49

(komplektā ietilpst: 4 hex riekstu vadītājiem(1,5 mm, 2,0 mm, 2.5 mm, 3,0 mm) motīvs: izturīga & precīzas griezuma uzgaļi-padomi ir hss tērauda uzgalis, super grūti, izkropļojumus, izturīgs, un tika būvēts, lai izturētu ļaunprātīgu ilgi wrenching sesijas. dobi šūnveida roktura dizains-šūnveida mehāniski apstrādāt, ir gaismas svara, beigu galā aprīkots ar rotējošo uzgali,)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvo Vannas Pieskarieties Savukārt, Sākot Uzstādīšana remonts Rīks Samaisa Ūdens Vārstu Izliektu Pēdu Līmenī Dušas Jaucējkrāns
€15.44 €9.27

(1~10pcs portatīvo vannas pieskarieties savukārt, sākot uzstādīšana remonts rīks samaisa ūdens vārstu izliektu pēdu līmenī dušas jaucējkrāns apraksts: materiāls: plastmasa tips: jaucējkrāns uzstādīšanas piederumi izmanto: personas ģimenes veltīta ūdens un elektrības master veltīta izmērs: 180 mm, 237mm specifikācijas: 1. krāns montāžas piederumi 2.)

Izskatās arī
Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Elastīga Galvas Ratcheting Uzgriežņu atslēgas lieljaudas Lietojumiem
€4.20 €2.56

(funkcijas: ootdty 180° elastīga galvas veic precīzu remonta darbu jebkuras vietas.72 zobu sprūdrata zobratu vajag tikai 5°darba sparā loku, kas ir piemērots jebkurai šaurā telpā.augsta griezes momenta, lai pastiprinātu vai sakratītu jebkura skrūves bez noapaļošanas. ar sprūdrata uzgriežņu atslēgu ir universāls instruments, dažādos veidos.tās 72tooth rīku, kas aizņem 5 grādu pagriezt,)

Izskatās arī
19-In-1 Skrūvgriežu Komplekts Datoru Apkopes Instrumentu, Kā Parādīts Sešstūra S2 Partijas Vadītājs
€19.17 €16.10

(rokturis ir izgatavots no mīkstas gumijas pikseļi, kas ir ērti, neslīdoša un izturīga. piemērots visbiežāk krustu, iešķeltu, plūmju, skrūvēm un kvadrātveida aizdari, izmēri. piemērots uzstādīšana, apkope un remonts; automobiļu daļas, biroja iekārtas, elektroniskie izstrādājumi, mēbeles, datori, zāles pļāvēji un elektroierīces. asmens un urbis ir izgatavoti no augstas izturības)

Izskatās arī
6-in-1 Cable Nazis, Stieple, Attvaicētājs Kombinētais Instruments, Kuteris, Attvaicējot Kārtu PVC Kabeļu Diametrs apvalka Noņemšanas Griešana Un Gofrētu
€2.25 €1.46

(funkcijas: 1.izturīga oglekļa tērauda kalti struktūru, izturīgs un izturīgs 2.ergonomisks dizains: anti slip pvc rokturis, nodrošina maksimālu atbalstu un ērtu rokturi, tādējādi palīdzot jums attiecas pietiekamu spēku, vienlaikus samazinot roku nogurumu. 3.jaunā vispārējās rūpniecības vadu stripper un kabeļu griezējs ir asāka un precīzāka nekā esošās tirgū, un tie ir viegli darboties 4.fiksācijas,)

Izskatās arī
5GAB Biezumu Reamer Komplekts Dimanta Smaili Biezumu Reamer Frēzēšana Caurumu palielinātāju, noteikti Instruments, Stikla, Plastmasas, Metāla, Koka Krelles
€4.62 €3.51

(postenis apraksts-100% pavisam jaunu.šo piecu gabals, kas ir visu formu un platumu, kas jums kādreiz ir nepieciešams.tērauda rīki encrusted ar rūpnieciskās kategorijas dimanta izmanto, lai rokas sasmalcina pērlīšu caurumu lielāku, un veikt nevēlamu asumiem no pērlīšu caurumu, pirms rindas.izmantot failu, paplašināt, un noņemt nevēlamus burr no pērlīšu caurumu var izmantot uz stikla, plastmasas, metāla, koka)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Vadu Attvaicētājs Profesionālās Vadu Pīlings Mašīnu Metāllūžņos Kabeli, Vīto Pāri, Lokani Vadi Optisko Kabeļu Elektriķi
€19.27 €11.37

(apraksts: 【materiāls] aicina rokasgrāmata vadu noņemšanas mašīna ir izgatavoti no kvalitātes tērauda materiāla, var sloksne stiepļu dažāda diametra bez piepūles, ietaupot laiku un pūles. 【praktisko] aicina bez piepūles sloksnes, stieples, ierakstot tos caurumā un pielāgojot kuteris.sasniegtu maksimālo efektivitāti un ietaupīt laiku, strādājot ar vadiem. 【daudzfunkciju] aicina,)

Izskatās arī
6pcs 1/4 Hex Kāta HSS metriska Vītne pieskarieties HSS urbju spirāli trapecveida pieskarieties Puses Skrūve Krāni M3 M4 M5 M6 M8 M1O pieskarieties komplekti
€20.37 €10.19

(6pcs 1/4 hex kāta hss metriska vītne pieskarieties spirāli trapecveida pieskarieties puses skrūve krāni m3 m4 m5 m6 m8 m1o pieskarieties komplekti funkcijas: -100% jaunu un augstas kvalitātes. -1/4 hex kāta hss metriskās labās puses vītne, pieskarieties un konusveida urbis. -caurumu pieskaroties chamfering vienā, viegli darboties, rokas urbi, stenda urbi, hex čaks pieskaroties mašīnu)

Izskatās arī
daudz 3D 10mm 11mm 12mm Kristāla Auto logo Galvenais Simbols pogu Ielīmi, Skoda, Lai ForBMW M Locīšanas Atslēgas
€22.29 €12.92

(daudz 10mm 11mm 12mm kristāla auto logo galvenais simbols pogu ielīmi, skoda, lai forbmw m locīšanas atslēgas apraksts: unikālo apaļu bumbiņu formu, pievilcīgs un īpašu. piemērots dārza, ielu, pagalmu utt., saules enerģijas piegādes, enerģijas taupīšana. derīgs izmantojot par halloweens, ziemassvētku, ballītes un kāzas. specifikācija: krāsa: silta ,balta,krāsains ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Vairāk Rūsas Pierādījums Fosfatēšana Black Attieksmi Skrūvgriežu Daļas Dzeltena/Sudraba Īpašu Krusta Skrūvgriezis Bitu Sakausējuma Tērauda
€1.50

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *smilšu terapijas, vairāk anti-rūsas un stingrākas skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2(5,5 mm), garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
Atslēgas Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgu Kārba Līdzeklis Elastīgu Grozāmu Galvu Kombinācija Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Universālās Atslēgas, Automašīnas Instrumentus, 6-32mm
€9.74 €4.38

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *superior sakausējumu ražošanu, termiskās apstrādes, virsmu pret koroziju, efektīvu pagarināts kalpošanas laiks. *tas ir kompakts un viegli pārnēsājams, un to var likt kabatā un mugursoma. *6-32mm lielums ir ļoti piemērots lietošanai šaurā telpā. *gadījumā: mājas uzturēšanu, elektriskās apkope, auto tehniskās)

Izskatās arī
1 Iestatiet Volframa Karbīda Gals Scriber Gravēšanas Pildspalva Marķējums Padoms Stikla Keramikas Metāla Konstrukciju Marķēšana Ar Pildspalvu, Rokas Instrumenti,
€7.87 €0.45

(motīvs: *stikla scribe funkcijas, izturīga volframa karbīda gals, alumīnija korpuss padara to darbu bez piepūles uz cietu materiālu, tostarp rūdīta tērauda, nerūsējošā tērauda, keramikas un stikla. *ar volframa karbīda uzgalis ir izturīgāks nekā citi, nav viegli nomest. *magnēts uz šo kodināšanas līdzeklis paceļ sīkas detaļas un ielādē tērauda skaidas no grūti pieejamām vietām. *ērta)

Izskatās arī
Mini Bezvadu Elektriskais Skrūvgriezis 3.6 V Litija Uzlādējams ar Magnētisko Padoms un Darba Gaismas Piemērots DIY Mājās J5O0
€33.91 €18.99

(funkcijas: elektriskā rokasgrāmata 2-in-1. 3.6 v elektriskais skrūvgriezis ar 2-in-1 funkcija.mīkstas gumijas lineāra konstrukcija ļauj skrūvgriezi darbināt gan ar elektrību, gan manuāli.instruments ir maksimālā griezes momenta līdz 2nm, strādājot ar elektrību, un līdz 10nm, kad darba manuāli.elektrisko skrūvgriezi bezvadu sniedz 280rpm ātrums piemērots, lai ātri un viegli skrūvju ieskrūvēšanai)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
Karbīda Rotācijas Burr Komplekts 4GAB poļu Rokas Instrumentus, Metāla Gravēšana Meklējumos, Griešanas, Dimanta Urbji Koka, Akmens Apstrāde
€26.81 €16.62

(a-4gab komplekts satur: a0616m06, a0820m06, a1020m06, a1225m06; ax-4gab komplekts satur: ax0616m06, ax0820m06, ax1020m06, ax1225m06; c-4gab komplekts satur: c0616m06, c0820m06, c1020m06, c1225m06; cx-4gab komplekts satur: cx0616m06, cx0820m06, cx1020m06, cx1225m06; d-4gab komplekts satur: d0605m06, d0807m06, d1009m06, d1210m06; dx -4gab komplekts satur: dx0605m06, dx0807m06, dx1009m06, dx1210m06; f)

Izskatās arī
10PCS Mini Skrūvgriežu Komplekts Precision Power Skrūvgriežu Komplektu Par Rotu Remonts, Pulksteņu Remonts. Ar 6 Dažāda Izmēra
€42.48 €21.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! [sešus size]šis mini skrūvgriezi komplektā ietilpst 2gab phillips izmēri (#0, #1); 4gab flathead izmēri (1.4 mm, 2,0 mm, 2.4)

Izskatās arī