Cena €1.75 €2.57

Pilns apraksts

Apraksts:

Mūsu bumbu soma ir izgatavota no augstas kvalitātes polipropilēna sietu audums, ar labu nestspēju, spēj izturēt svaru, arbūzs, izturīgs, nav viegli deformēties.

Sabiezinātas roku austi virvi, labi veidots, ērts un pārnēsājamo, salokāmi, viegli pārvadāt.

Ideāli piemērots basketbola, volejbola, futbola, utt.Piemērotas sporta zāles, skolas, peldbaseini, pludmales, utt.

Ne tikai labu basketbolu vai futbolu, bet arī likt augļus un dārzeņus.Ja jūs vēlaties, šīs izturīgs acs soma var darīt vēl vairāk darba.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Futbola uzglabāšanas maiss

Materiāls: Polipropilēna vadu

Paketē Iekļauts:1x Futbola uzglabāšanas maiss

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut 0.1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Vīrieši
  • Bumbu Izmērs: 5
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piepūšamās: No
  • Zīmola Nosaukums: EHBqna
  • Materiāls: PVC

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķert Precizitāti Neto Uzlabot Beisbola Prasmes ar Regulējamu Strike Zona Mērķa Neto par Pitching Hitting Ķert Prakse
€6.02 €3.07

(ķert precizitāti neto uzlabot beisbola prasmes ar regulējamu strike zona mērķa neto par pitching hitting ķert prakse apraksts: uzlabot savas beisbola prasmes ar mūsu beisbola mērķa neto attēloti strike zona mērķa, kas var viegli pievienot ar āķi četras siksnas. regulējamas siksnas ļauj jums iestatīt dažādas hitting zonas augstumu, ēdināšana spēlētāju visu vecumu un augstumu. uzlabot)

Izskatās arī
Nojauta Matu Beisbola Cepure Zvejas Cepuri Smieklīgi Vīrieši Casquette Viltus Āra Vasaras Saule Unisex Sejsegu Parūka Beisbola Beanie
€1.03 €0.53

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks produkta apraksts: materiāls: audekls krāsa: balta, sarkana, tumši zila, melna, haki, pelēks izmērs: klp apkārtmērs 55-60cm, malām 11cm, cap dziļums 11cm produktu saraksts: cepure*1 piezīme: 1. reālā krāsa preci var nedaudz)

Izskatās arī
1pc Futbola Svīteri, Vestes Elpojošs Zaudēt Uzstādīt Ātri žūstoša Futbols, Futbols, Basketbols, Volejbols Citi Komandu Sporta Piederumi
€1.20 €0.60

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: 1. elpojošs: adpted poliestera materiāla, kas nodrošina pietiekamu ventilāciju, lai saglabātu jums atdzist, kamēr darbojas uz augšu un uz leju, šo futbola veste ir ērts un elpojošs valkāt. 2. brīvs furnitūru: tie ir paredzēti, lai piedāvātu nedaudz loose fit, lai neierobežotu kustību, ļauj mūsu mācību apakškrekli, lai ērti ievietot)

Izskatās arī
2X Futbola Pretestības Izpletnis Ātrumu Apmācības Pretestības Izpletnis Darbojas Eksplozīvu Spēku Mācību Piederumi
€22.81 €10.72

(2x futbola pretestības izpletnis ātrumu apmācības pretestības izpletnis darbojas eksplozīvu spēku mācību piederumi apraksts: regulējams josta-āķi un cilpas slēgšanu josta ir piemērota visiem ķermeņa tipiem (līdz 42 collas jostas) drošības jostas rotē par 360 grādiem un ir brīvās kustības gredzenu, kas nozīmē, ka jūs varat sprint jebkurā virzienā. lieliski palīdz skrējējiem)

Izskatās arī
New Augstas Kvalitātes Svīteri, Vestes Mācību Apakškrekli Neilona Scrimmage Komanda Futbols Krikets Acs Svīteri 40*56cm Basketbols
€2.08 €1.04

(apraksts: *sietu dizains, vairāk elpojošs, piemērots āra lietošanai vasarā, maza izmēra versija, vairāk piemērots pusaudžiem un bērniem *elpojošs: adpted poliestera materiāla, kas nodrošina pietiekamu ventilāciju, lai saglabātu jums atdzist, kamēr darbojas uz augšu un uz leju, šo futbola veste ir ērts un elpojošs valkāt. * brīvs furnitūru: tie ir paredzēti, lai piedāvātu nedaudz)

Izskatās arī
Futbola Ķivere Remonta Komplekts Ērti, Viegli Izmantot, Praktiski Skrūvgriezi Izturīga
€13.01 €8.19

(apraksts: 【materiāls] aicina futbola ķivere remonta komplekts ir izgatavots no kvalitātes metāla materiālu, kas ir izturīgs un pret nodilumu izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. 【iezīme] aicina ķivere remonta komplekts ir uzticams un izturīgs, nav viegli bojājumi, rūsa vai salauzt, un viegli, lai kalpotu jums ilgu laiku. 【funkcija] aicina ķiveres sejsegu aparatūras tur savu sejsegu)

Izskatās arī
Basketbols Mini Bouncy Sporta Rotaļu Istabas Bērniem Āra Hops Piepūšamās Mīksto Basketbola Nomaiņa Gudrs Stresa Sūknis Spēli Toddler
€6.07 €2.73

(apraksts bouncy izturīgu portatīvo iekštelpu sporta piederumi basketbola āra apmācības aksesuārus bērniem, dāvanu funkcijas - krāsa: parādīts attēlus. - materiāls:. - dia.: aptuveni 13/ 5.1 cm. paketi, ieskaitot 1* bouncy basketbols 1 * mini bouncy basketbola iekštelpu/āra sporta bumbu, bērnu rotaļu dāvanu (random krāsu))

Izskatās arī
PVC Izturīga Mācību Futbola Bumbu Piemērots Jebkuram Prasmju Līmenim Piemērota Visiem Nosacījumiem
€17.34 €10.41

(apraksts: oficiālais izmērs 5 futbols: šī nodilumizturīga mašīna-šūtas futbola bumbu, garantijas izturīga, ilgstošu veiktspēju, padarot to par apmācību visi nosacījumi nodilumizturīga mašīna šūtas futbola bumbu: ar izturīgu mašīnu šūtas būvniecība, tas oficiālais izmērs 5 futbols ir piemērots visiem nosacījumiem, nodrošinot uzticamu veiktspēju gan iekštelpu un āra apmācības pieaugušajiem)

Izskatās arī
Acs Basketbola Mugursoma Futbola Bumbu Organizators Soma Mācību Basketbola Sporta Portatīvā Soma Uzglabāšanas Soma Viens-plecu Āra D0F6
€6.53 €4.24

(produkta nosaukums: basketbola mugursoma produkta izmēri apmēram : 50*31cm/19.68*12.21 gadā piemērojamie modeļi: 7,5,3 produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:neilons produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls uzglabāšana: mūsu acu basketbola un futbola bumbu organizators ir paredzēti, lai glabātu visu veidu sporta bumbas.plašie dizains, var viegli uzņemt)

Izskatās arī
18Pcs 9 Collu Marķieri Grīdas Punkti Non Slip Veiklību Marķieri, Futbola, Basketbola Apmācības Skolas Darbības Īstenot
€58.09

(18pcs 9 collu marķieri grīdas punkti non slip veiklību marķieri, futbola, basketbola apmācības skolas darbības īstenot [drošības dot zīmi] tas ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, kas ir ļoti bieza, stipra un droša, piemērots bērniem.asaru izturīga un neslīdoša dizains nodrošina, ka tā var izturēt daudz spēles un vingrinājumi rotaļu vai klasē. [neslīdīgu punkti par atpakaļ] gumijas)

Izskatās arī
1gb Praktisks Palīgs Nodiluma izturīgi, Elastīgi, Volejbols Prakses Treneris Izmantot Volejbola Treneris Volejbola Jostas
€32.63 €8.81

(1gb praktisks palīgs nodiluma izturīgi, elastīgi, volejbols prakses treneris izmantot volejbola treneris volejbola jostas aizzīmju punktiem: 1.efektīva volejbols, pievienojot treneris: uzlabot savu prasmju papildināšanu ar šo volejbols mācību aprīkojuma palīdzību.tas palīdz jums praktizēt jūsu sparā, un precizitāte, bez pakaļdzīšanās bumbu. 2.regulējams un elastīgs: ar šo volejbols,)

Izskatās arī
Beisbola Tiesnesis Bumbu Soma Melnā Beisbols, Softbols Tiesnesis Soma Vīriešu Basketbola Tiesneša Profesionālās Iekārtas Soma Piederumiem Y9N2
€7.39 €3.70

(produkta nosaukums:tiesnesis bumbu soma produkta izmērs aptuveni:25*14.5*8.5 cm/9.84*5.7*3.34 jo produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: dacron produkta iespējas: 1. ietilpīgs un izturīgs: mūsu beisbola tiesnesis bumbu soma ir izgatavota no augstas kvalitātes oxford audums, lai nodrošinātu izturību.plašajā dizains ļauj jums viegli glabāt un organizēt visas)

Izskatās arī
6Pcs Elastic Soccer Kapteinis garuma turētāji ar Regulējamu Aizdari, Lentes Bagātīgu Krāsu Nodiluma Izturīgs Elastīgs Futbola basketbolists
€4.20 €1.93

(6pcs elastic soccer kapteinis garuma turētāji ar regulējamu aizdari, lentes bagātīgu krāsu nodiluma izturīgs elastīgs futbola basketbolists datumi izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, mūsu kapteinis armband ir nodiluma izturīga, mīksta, elastīga, non-fading un viegls, tāpēc to var izmantot ilgu laiku. ar īpašu anti-kritums stiprinājuma lentes dizainu saglabā kapteinis armband uz jūsu)

Izskatās arī
Svilpe Ārkārtas Izdzīvošanas Svilpes, Nerūsējošā Tērauda Metāla Svilpe Tūrisma Pārgājieni Sporta Suņu Apmācību 2 Gab.
€2.40 €1.43

(apraksts: nosaukums: svilpe krāsa: sudraba izmērs: 6.5 x 1.8 cm svars :50g materiāls: nerūsējošais tērauds iepakojuma saraksts: svilpe x 2 piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.)

Izskatās arī
6pcs Spīd Tumsā Bumbiņas Bouncy Bumbiņas Lipīga Bumbiņas antistresa Lipīga Bumbiņas Gaismas Squishy Bumbiņas
€12.16 €6.20

(apraksts meklē jautri un efektīvs veids, lai mazinātu stresu?izskatās ne tālāk, nekā mūsu bumbiņas.šīs bumbiņas ir paredzēti, lai palīdzētu jums atbrīvot spriedzi un trauksmi, un viņi ir viegli izmantot, pateicoties savām lipīgajām dizains.plus, tie, kas spīd tumsā, ļoti jautri spēlēt savu ikdienas dzīvi. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:tpr -izmērs:6.00x6.00x6.00cm/2.36x2.36x2.36in -)

Izskatās arī
Basketbola Soma Mugursoma Futbola Spilvenu Volejbols Soma Modes Iela Mugursoma Jaunatnes Zēni Meitenes Ceļojumu Sporta Skolas Kempings
€22.59 €15.13

(apraksts: basketbola soma ir izgatavota no kvalitatīviem materiāliem, kas to padara izturīgu pret ūdeni, skrāpējumi, nodilums un nolietojums.tas ir izturīgs un spēcīgs.2 savelces dizains nes lielu ērtības, lai jūs varētu pielāgot izmēru, linuma acs bumbu maisā.ir vairāki nodalījumi, lai viegli uzglabāšanas dažādu priekšmetu, piemēram, nelielu sporta preces, elektroniskās preces, un par basketbolu)

Izskatās arī
Sākotnējā Molten V5M1500 Volejbola Standarta Izmēra 4/5 PU Bumbu Studentiem Pieaugušo un Pusaudžu Konkurences Apmācības Bumbu
€26.50 €19.87

(sākotnējā molten v5m1500 volejbola standarta izmēra 4/5 pu bumbu studentiem pieaugušo un pusaudžu konkurences apmācības bumbu apraksts: modelis: v5m1500 piemērojamo vieta: vispārīgi materiāls: pu + gumijas starplikas mīkstas un piemērotas skolēniem un pieaugušajiem . iepakojuma saraksts: 1*volejbols)

Izskatās arī
Futbola Taktiskā Valdes Prakses Kuģa Futbola treniņu Futbola Mačs
€5.08 €2.69

(apraksts: 【materiāls] aicina šī taktika ir valde, kas izgatavoti no kvalitātes pvc materiāla, kas nodrošina tā izturību un ilgmūžību. 【iezīme] aicina futbola treneri valdes pasākumi 35cmx22cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas treneri, lai ilustrētu, stratēģijas un taktika.tas ir kompakts un viegls, padarot to viegli veikt apkārt. 【daudzpusība] aicina šī taktika valde ir universāls)

Izskatās arī
1 Gabals 25Inch-39.5 Collu Beisbola Vatelīns Plaukts Hitting Augstuma Regulēšana Prakses Ceļojumu Tee Bumbu Statīvs
€40.94 €27.03

(1 gabals 25inch-39.5 collu beisbola vatelīns plaukts hitting augstuma regulēšana prakses ceļojumu tee bumbu statīvs regulējams un salokāms statīvs dizains viegli uzstādīt un veikt apkārt. katrs padoms ir pārklātas ar gumiju, lai stāv stingri uz zemes, piedāvā lielisku atbalstu un turiet bumbu stabili. viegli uzstādīt: hitting tee augstums viegli noregulē no 25 līdz 39.5 cm ar bērniem)

Izskatās arī
G92F Bumbiņas Displeja Turētājs Basketbola Statīva Turētājs Futbola Stāvēt Futbola Bumbas Stāvēt
€2.23 €1.11

(funkcijas: ootdty basketbola turētājs plaukts: piemērots lietošanai mājās vai telpās izmantot, lai parādītu savu basketbolu un volejbolu vislabākajā veidā. stabilu bumbu bāze: ideāls, lai parādītu basketbola kolekcijas un skaidri priekšā auditoriju un klientu. volejbols turētājs: tas ir ļoti piemērots saimniecībā, futbols, futbols, basketbols, beisbols, softbols, un arī boulinga)

Izskatās arī
60 Gab Come on Stick Bērnu Basketbola Dāvanas Uzmundrināt Nūjas Palielinātas Stieņi Partijas Līderi
€29.86 €11.65

(apraksts 60pcs pērkons nūjas uzmundrinoša nūjas clapper trokšņa veidotājiem uzmundrināt rotaļlietas, basketbola, futbola puse komandas dzimšanas dienas svinības piegādēm funkcijas ir piepūšamās nūjas, kas ar premium kvalitātes materiāla, sabiezēt un krāsas.piepūšamās konstrukcijas, tāpēc tā vienmēr ir pilna enerģijas.trokšņa nūjas|ideāls sporta pasākumiem, puses, gājieni,)

Izskatās arī