Cena €4.95 €9.91

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Dinamiskas un Jautri: Mūsu Halloween Folija Baloni ir aprīkoti ar unikālu mirušu koku modelis un bagātīgs asins traipiem, izgatavots no izturīga alumīnija filmu materiāliem, kas var ilgt dienas.Jāizveido skaidrs un krāsains atmosfērā, kas nes prieku un smieklus, lai jūsu Halloween puse.

2. Spooky Atmosfēru Pastiprinātājs: Šo Halloween folija baloni ir ļoti reāli un var stāvēt uz to pašu pēc tam, kad tiek piepildīta ar gaisu.Tām ir unikāls dizains milzu deadwood formu, kas radīs spooky atmosfēru jūsu puses.

3. Halloween Spokoties Allure: Pārveidot savu vietu ar mūsu Halloween folija baloni!Attēloti ķirbji, spoki, sikspārņi un zirnekļi, viņi ir jebkura Halloween svinības.Viegli uzpūst un pakārt, tie būs pievienot spooky atmosfēru uz savu pusi.

4. Ātru Inflācijas & Deflācija: bez pūlēm uzpūst mūsu Halloween Folija Baloni un skatīties, kā viegli izmantot gaisa spilvenu muti automātiski plombas, nodrošinot, hermētiskos pieredzi.Lai deflāciju, tikai maigi nospiediet uz balona, vai ievietojiet stiebru gaisa spilvenu muti.

5. Plašs Pielietojums: Šīs folija baloni, kas tiek plaši izmantoti šausmu tēmu pusēm, logs, skatuves dekorācijas, un vairāk.Tās piesaistīs daudz draugu un bērniem, lai apmeklētu jūsu spokaini un fun house.

Apraksts:

Šo Halloween Puse Baloni ir dekorēts ar daudzām asins traipus, pievienojot unikālu un spooky pieskārienu jūsu šausmu tēmu puse rotājumi.Viegli uzpūst un deflāciju, šie baloni ir ideāli piemērots jūsu Halloween svinības.Nokļūt spooky garu un pārsteigt savus viesus ar šo biedējošu rotājumi!

Specifikācija:

Svars: ap 86g

Izmērs: (apm.)137*96cm/53.94*37.8 cm

Materiāls: alumīnija filmu/alumīnija folijas

Process: drukāšana

Iepakojuma Saraksts:

Halloween Folijas Gaisa Balons*1

Veida padomus:

1. Iemeslu dēļ, piemēram, monitora krāsu temperatūru, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem produktiem.Krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības dažādu manuālo mērījumu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Halloween Folija Baloni
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Raksts: tīrtoņa krāsu
  • Godu: Eid al-Fitr

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Meitene Vadītājs Pods Keramikas Dāvanas, puķu pods uz Biroju, dzīvojamo Istabu Mājas Dekoru
€24.57 €19.17

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 14cmx11cmx21cm/5.51inchx4.33inchx8.27inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Jaunu Mātes Diena Pudeles Etiķetes DIY Sarkanā Vīna Pudeles Etiķeti, Personalizētu Uzlīmes Banner Ūdensizturīgs Mātes Diena Apdare
€5.45 €3.81

(mātes dienā, sarkanā vīna pudeles etiķetes, uzlīmes mātes dzimšanas dienas svinības apdare 24pcs ūdensizturīgs pudeli uzlīmju komplekts izmērs: stila, 1 9.5 * 6.6 cm, stils 2 (12.7 * 10cm), stili, 3, 4, un 5 (5 * 24cm) materiāls: papīrs iepakojums :24pcs ūdensizturīgs, pašlīmējošas, nav pielāgojams piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
2023 Wind Chimes Lielo Zvanu Caurules Kokosriekstu Koka Roku Darbs Iekštelpu Un Āra Sienas Karājas Vēja Piebalsot Rotājumi, Dāvanu
€9.21 €6.72

(materiāls:bambusa,kokosa izmērs:kā attēlu (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. vienuma tips:wind chimes krāsa:kā attēlu paketē iekļauts:1 gab wind chimes paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
10pcs Harijs Vednis Brilles Apaļā Rāmja Brilles, Ne Lēcas Halloween Kostīmi Harijs-podnieki Cosplay Aksesuārus Puse Rotājumi Piederumi
€13.65 €6.82

(aizzīmju punktiem: 1.viegls brilles: harijs-podnieki brilles ir izgatavotas no pp, vednis brilles ar skrūvējama savienojuma šuve starp gaismas rāmis un roku, nav objektīvs gluda un spīdīga vednis brilles rāmi. 2.elf stikls, rāmis: melns elf stikla rāmis ir piemērots visdažādākajām bērniem valkāt, ir lielisks aksesuārs dažādas tematiskas aktivitātes, ir jautri valkāt, un rada daudz jautrības,)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī
50gab Baloni Blīvējuma Klipu laimes Dzimšanas dienā, Kāzu, Ziemassvētku Sākuma Notikumu Partijas Apdare Piegādes Balonu Klipus Piederumi Kritumu
€7.38 €5.17

(iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas..izturīga un ilgstošu izmantošanu.prece palīdzētu jums padarīt skaistu arku, kā jūsu puses, un visiem tas patīk.īpaša dizaina: katrs gredzens vajadzībām 4 baloni, jūs vienkārši tiek piepūsti baloni un kaklasaiti, tad slota baloni mezgls ringā, šie arkas gredzeni, kas palīdzēs jums, lai padarītu jūsu baloni displejs ir viegli balonu gredzeni var izrotāt)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī