Cena €2.62 €5.25

Pilns apraksts

Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus Apraksts:

Stils: Šausmu

Krāsa: Melns, Balts

Gadījumos Izmantot Rāda, Halloween

Svars: Aptuveni 30g

Izmērs: Aptuveni 17*14

Specifikācijas:

1.【Unikālo Dizainu Un Iedvesmu No Japāņu Literatūrā, Šo Dzīvnieku Šausmu Cosplay Maska Ir Ideāls Halloween Puse.Izgatavoti No Augstas kvalitātes Materiāliem Un Izsmalcinātu Meistarība, Tas Ir Izturīgs Un Ērts Valkāšanai.Detalizēta Un Sarežģīta, Tās Must-have Aksesuārs Jebkurā Cosplay Mīļāko Vai Halloween Mīļāko.

2.【Pievienot Touch Of Japāņu Literatūrā, Lai Jūsu Halloween Kostīms Ar Šo Roku Darbs Dzīvnieku Šausmu Cosplay Maska.Ar Savu Unikālo Dizainu Un Uzmanību Detaļām, Tas Ir Pārliecināts, Lai Ieskaidrot.Izgatavoti No Augstas kvalitātes Materiāliem, Tas Ir Izturīgs Un Ērts Valkāšanai, Ideāls Cosplay Vai Halloween Puses.

3. 【Saņemt Gatavs Halloween Ar Šo Japāņu Autoriem Dzīvnieku Šausmu Cosplay Maskas.Tās Sīks Un Sarežģīts Dizains Ir Iedvesmojusi Japāņu Literatūrā, Padarot To Unikālu Izvēli Par Jebkuru Apģērbs.Izgatavoti No Augstas kvalitātes Materiāliem Un Izsmalcinātu Meistarība, Tas Ir Izturīgs Un Ērts Valkāšanai.Izceļas Jebkurā Halloween Puses Ar Šo Vienu-of-a-veida Masku.

4. 【Pacelt Savu Halloween Kostīmi Ar Šo Pūķis Un Tīģera Kostīmu, Masku.Iedvesmojusi Japāņu Literatūrā, Tās Must-have Aksesuārs Jebkurā Cosplay Mīļāko.Tās Sarežģīta Konstrukcija Un Augstas kvalitātes Materiāli, kas Nodrošina Izturību Un Komfortu.Izceļas No Pūļa Ar Šo Unikālo Un Biedējošu Maska.

5. 【Izteikt Savu Iekšējo Japāņu Rakstnieks Ar Šo Dzīvnieku Šausmu Loma Maska.Tas Ir Unikāls Dizains Un Izcila Apdare, Kas Ir Ļoti Piemērots Halloween Puses.Izgatavots No Augstas Kvalitātes Materiāla, Izturīga Un Ērti Valkāt.Pārsteigt Savus Draugus Ar Šo Sarežģīts Un Detalizēts Maska.

Paketē Iekļauts:

1 * Maska

2 * Karājas virve

Specifikācijas

  • Veids: Masku Balle
  • gadījumi, par izmantotu: rāda, Halloween
  • Modeļa Numurs: Jaunu Dzīvnieku Skeleta Maska
  • Godu: Halloween
  • 5. tips: Dragon Tiger Halloween Masku
  • 1. tipa: Halloween Cosplay Maskas
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • 2. veids: Biedējošu Dzīvnieku Maskas
  • Krāsa: Melns, Balts
  • Funkcija B: bailes
  • Funkcija E: Cosplay Maska
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Līdzeklis C: Ērti Maska
  • 4. tips: Dragon Tiger Kostīmu, Masku,
  • Funkcija D: Šausmu Piederumi
  • Maska Materiāls: PVC
  • svars: About 30g
  • par 30G: Par 17x14
  • 3. veids: Japāņu Rakstnieks Cosplay Maska
  • Iezīme: halovīni maska
  • Funkciju F: Unikāls Dizains, Roku Darbs
  • Stils: Šausmu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
Bohemian Pušķis Dizaina Ziemassvētku Eglīte Materiāls Iepak Roku Darbs Sienas Karājas Ziemsvētki Koks Macrame Komplekts Viesistabā
€26.41 €13.20

(izdaiļot jūsu mājās šajā svētku sezonā ar mūsu roku darbs macrame ziemassvētku eglīte izstrādāts, izmantojot augstas kvalitātes materiālus.komplektā ir siksniņa, lai viegli izmantot, un piebilst, mājīgu pieskārienu jūsu kafejnīca vai dzīvojamā istaba.ideāli piemērots bērniem baudīt. specifikācija: produkta nosaukums: macrame ziemassvētku eglīte komplekts produkta materiāls:)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī
Mini LED Ziemassvētku Eglīte Nakts Gaismas Krāsa Mainās Fiber Optisko Gaismas USB Savienojuma Lampiņa Svētku Dekori Shopping Mall Mājas
€6.89 €3.51

(apraksts produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir izturīgs.simulācijas koka konstrukcijas un komfortablu tekstūru, krāsu saskaņošanas nodrošinātu tā praktiskumu un popularitāti ziemassvētku rotājumi.ļoti piemērota ziemassvētku āra vai iekštelpu apdares. funkcijas mākslīgās ziemassvētku eglītes ir raksturīgs un izsmalcinātu koka imitācijas dizains ar patīkamu)

Izskatās arī
10pcs Harijs Vednis Brilles Apaļā Rāmja Brilles, Ne Lēcas Halloween Kostīmi Harijs-podnieki Cosplay Aksesuārus Puse Rotājumi Piederumi
€13.65 €6.82

(aizzīmju punktiem: 1.viegls brilles: harijs-podnieki brilles ir izgatavotas no pp, vednis brilles ar skrūvējama savienojuma šuve starp gaismas rāmis un roku, nav objektīvs gluda un spīdīga vednis brilles rāmi. 2.elf stikls, rāmis: melns elf stikla rāmis ir piemērots visdažādākajām bērniem valkāt, ir lielisks aksesuārs dažādas tematiskas aktivitātes, ir jautri valkāt, un rada daudz jautrības,)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
5m Ziemassvētku Eglīte LED Gaismas Kvēlojošs Lentes Stīgu Gaismas Rotājumi Ziemassvētku rotājums Mājās Navidad Jauno Gadu 2023
€6.70 €4.89

(5m ziemassvētku eglīte led gaismas kvēlojošs lentes stīgu gaismas rotājumi ziemassvētku rotājums mājās navidad jauno gadu 2023 produkta informācija 100% jauns materiāls produkts: ziemassvētku led gaismas lentas materiāls: plastmasa izmērs: 5m komplektā ietilpst: 1gb akumulators: 2aa baterijas (nav iekļautas) krāsa: zelta, sudraba gaismas krāsa:)

Izskatās arī
Sveķu Rotaslietas Piebilst Pieskārienu Ziemassvētku Garšu Ziemassvētku Eglīte Apdare Izturīga Un ilglaicīgi Bagāts Un Krāsains Skaisti
€5.11 €2.61

(sveķu rotaslietas piebilst pieskārienu ziemassvētku garšu ziemassvētku eglīte apdare izturīga un ilglaicīgi bagāts un krāsains skaisti apraksts: materiāls: sveķi krāsa: piparkūkas cilvēks ar sarkanu mezglu (a tips), piparkūkas cilvēks ar zaļu mezgls (b tips), piparkūkas cilvēks priekšauts (c tips), piparkūkas cilvēks ar lencēm (d tipa), piparkūkas cilvēks ar dzeltenu mezgls (e tipa))

Izskatās arī
6Pcs Dārza Laistīšanas Globusi Automātiskās Laistīšanas Globusi Augu Automātiskā Laistīšanas Spuldzes (Caurspīdīgs un Zaļš)
€6.66 €4.86

(6pcs dārza laistīšanas globusi automātiskās laistīšanas globusi augu automātiskā laistīšanas spuldzes (caurspīdīgs un zaļš) izmērs: apmēram,13cmx5cm/5.12inchx1.97inch labas kvalitātes: laistīšanas ierīces, izmantojot augstas kvalitātes pvc materiālu,pat tad, ja bērns mājās arī nav bail no pārrāvuma. viegli lietojams: vienkārši šķipsnu pasaulē,piepildīta ar ūdeni un jāievieto)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dinozaurs Miniatūrā Sveķu Radošo Dekoratīvās Sveķu Rotājumu Izturīgs Dārza Miniatūras Desktop Mājas Dekori Aksesuāri
€16.25 €8.13

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku šarmu: dot brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājas ar ziemassvētku dinozaurs miniatūrā.šo gudrs dekoru ar dinozauru ģērbušies kā santa noteikti būs pievienot siltumu un šarmu, lai jūsu telpas. 2. atšķirīgu ziemassvētku papildus: celt brīvdienu garastāvoklis ar santa hat un dāvanu rokā, šis mini dinozauru izstrādāts no augstas kvalitātes sveķu lepojas)

Izskatās arī
20pcs Gaismas Krāsains Havaju Leis Mākslīgo Ziedu Kaklarota Klasiskās Vainags Tropu Luau Puse Kakla Cilpa dod priekšroku Beach Vingrošanas
€14.33 €7.31

(apraksts vieglas, dabīgas, mīkstas, ērtas, piemērotas pieaugušajiem un bērniem.šo preci ir izgatavots ar piemaksu materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.skaisti mākslīgo ziedu dizainu nodrošinās tās praktiskums un popularitāti kā puse kakla cilpu.tas var ne tikai tikt izmantoti kā puķu kaklarota puses, bet arī var izmantot kā piekārtiem rotājumi. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
1/3/5PCS Lapseņu Slazds Ķērējs Ziedu Formu Kukaiņi Piltuves Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kaitēkļu Kontroles Rīks
€19.50 €12.68

(1/3/5pcs lapseņu slazds ķērējs ziedu formu kukaiņi piltuves lamatas bišu hornet ķērējs dārza āra karājas kaitēkļu kontroles rīks apraksts: art. - nr.: hu feng lamatas gadījumā objekti: bites lietošana: ražas novākšanas iekārtas izmēri: svars 5 grami / gabalā iepakojuma apraksts: bulk temperatūras kontroles diapazons: no istabas temperatūras specifikācijas: 1.)

Izskatās arī