Cena €5.45 €6.81

Pilns apraksts

Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru 1. Komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.Paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.Tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā.

2. Jauki: Šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.Papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows, tas ir arī nozīmīgs dāvana mīļoto.

3. Jaunais gads nāk, putni vienmēr nes veiksmi pirmo.Tradicionāli, putnu uzskata par suvenīri, par saviem mīļajiem un simbolu, par tīru mīlestību.Tie, šķiet, ir kissing debesīs un kopā ar skaistām spalvām, jo saule.

4. Unikālo piemiņas dāvanu: Tas ir skaisti logā karājas apdari, kas piesaista ikviena uzmanību.

5. Ideāla logu noformēšana: skaisti krāsains putns apdare ir ideāls mājas logu apdare, un to var nosūtīt izsmalcinātu dāvanas jebkurai gaumei.

Izmērs :ādas novilkšanas robin - 3,7 x 3,2 collas (93 X 80 mm)/Sēž robin - 3,4 x 2,75 collas (85 X 70 mm)

Materiāls:Akrils

krāsa:Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 X Logu Tapsējuma

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Akrila
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Lieldienas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Saldumu Maisiņš Dāvanu Maisiņš Samta Maisiņš Glabāšanai Aukliņu Radošo Uzglabāšanas Somiņa Kāzu Festivāls Puses Dāvanu Maisiņš
€0.79 €0.52

(specifikācijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.ar aukliņu, dizainam, tas ir ērti, lai jūs varētu veikt.radošā un skaists izskats padara to par perfektu dāvanu kāzas, svētki, ballītes, utt.posteņa nosaukums: konfektes soma materiāls: vilnas īpašības: kāzu konfektes soma, radošu, daudzkrāsains izmērs: 15 cm x 13.5 cm/5.91 x 5.31 (apm.) piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
10 Vadītāji 70cm Mākslīgā Butterfly Orhideju Ziedi Viltus Zīda Ziedi, Ziedu Pušķi Mājas Galda, Kāzu, Svētku Dekori
€9.59 €6.81

(specifikācijas: materiāls: zīds,plastmasas krāsa:balta,zila,sarkana un tā tālāk. izmērs: kopējais garums 70cm, 10 ziedu galviņām(dia 10*9cm),1 pumpuri(dia 4cm) funkcijas: skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare. augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti. sniedz brīnišķīgu)

Izskatās arī
20*10*4cm Lielu Kraft Papīra Amatniecības Rotaslietas Pack spilvens Box Dāvanu iesaiņojuma Kaste kāzas,Kāzu svinības, Konfektes spilvens Iepakojuma Kaste
€15.82 €15.03

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! krāsa: brūna/balta (atkarīgs no jums, skat. attēlu.) paketē iekļauts:3 0 gab. piezīme: šīs kastes kuģa dzīvoklis, tos var salocīt un iešūt ļoti viegli. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas)

Izskatās arī
Boxwood Ziemassvētku Rotājumi, Roku darbs, Koka Sniegpārsliņu Ziemassvētku Rotājumu Komplektu Svētku Amatniecības Māksla, lai Ziemassvētku Eglīte
€5.06 €2.53

(boxwood ziemassvētku rotājumi, roku darbs, koka sniegpārsliņu ziemassvētku rotājumu komplektu svētku amatniecības māksla, lai ziemassvētku eglīte apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku balle rotājumi, lai vairotu skaistumu un svētki jūsu ziemassvētku koku. universāls, rotājumi, kas piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, kāzām, personām, un jubilejām. unikālo sniegpārslas)

Izskatās arī
1000pcs Aukliņu Dāvanu Maisiņš Sarkanā Dāvanu Maisiņā, Mēness, Zvaigznes, Organza Dāvanu Maisiņi, Kāzu Iepakojuma Rotaslietas Uzglabāšanas Maisi Mazās Paciņas Maisā
€52.05 €35.91

(1000pcs aukliņu dāvanu maisiņš sarkanā dāvanu maisiņā, mēness, zvaigznes, organza dāvanu maisiņi, kāzu iepakojuma rotaslietas uzglabāšanas maisi mazās paciņas maisā veids: kāzu dāvanu maisu organza iepakojuma soma, rotaslietas iepakojums, reklāmas maisiņi aukliņu uzglabāšanas soma materiāls: organza krāsa: mēness, zvaigznes, sarkans kā attēlu parādīja (starpības dēļ starp dažādām monitori,iespējams,)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
2GAB Karsējmeitenes Rokas Krāsains Ziedi Sporta Pasākumiem Sporta Pasākumu Izpildes Uzmundrinoša Piegādes Viegls Un Viegli
€7.92

(2gab karsējmeitenes rokas krāsains ziedi sporta pasākumiem sporta pasākumu izpildes uzmundrinoša piegādēm, viegls un viegli lietojams rokturis dizains anti slip off funkcijas: 1. to viegli svērtā un grippy dizains ra ra ar krāsainiem ziediem padara to par ideālu balsts sporta un izpildes pasākumi, kur augsta līmeņa intensitātes un enerģijas nepieciešams. 2. viegls un kompakts dizains ra)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
Pozitīvu Adīšanas Kartupeļi Lelle Ar Karti Mājas Apdare Roku Darbs Kartupeļu Lelle Dzimšanas Dienas Puse Birojs Christams Dekors Dāvanas
€3.12 €1.93

(funkcijas: 1. multi-funkcionālo lelle: tas gurķis citrona vārda lelli var izmantot ne tikai kā rotaļlieta bērniem, bet arī kā mājas dekorēšanas, celt daudz jautrības, lai jūsu dzīvi. 2. unikālo dizainu, ņemot citronu un gurķu, attēlus, pievienojot smieklīgi vārda dizains padara šī lelle pilnībā radošuma un jautrības. 3. augstas kvalitātes materiāli-augstas kvalitātes adītiem)

Izskatās arī
Sveķu Rotaslietas Piebilst Pieskārienu Ziemassvētku Garšu Ziemassvētku Eglīte Apdare Izturīga Un ilglaicīgi Bagāts Un Krāsains Skaisti
€5.11 €2.61

(sveķu rotaslietas piebilst pieskārienu ziemassvētku garšu ziemassvētku eglīte apdare izturīga un ilglaicīgi bagāts un krāsains skaisti apraksts: materiāls: sveķi krāsa: piparkūkas cilvēks ar sarkanu mezglu (a tips), piparkūkas cilvēks ar zaļu mezgls (b tips), piparkūkas cilvēks priekšauts (c tips), piparkūkas cilvēks ar lencēm (d tipa), piparkūkas cilvēks ar dzeltenu mezgls (e tipa))

Izskatās arī
10pcs Lieldienu Puse Balonu Apdares Alumīnija Folijas Lieldienu Olu Balonu Lieldienu Dārza Izkārtojumu Prop
€12.57 €6.54

(apraksts vai jūs meklējat kādu glītu un lieldienu partijas apdare?šajā lieldienu olu balonu apdare var būt jūsu pareizu izvēli.šajā lieldienu olu balons ir izgatavots ar alumīnija foliju materiālu un ilgstošu izmantošanu.un smieklīgi.izmēģiniet šo lieldienu olu balonu, lai svinētu jūsu puses tagad! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:alumīnija folija -)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Cookie Dāvanu Maisiņi Plastmasas Cepumi Uzkodu Iepakojuma Maisiņi Ziemassvētki Partijas Apdare Dod Priekšroku Uzglabāšanas Maiss
€8.04 €4.02

(38915 m e rr y chr i s t m a s a (*^▽^*) ! ! ! materiāls: pp+ neausts audums izmēri: garums * platums * augstums 32*17*25cm krāsa: santa claus, sniegavīrs, elk paketē iekļauts: 1gab. konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas 1.silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī