Cena €20.77 €29.67

Pilns apraksts

modname=ckeditor

Specifikācijas

  • Materiāls: Kartona
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Sagaidīšanas Zīme, Kā Parādīts Koka Uz Durvīm, Karājas Koka Laipni Zīme Christma Rotājumi, Ziemas
€18.50 €11.84

(silts svētku sveicienus - mūsu ziemassvētku durvīm laipni zīme ir lieliska izvēle, lai aptvertu, brīvdienu sezonu.šī koka laipni zīme piebilst pieskārienu siltums, lai jūsu ieejas, nesot silto uzņemšanu laikā svētku sezonā. izsmalcinātu handcraftsmanship - katru laipni zīme ir rūpīgi handcrafted ar kvalificēti amatnieki, nodrošinot augstu kvalitāti un unikalitāti.tas ir vairāk kā apdare; tas ir)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
Lieljaudas Tualetes Virzuli Koka Rokturi Virzuli Portatīvo Virzuli Vannas istaba Virzuli Mājas
€12.83 €6.55

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu un praktiskus koka rokturi virzuli?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama, koka rokturis virzuli vannas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu koka rokturi virzuli jāatbilst jūsu vajadzībām.praktisks un ērts lietošanā. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:gumija, koks -izmērs:40.00x13.10x13.10cm/15.72x5.15x5.15 collu -spēcīgu)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
9Pcs 8cm Ziemassvētku Rotājumu Bumbas Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kuloni 2023 New Years Party Festivāls Piederumi
€9.56 €5.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 24.5*24.5*8 cm krāsa: caurspīdīga, balta, gaiši šampanieša, zelta, melns gadījumā vietas: mājās, birojā, bārs, lielveikalā, iepirkšanās centrs, uc iepakojuma saturs: 9pcs/lodziņā ziemassvētku bumbiņas piezīmes: 1. ietekmes dēļ monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu un citus faktorus,)

Izskatās arī
2023 Rozā Baloni Vainags Arku Komplekts Metāla Rozā Melno Balonu, Kāzas, Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jaunā Gada Puse Fona Dekors 2024
€16.76

(2023 rozā baloni vainags arku komplekts metāla rozā melno balonu, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku un jaunā gada puse fona dekors 2024)

Izskatās arī
Mākslīgā Vainags Reālistiski Imitētas Eikalipta Vainags Dinamiskas Izbalināt izturīgs Svētku Dekorēšana Mājas Kulons Izturīgs
€3.75 €2.33

(mākslīgā vainags reālistiski imitētas eikalipta vainags dinamiskas izbalināt izturīgs svētku dekorēšana mājas kulons izturīgs apraksts: augstas kvalitātes mākslīgā vainags izgatavots ar izturīgu materiālu. reālistisku izskatu ar spilgtām krāsām un skaidru struktūru. viegli uzturēt un baudīt gados, atšķirībā no reālās vainagi. universāls dizains, kas piemērots)

Izskatās arī
Paaugstinātas Izturības PVC Aizsardzības Brezenta Ar Pastiprinātu Cilpiņas Ūdensizturīgs Ūdensizturīgs Skaidrs, Brezenta, Kā Parādīts attēlā
€18.19 €10.91

(apraksts: ūdensizturīgs skaidrs, brezenta: pasargāt savu mantu no lietus ar šo izturīga pvc brezenta jumts āra aizsardzība: vai tas ir kempings, vai brīvā dabā, ūdensizturīga skaidrs, brezenta saglabās jūs sausu jebkuros laika apstākļos izturīgs pvc materiāli: made ar pvc, ūdensizturīga skaidrs, brezenta jumts ir būvēts, lai izturētu nodilumu, nodrošinot ilgstošu lietošanu neslīdoša)

Izskatās arī
20 Gab Samta Aukliņu, Somas, Rotaslietas, Dāvanu Ķirbju Maisiņi Uzglabāšanai, Kaklarota, Rokassprādze Auskari Austiņas Skatīties Candy
€17.50 €11.38

(20pcs(somas) par daudz moq ir 100 gab. par apdruka logo bezmaksas. materiāli : samta, auduma, mircrofiber ♥ logo debossing un sietspiedi izvēle, somas var personalizēt ar jūsu pasūtījuma logo, zīmola nosaukumu un tekstu.mūsu e-pastu , lūdzu kreiso jūsu e-pastu pēc pasūtījuma, tāpēc, ka mēs varam atrast savu logo viegli mūsu e-pastu. jebkura izmēra ir ok, ja izmēru, jums ir nepieciešams,)

Izskatās arī
1/2GAB Ērti Punk Cimdi Siltu Pirkstu-mazāk Cimdi Pusi Stiepjas Pusi-pirkstu Cimdi Anti-slip Skull Half-pirkstu Cimdi
€6.67 €4.67

(1/2gab ērti punk cimdi siltu pirkstu-mazāk cimdi pusi stiepjas pusi-pirkstu cimdi anti-slip skull half-pirkstu cimdi apraksts: produkta nosaukums: pieaugušo pusi pirkstu cimdi ar gaismas galvaskauss produkta svars: aptuveni 27g/pārī piemērots vecums: pieaugušie, kas vecāki par 16 gadiem produkta materiāls: akrila dzija produkta krāsa: melns specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Vietas dažādos izmēros, mazo tukšu papīra kastes, krāsu kārbas, ikdienas vajadzībām iepakojuma kastes, dāvanu iepakojums, kastes
€15.38 €10.76

(modname=ckeditor izmērs: lielums mēs šovs ir garums* platums* augstums.piemēram : 10x10x15cm,10 ir lenhth,10 platums,15 ir augstums.pielietojums: cepumi un konfektes iepakojumu, maziem objektiem ārējā iepakojuma, vispārējās iepakojuma kraft papīra kastē.tips: box sūta dzīvoklis un vajadzībām, lai salocītu ar sevi.ļoti vienkārši, ja jums nav, lūdzu, sazinieties ar mums. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Džinsa Jaka Bērniem Rietumu Veste Sieviešu Topi Savvaļas Apģērbs Tērpu Piederumu Trikotāžas drānas Sieviešu
€12.46 €6.23

(apraksts ērts un elpojošs audums nodrošina patīkamu valkāšanas pieredzi, kas ļauj jums brīvi pārvietoties un pārliecinoši.vai jūs, kas meklē praktisku, vēl pieejamas veste ?vai jūs, meklējot vest uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu veste ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.jauniem un smieklīgi formas nozvejas cilvēku acīs, jums būs vairāk burvīgs pūlī. funkcijas -krāsa:brūns -materiāls:adīts)

Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Piekārtiem Grozu Ar Sarkaniem Ziediem Un Āra Pagalmā Veranda Dekoru Plastmasa+Metāls Ziemassvētku Piekārtiem Grozu
€19.17 €15.14

(1 gabals ziemassvētku piekārtiem grozu ar sarkaniem ziediem un āra pagalmā veranda dekoru plastmasa+metāls ziemassvētku piekārtiem grozu mākslīgās priežu filiāle padomus : mūsu karājas grozā ietilpst daudzas pe & pvc priežu padomus ar iepriekš dekorēts poinsettia, ka izveidot pilnu spilgti brīvdienu iedvesmoja izskatu.viegls un kompakts izmērs, dizains padara to viegli, lai karājas uz jebkur vēlaties.liels)

Izskatās arī
AT14 32Pcs Putu Filtra Sūklis Par Intex Tips Atkārtoti Mazgājams Peldbaseinu, Akvāriju Filtru Piederumi
€44.31 €31.02

(atkārtoti mazgājams filtrs: nomainīt savu papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti lietojamo putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ilgu darba laiks: sākotnējām izmaksām, un šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu ceļu. izturīgs: šīs)

Izskatās arī
Laimīgu Jauno Gadu Pasaku Laimi Rotājumu Ķīniešu Stilā Office Home Piedāvā Darbvirsmas Dekoru Darba Stacijas Laimi Svētku Dāvanas
€12.60 €5.54

(laimīgu jauno gadu pasaku laimi rotājumu ķīniešu stilā office home piedāvā darbvirsmas dekoru darba stacijas laimi svētku dāvanas aizzīmju punktiem: 1.mītisks šarmu: uzliet savu dzīves telpu ar valdzinošs vilinājums šī ķīnas laimīgs statuja.mītisks-iedvesmoja dizains un mītisks forma padara stilīgu un acij tīkamu akcentu. 2.bestowing svētības: ķīnas laimīgs statuja svētī jūs ar laimi)

Izskatās arī
Mirdzēt Ziemassvētku Ziedu, Mākslīgo Ziedu Pušķi Brīvdienu Puse
€1.72 €0.98

(apraksts: 【mākslīgie ziedi] aicina: ziemassvētku mākslīgo ziedu galvas diametrs apm 25cm/9.84 collu, vairāk brīvdienu atmosfēru. 【materiāls] aicina: uz mākslīgie ziedi ir izgatavoti no auduma, izturīgs un atkārtoti, ar daudz spīguļi, pulveris, un pārklāšanos ziedlapiņas, lai radītu elegants dzirkstošais ziedēšana. 【vairākkārtējai lietošanai] aicina: ziemassvētku zieds ir)

Izskatās arī