Tagi: YO CHO

Cena €0.50 €0.99

Pilns apraksts

YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu Apraksts: Lotus Sukulentu Funkcijas, Viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.Der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, Veikals, Mājas,Dārza, Bārs,Hoteland tā tālāk.Specifikācijas Krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.Sastāvs: Mākslīgā Sukulentu Izmēri: Kopējais augstums apmēram 10 cm/3.9 collu Ziedu galvas augstums 5,5 cm/2.1 collas Svars:12g/pc Padomi: atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā ir foto var atšķirties no faktiskā vienības.Lūdzu veikt mūsu krāsu, apraksts par atskaites.Tāpēc, ka šis postenis ir roku darbs.Izmēru produkts var būt 1-4 cm kļūdu, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.Lūdzu, optimistisks par lielumu, pirms jūs nopirkt, nav iedomājies.Paldies par jūsu sapratni!

Maksājuma

1. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Par Mums

1).Ja jums ir individuālu pircējs, atcerieties, pievienojiet mums savu mīļāko pārdevējs.

2).Ja esat vairumtirgotājs vai meklē biznesa partneri Ķīnā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Pasūtījumu

Q: Cik daudz tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?

A: Lielākā daļa produktu ir bezmaksas piegāde(mēs dotu jums dažas kuģošanas ceļu izvēli, kad jūs veicat pasūtījumu)

dažas no produkta, būs jāmaksā vairāk kuģniecības maksa(jūs redzēsiet to, kad jūs veicat pasūtījumu)

Kā lai DHL/UPS/EMS/TNT vai cita veida ātri express piegādi, mēs arī sniegt kuģniecības izmaksas, lai jūs, ja jūsu veicat pasūtījumu.

Kā lai citi sīki kuģniecības izmaksas jautājumu,jūs varat, lūdzu, nosūtiet e-pastu ar mums.

Q: vai Ir kāds izsekošanas skaits mana preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to izsekošanas numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

Q: es esmu pārdevējs, es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Atsauksmes

1).Jūs apmierinošu ir mūsu vienīgā persuit.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2).Lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kad jūs esat apmierināti ar savu pirkumu.

3).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jūs esat apmierināts ar savu pirkt,mēs jums atrisināt visas problēmas, ar jums.

Kuģniecības un Piegāde

Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar visa veida nosūtīšanas metodi, kā, piemēram, ķīna post, gaisa pasts, ePacket,DHL, FedEx, EMS un tā tālāk, ir atkarīgs no galamērķa valsts un pasūtījuma summu, Ja jūs vēlaties, lai precizētu piegādes metodi, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas, Turpmāk ir aplēse piegādes ātrumu, jūsu zināšanai,Paldies!

Piegāde Veids, Paredzamo Piegādes Laiku Izsekošanas Mājas Lapā

Post Gaisa Mail 15~60 Dienām 17track.net

ePacket 7~20 Dienas 17track.net

Pack24.lv Standarta Kuģniecības 16~60 Dienām global.cainiao.com

DHL Express 3~10 Dienas dhl.com

EMS Express 5~15 Dienas 17track.net

SF Express 5~20 Dienas www.sf-express.com

Fedex Express 5~15 Dienas fedex.com

Pārdevēja piegādes Metodi, 15~60 Dienām global.cainiao.com

Aramex 5~15 Dienas aramex.com

Iepriekš piegādes ātrumu, tikai atsauces, aizņemts sezonā, slikti laika apstākļi var radīt aizkavēšanos.

Post gaisa pastu uz Austrumu-Eruopean valstīm, Dienvidamerikas valstīm, kas var notikt ilgāk nekā 60 dienas.

Exress parasti ir pasūtījuma nodokļu jautājumiem, tādā gadījumā, lūdzu sadarboties pasūtījuma maksāt nodokļus.

Specifikācijas

  • Veids: Zaļo Augu Apdare
  • Forma: Lapu
  • Modeļa Numurs: Mākslīgā Sukulenti
  • Zīmola Nosaukums: YO CHO
  • Krāsa: Kā rādīt attēlu
  • Piemērots: Mājas, Puse, Festivāls, Kāzas, Āra, Dārzs
  • Godu: Kāzu dekorēšana, Mājas Apdare, partijas apdare, Balli
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Augu Stils: Lapu
  • iterm: Mājas deorative, Puse Deorative Āra Apdare Tropu Apdare
  • Materiāls: PVC
  • Izvietojumu: Rakstāmgalda
  • Veida: Mākslīgie Augi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru
€13.81 €8.28

([xlmodel]-[custom]-[8888] 100% dabīgiem persiku pumpuri žāvētu ziedu ziepes, kāzu sveces, dekoratīvās samaisa ziedu materiālu, padarot mājas dekoru 100% dabiski žāvēti ziedi: šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem. ideāls)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Gnome Iedegties Ziemassvētku Rūķis Bunny Ausis Un Ziedu Cepuri Elf Ziemeļvalstu Plīša Santa Lelli Dekoru Rotājumi Mājās
€17.23 €8.61

(aizzīmju punktiem: lieldienu dizainu s: šīs lieldienu zaķis gnome dizainu iekļaut klasiskās lieldienu elementus un ir lielisks papildinājums jūsu mīļākie lieldienu rotājumi. gnome elf pavadīs jūs uz ziemassvētkiem. labā nozīmē: iedegties gnome nozīmē labu veiksmi un laimi folklorā.tie aizsargā cilvēkus no ļauna un nelaimi.pievieno savu mājas dekoru naktī. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
2023 Puzzle Adventes Kalendārs Ziemassvētku Skatuves Jigsaw Puzzles Rotaļlietas 24 Dienas Laika Skaitīšana, Kalendāri Santa Mīklas Dāvanas Bērniem Pieaugušajiem
€57.82 €20.23

(2023 puzzle adventes kalendārs ziemassvētku skatuves jigsaw puzzles rotaļlietas 24 dienas laika skaitīšana, kalendāri santa mīklas dāvanas bērniem pieaugušajiem aizzīmju punktiem: 1.vienkārši lietot: katru dienu, pavadīt 10-20 minūtes risināšanas 1 sadaļa 1008 gabals puzzle, kas ir sadalīts 24 daļās.zemākas grūtības un baudīt pakāpeniski problēmas, kā jums iet. 2.atkārtoti izklaide:)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
20*10*4cm Lielu Kraft Papīra Amatniecības Rotaslietas Pack spilvens Box Dāvanu iesaiņojuma Kaste kāzas,Kāzu svinības, Konfektes spilvens Iepakojuma Kaste
€15.82 €15.03

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! krāsa: brūna/balta (atkarīgs no jums, skat. attēlu.) paketē iekļauts:3 0 gab. piezīme: šīs kastes kuģa dzīvoklis, tos var salocīt un iešūt ļoti viegli. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
1000pcs Aukliņu Dāvanu Maisiņš Sarkanā Dāvanu Maisiņā, Mēness, Zvaigznes, Organza Dāvanu Maisiņi, Kāzu Iepakojuma Rotaslietas Uzglabāšanas Maisi Mazās Paciņas Maisā
€52.05 €35.91

(1000pcs aukliņu dāvanu maisiņš sarkanā dāvanu maisiņā, mēness, zvaigznes, organza dāvanu maisiņi, kāzu iepakojuma rotaslietas uzglabāšanas maisi mazās paciņas maisā veids: kāzu dāvanu maisu organza iepakojuma soma, rotaslietas iepakojums, reklāmas maisiņi aukliņu uzglabāšanas soma materiāls: organza krāsa: mēness, zvaigznes, sarkans kā attēlu parādīja (starpības dēļ starp dažādām monitori,iespējams,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Puses Piederumi Galda Numura Turētājs Darbvirsmas Apdares Foto Klipu Grāmatu Stendu, Ņemiet Vērā, Skavas Kartes Turētāju
€5.43 €2.99

(nosaukums: piezīme turētājs materiāls: akrils izmērs: kā thepictureshow svars: 102g/110g/118.g krāsa:kā picture rādīt funkcijas: 1.gudrs kārta piezīme turētājs: memo klipu turētājs ir veidota kārtu un ir spilgtas krāsas, padarot to par lielisku darbvirsmas apdare. 2.izturīgs materiāls: galda numura turētājs ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.mežaudze ir)

Izskatās arī
1pack Cartion Lieldienu Karājas Papīra Birkas, Krāsains Trušiem, Olu Uzlīmes Lieldienu Puse Rotājumi "dari pats" Dāvanas Iesaiņojums Piederumi
€4.32 €2.80

(1pack cartion lieldienu karājas papīra birkas, krāsains trušiem, olu uzlīmes lieldienu puse rotājumi dari pats dāvanas iesaiņojums piederumi nosaukums: lācis karājas papīra birkas materiāls:papīrs u ses: lieldienu dzimšanas dienas svinības mājas rotājumi, svētku rotājumi, [par color]:jo šaušanas kameras un gaismas atšķirīgas, varbūt diffence attēlu un objektu note1:jūs)

Izskatās arī
60pcs/40pcs futbols Futbols Tēma Partijas Apdare Galda Komplekts Papīra Šķīvji Krūzes Salvetes Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Grupa Krājumi
€9.77 €6.45

(laipni lūdzam veikals pirkt piezīmes: 1, ražotāju primāro avotu, uzņēmuma īss ražošanas ciklu, kvalitātes preces, kas ir garantēta, lai nodrošinātu piegādi un kvalitāti. 2, izmērs manuāla mērīšana, ņemot vērā dažādos mērīšanas instrumenti un mērīšanas metodes un citus faktorus, tur būs dažas nelielas kļūdas. 3, jo gaismas ir dažādas, dažādiem kameras leņķiem,)

Izskatās arī
Mini Kauss Mini Mājas Vāze Dekoru Mini Mājas Piena Krūze Kuģis, Dekoratīvās Tiny Poda Dekori
€6.75 €3.17

(apraksts tās gluda virsma nodrošina to, ka savu roku pieskaras sajūta ir komfortabla.šī miniatūrā segmenta modelis, kas ir izgatavots no cinkota dzelzs materiāla un detalizētu meistarība, var saglabāt labu izskatu uz ilgu laiku.tā var palīdzēt attīstīt praktiskās spējas, iztēli, spēju un kognitīvās spējas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:cinkota dzelzs -izmērs:9.00x8.50x7.00cm/3.54x3.34x2.75in -)

Izskatās arī
Siltumnīcefekta Stīpām Augu Aizsardzības Ilgi Rūsas-Bezmaksas Dārzs Stīpām, Lai Izvirzīts Gultas Augt Tuneli Līdz 10 Uzstādīt Dārza Nojume Rindā Vāciņu
€51.16 €25.58

(aizzīme s: 1. spēcīga stiklšķiedras: siltumnīcas stīpām ir izgatavots no stikla šķiedras, spēcīga un stabila, ar labu elastību, zaļā un veseli, ne rūsas, un oksidēšanās produktiem.savienotāji tiek izgatavoti no cinkota tērauda un nav rūsas. 2. augu aizsardzības jomā: siltumnīcas rāmis nodrošina ideālu vidi ātru dīgšanu un augšanu stādi.to var izmantot ar kukaiņu tīklu, saulessargs,)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
17Styles Ziedu Neoprēna Chapstick Turētājs Chapstick Wrap Rose Lūpu Vāka Krāsains Lipbalm Mājīgs
€1.78 €1.08

(17styles ziedu neoprēna chapstick turētājs chapstick wrap rose lūpu vāka krāsains lipbalm mājīgs materiāls: neoprēna izmērs: aptuveni 10cm/ 3.94 collas garš, 4cm/ 1.57 collas platumā, izmērs ir ideāls, kam pieder standarta izmēra lūpu balzams. mterial: izgatavots no augstas kvalitātes neoprēna, mīksta un izturīga, to var izmantot ilgu laiku. jūs varat klipu, atslēgu ķēdes,)

Izskatās arī
Dāvanu Kaste ar Ziedu Drukāt Konfekšu Kaste Apaļa Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Kausa Florists Dāvanu komplekts Papīra Rūtiņu, Bērnu Duša Puse navidad
€5.31 €2.81

(dāvanu kaste ar ziedu drukāt plaši pielietotas apaļas formas vāku kausa florists dāvanu iesaiņojuma kārba puse apraksts: ir konfektes uzglabāšanas kaste glabāšanai konfekšu, cepumu, šokolādes, sauso ziedu, sveču un tā tālāk, kas ir cilindriska forma, un liela jauda. raksturo tās roktura konstrukcija, šis produkts ir viegli pārvadāt, kas ir ideāla izvēle kāzu, banketu ziedu dekori. izgatavoti)

Izskatās arī
20pcs Gaismas Krāsains Havaju Leis Mākslīgo Ziedu Kaklarota Klasiskās Vainags Tropu Luau Puse Kakla Cilpa dod priekšroku Beach Vingrošanas
€14.33 €7.31

(apraksts vieglas, dabīgas, mīkstas, ērtas, piemērotas pieaugušajiem un bērniem.šo preci ir izgatavots ar piemaksu materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.skaisti mākslīgo ziedu dizainu nodrošinās tās praktiskums un popularitāti kā puse kakla cilpu.tas var ne tikai tikt izmantoti kā puķu kaklarota puses, bet arī var izmantot kā piekārtiem rotājumi. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
1~10PCS Piepūšamās Ziemassvētku Konfektes Spieķi, Iekštelpu Āra Ziemassvētku Rotājumi 2023 Jaunajā Gadā Grupa Piepūšamās Candy Spieķi
€10.37 €5.18

(1~10pcs piepūšamās ziemassvētku konfektes avenāju iekštelpu āra ziemassvētku rotājumi 2023 jaunajā gadā grupa piepūšamās candy spieķi nosaukums: piepūšamās ziemassvētku konfektes niedru santa claus spieķis materiāls: pvc krāsa: sarkana/krāsains izmērs: aptuveni 90/120 cm svars: apmēram 45/75g daudzums : 1gb specifikācijas: funkcijas: 100%)

Izskatās arī