Cena €13.20 €26.41

Pilns apraksts

Izdaiļot jūsu mājās šajā svētku sezonā ar mūsu roku darbs Macrame Ziemassvētku Eglīte izstrādāts, izmantojot augstas kvalitātes materiālus.Komplektā ir siksniņa, lai viegli izmantot, un piebilst, mājīgu pieskārienu jūsu kafejnīca vai dzīvojamā istaba.Ideāli piemērots bērniem baudīt.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Macrame Ziemassvētku Eglīte Komplekts

Produkta materiāls: kokvilna

Produkta izmērs: aptuveni 85*30 cm/33.5*11.8 gadā

Produkta krāsa: kā parādīts attēlā

Produktu Saraksts:

1*Macrame Ziemassvētku Eglīte Komplekts (6PCS)

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Boho Apdare: Ar pušķi un bohēmijas mākslas stilu, tas Macrame Ziemassvētku Eglīte Komplekts dos pieskārienu unikālu eleganci jūsu mājām un pārsteigt jūsu viesus.

2.Augstas kvalitātes Materiāli: Šī macrame Ziemassvētku eglīte ietvars ir rūpīgi veidots ar rokām, izmantojot augstas kvalitātes dabīgo kokvilnu, kas nav viegli sabojāt, un to var glabāt gadiem.

3.Viegli Piemērot,: Piepūles vitrīna svētku gars ar mūsu Macrame Ziemassvētku Eglīte Komplektu.Pre-trikotāžas ērtības, vienkārši noņemt, kad brīvdienu sezona ir beigusies.

4.Plaši Izmanto: Tas macrame Ziemassvētku eglīte komplekts var būt hung jūsu guļamistaba, viesistaba, balkons, kafejnīca, vai jebkur, kur vēlaties pievienot dažas aktīvās atmosfēru.

5.Svētku Prieks: Padarīt jūsu brīvdienu sezonu radošs un patīkams ar šo Macrame Ziemassvētku Eglīte komplektu.Dalīties priekā ar ģimeni un draugiem, ar lieliska dāvana svētkos-mīlošs bērniem.

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
Uguns Bedre Mat Izturīga Grila Mat Aizsargātu Terases Klāja Zālienu Kempingā Auduma Antipirēnu Gavēņa Paklāja Segu, Siltuma Izolācijas Starplika
€17.96 €9.88

(funkcijas: 1. alumīnija uguns bedre paklājiņš: šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme. 2. modernie materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.vai jūsu virsma ir koksne,)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Žogu Finial 170mm Solderable Lauku Sētas Norādīja Formas Finial Piegāde
€9.28 €5.11

(apraksts šis žogs finial ir cieta un izturīga, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas dzelzs materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu.šis žogs apdare padarīs remonts un fix vieglāk un gludāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:čuguns -izmērs:17.00x9.00x0.50cm/6.68x3.54x0.20in -)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
Boxwood Ziemassvētku Rotājumi, Roku darbs, Koka Sniegpārsliņu Ziemassvētku Rotājumu Komplektu Svētku Amatniecības Māksla, lai Ziemassvētku Eglīte
€5.06 €2.53

(boxwood ziemassvētku rotājumi, roku darbs, koka sniegpārsliņu ziemassvētku rotājumu komplektu svētku amatniecības māksla, lai ziemassvētku eglīte apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku balle rotājumi, lai vairotu skaistumu un svētki jūsu ziemassvētku koku. universāls, rotājumi, kas piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, kāzām, personām, un jubilejām. unikālo sniegpārslas)

Izskatās arī
Fun Pavasara Lelles, Skaisto Lieldienu Rūķis Jautri un Reklāmas Punduris Galda Dekorēšana Jautrs Draugu Atpūta un Izklaide
€2.23 €1.23

(funkcijas: ootdty šajā lieldienu punduris iezīmes reālistisku dizainu, perfektu, lai izplatītu svētku jautri. pieņem kvalitātes auduma materiāla, tas punduris ir izturīga un ilgi kalpojoša, nodrošinot gadu svētku jautri. piemērots bērniem un viņu ģimenēm, šis punduris, kas nes veiksmi, lai jebkurā mājas laikā brīvdienu sezonu. vai novietota uz galda, dīvāna, vai plaukta,)

Izskatās arī
1Meter ID1~5mm Caurspīdīgs Pārtikas Klases Silikona Šļūtene, Skaidrs, Gumijas Caurule, Akvāriju Tvertne Dārza Apūdeņošanas Mīksta, Elastīga Caurule Caurule
€1.68 €1.38

(1meter id1~5mm caurspīdīgs pārtikas klases silikona šļūtene, skaidrs, gumijas caurule, akvāriju tvertne dārza apūdeņošanas mīksta, elastīga caurule caurule ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs aprēķinās informāciju un sniegt jums labu cenu. produkta informācija pārtikas klases materiāli, netoksisks, bez smaržas labi, neatlaidība, augsta)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
10Pcs/Iepak Dzīvnieku Aploksnē Cute Bērnu Aploksnē Paldies Apsveikuma kartiņu Dzimšanas dienas Džungļu Pusi, Papīra Dāvanu Aploksnē, Puse Piegāde
€6.32 €4.73

(10pcs/iepak dzīvnieku aploksnē cute bērnu aploksnē paldies apsveikuma kartiņu dzimšanas dienas džungļu pusi, papīra dāvanu aploksnes puse piegāde izmērs:16*8cm iepakojums:10 gab. vienā opp maisā piliens kuģniecības:pieņemt ja jums ir kādi jautājumi(cena,piegādes izmaksas un piegādes laiks) par mūsu produktiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim visu)

Izskatās arī
Miniatūru Sarkanu Japāņu Šinto Torii Vārti Sintoisms Altāra Plaukta Miniatūras Svētnīca, Japānas Tradicionālās Svētību Durvju Zen Dārza Zivis
€15.81 €7.11

(apraksts šī torii apdare ir izgatavota no premium sveķu materiālu, droša, maiga, gluda un izturīga, ilgstoši lietojot.tā var būt ļoti laba apdare, lai jūsu mājās, galda vai zivju tvertnes.mini izmērs, neliels svars, viegli ievietot, izņemt un ērti uzglabāt. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sveķi - izmērs: 9.00x2.00x8.00cm/3.54x0.79x3.14in -)

Izskatās arī
Dāvanu Kaste ar Ziedu Drukāt Konfekšu Kaste Apaļa Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Kausa Florists Dāvanu komplekts Papīra Rūtiņu, Bērnu Duša Puse navidad
€5.31 €2.81

(dāvanu kaste ar ziedu drukāt plaši pielietotas apaļas formas vāku kausa florists dāvanu iesaiņojuma kārba puse apraksts: ir konfektes uzglabāšanas kaste glabāšanai konfekšu, cepumu, šokolādes, sauso ziedu, sveču un tā tālāk, kas ir cilindriska forma, un liela jauda. raksturo tās roktura konstrukcija, šis produkts ir viegli pārvadāt, kas ir ideāla izvēle kāzu, banketu ziedu dekori. izgatavoti)

Izskatās arī
Vietas dažādos izmēros, mazo tukšu papīra kastes, krāsu kārbas, ikdienas vajadzībām iepakojuma kastes, dāvanu iepakojums, kastes
€15.38 €10.76

(modname=ckeditor izmērs: lielums mēs šovs ir garums* platums* augstums.piemēram : 10x10x15cm,10 ir lenhth,10 platums,15 ir augstums.pielietojums: cepumi un konfektes iepakojumu, maziem objektiem ārējā iepakojuma, vispārējās iepakojuma kraft papīra kastē.tips: box sūta dzīvoklis un vajadzībām, lai salocītu ar sevi.ļoti vienkārši, ja jums nav, lūdzu, sazinieties ar mums. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī
Dinamiskas uzkrītošā Pasaku Zizli Pasaku Zizli ar Dzirkstošo Spēkā Žilbinošas zvaigžņveida Pasaku Zižļus Izsmalcinātu par Festivāls
€3.11 €0.93

(dinamiskas uzkrītošā pasaku zizli pasaku zizli ar dzirkstošo spēkā žilbinošas zvaigžņveida pasaku zižļus izsmalcinātu par festivāls apraksts: valdzinošs pieci norādīja zvaigzne dizains ar dinamiskas krāsas. izturīga plastmasas konstrukcija nodrošina ilgstošu lietošanu. mesmerizing dzirkstošo spēku, ja apgaismo ar gaismu. ideāls aksesuārs izlikties, spēlēt dress-up,)

Izskatās arī
Paplašināma, Koka Žogs, Salokāms Dārza Ekrāna Panelis Pagalmā Mājas Pagalmā
€10.57 €6.34

(apraksts: apraksts: materiāls: pagarināt režģis žogs ir izgatavots no augstas kvalitātes koka materiāla, gludas malas, pulēšana, stabila, pastāvīga.bagāžnieka žogs: paplašinās žogu, izmērs 1.4 metri, attālums no zemes ir 5cm, liels kā pet durvīm.koka žogs: dekoratīvs paplašināma žoga režģiem, pievienot dažas stilu jūsu dārzā.plašs pielietojums: koka žogu var izmantot iekštelpās, āra,)

Izskatās arī