Cena €9.88 €17.96

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Alumīnija uguns bedre paklājiņš: Šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.Ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.Šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme.

2. Modernie Materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.Vai jūsu virsma ir koksne, kompozīta materiāli, akmens, betona vai kūdru, mūsu izturīga paklāja, kas var aizsargāt savu terase virsmas no applaucējumu, smērvielu noplūdēm, cementa traipus, u.tml.

3. Mazgājamas un Atkārtoti: par fireplacemat uguns Pitmat var viegli notīrīt ar lupatu vai putekļsūcēju.Paklāju var izmantot atkārtoti vairākas reizes, un tā funkcijas nodilumizturība, asaru pretestību, eļļas pretestība un ūdens izturība.

4. Atstarojoša Nakts: Šī uguns bedre mat ir netoksiska un droša pieaugušajiem, bērniem un saviem mājdzīvniekiem.Šis paklājiņš var mums palīdzēt aizsargāt mūs no dzirksteles uguns bedre,

5. Viegli Veikals: Jūs varat nodot šo klāja aizsardzības paklājiņš, uz terases vai grīdas, vai fold vērā mūsu uzglabāšanas soma.Tas ir ieteicams izvietot uguns mat tuvumā virtuve, kamīns, kempings, biroja, barbecue grilu utt.Mat ir piemērots cilvēkiem, kuri ir prom no mājām!

Specifikācijas:

Izmērs: aptuveni 50*50cm/19.69*19.69 jo, 50*80cm/19.69*31.50 gadā

Materiāls: abpusēja, alumīnija folijas + stikla šķiedra

Amats: ūdensizturīgs, izturīgs un portatīvo

Padomi: Lūdzu, pārliecinieties, ka attālums starp siltuma avotu (propāns uguns bedre, ugunskurs bedres, dedzināšana mucas, grila, plīts, uguns bedre barelu, utt.) un uguns bedre mat ir ne mazāk kā 2 collas(apmēram).Nenovietojiet uguns avota tieši uz paklāja.

Iepakojuma Saraksts:

1*Plīts, Ugunsdrošas Mat

Specifikācijas

  • Funkcijas: Ūdensizturīgs, Izturīgs Un Portatīvo
  • Izmērs: about 50*50cm/19.69*19.69in, 50*80cm/19.69*31.50in
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Double-sided alumīnija folija + stikla šķiedra
  • Nosaukums: ugunsdrošie mat
  • Modeļa Numurs: Alumīnija folijas sega, uguns
  • Iezīme: Noliktavā
  • Terases Sildītāji Tips: Citi
  • Veids: Terases Sildītāji

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
Saldumu Maisiņš Dāvanu Maisiņš Samta Maisiņš Glabāšanai Aukliņu Radošo Uzglabāšanas Somiņa Kāzu Festivāls Puses Dāvanu Maisiņš
€0.79 €0.52

(specifikācijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.ar aukliņu, dizainam, tas ir ērti, lai jūs varētu veikt.radošā un skaists izskats padara to par perfektu dāvanu kāzas, svētki, ballītes, utt.posteņa nosaukums: konfektes soma materiāls: vilnas īpašības: kāzu konfektes soma, radošu, daudzkrāsains izmērs: 15 cm x 13.5 cm/5.91 x 5.31 (apm.) piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī
4X8X12CM Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas dienu, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Kastes Skaidrs, PVC Lodziņā Kosmētikas Pudeļu Kastes
€63.45 €43.77

(modname=ckeditor produkta descrition: kategorija : pvc kaste lietošana: rotaļlietas, konfektes, augļi, modeli, rotaļlietas, maize, kosmētika, smaržas, ikdienas vajadzībām, ziedi iepakojums materiāli : pvc krāsa : caurspīdīga personalizācija: nepersonalizētu aptuvenais izmērs: 4 *8*12cm (1.6 *3.1 *4.7 ) iepakojums : maisiņš daudzums: 50gab/)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Puses Piederumi Galda Numura Turētājs Darbvirsmas Apdares Foto Klipu Grāmatu Stendu, Ņemiet Vērā, Skavas Kartes Turētāju
€5.43 €2.99

(nosaukums: piezīme turētājs materiāls: akrils izmērs: kā thepictureshow svars: 102g/110g/118.g krāsa:kā picture rādīt funkcijas: 1.gudrs kārta piezīme turētājs: memo klipu turētājs ir veidota kārtu un ir spilgtas krāsas, padarot to par lielisku darbvirsmas apdare. 2.izturīgs materiāls: galda numura turētājs ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.mežaudze ir)

Izskatās arī
2GAB Karsējmeitenes Rokas Krāsains Ziedi Sporta Pasākumiem Sporta Pasākumu Izpildes Uzmundrinoša Piegādes Viegls Un Viegli
€7.92

(2gab karsējmeitenes rokas krāsains ziedi sporta pasākumiem sporta pasākumu izpildes uzmundrinoša piegādēm, viegls un viegli lietojams rokturis dizains anti slip off funkcijas: 1. to viegli svērtā un grippy dizains ra ra ar krāsainiem ziediem padara to par ideālu balsts sporta un izpildes pasākumi, kur augsta līmeņa intensitātes un enerģijas nepieciešams. 2. viegls un kompakts dizains ra)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
Sveķu Zilonis Statuja, Dārza Rotājumi Ainavu Gaismas Aksesuārus Saules Dārza Statuetes Lampas Retro Darbvirsmas Kuģiem
€20.79 €7.07

(sveķu zilonis statuja, dārza rotājumi ainavu gaismas aksesuārus saules dārza statuetes lampas retro darbvirsmas kuģiem aizzīmju punktiem: 1.vintage un energotaupības apgaismojums: šīs saules gaismas ir retro stilā, un nav nepieciešams, lai jebkuru vadu vai tapām.jūs varat novietot tos jebkurā vietā jūsu dārza vai terases.viņi izmanto saules enerģiju dienas laikā un spīd 8-10 stundas naktī.viņi arī)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
1pc Vērpjot Burbuļu Zizlis Vērpjot Burbuļu Zizlis Magic Stick Magic Burbulis Rotaļlietas Krāsu Vērpjot Burbulis Varavīksnes Twirler Magic Stick Burbulis Rotaļlietas
€4.07 €2.03

(1pc vērpjot burbuļu zizlis vērpjot burbuļu zizlis magic stick magic burbulis rotaļlietas krāsu vērpjot burbulis varavīksnes twirler magic stick burbulis rotaļlietas aizzīmju punktiem: 1.【rotējošu krāsu bar] aicina noturība vīziju rada ātru rotācijas formas burvju iespaidīgs kā burbulis.tas ir krāsains un pievilcīgu bērniem. 2.【viegli playway] aicina ar dažādiem rotācijas metodes, kas)

Izskatās arī
17Styles Ziedu Neoprēna Chapstick Turētājs Chapstick Wrap Rose Lūpu Vāka Krāsains Lipbalm Mājīgs
€1.78 €1.08

(17styles ziedu neoprēna chapstick turētājs chapstick wrap rose lūpu vāka krāsains lipbalm mājīgs materiāls: neoprēna izmērs: aptuveni 10cm/ 3.94 collas garš, 4cm/ 1.57 collas platumā, izmērs ir ideāls, kam pieder standarta izmēra lūpu balzams. mterial: izgatavots no augstas kvalitātes neoprēna, mīksta un izturīga, to var izmantot ilgu laiku. jūs varat klipu, atslēgu ķēdes,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Cookie Dāvanu Maisiņi Plastmasas Cepumi Uzkodu Iepakojuma Maisiņi Ziemassvētki Partijas Apdare Dod Priekšroku Uzglabāšanas Maiss
€8.04 €4.02

(38915 m e rr y chr i s t m a s a (*^▽^*) ! ! ! materiāls: pp+ neausts audums izmēri: garums * platums * augstums 32*17*25cm krāsa: santa claus, sniegavīrs, elk paketē iekļauts: 1gab. konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas 1.silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
20 Gab Samta Aukliņu, Somas, Rotaslietas, Dāvanu Ķirbju Maisiņi Uzglabāšanai, Kaklarota, Rokassprādze Auskari Austiņas Skatīties Candy
€17.50 €11.38

(20pcs(somas) par daudz moq ir 100 gab. par apdruka logo bezmaksas. materiāli : samta, auduma, mircrofiber ♥ logo debossing un sietspiedi izvēle, somas var personalizēt ar jūsu pasūtījuma logo, zīmola nosaukumu un tekstu.mūsu e-pastu , lūdzu kreiso jūsu e-pastu pēc pasūtījuma, tāpēc, ka mēs varam atrast savu logo viegli mūsu e-pastu. jebkura izmēra ir ok, ja izmēru, jums ir nepieciešams,)

Izskatās arī
85% Tonējums Bēša HDPE Anti-UV Saulessargs Neto Balkons Drošība Privātums Ekrāns Terases, Nojumes, Buru, Āra Augi Sun Shade Net
€30.17 €17.80

(pielāgot bēša, sarkana saulessargs neto anti-uv sabiezēt, balkons drošības žogu tīkli, terases, nojumes, buru, skaistu sauli ēnā tīkli laipni aicināti sazināties ar mums par lielu daudzumu. mums ir eksporta licence. par lielu daudzumu priekšmeti mēs varam kuģis ar gaisa, jūras ,ja jums ir nepieciešams. laipni lūdzam, sazināties ar mums labākajiem kuģniecības veidā,)

Izskatās arī
Personalizētā Baby Dāvanu Kastes, Koka Grabulītis Jaundzimušo Dāvanu, Custom Koka Piemiņai Kaste, Bērnu Zobu Dāvanu Jauna Mamma Dāvanu Zīdaiņu Mierinātāji
€29.91 €13.46

(personalizētā baby dāvanu kastes, koka grabulītis jaundzimušo dāvanu, custom koka piemiņai kaste, bērnu zobu dāvanu jauna mamma dāvanu zīdaiņu mierinātāji jaundzimušo rotaļlietas, dāvanu kastē ietilpst: *3pcs koka grabulīši *bērnu audums *koka plāksne *koka mīksts bērnu matu suku *lelli klipu *zaķis auss teether katrs ir personalizēta ar bērnu)

Izskatās arī
12pcs Lieldienu Olas Trušu Auto, Koka Piekariņi Laimīgs Pavasarī Lieldienu rotājums Mājās 2024. Gadam Burkānu Sejas Gnome Lieldienas Dāvanas
€5.86 €3.81

(piezīme: ailē ir šaušanas prop, un tas tiek piegādāts bez kastē iepakojums: opp plastmasas maisiņā)

Izskatās arī
4gab Ziemassvētku Eņģelis Rotājumi Eņģelis Ar Zelta Ziemassvētku egli Karājas Kuloni, Svētku Rotājumi
€5.40 €2.69

(4gab ziemassvētku eņģelis rotājumi eņģelis ar zelta ziemassvētku egli karājas kuloni, svētku rotājumi funkcijas: 【skaidrs ziemassvētku eņģelis rotājumi] aicina jūs saņemsiet 4 gabali, skaidrs, eņģelis ziemassvētku piekārtiem rotājumi, kas ir pietiekama, lai atbilstu jūsu vajadzībām par ziemassvētku eglītes rotājumu. 【kristāla eņģelis] aicina mūsu pārredzamu eņģelis piekārtiem)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Brīvdienu Baneri Santa Claus, Sniegavīrs Veranda Zīme Dekori Mājas Pagalmā Iekštelpu Āra
€9.73 €7.20

(wzpi ziemassvētku sarkanā pleds banner dekoru santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekoru, sienas durvju ziemassvētku puse wzpi apraksts : funkcijas: svētku ziemassvētku dekori: uzlabot jūsu svētku gaisotni ar šo dinamiskas ziemassvētku sarkanā pleds banner dekori, kas raksturo priecīgus ziemassvētkus brīvdienu baneri, un santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekori.ideāli piemērots gan)

Izskatās arī