Cena €3.26 €6.41

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Vienreiz Lietojamo Trauku Veids: Vienreiz Lietojamo Trauku Komplekti
  • Materiāls: Papīrs
  • Godu: Dzimšanas Dienas Svinības, Puse
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Piepūšamās Ziemassvētku Balle 24Inches PVC iedegties Ziemassvētku Rotājumi Lielā Svētku Dāvanu Bumbu Brīvdienu Pagalmā Zāliens, Veranda Dekori
€21.29 €14.90

(aizzīmju punktiem: 1.dzirkstošais apdare: izdaiļot jūsu āra telpā ar šo piepūšamās ziemassvētku balle, kas spīd tumsā.kā naktī krīt, bumbu būs iedegties un radīt svētku atmosfēru.jums var būt piepildīta ar prieku ziemassvētku laikā ar šī uzkrītošā un unikāls apdares. 2.iespaidīgs displejs: ir izgatavota no izturīga pvc materiāla, tas piepūšamās ziemassvētku dekorēšanas bumbu)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
Augu Mister Anti-slip Lielu Jaudu Ziedu Ūdens Smidzināšanas Pudeli, Stikla Laistīšanas Var Iekštelpu Podos Terrariums
€6.23 €4.98

(aizzīmju punktiem: 1、polivinilbutirāla materiāls: stikla pudele struktūra padara kopējo laistīšanas var spilgtāku, var novietot blakus puķu pods, dekorēšana ir daudz skaistu. 2、liela jauda un mazs izmērs: mazā sadzīves ūdens smidzināšanas pudeli, 6.4 augstu 200ml lielu jaudu, maksimālais uzgaļa platums 3.66 , kompakts un viegli pārvadāt. 3、anti-slip dizains: svītrainām anti-slip)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī
Ziemassvētku Spilvens Segums Spilvendrāna Ziemassvētku Rotājumi Mājas Rotājumu Ziemassvētki Jaunais Gads, 2024 Navidad Dāvanu
€5.75

(materiāls:ādas persiku izmērs:45×45cm pacakge:spilvendrānas,nav iekšējā kodola iespiests uz vienu pusi persiku ādas materiāla, izturīga un nodilumizturīga augstas kvalitātes, rāvējslēdzēju nostiprināšana, novērstu diegu pārtraukumiem piemērots dīvāni, biroju krēsli un auto sēdekļi, ļoti ērti drukāts ar izsmalcinātu bildes, krāsa nav viegli izbalināt,)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
Mākslīgā Vainags Reālistiski Imitētas Eikalipta Vainags Dinamiskas Izbalināt izturīgs Svētku Dekorēšana Mājas Kulons Izturīgs
€3.75 €2.33

(mākslīgā vainags reālistiski imitētas eikalipta vainags dinamiskas izbalināt izturīgs svētku dekorēšana mājas kulons izturīgs apraksts: augstas kvalitātes mākslīgā vainags izgatavots ar izturīgu materiālu. reālistisku izskatu ar spilgtām krāsām un skaidru struktūru. viegli uzturēt un baudīt gados, atšķirībā no reālās vainagi. universāls dizains, kas piemērots)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dinozaurs Miniatūrā Sveķu Radošo Dekoratīvās Sveķu Rotājumu Izturīgs Dārza Miniatūras Desktop Mājas Dekori Aksesuāri
€16.25 €8.13

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku šarmu: dot brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājas ar ziemassvētku dinozaurs miniatūrā.šo gudrs dekoru ar dinozauru ģērbušies kā santa noteikti būs pievienot siltumu un šarmu, lai jūsu telpas. 2. atšķirīgu ziemassvētku papildus: celt brīvdienu garastāvoklis ar santa hat un dāvanu rokā, šis mini dinozauru izstrādāts no augstas kvalitātes sveķu lepojas)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Vietas dažādos izmēros, mazo tukšu papīra kastes, krāsu kārbas, ikdienas vajadzībām iepakojuma kastes, dāvanu iepakojums, kastes
€15.38 €10.76

(modname=ckeditor izmērs: lielums mēs šovs ir garums* platums* augstums.piemēram : 10x10x15cm,10 ir lenhth,10 platums,15 ir augstums.pielietojums: cepumi un konfektes iepakojumu, maziem objektiem ārējā iepakojuma, vispārējās iepakojuma kraft papīra kastē.tips: box sūta dzīvoklis un vajadzībām, lai salocītu ar sevi.ļoti vienkārši, ja jums nav, lūdzu, sazinieties ar mums. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī
Paplašināma, Koka Žogs, Salokāms Dārza Ekrāna Panelis Pagalmā Mājas Pagalmā
€10.57 €6.34

(apraksts: apraksts: materiāls: pagarināt režģis žogs ir izgatavots no augstas kvalitātes koka materiāla, gludas malas, pulēšana, stabila, pastāvīga.bagāžnieka žogs: paplašinās žogu, izmērs 1.4 metri, attālums no zemes ir 5cm, liels kā pet durvīm.koka žogs: dekoratīvs paplašināma žoga režģiem, pievienot dažas stilu jūsu dārzā.plašs pielietojums: koka žogu var izmantot iekštelpās, āra,)

Izskatās arī
Sprinkleru Statīvs Regulējams Apūdeņošanas Dārza Rotējoša Strūkla Smidzinātājs, Daudzfunkcionāls Komplekts Lauksaimniecības Zemju Augu Ziedu Apūdeņošanas Sistēmas
€25.21 €12.60

(aizzīmju punktiem: 1.izturīga un uzticama: izgatavoti no labas kvalitātes nerūsējošā tērauda un cinka sakausējuma materiāliem, tas pagriežot statīva smidzinātājs, ir izturīgs un atkārtoti.tas var attiekties uz lielu platību, pat ar ūdens sadales un regulējamu izsmidzināšanas modeļiem. 2.360 grādu pārklājums: šī pagriežot statīva smidzinātājs, aptver katru collu no jūsu zālienu vai)

Izskatās arī
4gab Ziemassvētku Eņģelis Rotājumi Eņģelis Ar Zelta Ziemassvētku egli Karājas Kuloni, Svētku Rotājumi
€5.40 €2.69

(4gab ziemassvētku eņģelis rotājumi eņģelis ar zelta ziemassvētku egli karājas kuloni, svētku rotājumi funkcijas: 【skaidrs ziemassvētku eņģelis rotājumi] aicina jūs saņemsiet 4 gabali, skaidrs, eņģelis ziemassvētku piekārtiem rotājumi, kas ir pietiekama, lai atbilstu jūsu vajadzībām par ziemassvētku eglītes rotājumu. 【kristāla eņģelis] aicina mūsu pārredzamu eņģelis piekārtiem)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Brīvdienu Baneri Santa Claus, Sniegavīrs Veranda Zīme Dekori Mājas Pagalmā Iekštelpu Āra
€9.73 €7.20

(wzpi ziemassvētku sarkanā pleds banner dekoru santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekoru, sienas durvju ziemassvētku puse wzpi apraksts : funkcijas: svētku ziemassvētku dekori: uzlabot jūsu svētku gaisotni ar šo dinamiskas ziemassvētku sarkanā pleds banner dekori, kas raksturo priecīgus ziemassvētkus brīvdienu baneri, un santa claus, sniegavīrs veranda zīme dekori.ideāli piemērots gan)

Izskatās arī